ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ TUCKER!!!ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 


Ο Tucker Carlson , ανέβασε ένα βίντεο που παραδέχτηκε ότι είναι στη Μόσχα για συνέντευξη με τον Πούτιν κι εξήγησε γιατί το κάνει.

👉 Για να είμαστε δίκαιοι, όσα λέει είναι έντιμα και καθαρά κι από τον τρόπο που απευθύνεται στους Αμερικάνους - και γενικά στο αγγλόφωνο κοινό όπως λέει- αποδεικνύεται ικανός και έξυπνος δημοσιογράφος.
👇Δείτε το. Αξίζει τον κόπο.
Απίστευτο!
Το παγκόσμιο ενδιαφέρον για “το τι θα πει ο Πούτιν” ξεπέρασε ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ:
• Πάνω από 80 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, μέσα μόνο σε μια νύχτα, - και τα νούμερα συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακλυσμιαία- είδαν το βίντεο που ανάρτησε ο αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson χτες το βράδυ, απλά προαναγγέλοντας τη συνέντευξη του Ρώσου προέδρου!
58 εκατομμύρια μετρήθηκαν μόνο στο λογαριασμό στο Twitter του Carlson (https://x.com/TuckerCarlson/status/1754939251257475555?s=20)
• Χώρια τους θεατές στα υπόλοιπα social media του δικτύου του (site, YouTube, Facebook κλπ (https://tuckercarlson.com/why-were-in-moscow/, https://youtu.be/kzmvvKdts8I?si=wRxDH7Vw-eUjZNyt)
• Χώρια όσοι είδαν το 4λεπτο βίντεο σε εκατοντάδες χιλιάδες αναμεταδόσεις απο άλλους λογαριασμούς!
👉 Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση του Κάρλσον στη Μόσχα, ενώ δεν έχει περάσει καν χρόνος από τότε που απολύθηκε από το Fox, προκαλεί «φωτιά» αντιδράσεων στις ΗΠΑ ενώ η συνέντευξή του με τον Ρώσο Πρόεδρο φαίνεται πως κάνει ήδη πάταγο προτού καν προβληθεί… Και κυρίως είναι η απόδειξη της δίψας του παγκόσμιου κοινού / αλλά και της αποτυχίας της “συνομωσίας σιωπής”, αποκλεισμού και προπαγάνδας των καθεστωτικών media στη Δύση!
👉 Ο Τάκερ Κάρσλον, που έχει αποδειχθεί ικανότατος στην τεχνική του marketing της δουλειάς του, επικρίνει συνεχώς την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία.
Και αυτό δεν οφείλεται σε καμία διάθεση ρωσοφιλίας αλλά στην αντίληψή του πως τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, δεν εξυπηρετούνται με την εν λευκώ υποστήριξη του πολέμου στην Ουκρανία, έναντι της Ρωσίας.
Αυτό εξηγεί άλλωστε και την μεγάλη απήχηση που εξακολουθεί και έχει σε εκατομμύρια Αμερικανούς μολονότι σήμερα δεν δουλεύει σε κάποιο από τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα…ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαιώνει στον Τάκερ Κάρλσον ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν διευθύνει τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο ΠΟΥΤΙΝ όταν ρωτήθηκε ποιος διευθύνει τις Η.Π.Α.
«Οι ίδιες δυνάμεις που το έτρεχαν πάντα. Μπορείτε να αλλάξετε προέδρους, αλλά δεν αλλάζετε αυτούς που έχουν πραγματική εξουσία. Με αυτόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο Τζο Μπάιντεν είναι απλώς μια πρόσοψη για αυτήν τη δομή εξουσίας».

ΘΕΡΣΙΤΗΣ VIA

Maria Kanata

Τάκερ Κάρλσον: «Αυτοί είναι οι λόγοι που είμαι στη Μόσχα για συνέντευξη απο τον Β.Πούτιν» !
«Οι δυτικές κυβερνήσεις φοβούνται την πληροφορία που δεν μπορούν να ελέγξουν» !
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κραλσον βρίσκεται στη Μόσχα προκειμένου να πραγματοποιήσει συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.
-Σε ανάρτησή του ο Καρλσον ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρή κριτική στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι αποφάσισε να πάει στη Ρωσία, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεώρησε δημοσιογραφικά σωστό να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο.
-Όπως εξηγεί το ρίσκο για μια τέτοια συνέντευξη ήταν μεγάλο αλλά αποφάσισε να την κάνει,γιατί πρώτον είναι η δουλειά του και το καθήκον του είναι να πληροφορεί τον κόσμο.
-Αυτό γιατί δύο χρόνια με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται,οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ως προς το γιατί γίνεται,καθως και για το τι ακριβώς γίνεται στην περιοχή.
-Όπως ακόμη λέει,ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει γίνει αιτία για σημαντικές αλλαγές στις παγκόσμιες ισορροπίες,την αναδιαμόρφωση του παγκόσμιου γεωπολιτικού σκηνικού και η αποδυνάμωση του δολαρίου είναι ένα από τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών.
-Τα δυτικά ΜΜΕ, όπως λέει ο Κάρλσον είναι διαφθαρμένα και λένε ψέματα στον κόσμο. Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, έχουν φιλοξενήσει εκατοντάδες φόρες τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι παραθέτοντας τις απόψεις του και όχι μόνο:
-Την ώρα που τα δυτικά ΜΜΕ προωθούν τις απόψεις του Ζελένσκι και τις διαφημίζουν ως ένα εμπορικό προιόν,ούτε ένα δυτικό ΜΜΕ δεν έχει κάνει το αυτονόητο,δηλαδή να πάρουν μια συνέντευξη απο τον Ρώσο πρόεδρο.
-Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο ο Πούτιν εισέβαλλε στην Ουκρανία και για το ποια είναι τα σχέδιά του.
-Αυτό γιατί τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα και αυτό είναι λάθος, όπως εξηγεί στη συνέχεια.
«Πριν τρία χρόνια η διοίκηση Τζο Μάιντεν παράνομα υπέκλεψε δικά μου μηνύματα και δημοσιοποίησαν το περιεχόμενό τους στα ΜΜΕ.
Το έκαναν για να σταματήσουν τα σχέδια που είχαμε για να πάρουμε συνέντευξη απο τον Πούτιν.
Τον περασμένο μήνα είμαι σίγουρος ότι το έκαναν ξανά αλλά αυτή τη φορά ήρθαμε στη Μόσχα έτσι και αλλιώς.
Ο καθένας θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη συνέντευξη αυτή είτε στην ιστοσελίδα μας είτε στην πλατφόρμα «Χ»,με τον Έλον Μασκ να υπόσχεται πλήρη και ελεύθερη μετάδοση όλης της συνέντευξης.
Πολλές δυτικές κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να σαμποτάρουν την συνέντευξη γιατι αυτό είναι που κάνουν: Φοβούνται την πληροφορία που δεν μπορούν να ελέγξουν» !!!

Διονυσης Μεταξας-Αντζουλατος.

Μπορεί να είναι meme 2 άτομα και κείμενο που λέει "Tucker Carlso @TuckerCarlson Follow Why I'm interviewing Vladimir Putin. 4:28 8:44 pm 6 Feb 2024 57.4M Views 104.2K Reposts 19.2K Quotes"

Όλες οι αντιδράσει

0:20 / 4:28

Όλες οι αντιδράσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: