ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

STAR TREK-Το Προφανές και το Αόρατο - Κάτι Ακίνητο - Ένα Παγκόσμιο Κέντρο Antahkarana..

Γράφει ο INDRAS NET 
«Τη μέρα ο Κύριος πήγαινε μπροστά τους σε στήλη σύννεφου για να τους οδηγήσει στο δρόμο τους και τη νύχτα σε στήλη φωτιάς για να τους φωτίσει, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν μέρα ή νύχτα». 
- Έξοδος 13:21


«Τρέμαστε, ω Στύλοι του Σύμπαντος, γιατί η Αιωνιότητα βαράει ένα Τρομερό Παιδί· θα φέρει μπροστά ένα σύμπαν του σκότους, από όπου θα αναπηδήσει μια σπίθα που θα πετάξει τον πατέρα του.  Οι Οβελίσκοι έχουν σπάσει, τα αστέρια έχουν ορμήσει μαζί: το Φως έχει βυθιστεί στην Άβυσσο: οι Παράδεισοι είναι ανακατεμένοι με την Κόλαση». 
- Aleister Crowley the 30th AethyrΑυτή η ανάρτηση είναι προς τιμήν του Leonard Nimoy, ενός καλλιτέχνη που το έργο του έχει παίξει βασικό ρόλο στη συλλογική μας μύηση στην Κοσμική Συνείδηση. Στην παραπάνω εικόνα μπορούμε να δούμε την προτομή του να αντηχεί με αυτό που είναι γνωστό στην Εσωτερική Παράδοση ως Γέφυρα Ουράνιου Τόξου Antahkarana. Οι Θιβετιανοί μύστες δίδαξαν ότι αυτή η Antahkarana είναι κάθε άτομο που συνδέεται με την Πνευματική τους Ουσία, και ότι ενεργειακά αυτό υπάρχει ως ένας Πύργος Πνευματικής ενέργειας που ρέει μέσα από τα σώματά μας μεταξύ του Κέντρου της Γης και του Κέντρου των Ουρανών. 


"Δεν είναι τυχαίο που ο κεφαλής του δοχείου αναφέρεται γενικά στη νευρική του κατάσταση ως "υψηλή" ή "σε απόσταση." Η υπέρβαση των βαρυτικών, ψηφιακών, γραμμικών, είτε-ή, Αριστοτελικών, Νευτώνειων, Ευκλείδειων, πλανητικών προσανατολισμών (κυκλώματα Το I-IV) είναι, σε εξελικτική προοπτική, μέρος της νευρολογικής μας προετοιμασίας για την αναπόφευκτη μετανάστευση από τον πλανήτη μας, που τώρα ξεκινά. Γι' αυτό τόσα πολλά κουβερλί είναι φρικιά του STAR TREK και ειδικοί επιστημονικής φαντασίας (Berkeley, Καλιφόρνια, σίγουρα η Πρωτεύουσα της Κάνναβης των ΗΠΑ, έχει ένα Federation Trading Post στη λεωφόρο Telegraph, όπου οι βολεμένοι μπορούν εύκολα να ξοδέψουν 500 $ ή περισσότερα σε μια μέρα, αγοράζοντας μυθιστορήματα, περιοδικά, ενημερωτικά δελτία, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες, αφίσες, κασέτες, STAR TREK, κ.λπ., συμπεριλαμβανομένων ακόμη και πλήρων σχεδίων για το διαστημόπλοιο ENTERPRISE.) 

Η εξωγήινη έννοια του να είσαι «υψηλά» επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους αστροναύτες. Το 85% όσων έχουν εισέλθει στη μηδενική βαρύτητα της ελεύθερης πτώσης περιγράφουν «μυστικές εμπειρίες» ή καταστάσεις αρπαγής χαρακτηριστικές του νευροσωματικού κυκλώματος. «Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να δείξει πόσο όμορφη φαινόταν η Γη», εξοργίζει ο καπετάνιος Εντ Μίτσελ, περιγράφοντας το Illumination του σε ελεύθερη πτώση. Ακούγεται σαν οποιοσδήποτε επιτυχημένος γιόγκι ή κεφαλοκέφαλος. Καμία κάμερα δεν μπορεί να δείξει αυτή την εμπειρία επειδή βρίσκεται μέσα στο νευρικό σύστημα." - Robert Anton Wilson Cosmic Trigger

Παρατηρούμε παραπάνω ότι ο φίλος μας και Synchromystic OG Robert Anton Wilson χρησιμοποίησε έναν ερμητικό φακό όταν κοιτούσε το Star Trek, βρίσκοντας ότι το καστ του είναι μια αναπαράσταση του συστήματος 8 τσάκρα της γιόγκα. Αυτό ενώνει τέλεια τους συσχετισμούς που έχω κάνει και θα συνεχίσω να κάνω μεταξύ του Dr.Spock και της Antahkarana Rainbow Bridge of Chakras στο λεπτό σώμα μας.
Διαπιστώνουμε ακόμη ότι ο Σποκ ήταν ένας Τρικστερ, κάπως ένας Καλλικάτζος (αντηχείο του Ουράνιου Τόξου) ή ο Μεσκαλίτο ή ο Πράσινος Άνθρωπος για τον Γουίλσον. Παρατηρούμε εδώ στο Cosmic Trigger ότι ο Spock ήταν αντηχητής της Κοσμικής Συνείδησης και μέσω του Live Long an Prosper, ένας αντηχητής της Μυστικής Επίτευξης της ένωσης ή της ταύτισης με την Αιώνια Υπερβατική Θεότητα. Καθώς συνεχίζουμε θα δούμε αυτό το θέμα να ανθίζει με κλασικό συγχρονιστικό τρόπο.  
Πριν ο Σποκ μοιραστεί την ποίησή του που τονίζει την προσωπική του πεποίθηση σε αυτή την αιώνια και υπερβατική δύναμη, την αποκαλεί Love και λέει ότι είναι ένα αγέραστο τραγούδι που όλοι έχουμε και μοιραζόμαστε. Αυτό είναι ισχυρό γιατί ο τοπικός μας Σαμάνος εδώ @Syncwinnipeg/@Tonkiri έγραψε πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο "Love is a Time Traveller" αναδεικνύοντας αυτό το ίδιο το Gnosis of the Heart.

\
Το ανεστραμμένο τρίγωνο αντανακλά την κάθοδο του Πνεύματος στην Ύλη, αντιπροσωπεύει τη Θεία Χάρη και την αρχή της Αιώνιας Φωτιάς. Παρατηρήστε πώς ο Σποκ αντηχεί το τρίγωνο που δείχνει προς τα κάτω, το οποίο όπως αποκάλυψε ο Άλιστερ Κρόουλι, συνδέεται με την κατερχόμενη Φλόγα του Πνεύματός μας. Σύμφωνα με τις Εσωτερικές παραδόσεις Eastearn, είναι επίσης η Αστρική Κοσμική Ζωική Δύναμη που έρχεται στο σώμα μας μέσω της σπονδυλικής στήλης Antahkarana και συνδέεται προς τη Γη όπου Κρυσταλλώνεται σε Ύλη.  Το  Antahkarana μοιάζει πολύ με το Shekinah που στην εβραϊκή παράδοση είναι το θηλυκό δοχείο και το μονοπάτι για τη ροή της θείας ενέργειας. Θα μάθουμε περισσότερα για την Antahkarana και τη Shekinah καθώς προχωράμε σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου.


Έχω προσπεράσει αυτήν την αφίσα του Star Trek στο σπίτι μου εδώ και 8 χρόνια, και δεν ήμουν ποτέ πολύς θαυμαστής πάντα αναρωτιόμουν τι είδους Rainbow Gnosis μπορεί να είναι αυτή η αφίσα και ο Dr Spock για μένα στη γραμμή.Ο πύργος της Βαβέλ είναι το συνώνυμο στη Βίβλο για έναν άνθρωπο. Σε έναν "κανονικό" άνθρωπο κάθε μέρος λειτουργεί και επικοινωνεί μαζί.  Ο εγκέφαλος, η σπονδυλική στήλη και η σύνδεση με την Ψυχή, η Antahkarana, αποτελούν τον πύργο.  Κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης είναι τα επτά μεγάλα τσάκρα ή παράλληλοι επεξεργαστές. Όπως είπα, αυτά τα τσάκρα σπάνια επικοινωνούν. Σπάνια συνεργάζονται. Η παραβολή λέει ότι επειδή ο Θεός φοβόταν ότι ο Πύργος της Βαβέλ θα χτιζόταν τόσο ψηλά ώστε να φτάσει στον παράδεισο, δημιούργησε σκόπιμα διαφορετικά Γλώσσες μεταξύ των διάφορων ανθρώπων που χτίζουν τον πύργο  Λόγω της έλλειψης επικοινωνίας ο πύργος δεν χτίστηκε ποτέ στον Παράδεισο.
Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των τσάκρα, ή των ανθρώπων που χτίζουν τον Πύργο της Βαβέλ, συμβολίζει την έλλειψη ολοκλήρωσής τους. Επειδή δεν είμαστε ενσωματωμένοι, τα ψυχικά μας σώματα δεν θα φτάσουν μέχρι τον ουρανό. Ποτέ δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Ανώτερο Εαυτό μας. Δεν είμαστε Φωτισμένοι.  Οι Διαφωτισμένοι έχτισαν έναν Πύργο επικοινωνίας «Twixt Heaven and Earth».  Στα αρχαία σανσκριτικά, σε αυτόν τον Πύργο έχει δοθεί το όνομα "The Antahkarana".  Είναι η ψυχική καλωδίωση, που δημιουργείται στη νοητική ύλη. Μια σκεπτομορφή που δημιουργήθηκε διπλά από την Ψυχή και τον ζηλωτό για να συνδέσει το Τσάκρα του Στέμματος με την Ψυχή και μετά με την πνευματική τριάδα και μετά τη Μονάδα.  Η εξέλιξή σας είναι το ύψος της Antahkarana σας.  Το αεροπλάνο Astral δεν είναι επίπεδο. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι κατοικούν στις ψυχικές φτωχογειτονιές στο υπόγειο του αστρικού αεροπλάνου στα όνειρά τους, όταν πάνε για ύπνο.  Είναι η «Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου» όπου οι Ανώτερες συχνότητες της ενέργειας της Ψυχής υποβιβάζονται σε αυτήν της Γης, έτσι ώστε η ίδια η Γη να μπορεί να ανεβάσει τις συχνότητές της, να μπορεί να εξελιχθεί. Έχουμε δημιουργηθεί για να βοηθήσουμε σε αυτή τη δημιουργική πράξη." - Satchidanand

Όπως επαναλαμβάνεται παραπάνω, η εσωτερική παράδοση διδάσκει ότι ο άνθρωπος έχει ένα λεπτό σώμα και ότι αυτό το λεπτό σώμα είναι ο πνευματικός του Σύνδεσμος με την αιώνια και υπερβατική κατάσταση της ύπαρξης. Η Antahkarana είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του ορατού κόσμου των αποτελεσμάτων και του αόρατου κόσμου των Αιτιών. Θα ήθελα να σκεφτώ το Sync ως το είδος της δεσμευτικής απόδειξης αυτής της αόρατης απόκρυφης δυναμικής που κρυσταλλώνεται στην πληρότητα της μορφής. 

Μου αρέσει να σκέφτομαι τον Spock ως έναν χαρακτήρα που ξεπηδά από τη φαντασία μας μετά τη μύησή μας στην κοσμική συνείδηση ​​με επιτυχία να φύγουμε από την ατμόσφαιρα της Γης μέσω των Αποστολών Απόλλων στη Σελήνη. Αυτός ο χαρακτήρας μπορεί να φανεί ότι αντιπροσωπεύει εκείνη την αιχμή των ανθρώπινων συνόρων, εκείνο το σύνορο όπου το γνωστό και το άγνωστο, το προφανές και το απόκρυφο ενώνονται.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που όταν οι δημιουργοί της σειράς Fringe θέλησαν να επιλέξουν ένα άτομο για να εκπροσωπήσει τον επικεφαλής μιας ομάδας τεχνολογίας Stargate του Παράλληλου (Αόρατου/Απόκρυφου) Σύμπαντος . Βλέπουμε τον Leonard Nimoy να ταιριάζει απόλυτα στο ρυθμό. Σημειώστε το όνομα των χαρακτήρων του,  Γουίλιαμ Μπελ , ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία ιστορίας με την Τηλεφωνική Επικοινωνία και έχει μερικές περίεργες δεσμεύσεις με τα ναζιστικά UFOS. Αλλά ας θυμηθούμε αυτή τη σύνδεση μεταξύ Spock και Communication, έχοντας κατά νου ότι η Antahkarana είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του προφανούς και του αποκρυφιστικού.

 
Εδώ βλέπουμε τους Δίδυμους Πύργους του Παράλληλου ή αόρατου σύμπαντος , του οποίου ο Nimo y aka William Bell προεδρεύει στις Αστρικές πύλες που επιτρέπουν στους ανθρώπους να διασχίζουν από τη μια πραγματικότητα στην άλλη. Ακριβώς όπως στο Star Trek ήταν ανάμεσα στους κόσμους των Ανθρώπων, στους Βουλκάνους, βλέπουμε τον Spock μεταξύ κόσμων ξανά στο Fringe. NEMO σημαίνει No Man, και πάλι έχουμε το θέμα Προφανές και Αόρατο. Είναι ο ΝΕΜΟ που στη Θελημική Καμπαλιστική παράδοση λέγεται ότι είναι η κατάσταση της συνείδησης όταν κάποιος γίνεται Δάσκαλος του Ναού, ο οποίος συνδέεται με τη Σφαίρα του Κρόνου γνωστή και ως Binah. 

"Και βγαίνει ένας άγγελος, από καθαρό χλωμό χρυσό, που περπατά πάνω στο νερό. Πάνω από το κεφάλι του είναι ένα ουράνιο τόξο , και το νερό αφρίζει κάτω από τα πόδια του. (...) Μια φωνή έρχεται: Αυτό το νερό που βλέπεις ονομάζεται νερό του θανάτου 6. Αλλά ο ΝΕΜΟ γέμισε από εκεί τις πηγές μας.  Και είπα: Ποιος είναι ο ΝΕΜΟ;  Και η φωνή απάντησε: Δόντι δελφινιού και κέρατα κριαριού και χέρι ανθρώπου που είναι κρεμασμένος και φαλλός κατσίκας (Με αυτό καταλαβαίνω ότι η μοναχή εξηγείται με το shin , και αυτός με το resh, και το mem με το yod, και το ayin με το tau 8. NEMO επομένως ονομάζεται 165 = 11 x 15 και είναι από μόνο του 910 = 91 Amen x 10 και 13 x 70 = The One Eye,  Achad Ayin .) "
"Και τώρα έρχεται ένας άγγελος στον κήπο, αλλά δεν έχει καμία από τις ιδιότητες των προηγούμενων Αγγέλων, γιατί είναι σαν νεαρός άνδρας, ντυμένος με λευκές ρόμπες.  Και λέει: Κανείς δεν είδε το πρόσωπό μου Πατέρα. Γι' αυτό, αυτός που το είδε ονομάζεται ΝΕΜΟ . Και να ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος που λέγεται ΝΕΜΟ έχει έναν κήπο που φροντίζει. Και κάθε κήπος που είναι και ανθίζει έχει προετοιμαστεί από την έρημο από τον ΝΕΜΟ, ποτισμένος με τα νερά που ονομάστηκαν θάνατος». - Aleister Crowley - The Cry of the 13th Aethyr

Παρατηρήστε πώς το NEMO ( γνωστός και ως No-Man/ DeadMan) είναι ένα Ψάρι και πώς η κάρτα ταρώ ΘΑΝΑΤΟΣ περιλαμβάνει ένα από τα κύρια σύμβολα του Σκορπιού , ΤΟ ΨΑΡΙ. Το παραπάνω όραμα ήταν για τον 13ο Αίθυρο και ο Θάνατος είναι το 13ο Ταρώ Τραμπ.

Το Star Trek: Into Darkness περιλαμβάνει το Death of Spock. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Σφαίρα του Μπίνα/Κρόνος συνδέεται με το Μαύρο Χρώμα , τη Μήτρα του Διαστήματος, την Πόλη των Πυραμίδων και το Δρεπανάκι ως σύμβολο του Κρόνου, του θανάτου και του Χρόνου. Ο Κρόνος έχει ιδιαίτερους συσχετισμούς με την ύλη, τη μορφή, τη δομή και τους κύβους. Υπήρχε ακόμη και ένα εξάγραμμα/Κύβος στην κορυφή του Κρόνου για κάποιο χρονικό διάστημα τέλος της ταινίας.Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το 42 , η γωνία στην οποία το φως και το νερό συντίθενται για να γεννηθεί ένα Ουράνιο τόξο, είναι επίσης το άθροισμα των αριθμών που υπάρχουν στον Μαγικό Κύβο του Κρόνου.


Το πέρασμα της αβύσσου μεταξύ του Δία και του Κρόνου παρουσιάζεται με ενδιαφέρον το 2001 σε μια Οδύσσεια του Διαστήματος, Δεν πρέπει να ξεχνάμε το σπουδαίο πρώιμο έργο του Jake Kotze, καθώς αποκάλυψε αυτούς τους συγχρονιστικούς συσχετισμούς μεταξύ των Δίδυμων Πύργων και των Stargates στο βίντεό του "Midnight on the Island of Atum". Είμαι αρκετά βέβαιος ότι ο Τζέικ επεσήμανε αυτούς τους συσχετισμούς του Stargate πριν από την προβολή του Fringe.


Τώρα κοιτάξτε αυτήν την απίστευτη προοπτική κοιτάζοντας ψηλά από το κάτω μέρος του Πύργου του One World Trade Center /Antahkarana. Φαίνεται να ανεβαίνει στο άπειρο , ακριβώς όπως η Antahkarana. Αυτό με εκπλήσσει καθώς πολλές από τις προηγούμενες εργασίες μου που θα επικολλήσω παρακάτω κάνουν συσχετισμούς με το WTC και τον Πύργο στον ουρανό, πολύ πριν αποκαλυφθεί αυτή η αρχιτεκτονική και ολοκληρωθεί το 1WTC.

Το προφανές

Το αόρατο

Κάναμε το άλμα φίλοι μου, ο καθηγητής Μπελ πήρε τη θέση του στους Στύλους των Κατοικιών του Αόρατου. Οι Πύργοι δεν υπάρχουν πια, αλλά τώρα στέκεται ένας πύργος ΑΝΤΙ ΠΡΙΣΜΟΥ και έχει δημιουργηθεί για να μοιάζει σαν να είναι ένας Πύργος που απλώνεται στους άπειρους ουρανούς, όπως λέγεται ότι κάνει η Antahkarana. Αυτά για μένα είναι επιβεβαιώσεις ότι η Συνείδηση ​​ενσωματώνει τώρα τη γνώση της θέσης μας στο Σχέδιο της Αιωνιότητας, μαθαίνουμε ότι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ, και ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ. Το ορατό και το αόρατο βασίλειο έχουν συγκεντρωθεί.Όχι μόνο αυτό, υπήρχε μια σφαίρα που ήταν εμπνευσμένη από τον κύβο Κάαμπα στη Μέκκα, ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους, και το ίδιο το Σύμβολο της Antahkarana είναι ένας ΚΥΒΟΣ. Που θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει τον Τέλειο Ashlar του Πνεύματος, ή τον RA HOOR KHUIT, τον Πνευματικά Τελειοποιημένο εαυτό του οποίου το σύμβολο είναι το Αντεστραμμένο Τρίγωνο, αυτό το Πνεύμα είναι αυτό που είναι Αιώνιο μέσα μας, Ζήστε πολύ και ευημερήστε.

Οι Δίδυμοι Πύργοι συνδέονται με τους Δίδυμους Πυλώνες του Ναού του Σολομώντα , που λέγεται ότι είναι οι Στύλοι του Τζαχίν και του Βοάζ του Καβαλιστικού Δέντρου της Ζωής . Αυτό το Qabalistic Tree of LIfe είναι ένα διάγραμμα που συνδέει το στέμμα με το νόμισμα, αυτά είναι το Πνεύμα και η Ύλη, και το Δέντρο της Ζωής είναι επίσης σύμβολο για την Antahkarana, όπου η πνευματική μας ουσία κρυμμένη στο Kether γίνεται φανερή ως η καθρέφτης της σφαίρας στο Malkuth. Και πάλι, ορατά και αόρατα, Πνευματικά και Υλικά θέματα. "Λέγεται ότι ο Malkuth είναι στο Kether, και ο Kether είναι στο Malkuth " γνωστός και ως Matter is hidden in Spirit, and so also in Spirit hidden in Matter"  
Η Αρχιερέα είναι η Κάρτα Ταρώ που συνδέει τη σφαίρα των ορατών Ήλιων του Τιφαρέθ με την Αόρατη Σφαίρα (πάνω από την άβυσσο) του Κέθερ . Μερικοί έχουν κάνει συσχετισμούς μεταξύ του Αστέριου Σείριου και του Κέθερ , τελικά, ο Σείριος είναι ο Ήλιος πίσω από τον Ήλιο. Εάν ο Ήλιος ή ο Τιφαρέθ είναι το Προφανές Άστρο, τότε ο Σείριος ή ο Κέθερ είναι το αόρατο/απόκρυφο Άστρο. Ο Σείριος είναι η πηγή πολλής συγχρονικότητας για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεταγραφές, όπως οι Crowley, Grant, Wilson, Bailey, Gurdjieff, Blavatsky, PKD, οι Dogon, η Αίγυπτος και οι υπόλοιπες πρώιμες παραδόσεις της μεταφυσικής και της αστρονομίας/αστρολογίας και της αστροθεολογίας. . Παρατηρήστε παραπάνω πώς παρουσιάζονται οι Δίδυμοι Πύργοι του Καμπαλιστικού Δέντρου της Ζωής με την Υψηλή Πρόεδρη ανάμεσά τους και σημειώστε πώς η κάρτα ταρώ της Υψηλής Πρόεδρης εμφανίζει εμφανώς το Ουράνιο Τόξο και το Τόξο του Τοξότη . Η Κάρτα Ταρώ του Τοξότη "Art" και η "High Preistess" είναι τα Δύο Μονοπάτια στο Δέντρο της Ζωής που βρίσκονται στον μεσαίο πυλώνα που είναι ακριβώς εκεί όπου αντιπροσωπεύονται η Antahkarana και η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη. Αυτό δείχνει μια συνεχή σύνδεση μεταξύ των Δίδυμων Πύργων και του Ουράνιου Τόξου , ακριβώς όπως είδαμε τον Σποκ τόσο με το Ουράνιο Τόξο όσο και με τους Δίδυμους Πύργους .

Η Κουβοειδής Κάαμπα της Μέκκας ήταν η έμπνευση για τη Σφαίρα στο WTCΗ Σφαίρα στο WTC βασίζεται στον κύβο Κάαμπα της Μέκκας, και έτσι καθιστά περαιτέρω το WTC Αντηχείο Antahkarana, καθώς η Antahkarana συμβολίζεται από τον Κύβο.


Σαφής επιβεβαίωση των συσχετισμών μεταξύ της Αιώνιας Φλόγας του Πύργου/Κύβου Antahkarana, του κύβου στη Μέκκα και της Σφαίρας στο Ground Zero. (Ευχαριστώ τον Darren για αυτό το στιγμιότυπο οθόνης)


Ας μην ξεχνάμε ότι η 11η Σεπτεμβρίου υποκίνησε την εκστρατεία ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ή SHEKINAH του GW Bush


Shock and Awe - Shekinah - 9/11 και η ιστορία του Life Force Awakening ξεδιπλώνεται

Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, τέλεια αντήχηση bullseye μεταξύ του Leonard Nimoy και του Πύργου Antahkarana που είναι ο τόπος κατοικίας του Spirit Eternal γνωστός και ως Θεός. Το βιβλίο του SHEKINAH . Αυτό θεωρείται ως θηλυκή δύναμη, καθώς η Shekinah είναι το Δοχείο της ενέργειας, όπως το θηλυκό αυγό είναι η ανθρώπινη γέννηση, και το υλικό μας βασίλειο έχει άμεσες συσχετίσεις με την παντογενή θεά, Μητέρα, Ύλη, Ύλη, Υλικό. Ο Nimoy κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με το όνομα Shekinah, το οποίο είναι ένα συναρπαστικό ανάλογο της Θιβετιανής Antahkarana και των εννοιών των παραδόσεων της Γιόγκα σχετικά με το ανερχόμενο φίδι της Κουνταλίνι μέχρι τα Νάντις της Σπονδυλικής Στήλης επίσης. 


Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι βλέπουμε τη γυναίκα στο εξώφυλλο του βιβλίου να φορά το Hebtrew Teffilin που είναι ένα λουράκι χεριού που έχει οδηγίες να φορέσει, με ένα κουτί που περιέχει ειλητάρια, το Tefillin περιέχει το Όνομα του Θεού με 42 γράμματα. 


Το TEFILLIN μεταφράζεται σε ΚΑΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟ - με άλλα λόγια, κάτι που υπερβαίνει το Προφανές και το Αόρατο. 


Προσέξτε το χέρι Tefillin και Spock καθώς και το εξάγραμμα που μπορούμε επίσης να ανακαλέσουμε στις παραδόσεις αρμάτων Merkabah των πρώιμων Εβραίων μυστικιστών. Aeon χέρια. Ο Σποκ ήταν στενός με τον χαρακτήρα του Γουίλιαμ Σάτνερς στην παράσταση, μαθαίνοντας και οι δύο φύσεις ο ένας από τον άλλον, σχεδόν σαν ένα ψυχικό συζεγικό.


Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Nimoy συνδέεται με τους Δίδυμους Πύργους και ο καπετάνιος Kirk William Shatner συνδέεται με τα αεροπλάνα.


"Υπάρχει κάτι... στο φτερό"


Αεροπλάνα, πτήση, κουνταλίνι, δίδυμοι πύργοι, όλοι οι συντονιστές της Δύναμης Ζωής και του Πύργου Ανταχκαράνα, ο Ερμής συνδέεται με τα ταξίδια, τα φτερά, τα αεροπλάνα και τη γέφυρα του ουράνιου τόξου της Ανταχακαράνα.

Στην Αλχημεία είναι ο Ερμής που δεσμεύει το αλάτι και το θείο, ο Ερμής ο Αγγελιοφόρος είναι το υπερβατικό σημείο όπου λαμβάνει χώρα η επικοινωνία των αντίθετων δυνάμεων, καθιστώντας τον Ερμή σύμβολο κοντά στο Μαγικό ή Θεϊκό Παιδί που αντιπροσωπεύει τη σύνθεση Μητρικών και Πατερικών δυνάμεων. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ο Ερμής είναι επίσης η Σπονδυλική Στήλη που επικοινωνεί υψηλότερες δονήσεις από την πηγή του Πνεύματος, μεταφέροντας αυτή την ενέργεια προς τα κάτω και μέσα στο Υλικό. Έτσι ο Ερμής είναι ο επικοινωνιακός που συνδέει το ορατό και το αόρατο. Μπορούμε να το δούμε αυτό που παρουσιάζεται στην κάρτα ταρώ του Aleister Crowleys "The Magus".


Ο Μάγος είναι ο Αγγελιοφόρος γνωστός και ως η Γέφυρα, παρατηρήστε 2 πράγματα, 1 το ραβδί της Πυλώνας τυλιγμένο με το Φίδι που ταξιδεύει από το Μαύρο βασίλειο κάτω από τα πόδια του Ερμή, μέχρι την κορυφή του όπου καταλήγει στα Φτερωτά Cadeuces με ένα Περιστέρι/Πουλί/ Αεροπλάνο που κατεβαίνει στη Στήλη/Πυλώνα/Προσωπικό/Ανταχκάρανα. Έτσι μπορούμε να δούμε ότι ο Ερμής σχετίζεται άμεσα με τα μυστήρια της διείσδυσης στο αόρατο, και αυτή η κάρτα μας δείχνει ότι ο πύργος Antahkarana κατοικεί τόσο στο Προφανές όσο και στο Αόρατο βασίλειο.


Η Antahkarana είναι η Στύλος στο Κενό, είναι η ίδια κολόνα που είναι το όραμα του Ερμή και ο Πύργος. Αλλά κοίτα…. υπάρχει κάποιο…πράγμα…στο φτερό….. ναι, ο ΘΩΘ, ο Αιγύπτιος Ερμής, που απεικονίζεται ως ο Μπαμπουίνος/Πίθηκος.


Είναι ο Πίθηκος του Θωθ  που είναι επίσης ο Τρικστερ, που αντιπροσωπεύει τη δυαδική λειτουργία του νου, η οποία συνδέεται με τις ιδιότητες του Ερμή. Το να είσαι υδράργυρος σημαίνει να κάνεις σαγιονάρες μπρος-πίσω, να είσαι γέφυρα για τα αντίθετα. Έτσι, βλέπουμε τον Shatner να αντηχεί την κάρτα Tarot Mercuries "The Magus", και αυτός ο πίθηκος του thoth είναι που μπορεί να ξεγελάσει τον υποψήφιο στο δρόμο του, εάν ταυτιστεί με τις διπλές λειτουργίες του νου, χωρίς να βρει ποτέ αυτή τη Υπερβατική σύνθεση, θα πάει τρελός. Παράνοια και ανισορροπία συμβαίνουν όταν βγαίνουμε από τον μεσαίο πυλώνα/τρόπο/antahkarana/dao. 


Βλέπουμε επίσης αυτό το υδράργυρο διχασμένο θέμα στη φύση Vulcan/Human Spock του ρόλου του Nimoys Star Trek, και στο φωνητικό jekyll και hyde στο Pagemaster.


Η φωνή του Nimoy ως Jekyll/Hyde 


Ο φίλος μας ο Σποκ κάποτε έκανε ένα σπέσιαλ σε ένα πλάσμα που μοιάζει με τους Πιθήκους , τον ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑ . Εάν παρακολουθείτε το Twitter μου από τον Ιανουάριο, θα ξέρετε ότι ήταν ένα σημαντικό θέμα για μένα.


Επίσης, δεν μπορούσα να μην σκεφτώ αυτό το Rainbow και το Bigfoot μαζί από το Tencious D and the Pick of Destiny, για το οποίο πιστεύω ότι ήταν η πρώτη ταινία για την οποία έγραψα μια ανάρτηση στο ιστολόγιο Sync, ήταν είτε αυτό είτε η Βραζιλία, αλλά σίγουρα ήταν έτσι πίσω. Είναι ενδιαφέρον πόσες χρονογραμμές συνδέει ο Nimoy στις αφηγήσεις που έχω δημιουργήσει σε αυτή τη σελίδα όλα αυτά τα χρόνια.


Ο Μεγαλοπόδαρος αντιπροσωπεύει την Κτηνώδη Φύση μας, είμαστε ζώα, έχουμε σχέση με τον κόσμο των ζώων, αλλά δεν είμαστε και Μεγαλοπόδαροι, είμαστε κάτι παραπάνω. Έτσι, ο Μεγαλοπόδαρος είναι πολύ συνδεδεμένος με τα Μυστήρια της Γέφυρας του Ουράνιου Τόξου/Ανταχκαράνα, καθώς το σώμα μας είναι το Ζωικό Σκάφος, ο Μεγαλοπόδαρος μας, στον οποίο κατοικεί η Έναστρη Συνείδησή μας και κατευθύνει τη ζωή του.


Ο Μονόλιθος είναι επίσης η Antahkarana κατά κάποια έννοια, ο Στύλος στο Κενό, ο Στύλος που είναι επίσης το κενό. Και ήταν ο Μονόλιθος από το 2001 μια Οδύσσεια του Διαστήματος που ενέπνευσε το Χίλτον της Χιλιετίας που βρισκόταν στη θέση των Δίδυμων Πύργων όταν έπεσαν το έτος που αναφέρεται στην ταινία που ενέπνευσε τα ξενοδοχεία με πολύ μορφή και θέμα. Ένα άλλο συγχρονιστικό στολίδι της διορατικότητας μέσω του Jake Kotze πριν από χρόνια.


Το 2001 Το A Space Odyssey έχει να κάνει πολύ με τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου επίσης, βλέπουμε στην ταινία την εξέλιξη του Ανθρώπου από πλάσματα Apelike Bigfoot, στη μορφή του David Bowman , ο οποίος στη συνέχεια γίνεται το αιώνιο μαγικό παιδί στο τέλος των ανθρώπινων συνόρων του. Ο Bowman είναι Τοξότης, ο Κένταυρος , εν μέρει ζώο, εν μέρει η συνείδηση. Ακριβώς όπως η Antahkarana συνδέει το Πνεύμα και την Ύλη μας. Ο Τοξότης είναι το υδάτινο ζώδιο της φωτιάς, και ως εκ τούτου συνδέεται ιδιαίτερα με το Ουράνιο τόξο. Και μέσω της κάρτας Ταρώ "ART" με το Ουράνιο Τόξο και τις λέξεις VITRIOL . 

Επισκεφθείτε τα Εσωτερικά Μέρη της Γης και Διορθώστε την Ενέργειά σας εκεί. Αυτή είναι η αλχημική ενθάρρυνση να βρούμε την αόρατη φύση μας και να γίνουμε αυτή ακριβώς η γέφυρα μεταξύ των εσωτερικών μερών του εαυτού μας και του εξωτερικού κοσμικού εαυτού μας. Αυτό ολοκληρώνει το αλχημικό έργο της ένωσης των αντιθέτων και ολοκληρώνει τη γέφυρα Antahkarana. 

"Το ζώδιο του Τοξότη αντιστοιχεί στον εβραϊκό μήνα Kislev. Είναι η κεντρική στήλη των ζωδίων της φωτιάς, που κυβερνάται από τον Δία (στα εβραϊκά "Tzedek") και τα εβραϊκά γράμματα Samech και Gimel. Το γράμμα Samech δημιούργησε το ζώδιο του Τοξότη , και προέρχεται από τη φράση Somech noflim (υποστήριξη των πεσόντων).Στο Zohar, το άρθρο που ονομάζεται «Τα Γράμματα του Ραβ Χαμνούνα Σάμπα» λέει ότι τα εβραϊκά γράμματα ήρθαν ενώπιον του Δημιουργού για να ζητήσουν να δημιουργηθεί ο κόσμος ξεκινώντας από το καθένα. Όταν το γράμμα Samech ήρθε μπροστά στον Δημιουργό, ο Δημιουργός του είπε να πάει πίσω στη θέση του, που είναι μετά το γράμμα Nun, και να υποστηρίξει τη Μοναχή να πέσει. Έτσι παίρνουμε τη λέξη nes («θαύμα» στα αγγλικά). Το γράμμα Nun δημιούργησε το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο συνέβη ο Κατακλυσμός, και μετά τον Κατακλυσμό, ο Θεός έβαλε το ουράνιο τόξο στον ουρανό ως οιωνό ότι δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά πλημμύρα ." - Κέντρο Καμπάλα

Παρατηρήστε ότι το Ουράνιο Τόξο έρχεται να δείξει ότι η Πλημμύρα (που συνδέεται με τον Σκορπιό) δεν θα συμβεί πλέον. Η πλημμύρα που συμβολίζει τον θάνατο και ο θάνατος είναι κάρτα ταρώ του Σκορπιού, μπορούμε να δούμε πώς αυτά τα έργα μας λένε ότι το Ουράνιο τόξο είναι το σύμβολο της σύνδεσής μας με την αιώνια θεότητα, ότι δεν μπορούμε στην πραγματικότητα να Πεθάνουμε, αλλά ότι ο θάνατος είναι μια ψευδαίσθηση και μια κατασκευή του μυαλού. Έτσι, το Ουράνιο τόξο αντιπροσωπεύει τη ζωτική μας δύναμη που υπερβαίνει τη ζωή και τον θάνατο, την Προφανή άμμο την Αόρατη . Όπως λέει ο Aleister Crowley για τον Θάνατο και τη σύνδεση μυαλού και σώματος.


«Εάν τότε ο νους είναι συνεχώς προσκολλημένος στο Σώμα, ο Θάνατος δεν έχει Δύναμη να το αποσυνθέσει πλήρως, αλλά ένα αποσυντιθέμενο Κέλυφος του νεκρού Ανθρώπου, το μυαλό του κρατώντας για λίγο μαζί το Σώμα του Φωτός του, στοιχειώνει τη Γη, αναζητώντας μια νέα Σκηνή. (στο Λάθος του που φοβάται την Αλλαγή) σε κάποιο άλλο Σώμα. Αυτά τα Κοχύλια είναι εντελώς αποκομμένα από το Άστρο που τους φώτισε, και είναι Βρικόλακες, που τους εμμονεύουν που ταξιδεύουν στον Αστρικό Κόσμο χωρίς Μαγική Προστασία ή τα επικαλούνται, όπως κάνουν οι Πνευματιστές. Διότι με τον θάνατο ο Άνθρωπος απελευθερώνεται μόνο από το Ακαθάριστο Σώμα, στην αρχή, και είναι πλήρης κατά τα άλλα στο Αστρικό Επίπεδο, όπως ήταν στη Ζωή του. Αλλά αυτή η Ολότητα υφίσταται άγχος και οι δοκοί της χαλαρώνουν, όσο πιο αδύναμα πρώτα και μετά τόσο πιο δυνατά».
«Σκεφτείτε τώρα υπό αυτό το Φως τι θα έρθει στον Μυστικό, σε εκείνον που φιλοδοξεί συνεχώς και σταθερά προς το Άστρο του, συντονίζοντας το Νου με τη Μουσική της Θέλησής του. Σε αυτόν, αν το μυαλό του είναι δεμένο τέλεια μαζί είναι ο εαυτός του, και ενώνεται με το Αστέρι, είναι τόσο δυνατή μια ζαχαροπλαστική που ξεφεύγει εύκολα όχι μόνο από το ακαθάριστο σώμα, αλλά και από το πρόστιμο. Είναι αυτό το Ωραίο Σώμα που το συνδέει με το Αστρικό, όπως έκανε το Ακαθάριστο με τον Υλικό Κόσμο, οπότε εκπληρώνει πρόθυμα το Μυστήριο ενός δεύτερου Θανάτου και αφήνει το Σώμα του Φωτός. Αλλά ο Νους, προσκολλάται στενά, με το δικαίωμα της Αρμονίας του, και τη Δύναμη της Αγάπης του, στο Άστρο του, αντιστέκεται στους Υπουργούς Διαταραχής, για μια Εποχή, σύμφωνα με τη Δύναμη του. Τώρα, αν αυτό το Άστρο είναι από εκείνα που είναι δεσμευμένα από τον Μεγάλο Όρκο, ενσαρκωμένο χωρίς άφεση λόγω της Απόλαυσης στο Κοσμικό Μυστήριο, αναζητά ένα νέο Όχημα στον καθορισμένο Τρόπο, και κατοικεί στο έμβρυο ενός παιδιού και το ζωντανεύει. Και αν αυτή τη στιγμή το μυαλό της Πρώην Σκηνής του Σκηνής εξακολουθεί να προσκολλάται σε αυτό, τότε υπάρχει Συνέχεια Χαρακτήρα, και μπορεί να είναι Μνήμη, μεταξύ των δύο Οχημάτων. Αυτός είναι, εν συντομία και χωρίς επεξεργασία, είναι ο δρόμος του Asar στο Amennti, σύμφωνα με τη δική μου Γνώμη, για την οποία δεν λέω: Αυτή είναι η αλήθεια."  - Aleister Crowley
Όπως μπορούμε να δούμε ο Κρόουλι που δηλώνει παραπάνω, ότι η αιώνια συνείδηση, το αστέρι ενός ατόμου, αν γίνει πλήρως αντιληπτό , υπερβαίνει ένα θνητό όχημα και υποπτεύεται ότι θα κατοικήσει σε ένα νέο βρέφος αν θέλει να μετενσαρκωθεί . Αυτό αντιπροσωπεύεται στη θιβετιανή μετενσάρκωση, όπου ο Asar στο Amenti είναι επίσης το ταξίδι των πνευμάτων  μέσω  του Bardo. Αυτό είναι το Starchild που γίνεται ο Bowman αφού διασχίζει την Άβυσσο το 2001 μια Οδύσσεια του Διαστήματος. Όλα αυτά τα πράγματα έχουν ιδιαίτερη  απήχηση  και με την ψυχεδελική εμπειρία.

Αυτό το αρχέτυπο Starchild αντικατοπτρίζεται στο Aleister Crowleys, την κάρτα Aeon Tarot, αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την αναγέννηση του κόσμου από την Πνευματική Φωτιά , αυτή είναι η Κάρτα Ταρώ του Εβραϊκού Γράμματος SHIN και η κάρτα Στοιχειώδους Φωτιάς από τις 22 μεγάλες άρκανες. Είναι η Αιώνια Φλόγα της Πνευματικής μας Φωτιάς που αντιπροσωπεύει το Shin/The Aeon. Ο κόσμος μεταμορφώθηκε από αυτή την Αιωνική Φλόγα το 1904 όταν ο Κρόουλι έλαβε το Βιβλίο του Νόμου δηλώνοντας ότι κάθε άντρας και κάθε γυναίκα είναι ένα αστέρι. Έτσι σε αυτήν την εποχή συνειδητοποιούμε ότι όπως η νύχτα δεν είναι παρά η σκιά της γης, ο θάνατος δεν είναι παρά η σκιά του σώματος. Γνωρίζουμε ότι η γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο που καίει σταθερά, χωρίς να ανατέλλει ούτε να δύει, έτσι όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι ψευδαισθήσεις που βασίζονται από την προοπτική της γης, έτσι και η Γέννηση και ο Θάνατος είναι ψευδαίσθηση από την οπτική γωνία του φυσικού σώματος. 
«... το εστεμμένο και νικηφόρο παιδί, που δεν πεθαίνει, ούτε ξαναγεννιέται, αλλά ακτινοβολεί πάντα στον Δρόμο Του. Έτσι και ο Ήλιος: γιατί όπως είναι τώρα γνωστό εκείνη η νύχτα δεν είναι παρά η σκιά της Γης, έτσι και ο Θάνατος δεν είναι παρά η σκιά του Σώματος, που καλύπτει το Φως του από τον φορέα του». - Aleister Crowley ( Heart of the Master)

Ο Crowley έχει ένα όραμα ενός πολύ παρόμοιου λαμπερού παιδιού με αστέρια στο όραμά του για το Magickal Child στις κραυγές του για τον 30ο Αίθυρο του Αστρικού Πεδίου. 
"ΕΙΜΑΙ σε έναν απέραντο κρυστάλλινο κύβο με τη μορφή του Μεγάλου Θεού Αρποκράτη. Αυτός ο κύβος περιβάλλεται από μια σφαίρα 2. Σχετικά με μένα τέσσερις αρχάγγελοι με μαύρες ρόμπες, με τα φτερά και την πανοπλία τους γραμμωμένα σε λευκό."
« Τρέμαστε, ω Στύλοι του Σύμπαντος, γιατί η Αιωνιότητα πονάει ένα Τρομερό Παιδί · θα φέρει μπροστά ένα σύμπαν του σκότους, απ' όπου θα αναπηδήσει μια σπίθα που θα πετάξει τον πατέρα του σε φυγή.
Οι Οβελίσκοι είναι σπασμένοι. τα αστέρια έχουν ορμήσει μαζί: το Φως έχει βυθιστεί στην Άβυσσο: οι Παράδεισοι είναι ανακατεμένοι με την Κόλαση."

RIP LEONARD NIMOYΕπίσης, είναι ενδιαφέρον να σημειωθούν οι διασυνδέσεις μεταξύ του Τζιν Ρόντενμπερι και του "The Nine" , καθώς και του Ψυχικού που ισχυρίζεται ότι είναι από τον Σείριο "Μπάσαρ", ο οποίος ήταν συγγραφέας του Star Trek της επόμενης γενιάς. Υπάρχουν συναρπαστικές συνδέσεις με όλα τα παραπάνω.

Baschar και Sirius

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις πρόσφατες ειδήσεις μπορούμε να δούμε αυτό το θέμα της ένωσης του προφανούς και του αόρατου.


Για  βαθύτερη  κατανόηση, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι οι Δίδυμοι Πύργοι, ο Σείριος, το Ουράνιο Τόξο και η Άλις Μπέιλι είναι όλοι στενά συνδεδεμένοι, για να μας θυμίσουμε ότι θα δημοσιεύσω από μια ανάρτησή μου στο blog του 2009. Μπορείτε επίσης να δείτε αυτά τα βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μοτίβο.

Ο Σείριος, οι Δίδυμοι Πύργοι, η Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου, η Ανταχκαράνα και η 11η Σεπτεμβρίου 
Περισσότερα από μια αντιγραμμένη ανάρτηση ιστολογίου μου από το 2009Το "In Memory of Sirius" ένα από τα μοναδικά ζώα που πέθαναν στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου.

Λοιπόν, εδώ είναι ένα ενδιαφέρον Tid-bit που νόμιζα ότι έπρεπε απλώς να κάνει το δρόμο του στη συγχρονόσφαιρα. Ο Raybeam του μεγάλου φόρουμ και του ιστολογίου Synchromysticism κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο Ποιος στο διάολο είναι η Paris Hilton;» Συνιστώ ανεπιφύλακτα να ελέγξετε αυτό το βίντεο και όλα τα νήματα του φόρουμ Synch λειτουργούν πρόσφατα.
Ο Raybeam αναφέρει στο βίντεό του ότι το μόνο τεκμηριωμένο ζώο που πέθανε στην υπηρεσία Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 ήταν ένας αστυνομικός σκύλος με το όνομα SIRIUS!Σε αυτό το σημείωμα το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν το Google Sirius και την 11η Σεπτεμβρίου και όντως συνάντησα κάποια άγρια ​​πράγματα.Σημείωση Κ-9 = 9/11. Το K είναι το 11ο γράμμα του AlephBet, ο Σείριος ήταν το ΣΗΜΑ 17! Αποφοίτησε επίσης από τη σχολή σκυλιών της αστυνομίας στη μέση του Dog Dayz του Sirius the Star. Σύμφωνα με την Εσωτερική Αστρολογία της Άλις Μπέιλι, ο Σείριος αντηχεί επίσης τους αριθμούς 14 και 17. Μπορούμε επίσης να σημειώσουμε ότι η κάρτα Ταρώ #17 "ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ" φαίνεται να απεικονίζει την Ίσιδα/Σείριο να πλημμυρίζει τον ποταμό Νείλο, υποδηλώνοντας επίσης την Ξημερωμένη Εποχή του Υδροχόου. Οι Μυστικές Σχολές των Δυτικών παραδόσεων λένε ότι η κάρτα Ταρώ μείζονος «The Star», βλέπε Ρωμαϊκό Αριθμό 17, αυτό είναι το αστέρι του Σείριου. Αρκετά άνετο.
Τώρα περιμένετε, θα γίνει ακόμα καλύτερο. Ο Σείριος βρέθηκε στις 22/2/02 και στις 24 Απριλίου 2002, δηλαδή στις 24/4/2002, πραγματοποιήθηκε τελετή για τη γέφυρα Rainbow(42) για τον Σείριο με τον Επίσημο Χαιρετισμό της Αστυνομίας και των Λιμενικών Αρχών της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ για τον Σείριο τον σκύλο .
Κατά τη διάρκεια αυτού του Αναμνηστικού Χαιρετισμού αποκαλύφθηκε ένας πίνακας που ονομάζεται "Χαιρετισμός στον Σείριο" ζωγραφισμένος από έναν Νεοϋορκέζο. Ο Πίνακας μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Τώρα κοιτάξτε τα ΑΣΤΕΡΙΑ ακριβώς πάνω από το κεφάλι των σκύλων του ΣΕΙΡΙΟΥ. Ένα σχόλιο παρακάτω παρατήρησε επίσης ότι η καλλιτέχνιδα που ζωγράφισε αυτό ονομάστηκε Susan STONEBRAKER Οι StoneBreakers είναι επίσης Ελευθεροτέκτονες, ας τους δούμε αργότερα.
Ναι, αυτός ο αστερισμός που βρίσκεται πάνω από το Στέμμα του ΣΕΙΡΙΟΥ είναι ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ! με το λαμπρότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό, τον ΣΕΙΡΙΟ! Προβάλλεται ακριβώς δίπλα στο Pillarmids.
 
