ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κιάνου Ριβς: Η Γη είναι ένας πλανήτης φυλακή από την οποία δεν θα δραπετεύσουμε ΠΟΤΕ!!!;;;

 

Ο Κιάνου Ριβς , γνωστός από το "The Matrix", όχι μόνο χαρακτήρισε αυτή την ταινία ντοκιμαντέρ, αλλά δήλωσε επίσης ότι η γη είναι ένας πλανήτης φυλακή από τον οποίο δεν υπάρχει διαφυγή...

Ο Κιάνου Ριβς είναι γνωστός για τη μελαγχολική του αύρα κατά καιρούς, καθώς νιώθει ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται όλοι στο ίδιο σκάφος και πρέπει να υποστηρίζουν και να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Οι άνθρωποι πρέπει να υπερασπιστούν αυτήν την άποψη, καθώς θα είναι το σπίτι μας για χιλιάδες χρόνια ακόμα.

Ονόμασε επίσης την πιο διάσημη ταινία του, The Matrix , ως ντοκιμαντέρ και ότι δεν ήταν απλώς μια απλή επιστημονική φαντασία.

Ο Κιάνου Ριβς εξήγησε σε συνέντευξή του:

«Δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο όπου ένας άντρας ντύνει τη γυναίκα του με χυδαίο τρόπο μόνο και μόνο για να επιδείξει τα χρήματά του. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η αίσθηση της τιμής και της ακεραιότητας έχει ξεχαστεί, όπου οι άνθρωποι βασίζονται σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται ποτέ.

Ζούμε σε μια κουλτούρα όπου οι χαμένοι πιστεύουν ότι είναι καλοί επειδή οδηγούν το αυτοκίνητο του μπαμπά τους και όπου οι μπαμπάδες δεν διδάσκουν ποτέ στα παιδιά τους πώς να αυτοαπασχολούνται. Οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι πιστεύουν στον Θεό δεν είναι ποτέ σίγουροι τι περιμένει ο Θεός από αυτούς σε αντάλλαγμα. Η θρησκεία είναι ένα χάος που μπερδεύει τους ανθρώπους.

Η σεμνότητα θεωρείται πλέον ως αδυναμία παρά ως αρετή. Η αληθινή αγάπη μας έχει περάσει από καιρό. σήμερα η αγάπη έχει να κάνει με τον πλούτο και τα υπάρχοντα.

Τα στεγαστικά δάνεια και τα δάνεια έχουν καταστρέψει τις ζωές των ανθρώπων και έχουν περάσει ολόκληρη τη ζωή τους με κίνδυνο να χάσουν το σπίτι ή τη μικρή τους περιουσία».

Ερώτηση: Είμαστε ένα μάτσο τρελοί άγριοι;

«Ναι είμαστε, ειδικά όταν το ένα τέταρτο του πληθυσμού ελέγχει το 90% του παγκόσμιου κεφαλαίου».

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι είμαστε τρελοί και αναίσθητοι;

«Ναι, αν σπαταλάμε περισσότερα χρήματα για όπλα και προϊόντα χωρίς αξία από ό,τι για την ιατρική επιστήμη ή για την εκπαίδευση όλων των ανθρώπων και τη διδασκαλία τους να κάνουν κάτι που αξίζει τον κόπο στη ζωή τους».

Ερώτηση: Είναι πόλεμος ναρκωτικών;

«Η CIA είναι τελικά ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο. Οι υπηρεσίες πληροφοριών γνωρίζουν τα πάντα για τα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό και την Κολομβία, αλλά η CIA είναι ο κύριος των αρχόντων, γι' αυτό και ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών αποτυγχάνει.

Πολλοί από εμάς ξεγελάστηκαν από τη διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης γύρω από το Space X ώστε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσαμε να αφήσουμε τη Γη και να πετάξουμε στον Άρη, αλλά ελάτε παιδιά, αυτό είναι απλώς μια φαντασίωση και διαφημιστική εκστρατεία μέσων για ένα εξωτικό θέμα, τίποτα περισσότερο.

Ξύπνα ανθρωπιά! Ζούμε μαζί σε αυτόν τον πλανήτη και αυτή είναι μια μήτρα από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή για τα επόμενα χιλιάδες χρόνια».

 

5 σχόλια:

sensei Mπουγαcμότο ΓιαΤαΜπαζα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
sensei Μπουγαcμότο ΓιαΤαΜπάζα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Purgatory είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο Επιστήμων του Πνεύματος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.