ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΩΝ--Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗΌλες οι αντιδράσει
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΩΝ :
Επειδή με διαβάζουν ερευνητές θησαυρών μία προειδοποίηση ασφαλείας για τους καινούργιους στην πιάτσα πριν πιαστούν θύματα των λαμογιών της :
Πριν κάμποσα χρόνια απηυδισμένος από όλους τους απατεώνες που άδειαζαν τα πορτοφόλια των απελπισμένων θησαυροκυνηγών είχα επικηρύξει ένα μηχάνημα :
Εδινα 100.000 ευρώ για έναν "ανιχνευτή μετάλλων απόστασης" έστω με 10 μέτρα ακτίνα, με τον όρο ότι θα τον δοκίμαζα με τα χέρια μου σε δικό μου δοκιμαστήριο.
Αυτός ο όρος έκανε όλα τα λαμόγια που πουλούσαν αποστατικά με ακτίνα 100, 500, 1000 μέτρα να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο - μούγκα στην στρούγκα.
Ενα παράδειγμα απατεωνιάς υψηλής τεχνολογίας που είχαν στήσει κάποιοι στην Ιταλία και τσέπωσαν 10.000.000 δραχμές σε ντόλαρς:
Στο δοκιμαστήριο τους είχαν κρύψει σε ένα κουτί μερικές χρυσές λίρες και δίπλα έναν πομπό που εξέπεμπε ένα ηλεκτρονικό σήμα, ένα μπιπ συνεχόμενο.
Εδωσαν στο θύμα τους έναν απλό ραδιοφωνικό δέκτη στον οποίον είχαν προσθέσει κουμπάκια, φωτάκια, διάφορες τέτοιες αηδίες - ""χάντρες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς"".
Τον πήγαν 500 μέτρα μακριά και του είπαν να αρχίσει το ψάξιμο. Τα βρήκε γρήγορα, άλλαξε πάνα- βρακάκι από την χαρά του, έσταξε τα λεφτά, του ευχήθηκαν "καλή πατρίδα σύντροφε",
επέστρεψε στην πατρίδα τρισευτυχισμένος και σχεδιάζοντας πως θα ξοδέψει τα μελλοντικά δισεκατομμύρια του ( σε εμένα είπε να ψάξω για διθέσιο βαθυσκάφος ) και πήγε να κάνει την φιγούρα του σε ένα δικό μας δοκιμαστήριο. Μετά πήγε στην Κρήτη αγόρασε ένα πιστόλι με σιγαστήρα και επέστρεψε στην Ιταλία. Ακόμα τους ψάχνει.
EIKONEΣ :
1η : Ολη η περιοχή του χάρτη, στεριά και θάλασσα, Ελλάδα και Χαμένες Πατρίδες, είναι ο παράδεισος των αναζητητών θησαυρών. Κάτω από την Χίο είναι μια κουκίδα, η νησίδα Βενέτικο για την οποία θα σας γράψω άλλη φορά. Υποτίθεται ότι υπάρχει σπηλιά με υποβρύχια είσοδο. Κάποτε κυνηγούσαν παράνομα τα γεράκια της τώρα προστατεύονται. Το σχετικό βίντεο στο πρώτο λινκ.
Δυτικότερα ( πιο αριστερά ) του χάρτη, στο μέσον μεταξύ Χίου - Ανδρου είναι το απόλυτο παραμύθι με θησαυρούς :
Οι βραχονησίδες Καλόγεροι. Στο δεύτερο λινκ της σελίδας "Η ομορφιά των φάρων" μπορείτε να δείτε το σχετικό άλμπουμ με φωτογραφίες τους. Είχα γράψει ένα σχόλιο το οποίο έκανα copy/paste.
2η και 3η: Αυτές τις φωτογραφίες που βρήκα σερφάροντας τις κράτησα γιατί μου θυμίζουν μερικές συναρπαστικές μέρες που πέρασα στα νιάτα μου σε ένα παμπάλαιο αρχοντικό της Αττικής.
Το οποίο επικοινωνούσε και με το δίκτυο των υπογείων στοών της Αθήνας αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Δεν υπήρχαν επικίνδυνα κηροπήγια όπως της φωτογραφίας αλλά πολλές επτάφωτες λυχνίες βιδωμένες για λόγους ασφαλείας. Ηξερα ότι ήταν μασονικό σύμβολο αλλά φρόντισα να μην κάνω κανένα σχόλιο.
Η οικοδέσποινα ( θα μπορούσε να ονομαστεί και πυργοδέσποινα ) αντιπαθούσε το ηλεκτρικό ρεύμα και φως - μόνον οι φύλακες με τα άγρια ντόπερμαν και τις κυνηγετικές καραμπίνες είχαν φακούς, προβολείς και ηλεκτροφόρα ρόπαλα. Σε μια μακρινή γωνιά του κτήματος υπήρχαν δύο όμορφες μεγάλες τσιγγάνικες άμαξες με δύο ηλεκτρογεννήτριες που φόρτιζαν τις μπαταρίες των συσκευών ψυχαγωγίας και ασφαλείας. Υπήρχαν και δύο ασύρματοι βραχέων κυμάτων για να επικοινωνεί με τους καπετάνιους και τους πρώτους μηχανικούς των τριών καραβιών της.