Ο Αστερισμός του Σκύλου Κυνός Μεγάλος με το φωτεινό αστέρι του Σείριου στην κορυφή, Αυτός ο Αστυνομικός Σκύλος προφανώς πήρε το όνομά του από αυτόν τον αστερισμό.
Βλέπεται εδώ η αναμνηστική καρφίτσα Sirius K9(11-9), Ένας φίλος σημείωσε ότι οι κεραίες που προέρχονται από το τσάκρα του Sirius Pineal καθώς και η αντήχηση Ιχθύων-Ψαριών σε σχήμα Κορδέλας, ενώ οι δύο πύργοι που ενώνονται μεταξύ τους αντηχούν επίσης τη γλυφή του Δία των Ιχθύων) -(Δυο Ψάρια δεμένα μαζί σαν ένα. Χαχ μου αρέσει που είναι το Νούμερο 17.
Τώρα, εδώ γίνεται ακόμα πιο περίεργο, καθώς αποδεικνύεται ότι το Μνημείο που γράφτηκε για τον Σείριο έχει προφανείς αναφορές στο Dog Star, το πιο φωτεινό αστέρι στη νύχτα, ο Guardian (Anubis, Underworld Dog God/Guide) μόλις διάβασε όλο αυτό το θέμα .
Λοιπόν, ορίστε ένα στιγμιότυπο από τον ιστότοπο Memorial για τον Σείριο, τώρα το τραγούδι Over the Rainbow από τον Μάγο του Οζ παίζει στο παρασκήνιο καθώς το διαβάζετε κι εσείς, δείτε το μόνοι σας εδώ και εδώ. Η Νέα Υόρκη και το ΟΖ έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν στη συγχρονόσφαιρα, καθώς τα γράμματα Ν και Υ απέχουν ένα γράμμα από το Ο και το Ζ. (lmNOp....wxYZ). Τώρα ας μην πηδάμε μπροστά, ας διαβάσουμε αυτό το μνημόσυνο στον Σείριο.
Περιέχει νύξεις στο Canis Major όπως-
Το πιο φωτεινό αστέρι στη Γη*, πιο κοντά στις καρδιές μας"-
(Σείριος=Το πιο φωτεινό αστέρι ορατό από τη Γη, Hearts=Tin Man-Seeks Heart-Oz-Over Rainbow-42 μοίρες δημιουργεί ουράνιο τόξο-Ο Δίας μοιάζει με 42-Μονόλιθο που βρέθηκε στον Δία στη Διαστημική Οδύσσεια)
"Λάμψε ψηλά σε μακρινούς ουρανούς, Φύλακας όπως ήσουν πάντα"- (Anubis=Sirius=Φύλακας του Κάτω Κόσμου στην Αίγυπτο). Και η γραμμή κλεισίματος είναι ένα χτύπημα.
"ΤΡΕΞΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ"
(Το τρέξιμο ελεύθερο πάνω από το Rainbow στην Emerald City μοιάζει περισσότερο)
Ένας φίλος μου θύμισε επίσης τον ρόλο του Totos στο Oz και το πέρασμα από το ουράνιο τόξο, (Σημείωση: Σε μια μελλοντική ανάρτηση , εξερευνούμε την πραγματική σύνδεση Toto και Rainbow με τον Sirius)
Το πράσινο είναι το χρώμα της Αναγέννησης και ο Σείριος παίζει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση και την Πρωτοχρονιά σε πολλές χώρες.
Λοιπόν τώρα πώς αλλιώς ενώνονται το Ουράνιο Τόξο, το Πράσινο, οι Γέφυρες, ο Σείριος, η 11η Σεπτεμβρίου και ο Μάγος του Οζ.
Όπως έχει επισημάνει ο Jake Kotze, το μιούζικαλ της δεκαετίας του 1980 "The Wiz" περιέχει πολύ ενδιαφέροντα Synchronicites σε σχέση με τα 9-11, Oz, Rainbows, Twin Towers και Bridges.
Στην ταινία οι 4 Μυημένοι παίρνουν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν *( ευχαριστώ) που είναι ένας δρόμος με κίτρινο τούβλο προς τη Σμαραγδένια Πόλη ή την ΟΖ ή τη Νέα Υόρκη.


Όταν διασχίζουν τη γέφυρα καταλήγουν σε έναν λαβύρινθο γεμάτο πυραμίδες, ο οποίος διαθέτει τους Δίδυμους Πύργους που συνδέονται στη μέση με μια γιγάντια γέφυρα. Αυτή η εικόνα για μένα αντηχεί το Pisces Duality Unified or Bridged, το σύμβολο για τους ίδιους τους Ιχθύς είναι σαν )-(δύο ψάρια ή μισοφέγγαρα ή καμάρες δεμένα μεταξύ τους, ο Δίας κυβερνά τους Ιχθείς και ήταν επίσης η τοποθεσία του Stanley Kubrick 2001 Odyssey Black Monolith που το ξενοδοχείο Hilton σχεδιάστηκε μετά από αυτό και έμεινε νεκρό στο Ground 0, στις 11 Σεπτεμβρίου. Δείτε το τελευταίο μου βίντεο για το Piscean Transition και το The WTC Monolith .
Μπορούμε να δούμε το OZ/NY όπου η πέτρα Kaba θα βρισκόταν ανάμεσα στους Δύο Πυλώνες πάνω από το Ουράνιο Τόξο.
Τα ουράνια τόξα και οι δίδυμοι πύργοι εμφανίζονται πολύ περισσότερο στη Συγχρόσφαιρα πρόσφατα, το υπέροχο βίντεο του Jake Kotzes JenBow μας παρέχει περισσότερους συμβολισμούς Rainbow/Twin Towers.
Στιγμιότυπο από το βίντεο του Τζέικς που περιλαμβάνει ένα στιγμιότυπο από το "When Harry Met Sally" με το κίτρινο αυτοκίνητο του Billy Crystals ανάμεσα σε μια Αψίδα και πριν από τις Δίδυμες Πυλώνες.
Στη συνέχεια, ένα αυτοκόλλητο University of Chicago αναβοσβήνει στο πίσω μέρος του Crystals Car, καθώς το τράβηγμα του από τις Δίδυμες Πυλώνες, την Αψίδα στο ουράνιο τόξο και το CresCent στο ChiCago αντηχεί επίσης με τον Jupiter/42/Rainbowz.

Τώρα αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από τον Jake Kotzes Original GangStar με ένα πλάνο από το "GodSpell" το μιούζικαλ, ο κύριος χαρακτήρας που διαμορφώθηκε αφού ο Ιησούς διασχίζει τη Γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον με τους Δίδυμους Πύργους στο πλάνο, με μια άμαξα/άρμα που φέρει πούλια και ουράνιο τόξο/Αψίδα /Ημισέληνος καθώς και το Άγιο Περιστέρι/Πνεύμα.
Οι Δίδυμοι Πύργοι διακρίνονται να διασυνδέονται με το Ουράνιο Τόξο στην κάτω δεξιά γωνία στο άρμα του Jesus Rainbow Checker στη Γέφυρα του Μπρούκλιν.

