ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Οι Γερμανοί θα ξανάρχονταν: Είχαν έτοιμο παράνομο στρατό επίλεκτων SS αν χτυπούσε η ΕΣΣΔ στη 10ετία του ’50!!!

  


Οι Γερμανοί ξανάρχονται; Προφητικός ο Αλέκος Σακελάριος, από το 1948 μάλιστα!  Οι Γερμανοί θα ξανάρχονταν. Είχαν έτοιμο παράνομο στρατό επίλεκτων πρώνη Ναζί SS, έτοιμοι να βγεί στα «χαρακώματα», αν χτυπούσε η ΕΣΣΔ, ή άλλος εχθρός, στη 10ετία του ’50! Την εποχή που είχε απαγορευτεί στη Γερμανία να έχει ακόμα και προσκόπους...

Η Γερμανία του Χίτλερ γκρεμίστηκε σαν τα ερείπια των βομβαρδισμένων πόλεων της το 1945, όμως των φανατικών Γερμανών το πάθος για εξουσία και ισχύ δεν κατέρρευσε ποτέ…

Η Γερμανία είχε καταχωνιασμένα στα σκοτεινά συρτάρια της πολλά - ένοχα - μυστικά από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και κάποια στιγμή, ο χρόνος άνοιξε αυτά τα συρτάρια και αποκαλύφθηκαν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα.

Έγγραφα, που ξεσκονίστηκαν από τη λήθη και παραδόθηκαν στο φως «μίλησαν» και είπαν ότι υπήρχαν σχεδόν 2.000 πρώην γερμανοί αξιωματικοί - βετεράνοι της Ναζιστικής Βέρμαχτ ή των Waffen SS - που προσπάθησαν να συγκροτήσουν στρατό στη μεταπολεμική Γερμανία του 1949. Τέσσερα μόλις χρόνια μετά τις τελευταίες ριπές πολέμου στην Ευρώπη!

Αυτοί οι άνδρες είχαν κάνει προετοιμασίες, χωρίς καμία εντολή από τη γερμανική κυβέρνηση. Το κοινοβούλιο δεν γνώριζε καν για αυτά τα σχέδια για μεταπολεμικό στρατό.
Οι απόστρατοι αξιωματικοί είχαν έναν στόχο: να υπερασπιστούν την νεοσύστατη Δυτική Γερμανία ενάντια στην επεκτατικότητα του ανατολικού μπλοκ κατά τα πρώτα στάδια του Ψυχρού Πολέμου, λειτουργώντας σαν αναχώματα κατά των κομμουνιστών. Οι αξιωματικοί εκείνοι, είχαν μάλιστα συλλέξει πληροφορίες για τους αριστερούς πολιτικούς της εποχής και τους είχαν «φακελώσει»!
Τα επίμαχα έγγραφα βρέθηκαν τυχαία όταν ένας ιστορικός, ο Agilolf Kesselring, τα ανακάλυψε. Οι φάκελοι με το απόρρητο υλικό ανήκαν στην Οργάνωση Gehlen, η οποία ήταν ο προκάτοχος της υπηρεσίας ξένων πληροφοριών.

Ποιος ήταν ο διαβόητος Reinhard Gehlen 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Reinhard Gehlen ήταν γερμανός – ναζί αντιστράτηγος και διεθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών. Ο Gehlen ήταν αρχηγός της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ξένων στρατών της Βέρμαχτ στο ανατολικό μέτωπο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αρχηγός της αντικομμουνιστικής οργάνωσης Gehlen, που έδρασε μετά τον πόλεμο από το 1946 μέχρι το 1956 και που ήταν άμεσα συνεργαζόμενη με τη CIA, ενώ ο ίδιος άνθρωπος ήταν ιδρυτής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών ( Bundesnachrichtendienst - BND) της Δυτικής Γερμανίας από το 1956 μέχρι το 1968, δηλαδή στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου!

Ο Reinhard Gehlen. /copyright en.wikipedia.org
Ο Reinhard Gehlen. /copyright en.wikipedia.org
Ο Gehlen – να το πούμε κι αυτό – ήταν ένας από τους συνωμότες που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Χίτλερ κατά την Επιχείρηση Βαλκυρία του Κλάους φον Στάουφενμπεργκ, αλλά (ουδείς γνωρίζει πώς) γλύτωσε την εκδίκηση του Φύρερ. Η πλούσια συλλογή στρατιωτικών και πολιτικών πληροφοριών εξασφάλισε την επιβίωση του Gehlen μετά τον Πόλεμο. Ο Gehlen παραδόθηκε στους Αμερικανούς, που αμέσως αναγνώρισαν την αξία του και αξιοποίησαν στον υπέρτατο βαθμό το αντικομμουνιστικό δίκτυο κατασκοπείας του στη Σοβιετική Ένωση. Τελικά στη Νυρεμβέργη κρεμάστηκαν αυτοί που δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα πια εκτός από σκοτεινό παρελθόν στους Συμμάχους. Όσοι είχαν λαμπρό μέλλον - και ήταν πολλοί αυτοί – έζησαν λέγοντας παραμύθια για πολέμους στα εγγόνια τους…

Το 1946, οι Αμερικανοί απελευθέρωσαν τον Gehlen και τον εγκατέστησαν στην κατεχόμενη Γερμανία, όπου άρχισε επιχειρήσεις κατασκοπείας κατά της Σοβιετικής Ένωσης, ιδρύοντας την Οργάνωση Gehlen, μια μυστική υπηρεσία που αποτελείται από πρώην αξιωματικούς πληροφοριών της Βέρμαχτ και μέλη των SS! Ο Reinhard Gehlen πέθανε σε ηλικία 77 χρονών το 1979.

Ολόκληρος στρατός κάτω από τη μύτη των Αρχών!

Τα απόρρητα έγγραφα εκείνα, που ανακαλύφθηκαν, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο γερμανός καγκελάριος Κόνραντ Αντενάουερ, ο αναμορφωτής της Δυτικής Γερμανίας, δεν γνώριζε για την ομάδα των βετεράνων Ναζί μέχρι το 1951 κι όταν το έμαθε δεν την διέλυσε.

Τα έγγραφα εκείνα αποκάλυπταν ότι σε περίπτωση νέου πολέμου, ο μυστικός στρατός θα είχε ετοιμοπόλεμους 40.000 μαχητές. Ουδείς συνειδητοποίησε πόσο σοβαρή θα ήταν η κατάσταση και πόσο καταλυτικός θα ήταν ο ρόλος αυτής της ομάδα αν ξεκινούσε τότε μια πολεμική αναμέτρηση.

Κόνραντ Αντενάουερ και Βίλι Μπραντ δεν γνώριζαν... /copyright Ap Photos
Κόνραντ Αντενάουερ και Βίλι Μπραντ δεν γνώριζαν... /copyright Ap Photos
Ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της εκείνης ομάδας ήταν ο Albert Schnez, που υπηρέτησε ως συνταγματάρχης στον πόλεμο πριν ανέβει στις τάξεις της Bundeswehr, όπως αυτοαποκαλούνταν αυτή η ομάδα της οποίας ήταν επίσημο μέλος από το 1955. Ο Schnez - εκτός από παράνομος αξιωματικός - διετέλεσε αρχηγός του Γερμανικού Στρατού υπό τον καγκελάριο Βίλι Μπραντ και υπουργό Άμυνας τον Χέλμουντ Σμιτ!
Οι μαρτυρίες του Schnez υποδηλώνουν ότι η ομάδα ήθελε να δημιουργήσει έναν αξιόμαχο στρατό που υποστηρίχθηκε επίσης από τον Hans Speidel, τον μετέπειτα Ανώτατο Διοικητή του Συμμαχικού Στρατού του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη το 1957.

Ο Albert Schnez. /copyright en.wikipedia.org
Ο Albert Schnez. /copyright en.wikipedia.org
Στα τέλη του 1950, η ομάδα άρχισε να αναπτύσσεται και να αποκτά οπαδούς. Ο Schnez είχε φτάσει ακόμη και στο να αποσπά δωρεές από επιχειρηματίες και πρώην αξιωματικούς· κατάφερε να κάνει συμφωνίες με μεταφορικές εταιρείες σε περίπτωση που ο στρατός τους χρειαζόταν έκτακτη μετακίνηση.

Ο Schnez είχε σκοπό να προσλάβει πρώην αξιωματικούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά δεν βρήκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αυτούς που προσέγγισε. Υπήρξαν αρωγοί και υποστηρικτές της ομάδας, όπως επιχειρηματίες, εμπορικοί αντιπρόσωποι, δικηγόροι και πολλοί άλλοι. Όλοι τους δήλωναν αντικομμουνιστές και αγαπούσαν την περιπέτεια.
Εκείνη την εποχή, ήταν παράνομο να δημιουργηθεί οποιαδήποτε στρατιωτική ομάδα χωρίς την άδεια της κυβέρνησης και των Συμμάχων. Εάν η ομάδα συλλαμβανόταν, ο ιδρυτής της και πολλοί άλλοι θα κινδύνευαν να πάνε στη φυλακή. Παρόλα αυτά η ομάδα είχε κερδίσει δημοτικότητα.

Αμετανόητοι Γερμανοί... /copyright Ap Photos
Αμετανόητοι Γερμανοί... /copyright Ap Photos
Και φθάνουμε στις μέρες μας. Πριν από λίγες εβδομάδες διαβάσαμε την είδηση: Δημοσίευμα «βόμβα» του Der Spiegel, το οποίο επικαλούμενο απόρρητα έγγραφα του γερμανικού στρατού (Bundeswehr), κάνει λόγο για προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας για εμπλοκή του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας, σε περίπτωση που αυτός γενικευτεί, υπερασπιζόμενες την Ανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ! Αμετανόητοι Γερμανοί!
Από τό "Εθνος"

2 σχόλια:

ἀρίζηλος είπε...

Η φατρία του Καναρη σχεδίασε την επιχείρηση Βαλκυρία,είχαν προηγηθεί και άλλες που αποσκοπούσαν να σταματήσει ο πόλεμος αλλά απέτυχαν.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Ναί σωστό αυτό!!