Ηταν η καλύτερη ερευνήτρια θησαυρών που έχω γνωρίσει με ειδικότητα τα αρχεία και τις βιβλιοθήκες - πραγματικό λαγωνικό αν και υποψιάζομαι ότι χρησιμοποιούσε μαύρο πνευματισμό και μαγεία. Ομως με το να δίνει τα μισά κέρδη σε φιλανθρωπίες δημιουργούσε θετική ενέργεια που αυγάτιζε τα λεφτά της και προστάτευε την υγεία της. Οταν την κοπάνησε από το υλικό πεδίο πλήρης ημερών τα υπόλοιπα, η Κρίση της δηλαδή ήταν θέμα του Θεού.
Οπως λένε και τα βιβλία που διαβάζω ως Αναγνώστης στην τράπεζα την ώρα του φαγητού, δεν πρέπει να κρίνουμε τέτοια πράματα γιατί αλλιώς λειτουργούν οι άνθρωποι και αλλιώς λειτουργεί το Θείον και γιατί δεν γνωρίζουμε την Καρδιά του κάθε ανθρώπου και τον αγώνα που δίνει ή δεν δίνει.
Είχε βρει στα αρχεία της Ισπανίας στοιχεία για ένα ναυαγισμένο γαλιόνι γεμάτο χρυσό και με το μερίδιο της αγόρασε τα τρία πρώτα καράβια της. Διατήρησε τον αριθμό τρία αλλά αγόραζε όλο και μεγαλύτερα.
Είχε στα χρηματοκιβώτια της καταπληκτικά "χαρτιά" - γράμματα, ημερολόγια πλοίων, διάφορα αρχεία και κάμποσα καταπληκτικά βιβλία.
Μου έδειξε έναν παλιό χάρτη του Αιγαίου με σημειωμένη την περιοχή όπου είχε γίνει άγρια πειρατική ναυμαχία με τα μισά πλοία φουνταρισμένα στον βυθό. Για να ακριβολογούμε δεν ήταν πειρατές αλλά κουρσάροι, χριστιανοί εναντίον μωαμεθανών.
Βρες τα, μου είπε. Αργήσατε μερικές δεκαετίες της είπα. Τα βρήκαν οι πρώτες μηχανότρατες με μεγάλες μηχανές που έκαναν καλάδες σε βαθιά νερά. Είχαν ανεβάσει τυχαία αρχαίους αμφορείς και έψαχναν για αγάλματα αλλά ανέβασαν πειρατικά κανόνια. Τελικά μόνον η μωαμεθανική ναυαρχίδα είχε χρυσό, αρκετό για να καλυφθούν όλα τα έξοδα της τεράστιας για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρησης και για να αγοράσει η κάθε τράτα της έρευνας άλλη μια τράτα ολοκαίνουργια εφοδιασμένη και με σόναρ που τότε ήταν το καινούργιο μαγικό αλιευτικό εργαλείο.
Θα σου ανοίξω τα χρηματοκιβώτια μου και έχεις μια εβδομάδα στην διάθεση σου για να ψάξεις ό,τι υπάρχει στην σοφίτα μου, μου είπε.
Από τότε μου αρέσουν πολύ οι σοφίτες 🙂
4η : Η Στυλίδα από την Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας. Κάπου στα μισά μεταξύ τους και σχετικά κοντά στην στεριά υπάρχει αλουμινένιο βαρελάκι γεμάτο λίρες, από μια εγγλέζικη ρίψη. Το φόρτωσαν σε μια κλεμμένη ψαρόβαρκα αλλά τα βρεχάμενα της ήταν φαγωμένα από τα θαλασσινά σκουλήκια γιατί ο ψαράς είχε πεθάνει και είχε μείνει ασυντήρητη στο νερό. Οι αντάρτες του ΕΛΑΣ που το είχαν βρει σε ένα σπήλαιο της Γκιώνας είδαν ξαφνικά το βαρελάκι να εξαφανίζεται στο νερό και να αφήνει στην θέση του μια μεγάλη τρύπα.
Βρήκα την κορυφή του βουνού με το σπήλαιο αλλά όχι την είσοδο του. Τελικά μπήκε μια άλλη ομάδα ψαχτηριών με γεωραντάρ που μας παρακολουθούσε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι και βρήκαν μερικούς σκελετούς χωρίς κεφάλι, ( οι αποκεφαλισμοί ήταν συχνοί εκείνη την εποχή ), κιβώτια με σφαίρες και όπλα Ιταλών που είχαν καταφύγει στο βουνό όταν τσακώθηκαν με τους Γερμανούς. Ηταν σε άριστη κατάσταση σωστά συντηρημένα και πουλήθηκαν σε παράνομους κυνηγούς αγριογούρουνων της περιοχής και σε συλλέκτες της Αθήνας. Κάποια στιγμή προσφέρθηκαν να μου χαρίσουν ένα τουφέκι Μ91 που είχε μείνει απούλητο αλλά μόλις είχα μάθει ότι ένας από αυτούς ήταν χαφιές της ασφάλειας και αρνήθηκα ευγενικά.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας : Με Μ91 δολοφονήθηκε ο Κέννεντυ το 1963, δηλαδή αυτή ήταν η επίσημη άποψη του ιατροδικαστή, η αλήθεια παραμένει άγνωστη.

5η : Οι δορυφορικές φωτογραφίες χρησιμοποιούνται ιδιαιτέρως στις έρευνες θησαυρών γιατί σε βοηθάνε να καταλάβεις καλύτερα από τους χάρτες την γεωγραφία και την ανθρωπογεωγραφία μιας περιοχής και να ενεργοποιήσεις την χρήσιμη φαντασία σου.
Περιμένουμε με αδημονία τους πρώτους ιδιωτικούς δορυφόρους εφοδιασμένους με τα ειδικά ραντάρ που μπορούν να εντοπίζουν σπηλιές και στοές σε βάθος 10 μέτρων. Το διεθνές
θησαυροκυνηγετικό κουτσομπολιό λέει ότι κάποιοι χειριστές τέτοιων κατασκοπευτικών δορυφόρων έχουν γίνει πλούσιοι.
Στην φωτογραφία το Σογιούζ με προμήθειες 3 τόνων πλησιάζει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πάνω από την αγαπημένη μου Κέρκυρα η οποία είναι ένας ακόμα θησαυροκυνηγετικός παράδεισος ! 🙂
Βενέτικο :
Καλόγεροι :


Ο,τι έμεινε από μια μεγαλύτερη νησίδα που ανατινάχτηκε μυστηριωδώς προκαλώντας μίνι οικονομικό κραχ στην ανατολική Μεσόγειο !!!
Ενα από τα μεγαλύτερα κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου που κρύβει πολλά πράματα :
Αμύθητους θησαυρούς, τράπεζες, πειρατές, καταχραστές, καλόγερους, μυστικές αδελφότητες, τεράστια υποθαλάσσια τούνελ !!!
Κάποιοι λένε πως κρύβει και Πύλες προς άλλες διαστάσεις !!!
Τώρα οι βραχονησίδες παίζουν αγρίως και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λόγω υφαλοκρηπίδας.
Αναμνήσεις ΦΒ :
Περί Αυτογνωσίας - Πνευματικότητας :
Η σοφία ενός ορεσίβιου γερο-βοσκού :
<< Ο καθένας είναι αυτό που θα πιστέψει >> 🙂
Φίλες και φίλοι ο χειμώνας τελειώνει, έμεινε μια εβδομάδα, μόλις χθες ευχόμασταν για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά και ""τσακωνόμασταν"" για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, ακόμα και επιστήμονες λένε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Χρόνο, ότι επιταχύνεται. Καλό είναι να μην τον σπαταλάμε σε ασημαντότητες, ούτε να επιτρέπουμε στις ασημαντότητες των άλλων να μας τον σπαταλάνε.
Προσέξτε ιδιαίτερα τα τσογλάνια της προπαγάνδας της τηλεόρασης και του ίντερνετ : ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ - ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ - ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ.
Μην τους χαρίζετε την προσοχή σας, είναι επικίνδυνο, όπου στρέφεται η προσοχή μας εκεί ρέει και η πολύτιμη ενέργεια μας και το αυξάνει είτε για καλό είτε για κακό. Επιλέξτε με σκέψη, Διάκριση, σύνεση να αυξάνετε μόνον το Καλό.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
( ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ από πάνω προς τα κάτω )
1η βαθμίδα ) H Aνώτατη Εξουσία είναι μια συμμορία μερικών χιλιάδων αρνητικών / μαύρων Οντοτήτων του Αστρικού Πεδίου / 5ης Διάστασης.
Ας πούμε ότι αυτοί είναι οι αρχιστράτηγοι
2η βαθμίδα ) Αμέσως κάτω από αυτούς είναι η συμμορία των << στρατηγών >> :
Μια μεικτή ομάδα Οντοτήτων και ανθρώπων. Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες :
σε αυτούς που έχουν υπογράψει συνειδητά << μαγικά συμβόλαια >> ( δηλαδή έχουν πουλήσει τον εαυτό τους στο διάβολο ) και σε αυτούς που είναι υπό κατάληψη από μία η περισσότερες Οντότητες.
ΕΑΝ σε αυτή την συμμορία υπάρχουν ανθρώπινοι κλώνοι τότε αυτοί είναι υπό κατάληψη.
ΚΑΝΕΝΑ όνομα δεν είναι γνωστό από αυτή την βαθμίδα. Αν υπάρχει κάποιο όνομα π.χ Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κλπ τότε ανήκει στην επόμενη βαθμίδα της ιεραρχίας.
Ο Χίτλερ π.χ ανήκε στην 3η βαθμίδα, ήταν 10ος στην μυστική γερμανική ιεραρχία και από πάνω τους ήταν το αμερικάνικο ιερατείο που τους χρηματοδότησε για να στήσουν
τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
3η βαθμίδα ) Από δω και κάτω επικρατεί το απόλυτο χάος, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα εκτός κι αν κάνουν παρέα σε κάποια Μαγική Παρτούζα κάποιου πολυτελέστατου μεγάρου. Σε κάποιους χώρους η αιμομιξία παίζει υπερβολικά και
από πολύ παλιά και είναι υποκλάδος της παιδοφιλίας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παγκοσμίως.
Παγκόσμιοι τραπεζίτες, πολυεθνικοί μεγαλοεπειχειρηματίες, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, εκπρόσωποι όλων των εξουσιών - φυσικά και των θρησκευτικών, φυσικότατα και των ελληνορθόδοξων, ιερατεία, αδελφότητες, κοινοβούλια, κρατικές μυστικές υπηρεσίες, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, συμβόλαια με Οντότητες, καταλήψεις από Οντότητες κλπ κλπ κλπ
Εχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς διάφορα σχεδιαγράμματα που δείχνουν υποτιθέμενες μυστικές ιεραρχίες και που προσπαθούν να βάλουν τάξη στο χάος. ΔΕΝ έχουν καμία αξιοπιστία και τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από < κοινωνικούς μηχανικούς > δηλαδή από ειδικούς της μαύρης προπαγάνδας.
Υποτίθεται ότι όλο αυτό το χάος της 3ης βαθμίδας χωρίζεται σε δύο ομάδες αλληλομισούμενες και σε αμείλικτο πόλεμο μεταξύ τους. Στην διάρκεια των χιλιετιών είχαν διάφορα ονόματα που πλέον δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, π.χ Μονοθεϊστές και Πολυθεϊστές. Ο Μπαλάνος τις αποκαλούσε αδελφότητα του πάγου και αδελφότητα της φωτιάς, αλλά και μακρυκωσταίους / κοντογιώργηδες ή φουρτουνάκηδες / βροντάκηδες να τους αποκαλούσε δεν έχει σημασία, το ίδιο θα ήταν. Τρίχες σιδερωμένες ΠΛΕΟΝ.
Γιατί εδώ και καιρό όλοι είναι εναντίον όλων με προσωρινές λυκοφιλίες. Στην βαρβαρική Αμερική υπάρχουν ΜΗΚΥΟ που ειδικεύονται στο να εξαφανίζουν από τους δρόμους τα πτώματα του μυστικού πολέμου που υπάρχει μεταξύ των αδελφοτήτων του σκότους και που έχει ξεφύγει τελείως. Τουλάχιστον παλιότερα όλοι προσπαθούσαν να κρατάνε τα προσχήματα.
Στην πραγματικότητα και στην διάρκεια της ανθρώπινης Ιστορίας οι ομάδες ήταν πάντα τρεις. Η τρίτη ομάδα περιλαμβάνει τους ανθρώπους που έχουν πετύχει την ΠΛΗΡΗ Επανασύνδεση με το εντός μας Θείον και χαρακτηρίζονται από ΑΝΩΝΥΜΙΑ, τα ονόματα τους ΔΕΝ είναι γνωστά.
Ο Οσιος Παϊσιος είχε πει ότι στο Αγιον Ορος είναι το 10 % του πληθυσμού. ( Εκτός Ορους και παγκοσμίως είναι 1 - 3 %) Εδώ πέρα είναι κάτι άγνωστα ταπεινά γεροντάκια που όμως στην πραγματικότητα είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ σε συνεχή
σύνδεση με τον Χριστό μέσα τους που με τις προσευχές τους κρατάνε όρθιο το Αγιον Ορος, την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό, την Ελλάδα. Σε αυτήν την ομάδα ανήκουν και οι Αόρατοι Ασκητές μας.
Είναι απολύτως αναγκαίο να τονίσουμε κάτι :
Ολο αυτό το κουστουμαρισμένο και χωρίς καμία ηθική παγκόσμιο αληταριό της 3ης βαθμίδας στην πραγματικότητα είναι χάρτινοι δράκοι χωρίς καμιά δύναμη. Την όποια δύναμη έχουν μας την κλέβουν παραμυθιάζοντας μας για το πόσο φοβεροί και τρομεροί είναι.
Ε λοιπόν, ΔΕΝ είναι.
Θα σας πω μια άγνωστη ιστορία από την εποχή της ελληνικής στρατιωτικής χούντας.
Η φοβερή στρατιωτική κυβέρνηση τσακωνόταν με τους τραπεζοϋπάλληλους για το ωράριο τους και συγκεκριμένα για 15 λεπτά της ώρας !! Αυτοί απείλησαν με απεργία και οι τρομεροί συνταγματάρχες άλλαξαν πάνα-βρακάκι και υποχώρησαν.
Τότε ειπώθηκε ( ίσως από βασανιστή της ασφάλειας ίσως από ένα θύμα του, δεν θυμάμαι ποιος το είπε ) το φρικιαστικό :
<< Αν ο ελληνικός λαός έβηχε η χούντα θα έπεφτε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.>>
Αλλά ο ελληνικός λαός που ποτέ δεν ήταν δημοκρατικός αλλά πάντοτε ήταν κρυπτοφασιστικός ποτέ δεν έβηξε δωροδοκημένος με ένα << ξεροκόματο >> και μικροαστικά βολεμένος.
Το ίδιο ισχύει και για τις τρείς βαθμίδες εξουσίας :
Αν βήξουμε παγκοσμίως, οντότητες, σαύρες, ανθρωποειδή, ξεπουλημένοι και ξεπουλημένες, μυημένες βιζιτούδες πολυτελείας κλπ κλπ θα εξαφανιστούν με συνοπτικές διαδικασίες.
Ολοι αυτοί τρέμουν κυριολεκτικά την Αφύπνιση και την αύξηση της Συνειδητότητας και Πνευματικότητας των ανθρώπων, των καλών αλλά φοβισμένων ανθρώπων που δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι δεν έχουν τίποτα απολύτως να φοβούνται.
Ενα τελευταίο σχόλιο για τις μυημένες ( και τους μυημένους ) που χρωστάω σε μια φίλη :
Σε όλες τις μυστικές ομάδες εξουσίας υπάρχει μια εσωτερική ιεραρχία με διάφορους βαθμούς που έχουν διάφορα ονόματα. Π.χ στον σκωτικό τύπο της Μασονίας που ως ομάδα εξουσίας είναι πλέον ξεφτιλισμένη σκιά του εαυτού της υπάρχουν 33 βαθμοί.
Για να πάρεις προαγωγή περνάς από διάφορες μυήσεις. Αλλες είναι αθώες, άλλες επικίνδυνες, άλλες είναι ενεργειακό χαρακίρι. Οι χειρότερες είναι αυτές που περιέχουν επικλήσεις προς Οντότητες γιατί συνήθως σου κατσικώνεται κάποια αρνητική / μαύρη Οντότητα του Αστρικού Πεδίου και από κει και πέρα στην καλύτερη περίπτωση σου ρουφάει την ενέργεια σαν βαμπίρ και στην χειρότερη βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που σε γέννησε η μαμά σου.
Τουλάχιστον η Μασονία είχε ένα θετικό : Δεν υπήρχαν μεικτές ομάδες και τελετές, ήταν ξεχωριστά οι άνδρες από τις γυναίκες.
Αλλες συμμορίες δεν το έχουν αυτό οπότε κάποιες μυήσεις έχουν κάποια στιγμή και σεξ ατομικό και ομαδικό.
Γιατί η εξουσία είναι αφροδισιακή.
Και πατριαρχική - απλώς κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι πολλές γυναίκες είναι ΠΟΛΥ έξυπνες, πονηρές, κομπλεξικές και κακογαμημένες και έπρεπε να το εκμεταλλευτούν.
Ετσι τους έδωσαν μερίδιο στην εξουσία με τον όρο ότι θα έπαιζαν το αντρικό παιχνίδι σαν άνδρες.
Και αυτό είναι το μόνο σημείο που διαφωνώ με την Αριάνα που αγαπώ πολύ :
Εχει υπερβολική εμπιστοσύνη στην Γυναικεία Δύναμη, όμως η Πραγματική Δύναμη δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Εχουμε φάει στην μάπα και την γυναικεία εξουσία. Και επειδή στα << βιωματικά >> σεμινάρια στις διάφορες ασκήσεις
αυτογνωσίας ήμουν ζευγάρι και με γυναίκες εξουσίας έχω ξεκάθαρη άποψη για την διχασμένη προσωπικότητα τους, για την σχιζοφρένεια τους. Που αυξάνεται λόγω των μυήσεων και της επίδρασης των Οντοτήτων.
Η λύση δεν είναι η μητριαρχία, έτσι κι αλλιώς έχει δοκιμαστεί και αυτή με τελική αποτυχία και για αυτό αντικαταστάθηκε από την πατριαρχία.
Η μοναδική λύση που υπάρχει για άντρες και γυναίκες είναι η Πνευματικότητα, δηλαδή η Σύνδεση και τελικά Ενωση με τον Θεϊκό Εαυτό μας. Ο οποίος έτσι κι αλλιώς περιέχει και το αρσενικό και το θηλυκό στην ιδανική αναλογία κάθε στιγμή.
Υπάρχει μια ακόμα παγίδα :
Οταν μια συμμορία όπως π.χ οι μασόνοι ή οι ιλουμινάτι ή οι ναϊτες ξεφτιλίζεται, τότε ο εσωτερικός κύκλος της ηγεσίας της φτιάχνει μια άλλη ομάδα εξουσίας με άλλο όνομα που έχει την πραγματική δύναμη.
Να τονίσω ότι η ημιμάθεια είναι καταστρεπτική.
Η πρώτη ομαδική τελετή μαύρης μαγείας που πήρα μέρος ξέρετε που ήταν ?
Το 1980 στον ελληνικό στρατό, στην σχολή εφέδρων αξιωματικών πυροβολικού, ήταν η Μεγάλη Νύχτα του Ορκου στον Βούδα.
Βούδα λέγαμε το μεγαλύτερο πυροβόλο που είχαμε στο στρατόπεδο, ένα 8ιντσο ρυμουλκούμενο.
Ηταν και η πρώτη φορά που είχα "Εμπειρία Ζώνης" κατά πως την λένε τα αμερικανάκια και συνειδητοποίησα την τεράστια δύναμη που έχει το παραμυθιασμένο και αυτοπαραμυθιασμένο υποσυνείδητο που ενεργοποιείται εύκολα με τις υποβλητικές τελετές. Πλάκα είχε ! Αν εξαιρέσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορτωθήκαμε μαύρη μαυρίλα. Μαγικό τελετουργικό με χρήση όπλων ?? Κατ ευθείαν στο μαύρο μονοπάτι !!
Στο πρώτο σχόλιο το ιστορικό της πρώτης εικόνας
Φίλες και Φίλοι σας ευχαριστώ πολύ και σας αγαπώ πολύ ! Να έχετε τις Ευλογίες του Χριστού και της Παναγίας ! Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα !
***
ΘΥΙΑΔΕΣ
Στην Ελληνική μυθολογία με το όνομα Θυιάδες αναφέρεται μία ομάδα γυναικών που λάτρευαν τον θεό Διόνυσο. Κατά την παράδοση οι Θυιάδες ήταν κόρες της πρώτης ιέρειας του Διονύσου στους Δελφούς, της Θυίας από όπου και πήραν το όνομά τους. Ο Παυσανίας γράφει ότι οι Θυιάδες κατάγονταν από την Αττική και μία φορά κάθε δύο χρόνια ανέβαιναν στον Παρνασσό, όπου μαζί με μια άλλη ομάδα γυναικών από τους Δελφούς τελούσαν τα «όργια» του Διονύσου. Στον δρόμο οι Θυιάδες έκαναν στάσεις και χόρευαν με τραγούδια και μουσικά όργανα. Οι στάσεις αυτές γίνονταν σε χώρους με λατρευτική σημασία, όπως στον Πανοπέα της Φωκίδας. Ο Παυσανίας, όταν ήταν στον Πανοπέα, προβληματίστηκε γιατί ο Όμηρος ονόμαζε τον τόπο «καλλίχορον» και από τους ντόπιους του δόθηκε ότι το όνομα προήλθε από τα αυτά τα χορευτικά δρώμενα. Είναι άγνωστο το πόσες γυναίκες αποτελούσαν τελετουργικό αυτό θίασο.
Συχνά, οι Θυιάδες συγχέονται με τις Μαινάδες και τις Βάκχες, τις γυναίκες συνοδούς του Διονύσου. Από το όνομα αλλά και τις πηγές αντιπροσωπεύουν μια ψυχική και σωματική κατάσταση, είναι σχεδόν ένα λατρευτικό επίθετο. Μαινάδα σημαίνει «τρελή γυναίκα» και οι Μαινάδες είναι γυναίκες-λάτρεις του Διόνυσου οποιασδήποτε φυλής, κατειλημμένες, μανιασμένες, ή, όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι, εμπνευσμένες από το πνεύμα του (έν­θεες).
Ο Πλούταρχος, γνώρισε προσωπικά κάποιες από τις γυναίκες αυτές. Περιγράφει δε την παρακάτω διήγηση στην πραγματεία του περί «Γυναικών Αρεταί».
«Όταν οι τύραννοι της Φωκίδας είχαν καταλάβει τους Δελφούς και διεξήγαγαν εναντίον τους το γνωστό ως Ιερό Πόλεμο, οι ακόλουθες του Διόνυσου που ονομάζονταν Θυιάδες αλλόφρονες, περιφέρονταν μακριά από την πε­ριοχή τους και χωρίς να το γνωρίζουν έφθασαν στην Άμφισσα. Όντας φοβερά εξουθενωμένες και χωρίς να έχουν βρει ακόμη τα λογικά τους, ξάπλωσαν στην αγορά για να κοιμηθούν εκεί όπου βρέθηκαν.
Τότε οι γυναίκες της Άμφισσας φοβήθηκαν μήπως, καθώς η πόλη τους ήταν σύμμαχος με τους Φωκείς και ο τόπος ήταν γεμάτος στρατιώτες των τυράννων, πάθουν κακό οι Θυιάδες. Άφησαν λοιπόν τα σπίτια τους και έτρεξαν στην αγορά. Σχημάτισαν έναν κύκλο σιωπής γύρω τους και στάθηκαν εκεί χωρίς να τις ενοχλούν καθώς κοιμούνταν. Όταν ξύπνησαν, τις περιποιήθηκαν ιδιαίτερα, τους έφεραν τροφή και τελικά πήραν άδεια από τους συζύγους τους να τις συνοδεύσουν με ασφάλεια στο δρόμο τους ως τα βουνά».
Στη φωτογραφία έργο του Ολλανδού προραφαηλίτη ζωγράφου S. Lawrence Alma Tadema (1836-1912) με τίτλο: «Οι γυναίκες της Άμφισσας περιθάλπουν τις Θυιάδες».
Από την ιστοσελίδα : Εν Αμφίσση   


