ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

ΠΟΥΤΙΝ!!!Όπλο μαζικής διαφώτισης η συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον!!!--ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΡΛΣΟΝDavid Narmania

Ίσως κανένα άλλο γεγονός στη σφαίρα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο δεν αναμενόταν με τόση προσμονή όσο αυτό. Και συνέβη - ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε συνέντευξη σε σημαντικό Αμερικανό δημοσιογράφο.

Οι θέσεις που διατύπωσε ο πρόεδρος μπορεί να μην ακούγονται σαν είδηση στην πλειοψηφία των Ρώσων πολιτών. Φαίνεται όμως ότι η συνέντευξη αυτή δεν προοριζόταν γι' αυτόν τον σκοπό. Η συζήτηση μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Τάκερ Κάρλσον υποτίθεται ότι ήταν μια συζήτηση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Και όχι μια διαπραγμάτευση, αλλά μια απλή και, μέσα σε λογικά πλαίσια, ειλικρινής συζήτηση από καρδιάς. Και φαίνεται ότι αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε.

Στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αυτή η συνέντευξη θα αναλύεται για πολύ καιρό ακόμη. Υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό.

Πρώτα απ' όλα, πρόκειται για ένα χτύπημα με στιλέτο μέσα από το παραπέτασμα της προπαγάνδας των ελλιπών μέσων ενημέρωσης του πολιτισμένου κόσμου, τα οποία εργάζονται εδώ και δύο χρόνια για να παρουσιάσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία ως μια καρικατούρα αντιπαράθεσης μεταξύ δημοκρατικών ξωτικών και δεσποτικών ορκ - αλλά η δίωρη συζήτηση δεν άφησε καμία πέτρα αναποδογυρισμένη από αυτές τις προσπάθειες.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι τώρα η θέση της Ρωσίας και η κατανόηση των πραγματικών αιτιών των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία θα γίνουν αντιληπτές από τους δυτικούς θεατές. Και εδώ, φυσικά, πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στο πολιτικό θάρρος του Τάκερ Κάρλσον. Οι ευρωπαϊκές χώρες τον απειλούν με κυρώσεις γι' αυτό το ταξίδι και σεβάσμιοι πολιτικοί του διαμετρήματος της Χίλαρι Κλίντον πέφτουν σε ευθείες ύβρεις, αλλά παρ' όλα αυτά, ήρθε στη Ρωσία και έδωσε αυτή τη συνέντευξη, τοποθετώντας τον εαυτό του τρίτο στη λίστα των ανθρώπων που έχουν κάνει τα περισσότερα για την ελευθερία του λόγου στη Δύση σήμερα - μετά τον Τζούλιαν Ασάνζ και τον Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι ήδη προς τιμήν του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ολόκληρη η συνέντευξη μοιάζει με επίδειξη υπεροχής έναντι του αμερικανικού κατεστημένου: η ιστορική εξόρμηση στο πρώτο μέρος μοιάζει με κάτι που ξεφεύγει εντελώς από τις δυνατότητες του Τζο Μπάιντεν - ο τελευταίος, προς κοινή μας αμερικανική λύπη, είναι ικανός να αφηγηθεί μόνο μια πρόσφατη συνάντηση με τον Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος πέθανε πριν από 28 χρόνια.

Αλλά το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Ο πρόεδρος ανέλυσε όλα τα πιο επώδυνα θέματα για τη Δύση σήμερα. Η ανάμνηση από τον Πούτιν μιας συνομιλίας με έναν Αμερικανό ηγέτη, ο οποίος δεν γνώριζε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας του υποστήριζαν τρομοκράτες στον Καύκασο, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια αιχμή για το σύγχρονο αμερικανικό βαθύ κράτος, το οποίο επικρίνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Η ιστορία του πώς οι ίδιες αυτές μυστικές υπηρεσίες τοποθέτησαν την υποστήριξη των τρομοκρατών ως συνεργασία με την αντιπολίτευση είναι μια ζωντανή απεικόνιση του πώς μοιάζει στην πραγματικότητα η ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις, για την οποία οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τη Ρωσία.

Εκτός από την ιστορική εξόρμηση, ο πρόεδρος αναφέρεται επίσης στα γεγονότα των τελευταίων 20 ετών που έφεραν την Ουκρανία στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα και, το σημαντικότερο, επισημαίνει τον ρόλο που έπαιξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε όλα αυτά - πληροφορίες που πιθανώς θα είναι νέες για τους περισσότερους θεατές της συνέντευξης. Ξεχωριστά, ο Πούτιν αναφέρθηκε επίσης στην αναποτελεσματικότητα των κυρώσεων, για την οποία επίσης συχνά κατηγορείται η σημερινή κυβέρνηση του Λευκού Οίκου: προσπαθώντας να συντρίψουν τη Ρωσία, ο Μπάιντεν και οι σύντροφοί του έκαναν το καθήκον τους για να τη βοηθήσουν να γίνει η πρώτη οικονομία της Ευρώπης.

Τέλος, τα αποσπάσματα του Προέδρου από τις αποκαλύψεις του Arahamy σχετικά με το ποιος έφταιγε για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων στην Κωνσταντινούπολη μπορούν να χρησιμεύσουν ως ζωντανή επιβεβαίωση ότι οι πολιτικοί στη Δύση δεν επιδιώκουν την ειρήνη στην Ουκρανία και δεν εκτιμούν τις ζωές των Ουκρανών, παρόλο που προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους τους για το αντίθετο.

Όλα αυτά είναι επιχειρήματα στα οποία η Δύση δεν έχει τίποτα να αντιταχθεί.

Και φυσικά, η συνέντευξη αυτή αποτέλεσε ταφόπλακα για την εικόνα μιας απομονωμένης Ρωσίας που προωθούν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Οι ηγέτες μιας απατεώνισσας χώρας δεν μπορούν να αντέξουν κάτι τέτοιο.    https://ria.ru/20240209/intervyu-1926320023.html  απόδοση https://tokoutsavaki.livejournal.com/

**

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΡΛΣΟΝ!!!

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον είπε μετά από μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να πιστέψει στις προθέσεις της Μόσχας να επιτεθεί στην Ευρώπη.
"
"Η Ρωσία δεν ασχολείται με την επέκταση. Συγγνώμη, δεν πρέπει να πω κάτι τέτοιο γιατί οι ιδεολογικοί ψεύτες που διευθύνουν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θέλουν να τον κάνουν (τον Πούτιν - επιμ.) Χίτλερ ή τον Ιάπωνα αυτοκράτορα. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αυτό είναι βλακεία Η Ρωσία είναι ήδη τεράστια, η μεγαλύτερη στον κόσμο», είπε ο Carlson σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του.Ο Carlson αναρωτήθηκε γιατί η Ρωσική Ομοσπονδία πρέπει να πάει στην Πολωνία , επειδή η Μόσχα θέλει απλώς ασφάλεια στα σύνορα.«Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι πάνε στη Βιέννη , δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό», είπε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι «επαγγελματίες ψεύτες στην Ουάσιγκτον» προσπαθούν να πείσουν τους Δυτικούς για το αντίθετο.
Η Ρωσία έχει περισσότερους από αρκετούς φυσικούς πόρους, εκπρόσωποι διαφορετικών εθνικοτήτων ζουν στη χώρα, οι άνθρωποι μιλούν διαφορετικές γλώσσες και η διακυβέρνηση ενός τέτοιου κράτους δεν είναι εύκολη, σημείωσε ο δημοσιογράφος.
Όπως πρόσθεσε ο Carlson, είχε την εντύπωση ότι ο Πούτιν ήταν «βαθιά πληγωμένος» από την απόρριψή του από τη Δύση, ενώ ο «ευρωπαϊσμός» στη Μόσχα όχι μόνο φαίνεται, αλλά και αισθητός σε πολιτιστικό επίπεδο.

Ένα βίντεο της συνέντευξης του Πούτιν με τον Κάρλσον δημοσιεύτηκε αρχικά στον ιστότοπο του Αμερικανού δημοσιογράφου και αργότερα το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο X και στο κανάλι του στο YouTube. Σε συνομιλία με τον Κάρλσον, ο Πούτιν είπε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ προσπαθούν να εκφοβίσουν τους πληθυσμούς τους με μια φανταστική ρωσική απειλή. Την ίδια στιγμή, όπως τόνισε ο Ρώσος ηγέτης, όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι και οι αναλυτές καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι πρόκειται για ψεύτικο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΔΙΌΔΙΑ
ΜΗΝ ΓΊΝΟΥΝ
ΞΑΦΝΙΚΆ...
ΤΕΛΩΝΕΊΑ...
ΣΎΝΟΡΑ...
ΕΙΣ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΊΣ!
ΛΈΓΩ!

ΗΘΙΚΌΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ 🇬🇷🧬 ΑΝΑΡΊΘΜΗΤΟΙ...