ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΝΑΒΑΛΝΙ!!!ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ!!!!

 Ναβάλνι: Ένας ρατσιστής που μιλούσε τη γλώσσα του μίσους!

Ο Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε στη φυλακή, προκαλώντας ένα ρεύμα από ενθουσιασμό των δυτικών μέσων ενημέρωσης - μιας και βρήκαν αναπάντεχα (😉 κύριο θέμα για αντιρωσική υστερία!
Θα περίμενε κανείς, αν ήταν αφελής, την ίδια “ευαισθησία” για τον Gonzalo Lira, αμερικανό δημοσιογράφο που πέθανε πριν ένα μήνα στις Ουκρανικές φυλακές ή τον Julian Assange των Wikileaks που αργοπεθαίνει στις βρετανικές φυλακές ή τους δεκάδες Παλαιστίνιους που βασανίζονται στις φυλακές του Ισραήλ!
Σύσσωμη η Δύση κι ο Τύπος της ξαφνικά άρχισαν τα “μοιρολόγια” κι επαινούν τον Ναβάλνι σαν … φιλελεύθερο ήρωα!
Το μακρύ ιστορικό του ρατσισμού και της ρητορικής μίσους του Ναβάλνι σκουπίζεται κάτω από το χαλί.
Γι αυτό ☝️θυμίζω δυο βίντεο του ίδιου του Ναβάλνι όπου στο μέν πρώτο αναφέρεται στους μετανάστες , στο δεύτερο δε μιλάει για τους μουσουλμάνους του Καυκάσου σαν “κατσαρίδες και μύγες” που πρέπει να εξοντωθούν / μάλιστα στήνει στη σκηνοθεσία κι ένα “μουσουλμανικό ζόμπι” που του … επιτίθεται και ο ίδιος το …πυροβολεί.
Να αυτός ήταν ο … “ήρωας της δημοκρατίας” που πέθανε βιολογικά σήμερα.
Πολιτικά είχε πεθάνει χρόνια πριν - κανείς δεν τον ακολουθούσε πια!
Δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας:
‼️ Μέσα σε μόλις 2 ώρες από την ανακοίνωση των σωφρονιστικών αρχών της περιφέρειας για τον θάνατο του Ναβάλνι, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ αναμονή, καθυστέρηση, ερωτήματα, σύγχυση
ΟΛΟΙ οι ηγέτες της Δύσης βγήκαν με ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ έτοιμες δηλώσεις!
‼️ Τα δυτικά media κατακλύστηκαν με “Ναβαλνιάδες”, μοιρολόγια κι αγιοποίηση του μακαρίτη με ένα απίστευτο όγκο πληροφοριών και μίσους για τη Ρωσία!
❗️Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας:
Η αντίδραση των δυτικών ηγετών, των πολιτικών και των ΜΜΕ στην είδηση του θανάτου του Αλεξέι Ναβάλνι απέδειξε για άλλη μια φορά την υποκρισία, τον κυνισμό και την ανηθικότητά τους. Το σχέδιο "σε οποιαδήποτε περίπτωση κατηγορήστε τη Ρωσία" είναι σε δράση. Επιπλέον, για κάθε περίπτωση υπάρχει προσχέδιο προετοιμασμένο σύμφωνα με το εγχειρίδιο.
⏱ Ας δούμε τη χρονολογία.
Σήμερα περίπου στις 14:19 στην ιστοσελίδα του Τμήματος της Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας της Ρωσίας για την Αυτόνομη περιφέρεια των Γιαμάλων Νένετς δημοσιεύτηκε η ανάρτηση σχετικά με τον θάνατο του καταδικασμένου Αλεξέι Ναβάλνι στην 3η σωφρονιστική αποικία.
🔽🔽🔽
Μόλις 15 λεπτά αργότερα άρχισε να ρέει ένας χείμαρρος κατηγοριών γραμμένων κατά λέξη. Μέσα σε δύο ώρες οι δυτικοί πολιτικοί και τα υποτακτικά μέσα ενημέρωσης φέρονται να έχουν καταφέρει να λάβουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που δεν είχε ακόμη διεξαχθεί, να διεξαγάγουν την έρευνα, να κατηγορήσουν τη Μόσχα και να δώσουν την ετυμηγορία.
☝️ Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εκτός από το γεγονός ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις είχαν προετοιμαστεί εκ των προτέρων.
Θα μπορούσαμε ακόμα να πιστεύουμε σε αυτήν την απίστευτη, θαυματουργή ταχύτητα, αν ολόκληρος ο κόσμος δεν είχε παρακολουθήσει την αβοήθητη "έρευνα" των τρομοκρατικών επιθέσεων στον αγωγό φυσικού αερίου "Nord Stream" που εκτεινόταν για πολλούς μήνες και δεν κατέληξε σε τίποτα.
Ένα χαρακτηριστικό όλων αυτών των δηλώσεων είναι η παντελής απουσία παραμικρού υπαινιγμού για την ανάγκη να περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και της αστυνομικής έρευνας.
✔️ Επειδή δεν πιστεύω στις συμπτώσεις,
✔️ Επειδή δεν πιστεύω ότι η … Τύχη έκανε ξαφνικά ένα τόοοσο μεγάλο δώρο στη Δύση, την ώρα ακριβώς που το χρειαζόταν,
Η γνώμη μου για το θάνατο του Ναβαλάνι είναι ότι,
αν δολοφονήθηκε, τότε τον σκότωσαν οι παλιοί "φίλοι" του στη Δύση.
Στη Ρωσία ήταν θαμμένος και ξεχασμένος,
• η δολοφονία του δεν είχε καμία αξία ούτε έδινε τίποτα στο Κρεμλίνο,
• αλλά είναι δυνητικά χρήσιμη για τις ΗΠΑ.
👉 Θα χρησιμοποιηθεί για να ασκηθεί περαιτέρω πίεση στο Κογκρέσο για να περάσει το νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
👉 θα δώσει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια το θέμα "δεν παραδινόμαστε στον δολοφόνο Πούτιν".
Συνολικά, οι πρώην εργοδότες του θα κέρδιζαν πολύ περισσότερα από τον θάνατο του Ναβάλνι απ' ό,τι η ρωσική κυβέρνηση.
☝️Και ήδη “επενδύουν” σε ένα “νέο σύμβολο” στη θέση του μέχρι σήμερα ξοφλημένου Ναβάλνι, άφθαρτο και με την καλλιεργημένη ήδη “αίγλη” της χαροκαμένης συζύγου, που βρέθηκε “όλως τυχαίως” στο Μόναχο κι άρχισε ήδη τις … επαφές με ένα στρατό επαγγελματιών των Δημοσίων σχέσεων πίσω της.
Δεν είμαι καχύποπτος ή υπερβολικός
Έχει ξαναγίνει!
Και στην Ελλάδα;;;;;
Επιδείξεις “επικύψεων” από τον Χατζηαβάτη που έχουν “πρωθυπουργό” στη Γραικυλία!
✔️Στις 14.19’ ώρα Ρωσίας, άρα 15.19’ ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, στα Ρώσικα, στο site των σωφρονιστικών αρχών της περιοχής Γιαμαλ/Νένετς, τον θάνατο του Ναβάλνι…
✔️ Χρειάστηκαν μόλις 65 λεπτά (!!!) για να βγάλει ανακοίνωση ο Μητσοτάκης στις 16.24’ Ελλάδας, για τον … “μαχητή της ελευθερίας” και να καταγγείλει “την ενοχή του βίαιου κι αυταρχικού καθεστώτος της Ρωσίας!
🤔 Πότε πρόλαβε; Να … ενημερωθεί, να το ψάξει, να το επιβεβαιώσει, να το συζητήσει, να συντάξει την ανακοίνωση, να την ελέγξει και να τη … δημοσιεύσει ;;;
😀 Η απάντηση μάλλον βρίσκεται στο ότι η … ανακοίνωση εκδόθηκε στα … Αγγλικά!
😂 Τους την έστειλαν … έτοιμη, και χωρίς δεύτερη κουβέντα, τη δημοσίευσαν!
😉 Που να ψάχνουν τώρα … Λεξικά, μεταφραστές και τέτοια μέσα στη φούρια, ο … Τσιόδρας και οι λοιποί στα υπόγεια του Μαξίμου; Γιατί οι ίδιοι από … ξένες γλώσσες, δέν …
Μόνο … ρουφιανιλίκι!
θερσιτης
😀 Αφού … “ξέδωσαν” χτες βρίζοντας διατεταγμένα τη Ρωσία για τον Ναβάλνι, σήμερα το καταπίνουν σιγά-σιγά, αφού δεν μπορούν να το κρύβουν άλλο:
✔️Η Ρωσικές δυνάμεις νίκησαν στη στρατηγική μάχη της Αβντέεβκα!
✔️ Πολλοί Ουκρανοί αιχμαλωτίστηκαν!
✔️ Ο ουκρανικός στρατός - όσοι μπόρεσαν δηλαδή- εγκατέλειψε την περιοχή του Ντονέτσκ!
✔️Το μέτωπο προς κατάρρευση!
ΙΤ’S OVER! όπως έγραψε κάποιος. ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Και τώρα;
👉 Αυτοί θα συνεχίζουν να “σκούζουν” για Ναβάλνηδες κι ότι άλλο προκύψει, για να κρατάνε “ζωντανό” τον πόλεμο…
👉 Εμείς συνεχίζουμε, οι Ρώσοι φαντάροι στο μέτωπο - οι υπόλοιποι στα μετώπισθεν της Δύσης, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΘΕΡΣΙΤΗΣ....
Όλες οι αντιδράσε
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "YouTube Αλεξέι Ναβάλνι και Ρώσοι Ναζί Ας ξαναδούμε τα στάδια της πολιτικής πορείας του Αλεξέι Ναβάλνι μαζί. Για τους φιλελεύθερους, o Ναβάλνι έχει γίνει σύμβολο του αγώνα για τα δικαιώματα και τη δημοκρατία στη... [Navalny] Devono avere paura? VXK"

Όλες οι αντιδράσει

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΌΣ! ΑΥΤΌΣ!
ΕΊΝΑΙ...Η!!! ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ
ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΈΝΟΣ
ΤΡ@Β€$ΤΟΓΙΔΟΣ

ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ!!!