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΗΣΑΥΡΟΊ: ΑΓΆΠΗ ΑΝΗΔΙΟΤΕΛΗ
ΠΙΣΤΗ
ΑΝΔΡΕΊΑ
ΓΝΏΣΗ
ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ
ΑΞΊΕΣ
ΙΔΑΝΙΚΆ
ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ
ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ


ΌΤΑΝ ΟΙ UΦΤΟΙ
ΜΑΚΑΒΑΙΟΙ
ΟΎΡΛΙΑΖΑΝ
ΜΕ ΤΟ ΌΤΙ...
Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥΣ ΕΊΧΕ
ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ
ΚΑΝΟΝΙΚΆ!
ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΓΡΡΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!
ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΩΝ.

ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΌΤΙ
Ο ΜΈΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ
ΈΧΑΣΕ...
ΠΑΡΌΛΟ ΑΥΤΆ
ΟΥΡΛΙΆΖΟΥΝ
ΑΙΏΝΙΑ...!!!

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ???
ΣΕ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ!!!
ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ!
ΈΛΛΗΝ!
🧬
ΕΊΝΑΙ
ΕΊΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΎΔΟΥΣ
ΕΊΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΎ
💩👹💩🤡👠🪵🦠
ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!
ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΙ
ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 🪙🤡💩👹 👠🤡 💩


ΕΣΎ!
ΣΤΟΥΣ ΑΙΏΝΕΣ ΔΕΝ
ΈΓΙΝΕΣ
ΣΑΝ ΤΟΝ 🍑ΛΟ
ΤΟΥΣ.
ΆΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΕΡΓΑΤΟΜΠΝΔΕΣ
ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ
ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΔΙΟΙ.

ΕΣΎ!!!
ΕΊΣΑΙ
ΈΛΛΗΝ!
🇬🇷🧬


ΞΥΠΝΑΑΑ!
ΔΡΆΣΕ!
ΑΝΑΊΜΑΚΤΑ...


Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΈΤΡΟ
ΈΣΚΑΨΕ ΌΛΗ ΤΗΝ
ΜΠΡΟΥΤΕΥΟΥΣΑ
ΈΜΑΘΕ ΚΆΠΟΙΟΣ
ΤΙ ΒΡΉΚΑΝ???
ΌΧΙ ΑΚΌΜΑ.

ΠΟΙΌΣ ΆΡΑΓΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ
ΓΙΑΤΊ ΣΤΗΝ
ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΣΑΝ
ΤΟ ΜΈΤΡΟ?
ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΓΊΝΕΤΑΙ
ΧΑΜΟΥΛΙΣ...
ΠΟΛΛΟΎΣ ΣΚΕΛΕΤΟΎΣ...

ΥΠΟΡΓΕΊΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ...

ΆΝΤΕ!ΚΑΙ
ΒΡΉΚΕΣ ΚΆΤΙ...
ΕΊΣΑΙ ΣΩΣΤΌΣ!!!
ΆΝΘΡΩΠΟΣ!(ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ)
ΚΑΙ ΩΣ ΈΛΛΗΝ!
ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΎ
ΠΟΛΎ ΝΑ ΣΤΟ
ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
ΚΆΝΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΆ...
ΑΝ ΔΕ ΕΊΝΑΙ
ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΟ
ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΈΣ
ΘΑ!ΘΑ!ΘΑ...
ΠΆΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΆ
ΧΑΖΑΡΟΛΕΦΤΑ
ΘΑ!!!
ΑΝ ΠΆΛΙ ΤΟ ΒΡΕΊΤΕ
ΣΕ ΔΙΚΌ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΊΟ...
Η ΑΝΑΣΚΑΦΈΣ
ΑΤΕΛΕΊΩΤΕΣ
ΚΑΙ ΞΈΧΝΑΤΟ...
ΩΣ ΔΙΚΌ ΣΟΥ
ΟΙΚΌΠΕΔΟ?
ΧΩΡΆΦΙ?
ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ.
Amor Fati είπε...

Ακόμα και αν έχουν μείνει λίγα παραπεταμένα σεντούκια νοικοκυραίων,"αντιστασιακών", κλπ από κατοχή και εμφύλιο,ο κύριος όγκος του πλούτου έχει ήδη ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΗΘΕΙ από εκείνα τα παλιά τα χρόνια.Δεν ήσαν αυτοματοποιημένοι μαλακες οι άνθρωποι εκείνα τα χρόνια,ήσαν κυνηγοι της επιβίωσης.
Ωραίο κολπακι αυτό με τους "ραδιοφωνικούς δέκτες" με τα πολύχρωμα κουμπάκια
που αναβοσβηνουν.Δεν βρίσκουν μόνο αντάρτικες λίρες αλλά πιάνουν και τσι συχνότητες... τεθνεώτων πνευμάτων,θεών,νεράιδων στις εξοχες και στα άγρια βουνά 🤣🤣🤣.Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΜΠΕΕΕ
ΠΗΓΕΝΑΝ ΚΑΙ
ΤΑ ΤΣΑΚΟΝΑΝ!
ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ...
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ...ΤΩΝ.
(ΤΟΥΣ ΆΣΧΕΤΟΥΣ ΑΘΏΟΥΣ ΙΔΕΟΛΌΓΟΥΣ...)
ΠΟΥ ΝΌΜΙΖΑΝ...ΣΕ
ΧΑΖΑΡΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!
ΝΑΙ!
ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ
ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ...
ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΈΠΕΦΤΑΝ...
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΝΑΝ
ΣΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΗΜΕΊΑ
3 !!! ΉΤΑΝ ΠΟΥ
ΤΑ ΞΕΡΑΝ ΜΕΤΆ ΊΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ 2...
ΚΑΙ ΜΕΤΆ Ο
ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΣ
ΈΒΡΙΣΚΕ ΆΛΛΟ ΛΑΜΌΓΙΟ...
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΠΕΦΤΑΝ!
ΚΆΠΩΣ ΈΤΣΙ
ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΊΑ.

ΜΕΓΆΛΗ ΠΛΗΓΉ
Ο ΕΜΦΎΛΙΟΣ!!!
ΟΙ ΆΓΓΛΟΙ ΔΕ
ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!ΣΕ ΑΘΏΟΥΣ.
ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ
ΧΑΖΑΡΟΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ
ΛΈΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ
ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ
ΚΟΜΟΥΝΑ
ΚΑΙ ΦΩΤΙΆ ΤΟ ΣΠΙΤΆΚΙ ΤΟΥ
ΣΕ ΧΡΌΝΟ Dt

ΦΥΣΙΚΆ ΥΠΉΡΧΑΝ ΚΑΙ
ΗΛΊΘΙΟΙ!!!

ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΌΜΩΣ...!


Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΆΤΕ...
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΆΤΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΊΑ!!!
ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ!!!

ΑΥΤΌ ΤΆ ΛΈΕΙ ΌΛΑ!

ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ...
ΛΑΜΟΓΙΕΣ...
ΚΑΙ ΔΉΘΕΝ
ΜΑΓΚΙΆ!
ΟΤΙΝΑΙ...