ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]




Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΥ;;;[Οι φαρμακευτικές, οι γκλομπαλιστές και οι Μασώνοι. ]



Όλες οι αντιδράσεις


Στο μεταξύ στα παρασκήνια επεξεργάζονται την Παγκόσμια Συμφωνία Πανδημιών του ΠΟΥ. Αυτό θα σημαίνει πως η σωματική αυτονομία του ανθρώπου θα τελειώσει αν θέλει να είναι μέρος της κοινωνίας. Θα μπορούν με οποιαδήποτε αφορμή να κηρύξουν πανδημία και να επιβάλλουν μέτρα. Ποιοί; Οι φαρμακευτικές, οι γκλομπαλιστές και οι Μασώνοι.
"Πώς χρηματοδοτείται ο ΠΟΥ;
Ο οργανισμός υγείας λαμβάνει χρηματοδότηση από κράτη μέλη που πληρώνουν συνδρομές μέλους, παράλληλα με πρόσθετες εθελοντικές δωρεές από κράτη μέλη και άλλους εταίρους όπως το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
Τα κράτη μέλη καταβάλλουν αυτό που ονομάζονται «αξιολογημένες εισφορές», ένα ποσοστό του ΑΕΠ μιας χώρας που συμφωνείται κάθε δύο χρόνια στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας. Συνήθως, αυτά τα ποσά καλύπτουν λιγότερο από το 20 τοις εκατό του συνολικού προϋπολογισμού του ΠΟΥ.
Αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 80 τοις εκατό της χρηματοδότησης του ΠΟΥ βασίζεται σε «εθελοντικές συνεισφορές», δηλαδή οποιοδήποτε χρηματικό ποσό δίνεται δωρεάν από δωρητές, είτε κράτη μέλη, ΜΚΟ, φιλανθρωπικές οργανώσεις ή άλλες ιδιωτικές οντότητες.
Αυτές οι εθελοντικές συνεισφορές συνήθως προορίζονται για συγκεκριμένα έργα ή ασθένειες, πράγμα που σημαίνει ότι ο ΠΟΥ δεν μπορεί να αποφασίσει ελεύθερα πώς θα τις χρησιμοποιήσει.
«Επί του παρόντος, ο ΠΟΥ έχει τον πλήρη έλεγχο μόνο στο ένα τέταρτο του προϋπολογισμού του», είπε ο Γκόστιν.
«Επομένως, ο ΠΟΥ δεν μπορεί να καθορίσει την παγκόσμια ατζέντα για την υγεία και έπρεπε να κάνει τις προσφορές των πλούσιων χορηγών, όχι μόνο των πλούσιων εθνών στην Ευρώπη και της Βόρειας Αμερικής, αλλά και πλούσιες φιλανθρωπίες όπως το Ίδρυμα Gates».
Αν και ο Gostin «σίγουρα» θέλει το Ίδρυμα να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ, υποστήριξε ότι ο οργανισμός υγείας θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί τα κεφάλαια «κατά τη διακριτική του ευχέρεια για θέματα που ο Γενικός Διευθυντής πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικά στον κόσμο».
Επί του παρόντος, ο ΠΟΥ ελέγχει πλήρως μόνο το ένα τέταρτο του προϋπολογισμού του. Επομένως, ο ΠΟΥ δεν μπορεί να καθορίσει την παγκόσμια ατζέντα για την υγεία και έπρεπε να κάνει τις προσφορές των πλούσιων δωρητών
Λόρενς Γκόστιν
Παγκόσμια εμπειρογνώμονας υγείας
Μόνο το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι υπεύθυνο για πάνω από το 88 τοις εκατό του συνολικού ποσού που χορηγείται από φιλανθρωπικά ιδρύματα στον ΠΟΥ. Άλλοι συνεισφέροντες περιλαμβάνουν το Bloomberg Family Foundation (3,5%), το Wellcome Trust (1,1%) και το Rockefeller Foundation (0,8%).
Ενώ η μορφή του συνολικού προϋπολογισμού του ΠΟΥ έχει αλλάξει με τα χρόνια, το Ίδρυμα Gates παραμένει σταθερά μεταξύ των κορυφαίων συνεισφερόντων του.
Το 2018-2019, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μεγαλύτερος χορηγός με 893 εκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 15 τοις εκατό του προϋπολογισμού του ΠΟΥ. Το Ίδρυμα Gates ήρθε μόνο δεύτερο, με 531 εκατομμύρια δολάρια.
Η Γερμανία ξεπέρασε για λίγο τις ΗΠΑ ως ο μεγαλύτερος δωρητής το 2020-2021 κατά τη διάρκεια των περικοπών χρηματοδότησης της εποχής Τραμπ, αλλά το Ίδρυμα διατήρησε τη δεύτερη θέση του. Άλλοι κορυφαίοι χορηγοί είναι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή."

Δεν υπάρχουν σχόλια: