ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Η κρυφή παρατήρηση του Τραμπ για τον Έλβις και τον Βασιλιά Κάρολο και το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ προς τους Χριστιανούς!

  


Συνδέοντας τις τελείες! Η κρυφή παρατήρηση του Τραμπ για τον Έλβις και τον Βασιλιά Κάρολο: Μια συγκλονιστική σύμπτωση ή κάτι πιο απαίσιο;

   ---  https://amg-news.com/ 

Σε μια παράξενη τροπή των γεγονότων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια αινιγματική αναφορά στον Έλβις Πρίσλεϊ, «τον βασιλιά», πυροδοτώντας εικασίες και αναζωπυρώνοντας τα φρύδια σε όλο το έθνος. Μόλις δύο ημέρες αργότερα, ο κόσμος συγκλόνισε μια άλλη σοκαριστική αποκάλυψη: ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε δημόσια τη διάγνωσή του με καρκίνο. Θα μπορούσε αυτό να είναι μια απόκοσμη σύμπτωση ή το κρυπτικό σχόλιο του Τραμπ είχε περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι; Σε αυτή τη βαθιά κατάδυση, ξετυλίγουμε το μυστήριο πίσω από αυτά τα γεγονότα και διερευνούμε αν ο Τραμπ είχε προηγούμενη γνώση της μοίρας του βασιλιά Καρόλου.

Όλα ξεκίνησαν με ένα φαινομενικά αβλαβές σχόλιο του Τραμπ κατά τη διάρκεια πρόσφατης δημόσιας εμφάνισης. Ανέφερε επιπόλαια τον Έλβις Πρίσλεϋ, που συχνά αναφέρεται ως «ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ», χωρίς κάποιο εμφανές πλαίσιο. Κανείς δεν ήξερε ότι αυτή η παράλογη παρατήρηση θα οδηγούσε σε μια σειρά γεγονότων που θα άφηναν τον κόσμο με δυσπιστία.

Η ανησυχητική σύμπτωση: Μόλις 48 ώρες μετά την περίεργη αναφορά του Τραμπ στον Έλβις, ο κόσμος έλαβε συγκλονιστικά νέα - ο βασιλιάς Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Το χρονοδιάγραμμα αυτών των δύο γεγονότων δεν μπορεί να αγνοηθεί, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτηθούν αν η δήλωση του Τραμπ είχε περισσότερα από όσα αρχικά αντιλήφθηκαν.

Ο Τραμπ είχε πρόγνωση; Το ερώτημα στο μυαλό όλων είναι αν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προηγούμενη γνώση της κατάστασης της υγείας του βασιλιά Καρόλου. Αν και μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο, ο χρόνος είναι αναμφίβολα ασυνήθιστος. Κάποιοι εικάζουν ότι ο Τραμπ μπορεί να υπαινίχθηκε κάτι με την αναφορά του στον «βασιλιά».

Η σύνδεση Τραμπ-Έλβις: Για να κατανοήσουμε το πλαίσιο της αναφοράς Τραμπ, πρέπει πρώτα να αναλύσουμε τη σύνδεση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Έλβις Πρίσλεϋ. Και οι δύο είναι εμβληματικές φιγούρες από μόνες τους, με προσωπικότητες που έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία εκατομμυρίων.

Ο Τραμπ,  Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν πάντα γνωστός για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του και τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας του. Έχει κατακτήσει την τέχνη του να κρατά το κοινό σε εγρήγορση, και αυτό το περιστατικό δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ, από την άλλη πλευρά, είναι ένας θρυλικός μουσικός που παραμένει σύμβολο εξέγερσης, καινοτομίας και πολιτιστικού αντίκτυπου. Συχνά αναφέρεται ως «ο βασιλιάς» του ροκ εν ρολ, η επιρροή του ξεπερνά τις γενιές.

Αλλά τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδέσει αυτές τις δύο ξεχωριστές φιγούρες με τόσο περίπλοκο τρόπο; Η αναφορά του Τραμπ ήταν απλώς μια σύμπτωση ή υπήρχε ένα κρυφό μήνυμα από πίσω;

Η πρόγνωση του Βασιλιά: Δύο ημέρες μετά την περίπλοκη παρατήρηση του Τραμπ, ο κόσμος χτυπήθηκε με τα καταστροφικά νέα της διάγνωσης καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου. Το ερώτημα που μας στοιχειώνει όλους είναι αν ο Τραμπ γνώριζε εκ των προτέρων αυτές τις πληροφορίες. Αν όχι, πώς θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια περίεργη σύνδεση;

Οι σκεπτικιστές ανάμεσά μας μπορεί να το απορρίψουν ως καθαρή σύμπτωση, αλλά άλλοι δεν μπορούν παρά να εικάσουν για την πιθανότητα μιας κρυφής ατζέντας. Θα μπορούσε ο Τραμπ να άφηνε μια λεπτή υπόδειξη για τη μοίρα του βασιλιά Καρόλου; Για να το διερευνήσουμε περαιτέρω, πρέπει να εξετάσουμε τα γεγονότα γύρω από τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου.

King Charles: A Royal Revelation Τη μοιραία ημέρα της ανακοίνωσης, ο βασιλιάς Κάρολος στάθηκε μπροστά στον κόσμο, αποκαλύπτοντας τα συγκλονιστικά νέα της διάγνωσης του καρκίνου. Η σοβαρότητα της κατάστασης ήταν εμφανής στη φωνή του και ο κόσμος παρακολουθούσε με συμπάθεια και ανησυχία.

Η διάγνωση: Η ίδια η διάγνωση ήταν μια βόμβα. Ο βασιλιάς Κάρολος είχε διαγνωστεί με μια ασθένεια που άλλαξε τη ζωή. Αυτή η αποκάλυψη προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια κοινότητα, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά στο πέρασμά της.


Ιατρικοί εμπειρογνώμονες στάθμισαν τη διάγνωση, επικαλούμενοι τις προκλήσεις και τις αβεβαιότητες που βρισκόταν μπροστά στη βασιλική φιγούρα. Καθώς διαδόθηκε η είδηση, οι συζητήσεις για το χρονοδιάγραμμα αναφοράς του Τραμπ επανήλθαν στην επιφάνεια, εντείνοντας το μυστήριο.

Connecting the Dots: Για να ξετυλίξουμε το αίνιγμα γύρω από την αναφορά του Τραμπ και τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου, πρέπει να εξετάσουμε πιθανά σενάρια και κίνητρα που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει σε αυτή την εκπληκτική αλυσίδα γεγονότων.

  1. Πρόγνωση : Θα μπορούσε ο Τραμπ να είχε εμπιστευτικές πληροφορίες για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου; Αν ναι, ποιο θα ήταν το κίνητρό του να το υπαινιχθεί δημόσια;
  2. Καθαρή σύμπτωση: Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή η σειρά γεγονότων είναι απλώς μια παράξενη σύμπτωση, χωρίς να εμπλέκονται κακόβουλες προθέσεις. Αλλά είναι πραγματικά τόσο απλό;
  3. Κρυφά μηνύματα: Μια πιο συνωμοτική προοπτική υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν κρυφά μηνύματα ή ατζέντες. Θα μπορούσε αυτό να είναι μέρος μιας ευρύτερης αφήγησης;

Η δύναμη του συγχρονισμού: Λέγεται συχνά ότι ο συγχρονισμός είναι το παν. Σε αυτή την περίπτωση, η χρονική στιγμή της αναφοράς του Τραμπ και της ανακοίνωσης του βασιλιά Καρόλου είναι αναμφισβήτητα σημαντική. Θα μπορούσαν όμως όλα να κριθούν στην τύχη;

Το Βατικανό ζήτησε αυτό να κρατηθεί κάτω από το κλειδί και το κλειδί: «Η θεία προσευχή – προσευχή ενός λεπτού από τους βιβλικούς χρόνους» ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

Αναλύοντας τις παρατηρήσεις του Τραμπ: Για να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση, πρέπει να αναλύσουμε την ακριβή στιγμή που ο Τραμπ έκανε την αναφορά του στον Έλβις. Συνέβη κατά τη διάρκεια μιας φαινομενικά συνηθισμένης δημόσιας εμφάνισης, όπου συζήτησε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Η αναφορά έγινε με τόσο επιπόλαια που θα μπορούσε εύκολα να απορριφθεί ως φευγαλέα σκέψη. Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμούμε την ικανότητα του Τραμπ να μεταφέρει μηνύματα με κρυπτικό τρόπο.

Μια ανατριχιαστική σύνδεση: Καθώς εμβαθύνουμε σε αυτό το περίπλοκο παζλ, κανείς δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί αν υπάρχει πράγματι σχέση μεταξύ της αναφοράς του Τραμπ και της διάγνωσης του Βασιλιά Καρόλου. Είναι πιθανό ο Τραμπ να υπαινίχθηκε κάτι κακό;

Οι θεωρίες συνωμοσίας: Οι θεωρίες συνωμοσίας γεννιούνται συχνά σε στιγμές αβεβαιότητας και αυτή η κατάσταση δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάποιες εικασίες έχουν προκύψει στον απόηχο αυτών των γεγονότων, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να παίζεται μια κρυφή ατζέντα.

  1. Πολιτική χειραγώγηση: Θα μπορούσε αυτό να είναι μια προσπάθεια να επηρεαστεί το πολιτικό τοπίο, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο;
  2. Διεθνείς Σχέσεις: Υπάρχει μια γεωπολιτική οπτική γωνία σε αυτό, που αφορά τη σχέση μεταξύ των δύο εθνών;
  3. Μια μεγαλύτερη αφήγηση: Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι μιας ευρύτερης αφήγησης, με γεγονότα να εκτυλίσσονται πίσω από τις σκηνές.

Ξετυλίγοντας την αλήθεια: Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε αυτό το θέμα με προσοχή και επικριτικό μάτι. Ο κόσμος μπορεί να μην μάθει ποτέ τις πραγματικές προθέσεις πίσω από την αναφορά του Τραμπ στον Έλβις και την επακόλουθη αποκάλυψη της διάγνωσης καρκίνου του βασιλιά Καρόλου.

Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να αναζητήσουμε απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που εγείρονται από αυτά τα γεγονότα. Είτε πρόκειται για απλή σύμπτωση είτε για κάτι πιο απαίσιο, μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Συμπέρασμα: Σε έναν κόσμο γεμάτο αβεβαιότητα και ίντριγκα, το μυστήριο γύρω από την κρυπτική αναφορά του Τραμπ στη διάγνωση καρκίνου του Έλβις και του Βασιλιά Καρόλου συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη συλλογική μας φαντασία. Ενώ κάποιοι μπορεί να το απορρίψουν ως καθαρή σύμπτωση, άλλοι δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν αν υπάρχει μια κρυφή ατζέντα στο παιχνίδι.

Καθώς περιμένουμε περαιτέρω εξελίξεις, ένα πράγμα είναι σίγουρο – αυτή η παράξενη αλληλουχία γεγονότων έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι στη συλλογική μας συνείδηση. Ο κόσμος παρακολουθεί και περιμένει, ελπίζοντας να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτό το περίπλοκο αίνιγμα. Μέχρι τότε, η σύνδεση μεταξύ Τραμπ, Έλβις και Βασιλιά Καρόλου παραμένει ένας ανησυχητικός γρίφος που ζητά να λυθεί.

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Αλήθεια: Τρομακτικό μήνυμα της Μελάνια Τραμπ προς τους Χριστιανούς! 

«Στην Αμερική, δεν λατρεύουμε την κυβέρνηση. λατρεύουμε τον Θεό».

Στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της αμερικανικής πολιτικής, υπάρχουν λίγα πρόσωπα τόσο πολωτικά όσο ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Γνωστός για το ειλικρινές και αφιλτράριστο στυλ επικοινωνίας του, ο Τραμπ έχει αφήσει συχνά το έθνος αιχμαλωτισμένο από τα λόγια του. Σήμερα, εμβαθύνουμε σε μια πρόσφατη αποκάλυψη που έχει προκαλέσει σοκ στη χριστιανική κοινότητα και όχι μόνο.

Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι καθώς εξερευνούμε το εγκάρδιο μήνυμα που μοιράστηκε η Μελάνια Τραμπ με τον κόσμο, ένα μήνυμα που ορισμένοι βρίσκουν πραγματικά τρομακτικό. .Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ:   Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε το ταξίδι του για το «Make America Great Again», το έκανε με την ακλόνητη πίστη ότι με την καθοδήγηση του Θεού, θα μπορούσε να οδηγήσει το έθνος σε νέα ύψη. Και οδήγησε το έκανε. Η προεδρία Τραμπ γνώρισε αξιοσημείωτα επιτεύγματα που άφησαν πολλούς Αμερικανούς ενθουσιασμένους. Ήταν μια εποχή που το έθνος ευημερούσε, και οι άνθρωποι γέμισαν ελπίδα.

Αυτό που πραγματικά ξεχώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, ήταν η ακλόνητη υποστήριξή του προς τους Χριστιανούς. Σε μια εποχή όπου η πολιτική ορθότητα συχνά σβήνει τέτοιες φωνές, ο Τραμπ τόλμησε να υπερασπιστεί δημόσια την πίστη. Αναγνώρισε τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει ο Χριστιανισμός στις ζωές εκατομμυρίων Αμερικανών και υπερασπίστηκε άφοβα την υπόθεση.

Η Μελάνια Τραμπ, η Πρώτη Κυρία, στάθηκε ώμο με ώμο με τον σύζυγό της εκείνα τα ταραχώδη χρόνια, υποστηρίζοντάς τον σε κάθε προσπάθεια. Καθώς η πιθανότητα επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία το 2024 διαφαίνεται μεγάλη, η ακλόνητη υποστήριξη της Μελάνια παραμένει εμφανής. Η συνεργασία τους, όπως φαίνεται, είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑΣ: Ενώ η πίστη του Ντόναλντ Τραμπ ήταν συχνά αντικείμενο συζήτησης, οι προσωπικές πεποιθήσεις της Μελάνια παρέμεναν καλυμμένες στο μυστήριο. Η Πρώτη Κυρία, γνωστή για την κομψότητα και την ευθυκρισία της, ήταν πάντα ιδιώτης. Ωστόσο, κάτω από το δημόσιο πρόσωπο κρύβεται μια γυναίκα με βαθιά πίστη, μια χριστιανή που έχει ζήσει ήσυχα τις πεποιθήσεις της.

Σήμερα, στοχεύουμε να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά πίσω από το πρόσφατο μήνυμα της Μελάνια Τραμπ που έχει ξεσηκώσει τη χριστιανική κοινότητα. Είναι μια απλή πολιτική κίνηση ή υπάρχει κάτι βαθύτερο; Ελάτε μαζί μας καθώς ξεφλουδίζουμε τα στρώματα αυτής της αποκάλυψης, εξερευνώντας τις απόψεις της Μελάνια για τα Χριστούγεννα, τον σεβασμό της για τον Ιησού Χριστό και τις ανησυχίες της για το έθνος. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτουμε μια γυναίκα που αναγνωρίζει την ανάγκη για έναν σωτήρα και επισημαίνει τον Ιησού Χριστό ως αυτόν τον σωτήρα.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: Το βίντεο-μήνυμα που μοιράστηκε η Μελάνια Τραμπ έχει ξαφνιάσει πολλούς. Εμβαθύνει σε βαθιά θέματα που ξεπερνούν τη σφαίρα της πολιτικής, φτάνοντας βαθιά στη σφαίρα της πίστης και της θεολογίας. Σε αυτήν την αποκλειστική ματιά, εξετάζουμε τα βασικά στοιχεία του μηνύματος του Τραμπ και τη σημασία του για τη χριστιανική κοινότητα.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: Το πρόσφατο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πολιτική δήλωση. Είναι μια εγκάρδια έκφραση των πεποιθήσεων και των πεποιθήσεών του. Στο βίντεο, ο Τραμπ τονίζει τη σημασία των Χριστουγέννων, όχι ως απλή γιορτή αλλά ως εορτασμό της γέννησης του Ιησού Χριστού. Μιλάει με πάθος για την ανάγκη για πίστη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, υπενθυμίζοντάς μας ότι η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά.


Επιπλέον, ο Τραμπ αντιμετωπίζει τις ανησυχίες του έθνους. Αναγνωρίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αμερική, από κοινωνικούς διαχωρισμούς έως οικονομικές αβεβαιότητες. Με αυτόν τον τρόπο, κάνει έναν παραλληλισμό μεταξύ της τρέχουσας κατάστασης του έθνους και της ανάγκης για έναν σωτήρα.

Στα μάτια του Τραμπ, ο Ιησούς Χριστός είναι η απόλυτη λύση στα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία.

Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: Σε όλη του τη ζωή, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιδείξει μια ισχυρή και ακλόνητη πίστη. Παρά τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες που συνοδεύουν το να είναι δημόσιο πρόσωπο, παρέμεινε σταθερός στις πεποιθήσεις του. Αυτή η βαθιά πίστη ήταν η κινητήρια δύναμη στις αποφάσεις και τις πράξεις του, καθοδηγώντας τον στις πιο δύσκολες στιγμές.

Στο βίντεο, ο Τραμπ συζητά την άποψή του για την Αρπαγή , μια σημαντική πτυχή της χριστιανικής θεολογίας. Μοιράζεται τις απόψεις του για τους έσχατους καιρούς και την ελπίδα που περιμένει τους πιστούς. Η πίστη του Τραμπ δεν είναι απλώς ένα πολιτικό εργαλείο. είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού που είναι.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ: Καθώς εμβαθύνουμε στο μήνυμα που μοιράστηκε η Μελάνια Τραμπ, σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που προκαλεί σκέψη. Αυτή η αποκάλυψη μας προκαλεί να κοιτάξουμε πέρα ​​από την πολιτική πρόσοψη και να ρίξουμε μια ματιά στις καρδιές και στο μυαλό των Τραμπ ως πιστών Χριστιανών.

Είναι ένα ταξίδι που μπορεί να αναδιαμορφώσει την προοπτική σας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας τάσεις. Το μήνυμα του Τραμπ χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι η πίστη ξεπερνά τα όρια της πολιτικής και μπορεί να αποτελέσει πηγή δύναμης και έμπνευσης στη ζωή μας.

 Συμπερασματικά, το πρόσφατο μήνυμα της Μελάνια Τραμπ έχει στείλει κυματισμούς στη χριστιανική κοινότητα και στο έθνος γενικότερα. Είναι ένα μήνυμα που ξεπερνά την πολιτική και εμβαθύνει στη σφαίρα της πίστης και της πίστης. Η ακλόνητη πίστη του Ντόναλντ Τραμπ και η σιωπηλή αφοσίωση της Μελάνια μας υπενθυμίζουν ότι σε αυτά τα δημόσια πρόσωπα υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι.

Καθώς αναλογιζόμαστε το μήνυμα του Τραμπ , είμαστε αναγκασμένοι να αναλογιστούμε τον ρόλο της πίστης στις ζωές μας και στη ζωή του έθνους. Ανεξάρτητα από τη στάση σας απέναντι στον Τραμπ ή τις πολιτικές του, η πίστη του είναι απόδειξη της διαρκούς δύναμης της πίστης.

Έτσι, καθώς προχωράμε, ας θυμηθούμε τα λόγια της Μελάνια Τραμπ, «Στην Αμερική, δεν λατρεύουμε την κυβέρνηση. λατρεύουμε τον Θεό». Στο τέλος, αυτή η λατρεία του Θεού μπορεί να είναι απλώς το καθοδηγητικό φως που χρειαζόμαστε όλοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΆ 👑
ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΉ 👼
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ!
ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΌ!!!
ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ
ΆΝΘΡΩΠΟΙ
ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ
ΚΙΟΧΙ ΑΠΛΆ
ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΝ.

ΜΊΑ ΑΤΖΈΝΤΑ ΜΌΝΟ!
ΥΠΆΡΧΕΙ Η Νo1


🤷