Rainbow Brooklyn Bridge και OZ στο "The Wiz"
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Jake Kotze έχει επισημάνει ότι οι Δίδυμοι Πύργοι αντικατοπτρίζουν επίσης τους Τεκτονικούς/Καμπαλιστικούς Δύο Πυλώνες Jachim και Boaz, όπως φαίνεται παραπάνω, οι Δύο Πυλώνες καθώς και το 5 Ακτινο Φλεγόμενο αστέρι του Σείριου είναι σημαντικά εικονίδια στον Ελευθεροτεκτονικό Συμβολισμό. Οι Στύλοι και το Φλεγόμενο Άστρο του Σείριου φαίνονται μαζί στην παραπάνω εικόνα, έτσι πριν οι Δίδυμοι Πύργοι και ο Σείριος ο Σκύλος είναι μαζί σε όλες τις Μυστικές Εταιρείες λατρεύουν αυτές τις εικόνες η μία δίπλα στην άλλη εδώ και αιώνες. Το Πεντάγωνο δέχθηκε επίσης επίθεση στις 9-11 και το Πεντάγωνο είναι ένα Τεκτονικό αστέρι που συμβολίζει τον Σείριο το αστέρι του σκύλου.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι λίγο μετά το θάνατο του Sirius 9-11 Martyr Memorial, ένας άλλος σκύλος ονομάστηκε Sirius σε ανάμνηση του πρωτότυπου, είναι τώρα ένας σκύλος που βλέπει το μάτι, στην πραγματικότητα αποφοίτησε από την Ακαδημία Seeing Eye Doggie στο MorrisTown Weird New Jersey ένα UFO και άλλα περίεργα Hotspot σύμφωνα με το Secret de Soleil .
Βλέποντας τα μάτια, τον Σείριο και τους δίδυμους πυλώνες πολύ συνηθισμένα στην Τεκτονική τέχνη σαν αυτό.
Οι Δύο Στύλοι του Τεκτονισμού και η Σκάλα προς τον Σείριο -το Φλεγόμενο αστέρι της μασονικής παράδοσης. Ο Αμερικανός Νότιος, Μασόνος 33ου Βαθμού και ιδρυτής της Σκωτίας Τεκτονικής Τεκτονικής Τεκτονικής Ο Άλμπερτ Πάικ λέει αυτό για τον Σείριο και το Φλεγόμενο αστέρι.
Οι αρχαίοι αστρονόμοι είδαν όλα τα μεγάλα σύμβολα του Τεκτονισμού στα Άστρα. Ο Σείριος λάμπει στα σπίτια μας ως το Φλεγόμενο αστέρι." - Albert Pike 33° (Ηθικά και δόγματα, σελίδα 486)
«Ο ήλιος και η σελήνη… αντιπροσωπεύουν τις δύο μεγάλες αρχές… το αρσενικό και το θηλυκό… και οι δύο ρίχνουν το φως τους στους απογόνους τους, το φλεγόμενο αστέρι ή τον Ώρο». Albert Pike 33 (Morals & Dogma, σελ. 13-14)
Παρακάτω βλέπετε μερικά Τεκτονικά Έργα Τέχνης με τους Δίδυμους Πυλώνες Jachim και Boaz καθώς και το εξέχον Τεκτονικό All Seeing Eye, όπως φαίνεται στο πίσω μέρος του αμερικανικού δολαρίου σας.
Στύλοι, Αστέρια, Βλέπουν Μάτια, Σείριος, Τέκτονες.
Ενημέρωση: 5/2
ΛΟΙΠΟΝ, τώρα έχουμε επαρκές πλαίσιο που συνδέει το Blazing Dog Star Sirius και τις Δίδυμες Πυλώνες καθώς και τη Γέφυρα Ουράνιου Τόξου στο Oz/NY, Πώς αλλιώς ευθυγραμμίζονται ο Σείριος και η Νέα Υόρκη; Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο από το μουσικό βίντεο Janes Addictions Perry Pharells "Wish Upon a Dog Star" , με τον Perry και το συγκρότημα του να πετούν σε έναν Buckminister Fuller Hexagon Dome.
Αυτός ο εξαγωνικός θόλος μπορεί να φαίνεται οικείος. Σε αυτό το τραγούδι οι στίχοι " With all my Love I over flow the river Nile", ο Σείριος ήταν το Πρωτοχρονιάτικο αστέρι της Αιγύπτου καθώς ανέτειλε πριν ο Ήλιος ανατείλει στο Dog Dayze of Summer και Flood the Nile. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο Y-2K MillenniuM Ball από τους εορτασμούς MM 2K της Νέας Υόρκης.
Η Hexagonal Y2K MilleniuM Ball στη Νέα Υόρκη, μοιάζει με το διαστημόπλοιο Perrys Dog σωστά;

Ο Richard Hoagland στον ιστότοπό του ανακάλυψε επίσης ότι την παραμονή του 2K ο Σείριος της Χιλιετίας βρισκόταν ακριβώς στις 33 μοίρες πάνω από τη Νέα Υόρκη. Το OZ δεν ήταν το μόνο μέρος για πάρτι σαν Dog Star.
Hoaglands Images of France Illuminating a Phallace for the 2K Celebrations, κάτω από αυτές τις εικόνες είναι η φυλή Dogon από το Μάλι Αφρικής με αριθμούς γλύφους Sirius, καθώς ισχυρίζονται ότι ο πολιτισμός τους προέρχεται από γλοιώδη όντα από τον Σείριο που τους δίδαξε τεχνολογία και τους έδωσε ακριβείς αστρολογικές γνώσεις ότι μόνο τώρα η Σύγχρονη Επιστήμη μπορεί να επιβεβαιώσει.
Ενημέρωση:5/2- Πρόσφατα έλαβα επίσης κάποιες πληροφορίες από το Blogger Sub Species στο Semioticology που έχει βρει πολλές αρχιτεκτονικές Sirian γύρω από τους Δίδυμους Πύργους 9-11. Συνιστώ να ελέγξετε την εξαιρετική δουλειά εδώ.
Ένας άλλος αντηχητής του 9-11 Stargate και του Dog Star Sirius είναι ο ONE and ONly KeaNEO Reeves που παίζει σε μια μπάντα που ονομάζεται Dog Star.
Δεκαετία 1999, το Matrix Featuring KeaNeo Reeves και 11 Σεπτεμβρίου 2001 ημερομηνία λήξης ID.
Το συγκρότημα KeaNeos DogStar Resonating Sirius.
Ο Neo Reeves ταξιδεύει επίσης κάτω από την Τρύπα του Κουνελιού στο Matrix συνδέοντας τους αστερισμούς Lepus (ο αστερισμός του λευκού κουνελιού ακριβώς δίπλα στον κυνό Major και τον Σείριο το αστέρι του σκύλου)
Ο Sirius-Canis Major και ο Lepus the Rabbit Hole βρίσκονται κάτω από τον Ωρίωνα.
Μείνετε πολύ καλά όλοι και απολαύστε κάθε στιγμή της ΑΝΟΙΞΗΣ
Χάρη στους Raybeam και Jake Kotze και VALIS*
Δείτε περισσότερα Rainbows Sirius Toto και Oz εδώ
μεγάλοΕιρήνη και αγάπη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΊΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ
ΣΧΉΜΑ ΧΆΡΤΗ
ΤΕΞΑΣ!

ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΜΙΑ
ΧΑΖΑΡΟΤΑΙΝΙΑ
ΑΚΌΜΑ!
ΚΑΙ ΤΑ
ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ
ΣΑΣ 🪵🦠💩
ΕΝΤΕΛΏΣ!
ΚΑΙ!
Τελείως...ΠΊΣΤΗ!
ΣΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΌ!
ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΌ!!!

ΘΥΜΉΣΟΥ!
ΕΊΝΑΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ!!! ΧΑΖΆΡΟΙ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ
ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ!
ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!
ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ!
ΑΝΊΚΑΝΟΙ!!!
ΔΙΑΛΎΘΗΚΑΝ!
ΚΑΙ!
ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΑΝ!Zen in the Dragon's Den είπε...

Ποια χρονια γυρίστηκε το πρώτο Μάτριξ είπαμε🤔;;;1998-99 μάλλον..


https://youtu.be/jUisPhNG6OE?si=BLiBl9ImJ8Mr8lmW

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Γεια σου Φωτεινή με τα ωραία σου!
Αυτή την ανάρτηση έπρεπε να μου αφιερώσεις.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΧΧ!!!ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΕΣ!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕς ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ!!Ε ΕΣΥ Ως ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ...