ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ SORCHA FAAL ;;;;

 


1. Το Sorcha Faal φαίνεται να είναι ένα αρκτικόλεξο για μια φυλή πολλών γενεών Εβραίων γυναικών Ασκεναζίμ που σχηματίστηκαν για πρώτη φορά το 1290 μ.Χ. Εάν αυτό είναι ακριβές και αληθινό, συνέχισαν οργανωτική δομή μέσα από παγκόσμιους πολέμους και ανατροπές στην Ευρώπη μέχρι σήμερα – και αποτελούνται από μια σφιχτά δεμένη ομάδα 13 «αδερφών» στην κορυφή του «Τάγματος» τους. Μια προσεκτική εξέταση του ιστότοπού τους, "What Does It Mean" δείχνει μια συγχώνευση μαγείας (WICCA) και "μυστικών" εικονιδίων νέας εποχής, που δίνει σε έναν ξύπνιο Χριστιανό μια πολύ ισχυρή ιδέα για την πραγματική τους ατζέντα. ΔΕΝ είναι «χριστιανοί» και μάλλον ακολουθούν την «παλιά, μυστηριώδη θρησκεία» της Βαβυλώνας – η οποία περιλαμβάνει κυρίως κραυγές και δαιμονικές μαντικές πρακτικές.

2. Η ομάδα φαντάζεται ότι είναι κυριολεκτικοί απόγονοι της Rachal (γνωστής και ως Rachel) της συζύγου του βιβλικού Jacob. Ο πραγματικός τίτλος αυτού του κυρίου συνθηκών είναι "As of Rachal" ένας τίτλος που αποτελείται από 9 γράμματα. (Το λάθος διορθώθηκε εδώ – η Rachel ήταν η σύζυγος του Jacob, όχι η κόρη. OOPS!)

3. Ανακάλυψα ότι όταν παίρνετε τα 9 γράμματα του «As of Rachal» και δίνετε στο καθένα μια αριθμητική τιμή, (ένα έως εννέα) – και στη συνέχεια τα τοποθετείτε γράμματα στο 9-γράμμα «Masonic Tracing Board» (το οποίο αναφέρεται επίσης από τη Βαβυλωνιακή Καμπάλα ως το «Δέντρο της Ζωής») – ο «πίνακας εντοπισμού» μετατρέπει το «As of Rachal» σε «sorcha faal». Έτσι, το Sorcha Faal είναι το ανοιχτό δημόσιο όνομα του σπιτιού τους, ενώ το πραγματικό όνομα «As of Rachal» παραμένει κρυφό και κρυμμένο από το βέβηλο «goyim».

4. Ο σημερινός αρχηγός του όρμου είναι προφανώς η κόρη ενός Ντέιβιντ Μπουθ και το όνομά της είναι επίσης «Ράχαλ». (Rachal Booth,) Ο David Booth φαίνεται να συνδέεται με πολλούς τρόπους με τη MOSSAD και φέρεται να διατηρεί στενούς δεσμούς με πράκτορες της MOSSAD στο Ισραήλ και τη Μητέρα Ρωσία. Ο David Booth, σύμφωνα με γενεαλογικούς ιστότοπους στους οποίους είχα πρόσβαση προσωπικά, εντοπίζει την καταγωγή του σε έναν John Wilkes Booth, πράκτορα του House of Rothschild Bank of England και δολοφόνο του Lincoln. Πόσο λίγα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν!!


5. Οι αναρτήσεις τους δεν προέρχονται από ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά συχνά είναι μια συγχώνευση και από τα 13 μέλη. Μια προσεκτική επιθεώρηση των διαφόρων αναρτήσεών τους δείχνει πολλά στυλ γραφής. Έτσι, το «Sorcha Faal» δεν είναι ένα, μοναδικό άτομο.
Η υποστήριξη αυτών των παραπάνω πληροφοριών προέρχεται από ένα παλιό μέλος της «οργάνωσης» που κατάλαβα ότι τους δώρισε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και συναντήθηκε με τις 13 «αδερφές του Σόρτσα Φάαλ» λίγο πριν τη συνάντησή τους με τον Ιησουίτη «Μαύρο Πάπα». » στη Ρώμη. Μου επέτρεψε να μοιραστώ ένα απόσπασμα μιας μόνο ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί τους (η υπογράμμιση δική μου) αφού τελικά συνειδητοποίησε ποιος ήταν πραγματικά το «As of Rachal»:


[«Με την επιστροφή μας στο Λονδίνο, συμφωνήσαμε μεταξύ μας ότι η γνώση που είχαμε αποκτήσει από τη Σόρτσα και τις αδερφές της, θα έπρεπε επίσης να μοιραστούμε με άλλους.
Μπορείτε να νιώσετε τον άνεμο στο πρόσωπό σας όταν φυσάει. Μπορείτε επίσης να δείτε την τρομακτική καταστροφή του ανέμου μετά από μια καταιγίδα. Αλλά, δεν μπορείτε να «δείτε» τον άνεμο, το ίδιο και η δύναμη της Σόρτσα και των Αδελφών της..δεν μπορείτε να τον δείτε με τα μάτια σας, αλλά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματά του.
Τα τελευταία αυτά χρόνια μπορέσαμε να αποκτήσουμε για τις Αδελφές τόσο τα μέσα όσο και την ικανότητα που τους επιτρέπουν να μεταδώσουν τις αρχαίες γνώσεις τους στις διάφορες αγγλόφωνες χώρες μας.
Μόνο από το Ίδρυμα Rachal Booth οι Αδελφές μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τον ευρύτερο κόσμο, τόσο μέσω της δωρεάς αυτής της ιστοσελίδας από τη Rachal, όσο και μέσω των συστημάτων υπολογιστών σε ολόκληρο το Τάγμα της Sorcha σε όλο τον κόσμο.
Από εμάς που είμαστε οι μεσάζοντες μεταξύ της Σόρτσα και των Αδελφών της, και προς τον υπόλοιπο κόσμο, ζητάμε τη συνεχή βοήθειά σας για να διασφαλίσουμε ότι τα μηνύματα που έχουν για τον κόσμο γενικότερα δεν μπορούν ποτέ να περιοριστούν στην πατρίδα τους στη Σιβηρία.
Ούτε ο Σόρτσα ούτε κανένα από τα Τάγματα τους θα το ζητήσει αυτό από εσάς, αλλά ως «εξωτερικοί» δεν λειτουργούμε κάτω από τα αυτοεπιβαλλόμενα συστήματα περιορισμού που έχουν θέσει στους εαυτούς τους.
Εάν πιστεύετε, όπως εμείς, ότι τα μηνύματα της Sorcha και των αδελφών της είναι σημαντικά, μεταβείτε στον ιστότοπο "What does it mean"και βοηθήστε μας να κρατήσουμε τα «μηνύματά» τους προς τους αγγλόφωνους λαούς του κόσμου από την εξαφάνιση.
Καθώς ταξιδεύουν στη Ρώμη σήμερα το πρωί, δεν πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές τους δεν πρέπει να υποστηριχθούν.
Θα τους στηρίξεις;»]


Εν ολίγοις, αυτή η ομάδα "Sorcha Faal" είναι πράγματι πολύ δυνατή και σκοτεινή. Οι πληροφορίες/η ευφυΐα τους είναι πράγματι συχνά πολύ ακριβείς, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν λανθασμένη κατεύθυνση σε βασικούς τομείς – και πάλι όλα αυτά είναι υπό την κατεύθυνση της MOSSAD και της CIA. Να είσθε επιφυλακτικοί Με εκτίμηση, A. True Ott, PhD https://web.archive.org/


Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τάγμα του Σόρτσα Φάαλ ιδρύθηκε το 588 (Π.Κ.Χ.) στην Τάρα, στην Κομητεία Μίθ της Ιρλανδίας, και διεκδικεί ως Ιδρυτή τους τη μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Σεδεκία, την Ταμάρ Τεφί. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του ιστότοπου τους, η δημιουργία τους με τίτλο «What does it mean» είναι η μεγαλύτερη αγγλόφωνη πύλη ειδήσεων.

Περαιτέρω αναφέρει ότι το Τάγμα του Sorcha Faal περιλαμβάνει 18 μοναστήρια στην Ιρλανδία, τη Ρωσία, την Αίγυπτο, τον Λίβανο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αδελφή Μαρία Τερέζα είναι η 73η Σόρτσα Φάαλ του Τάγματος Σόρτσα Φάαλ, που εξελέγη ως Ανώτερη Μητέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2007. Γεννημένη στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η 73η Σόρτσα Φάαλ εντάχθηκε στο Τάγμα τον Μάρτιο του 1973 και είναι κάτοχος διαφόρων πτυχίων τόσο με Πανεπιστήμια της Ευρώπης όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, σχολίασε την εκλογή της σε αυτό το υψηλό πόστο ως εξής:   «Το Τάγμα μας πάντα προσπαθούσε να παρέχει σε αυτόν τον κόσμο ότι το Φως χρειαζόταν για να διαλύσει τους μύθους που είναι εγγενείς στο Σκοτάδι, αλλά χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούσαμε ποτέ να δούμε την πιο αληθινή ισορροπία μεταξύ των δύο".

Ο Σόρτσα Φάαλ λέει όχι μόνο για τις αρχαίες προφητείες, αλλά και για τη σύγχρονη πολιτική. Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετική και συνεχώς ενημερωμένη συλλογή ειδήσεων από ανοιχτές πηγές και «αποκλειστική» του Sorcha Faal.  Τα μηνύματά του συνοδεύονται από τη δήλωση: «Οι δυτικές κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες πληροφοριών τους διεξάγουν ενεργή εκστρατεία ενάντια στις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά τα υλικά, προκειμένου να μην προκληθεί πανικός στους πολίτες σε σχέση με μια ποικιλία καταστροφικών αλλαγών στη γη και με τα επόμενα πράγματα. Οι αδελφές του Sorcha Faal διαφωνούν σθεναρά με αυτή τη θέση και πιστεύουν ότι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να γνωρίζει την αλήθεια».

Σφοδρή συζήτηση γίνεται στο Διαδίκτυο για το ποιος είναι πίσω απο αυτό το έργο. Οι διαφωνούντες συμφωνούν σε ένα πράγμα – πίσω από αυτό είναι «πραγματικά καλά ενημερωμένοι άνθρωποι». Έτσι, άφησαν να εννοηθεί ότι μια εταιρεία στην οποία είναι καταχωρημένη η διεύθυνση του ιστότοπου βρίσκεται στο Langley της Βιρτζίνια, όπου στεγαζόταν η έδρα της CIA. Ωστόσο, ο διακομιστής βρίσκεται σε άλλη κατάσταση, απαντούν άλλοι ειδικοί. Επομένως, είναι απαραίτητο να ψάξετε αλλού.

«Φυσικά, υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες πίσω από το έργο, αλλά ποιος είναι, είναι δύσκολο να καταλάβουμε: η βρετανική MI6, η Μοσάντ, η CIA, η DIA και η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, για παράδειγμα» - πιστεύει ένας ειδικός στον τομέα των πληροφοριών πόλεμος Igor Panarin, Καθηγητής της Διπλωματικής Ακαδημίας του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

 «Σίγουρα, αυτό είναι ένα στοιχείο πληροφοριακού πολέμου, στο εσωτερικό της αμερικανικής πολιτικής ελίτ. Και ο χρόνος επιλέγεται όχι τυχαία αλλά  οταν κλιμακώνεται η κρίση».......

Δεν υπάρχουν σχόλια: