ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Οι «έξυπνες πόλεις» παγκοσμίως μετατρέπονται σε «ανοιχτά στρατόπεδα συγκέντρωσης»!!!!

 

Leo Hohmann

Silicon Valley Whistleblower: Οι «έξυπνες πόλεις» παγκοσμίως μετατρέπονται σε «ανοιχτά στρατόπεδα συγκέντρωσης»

Ο Aman Jabbi κατάγεται από την Ινδία και είναι μηχανικός που εργάστηκε στη Silicon Valley για 25 χρόνια, συν-εφευρέτης δύο εφαρμογών κάμερας για κινητά τηλέφωνα. Μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1988 επειδή θαύμαζε την αμερικανική κουλτούρα της ελευθερίας και της ευρηματικότητας.

Ο Τζάμπι ζει τώρα στο Μπιγκ Φορκ της Μοντάνα και έχει γίνει, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους πιο σημαντικούς πληροφοριοδότες και προειδοποιητικές φωνές για το επερχόμενο σύστημα θηρίων.

Το μήνυμά του πρέπει να ακουστεί από όλους τους Αμερικανούς και συνιστώ στους αναγνώστες μου να βρουν μια ώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας των Ευχαριστιών για να τον ακούσουν στο βίντεο που έχω δημοσιεύσει παρακάτω. Εάν συμφωνείτε μαζί μου ότι το μήνυμά του είναι απαραίτητο, μοιραστείτε αυτό το άρθρο και το βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Προτού μπορέσετε να ξεφύγετε από τη μήτρα, πρέπει να ξέρετε ότι ζείτε σε μια μήτρα και αυτό περιλαμβάνει την αναγνώριση των πλοκαμιών της μήτρας που αποκτούν ασφυξία στη ζωή σας.

Οι περισσότεροι από εμάς αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο εστιασμένοι σε λάθος πράγματα. Μιλάμε ατελείωτα για το τι συμβαίνει στην Ουάσιγκτον, όταν έχουμε προσκαλέσει το σύστημα θηρίων κατευθείαν στα σπίτια μας, ακόμη και να το κάνουμε ένεση στο σώμα μας. Τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια πορεία προς την καταστροφή από φόβο, έλλειψη ενημέρωσης (άγνοια) και έλλειψη διάκρισης.

Ακόμα κι αν ζείτε σε μια κόκκινη πολιτεία όπως η Φλόριντα, η Τζόρτζια, το Τενεσί ή το Τέξας, δεν θα είστε μονωμένοι ή προστατευμένοι από το θηριώδες σύστημα επειδή τα νύχια του είναι ήδη σκαμμένα στην υποδομή και των 50 πολιτειών.

Έχουμε ανθρώπους, καλοπροαίρετους, στο συντηρητικό κίνημα που βγάζουν το ψωμί τους προειδοποιώντας μας για τους σοσιαλιστές, τους κομμουνιστές ή τους ισλαμιστές.

Εδώ είναι η σκληρή αλήθεια: Θα μπορούσαμε να εξαλείψουμε κάθε σοσιαλιστή, κομμουνιστή και ισλαμιστή από την Αμερική αύριο και θα βρισκόμαστε ακόμα σε ένα σωρό προβλήματα επειδή οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη τους νόμους και την τεχνολογική υποδομή για να μετατρέψουν τη Δημοκρατία μας σε ένα τεχνοκρατικό κράτος σκλάβων.

Μερικά από τα πιο προηγμένα στοιχεία αυτής της υποδομής, όπως επισημαίνει ο Jabbi, βρίσκονται σε πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Τζόρτζια και άλλες κόκκινες πολιτείες.

Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά της τυραννίας για την οποία κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ούτε ένας πολιτικός δεν μιλά για αυτό σε τακτική βάση. Ο γερουσιαστής Rand Paul του Κεντάκι πλησιάζει ίσως το πιο κοντινό στην κατανόηση αυτού του συστήματος, αλλά αναρωτιέμαι αν κατανοεί ακόμη και αυτός το πλήρες εύρος του προβλήματος.

Ο τρόπος για να νικήσουμε αυτό το σύστημα είναι τόσο απλός και όμως τόσο δύσκολος. Ένα πράγμα που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι δεν θα ψηφίσουμε ποτέ την έξοδο μας από αυτό, επειδή οι ίδιοι άνθρωποι που δημιουργούν την υποδομή για τις SMART Cities σε όλο τον κόσμο έχουν τον έλεγχο των συστημάτων ψηφοφορίας διεθνώς.

Επειδή είμαστε τόσοι πολλοί σε αντίθεση με τόσο λίγους από αυτούς, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη των αριθμών.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε όχι. Απορρίψτε τα εργαλεία της υποδούλωσής μας που προσφέρονται σε μια γυαλιστερή ασημένια πιατέλα που φαίνεται τόσο δελεαστική.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτά είναι τα ίδια εργαλεία και προϊόντα που κάνουν την πολυάσχολη ζωή μας του 21ου αιώνα τόσο βολική, τόσο αποτελεσματική και διασκεδαστική. Και έτσι τα αγοράζουμε on cue, τα αναβαθμίζουμε on cue, παραδίδουμε τα βιομετρικά μας δεδομένα, ώσπου μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε ότι βολευτήκαμε και διασκεδάσαμε απευθείας σε ένα ψηφιακό γκουλάγκ από το οποίο δεν υπάρχει διαφυγή .

Έτσι σκοπεύουν οι παγκοσμιοποιητές να σπάσουν τις πλάτες των ελεύθερων Αμερικανών. Θα το κάνουν μέσω των οικονομικών μας, μέσω του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και μέσω των συστημάτων ψυχαγωγίας. Ψηφιακές ταυτότητες που μεταμφιέζονται ως «διαβατήρια υγείας» ή «SMART Health Cards», θα απαιτούνται για να εργαστούν, να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στους επόμενους ψηφιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς ή ψηφιακά πορτοφόλια. Η σύγκλιση όλων αυτών των συστημάτων θα διασφαλίσει, σύμφωνα με τα λόγια της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030, «κανένα άτομο δεν θα μείνει πίσω».

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ξυπνήσουν και δουν ότι έχουν μπει σε μια παγίδα, θα είναι πολύ αργά. Θα έχουν όλα τα δεδομένα σας, θα ξέρουν τα πάντα για εσάς, τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας, τα τρωτά σας σημεία.

Όπως λέει ο Jabbi, «Μπορείς να αρνηθείς την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς τις συνέπειες».

Η επιλογή είναι απλή. Θα επιλέξετε να ζήσετε ως σκλάβος σε ένα ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης ή ως ελεύθερος άνθρωπος με πλήρη κατοχή της σωματικής σας αυτονομίας και της ελεύθερης βούλησής σας;

Χωρίς άλλο αντίο, σας προσκαλώ να ακούσετε τον Aman Jabbi. Αν δεν έχετε χρόνο να ακούσετε ολόκληρο το βίντεο, θα μάθετε πολλά ακόμα στα πρώτα 20 με 25 λεπτά. Στην πραγματικότητα, θα συνιστούσα να παρακολουθήσετε μόνο το μισό από αυτό το βίντεο και να κάνετε σημειώσεις, να το επεξεργαστείτε και μετά να παρακολουθήσετε το δεύτερο μισό.

Ο Jabbi δίνει αυτό που πιστεύω ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη περιγραφή του Beast System που έχω δει οπουδήποτε.

Έτσι μπορείτε να δείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς γίνεται σε τοπικό επίπεδο χρησιμοποιώντας ομοσπονδιακά χρήματα.

Οι μεγάλες πόλεις είναι τοστ. Όλοι μετατρέπονται σε τεχνολογία SMART και όποιος εξακολουθεί να ζει σε αυτήν θα πρέπει να κάνει σχέδια να φύγει αμέσως.

Αν δεν με πιστεύετε, πληκτρολογήστε «Δίκτυα έξυπνων πόλεων» στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και διαβάστε ό,τι εμφανίζεται.

Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μεγάλες πόλεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι πολλές μεσαίες ή ακόμη και μικρές πόλεις θα μπορέσουν να αντισταθούν στο να αναδιπλωθούν σε αυτήν την τεχνο-ολοκληρωτική υποδομή. Αυτό που είναι ακόμα υπό τον έλεγχό μας είναι τα σπίτια μας και, τελικά, οι ψυχές μας, και αυτό πρέπει να προστατεύσουμε από τα δαιμονικά πνεύματα ελέγχου που έχουν εξαπολυθεί στον κόσμο.

Αυτό που περιγράφει ο Jabbi στο παραπάνω βίντεο είναι μια εξαιρετικά επεμβατική τεχνολογία που εγκαθίσταται στις SMART Cities – από αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας έως SMART φώτα και SMART Poles έως SMART αυτοκίνητα και SMART γειτονιές, SMART σπίτια και SMART συσκευές – όλα συνδεδεμένα σε 5G και ασύρματα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Εάν προσέξετε, θα δείτε εκατοντάδες από αυτούς τους πόλους φωτός LED να επενδύουν δρόμους και αυτοκινητόδρομους και σε πολλές περιπτώσεις είναι εξοπλισμένοι με κάμερες παρακολούθησης και ηχεία για ακρόαση. Ο Jabbi μιλά επίσης για σταθμούς φόρτισης drones που δημιουργούνται και πώς τα drones θα μπορούσαν να οπλιστούν εναντίον πολιτών.

ΔΕΙΤΕ: Τα κινεζικά drones πάνω από το DC αυξάνουν την ασφάλεια, τους φόβους για κατασκοπεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Killing by Drone. Κυνήγι εχθρών σε αστική μάχη

Όλη αυτή η οπλισμένη υποδομή εγκαθίσταται με ομοσπονδιακά χρήματα, εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο νομοσχέδιο για τις υποδομές του Τζο Μπάιντεν καθώς και στο νομοσχέδιο του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού, και τα δύο ψηφίστηκαν από το Κογκρέσο με τη βοήθεια των Ρεπουμπλικανών.

Οι ηγέτες των πόλεων και των νομών είναι ανόητοι για ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις. Συνήθως δεν αμφισβητούν καν τι αγοράζουν με τα χρήματα κάποιου άλλου. Για αυτούς, είναι απλώς δωρεάν χρήματα για να «επενδύσουν» σε τοπικές υποδομές.

Και, όπως λέει ο Jabbi, όλα γίνονται στο όνομα της ασφάλειας και της ασφάλειας.

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ

Πολλά από αυτά τα έξυπνα φώτα LED είναι εξοπλισμένα με αυτό που ονομάζεται τεχνολογία PUKE Ray , η οποία μπορεί να οπλιστεί και να χρησιμοποιηθεί για την ανικανότητα των ανθρώπων. Αυτή είναι μια στρατιωτική τεχνολογία που εφαρμόζεται στις πόλεις μας για πιθανή χρήση εναντίον αμάχων, με επιμέλεια του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Όλες οι μεγάλες διασταυρώσεις σε μια SMART City διαθέτουν ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης. Δώστε προσοχή στους διακρατικούς αυτοκινητόδρομους, οι οποίοι επίσης εξοπλίζονται τώρα με αυτήν την τεχνολογία. Αυτές οι κάμερες θα μπορούν να καταγράφουν τις πινακίδες κάθε αυτοκινήτου που περνάει σε πραγματικό χρόνο.

Οι κάμερες και οι συσκευές ακρόασης ανεβαίνουν παντού, σε μεγάλες, μεσαίες και ακόμη μικρότερες πόλεις.

ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΝ

Σε ακούει και το κινητό σου. Και πολλά από τα νεότερα τηλέφωνα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις κινήσεις των ματιών σας στην οθόνη.

«Ακούνε, παρακολουθούν, αναλύουν, μαθαίνουν και μετά επαναλαμβάνει τη διαδικασία», είπε ο Τζάμπι. «Είναι ένα ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης για παρακολούθηση».

Και όλη αυτή η τεχνολογία δεν είναι για την ασφάλεια και την ασφάλειά μας, όπως διαφημίζεται. Είναι να αρπάξετε δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσετε για να «αλλάξετε τη συμπεριφορά σας», που σημαίνει ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επιβολή του επερχόμενου συστήματος βαθμολόγησης κοινωνικής πίστωσης σε όλους τους Αμερικανούς και τους ελεύθερους ανθρώπους παντού.

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ

Εάν διαθέτετε ένα από τα νεότερα μοντέλα ψυγείων που παρακολουθεί ψηφιακά το απόθεμα του ψυγείου σας, όλα αυτά τα δεδομένα καταγράφονται για μελλοντική χρήση εναντίον σας. Τρώτε πολύ κρέας και γαλακτοκομικά; Το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ μόλις μειώθηκε κατά ένα βαθμό επειδή οι παγκοσμιοποιητές δεν συμπαθούν να τρώμε κρέας. Δεν είναι «βιώσιμο», στο όραμά τους για τον κόσμο.

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ

Μέχρι το 2025, ο Jabbi είπε ότι κάθε νέο αυτοκίνητο θα έχει τουλάχιστον 16 κάμερες, όλες ψηφιακά συνδεδεμένες και θα τροφοδοτούν πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου.

Οδηγείτε πολύ έξω από τη βάση του σπιτιού σας προσθέτοντας άσκοπα το αποτύπωμά σας άνθρακα; Αυτό είναι σπατάλη βενζίνης και το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ μόλις σημείωσε άλλη μια βαθμίδα.

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί, νωρίτερα φέτος, ότι οι μεγάλες τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών παρακολουθούν τις αγορές όπλων και πυρομαχικών σας και όλες οι μεγαλύτερες τράπεζες πειραματίζονται με μια «εθελοντική» εφαρμογή ανίχνευσης άνθρακα που σας ειδοποιεί για το αποτύπωμα άνθρακα. Αυτό είναι απλώς μια προθέρμανση όταν κυκλοφορούν το νέο ψηφιακό χρήμα, όταν η παρακολούθηση της παραγωγής άνθρακα δεν εμπίπτει πλέον στην «εθελοντική» λειτουργία.

ΟΙ ΨΗΦΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ

Θυμηθείτε πώς λειτούργησε στο Κολοράντο αυτό το καλοκαίρι, όταν άτομα που εγγράφηκαν σε ένα «εθελοντικό» πρόγραμμα παρακολούθησης της θερμοκρασίας έχασαν ξαφνικά κάθε έλεγχο στους θερμοστάτες του σπιτιού τους.

Ο στόχος είναι να χαρτογραφηθούν ψηφιακά όλα τα πράγματα, ζωντανά και μη, ακόμα και κάθε δέντρο και θάμνος στη φύση θα έχει ψηφιακό αναγνωριστικό. Διότι μόλις τα καταλογίσετε και τα χαρτογραφήσετε, τώρα μπορείτε να τα παρακολουθείτε και να τα ελέγχετε.

Η υποδομή για ένα lockdown αστυνομικό κράτος είναι ήδη σε ισχύ.

Υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο παγκοσμίως. Και 50 εκατομμύρια από αυτά βρίσκονται στις ΗΠΑ. Αυτό είναι περισσότερο κατά κεφαλήν από ό,τι έχουν στην Κίνα, σύμφωνα με τον Jabbi.

Η διαφορά είναι ότι στην Κίνα οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο και συμμορφώνονται, επειδή γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για παραβίαση των κανόνων. Ξέρουν ότι είναι σκλάβοι και το δέχονται.

"Στις ΗΠΑ το κάνουν ήδη αυτό (παρακολούθηση)", λέει ο Jabbi. «Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μας το έχουν πει ακόμα… Είμαστε ήδη στο ίδιο παγκόσμιο σύστημα επιτήρησης».

Κάποιοι το αποκαλούν «Internet of Eyes». Αλλά το θηρίο έχει και αυτιά.

Δεν είναι ανθρώπινα μάτια και ανθρώπινα αυτιά που παρακολουθούν ό,τι κάνουμε, όπως στη ναζιστική Γερμανία ή στην παλιά Σοβιετική Ένωση. Όχι, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η AI, που τώρα παρακολουθεί τη φυλακή.

Σε αντίθεση με την Κίνα, όπου οι σκλάβοι γνωρίζουν την τύχη τους στη ζωή, οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να αγνοούν τους τοίχους της φυλακής που ανεβαίνουν γύρω τους.

Αυτή η φυλακή είναι χτισμένη πάνω στην καταπίεση και τη συλλογή. Το θηρίο τρέφεται με δεδομένα. Τα δεδομένα σου.

Δεν το βλέπουμε γιατί τα εργαλεία καταπίεσης, τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην Κίνα, παρουσιάζονται διαφορετικά εδώ στην Αμερική. Μας είπαν ότι οι κάμερες παρακολούθησης είναι όλες εκεί για να πιάσουν κακούς.

Είναι για την ασφάλεια και την ασφάλειά μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΥΚΟΛΙΑ

Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να μας ελκύσουν.

Αν ξέρεις ότι δεν είσαι κακός, αλλά απολαμβάνεις την ευκολία, είναι δελεαστικό να πεις στον εαυτό σου: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω». Εάν εξακολουθείτε να έχετε αυτές τις σκέψεις, έχετε μια πολύ αφελή άποψη για το πώς λειτουργούν αυτά τα συστήματα και τι συνεπάγεται η τελική ατζέντα τους.

Δεν είναι μόνο να πιάνεις κακούς και κακούς ανθρώπους.

Ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό, συμβαίνουν πολλά περισσότερα.

Τα δεδομένα που συλλέγουν για εσάς θεωρούνται πολύτιμα για έναν και μόνο λόγο: για να σας κάνουν να αλλάξετε συμπεριφορά και να υποταχθείτε στο σύστημα του θηρίου – ένα σύστημα που ξέρει πού βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή, τι κάνετε, τι κάνετε ξοδεύετε τα χρήματά σας, τον χρόνο σας, ακόμα και για αυτά που σκέφτεστε.

Δίνοντάς τους τα δεδομένα σας, τους δίνετε τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν τη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί πλέον να μετατραπεί σε κοινωνικό πιστωτικό σκορ . Αυτό το σκορ χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να καθορίσει ποια προνόμια πληροίτε τις προϋποθέσεις και ποια όχι στη νέα κοινωνία των σκλάβων.

Ζείτε έναν ΑΕΙΦΟΡΟ τρόπο ζωής και βοηθάτε στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής; Είσαι ομαδικός παίκτης; Εάν όχι, δεν θα σας επιτραπεί να συμμετέχετε στην κοινωνία.

Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο κυκλοφόρησε το vax C-19, μέσω πολιτικών καταναγκασμού που επιβάλλονται όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά από τους εταιρικούς εταίρους της, και ο ohn Kerry είπε στη διάσκεψη COP27 στην Αίγυπτο ότι αυτό είναι το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσουν για να επιβάλουν τη συμμόρφωση με την ατζέντα για τη βιωσιμότητα που προωθείται από τα Ηνωμένα Έθνη και τους μυριάδες εταίρους τους στον ιδιωτικό τομέα, με επικεφαλής το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Εάν το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο, χάνετε τα προνόμιά σας, ίσως τα παιδιά σας να μην πάνε στα καλύτερα σχολεία ή να χάσετε τις προαγωγές στη δουλειά. Δεν μπορείτε να εισέλθετε σε εστιατόρια ή δημόσιες εκδηλώσεις. Σας χωρίζει το νέο σύστημα του Απαρτχάιντ που εποπτεύεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Τώρα, από τη στιγμή που δημιουργηθεί το ψηφιακό προγραμματιζόμενο χρήμα, δεν μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ορισμένα πράγματα και περιορίζεται σε συγκεκριμένους τομείς.

Μόλις εγκατασταθεί αυτό το σύστημα, θα έχετε μια ψηφιακή ταυτότητα που απαιτείται για ΟΛΑ.

Τελικά, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία κυβέρνηση ή δημόσιες υπηρεσίες, δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη ή στο διαδίκτυο χωρίς ψηφιακή ταυτότητα.

Πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από αυτό επειδή 5,5 δισεκατομμύρια από τα 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου συμμορφώθηκαν ήδη με το dry run, την πρόβα τζενεράλε, αν θέλετε, που ήταν το τρύπημα και το αποδέχτηκαν ως διαβατήριο για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

Θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την ταυτότητά σας μέσω ενός ψηφιακού προγράμματος που περιέχει τους μοναδικούς βιομετρικούς δείκτες σας, μια εκτύπωση αντίχειρα ή μια σάρωση προσώπου. Τα κινητά τηλέφωνα ήδη μας ζητούν και μας προτρέπουν για αυτές τις πληροφορίες. Οι νέες άδειες οδήγησης θέλουν όλες βιομετρικούς δείκτες.

Το πρόσωπό σας θα συνδεθεί με ένα νέο ψηφιακό νόμισμα CBDC. Χωρίς αυτό, θα κλειδωθείτε έξω από το σύστημα – καμία δουλειά, καμία υγειονομική περίθαλψη, κανένας έλεγχος κοινωνικής ασφάλισης, καμία αγορά ή πώληση, τίποτα. Αυτό είναι το σχέδιο παιδιά. Και αυτό θέλουν να το πετύχουν το αργότερο μέχρι το 2030. Πιθανότατα θα μας δημιουργήσουν το νέο σύστημα ψηφιακού χρήματος το 2023 και θα καταργήσουν σταδιακά τα μετρητά όλα μαζί μέσα σε λίγα χρόνια μετά.

Μπορούμε ακόμα να αντεπιτεθούμε, αλλά πρέπει να σκληρύνουμε τους εαυτούς μας και να αποφασίσουμε να μην γίνουμε ψηφιακός σκλάβος. Πώς θα το κάνουμε αυτό;

ΛΥΣΕΙΣ:

  • Αφαιρέστε όλες τις περιττές συσκευές. Apple Watches, RING κουδούνια, Alexa, ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, baby monitors, ψυγεία υψηλής τεχνολογίας. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
  • Αγοράστε από τοπικούς αγρότες τα λαχανικά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σας. Χρησιμοποιήστε καταστήματα λιανικής πώλησης και μικρότερα ανεξάρτητα βενζινάδικα (ναι, συνήθως θα πληρώσετε λίγο περισσότερο). Είναι πάντα καλύτερο να αγοράζετε με μετρητά από μια τοπική μαμά και πωλητή ποπ που δεν έχει κάμερες πάνω σας από τη στιγμή που θα μπείτε στο κατάστημά τους μέχρι τη στιγμή που θα βγείτε έξω.
  • Κλείστε τους ρούτερ πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.
  • Χρησιμοποιήστε τσάντες faraday για τηλέφωνα όταν ταξιδεύετε, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι θα πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κινητά μας τηλέφωνα κάποια στιγμή αν θέλουμε να παραμείνουμε ελεύθεροι.
  • Αναπτύξτε παράλληλα συστήματα, εστιάζοντας σε εναλλακτικές λύσεις χαμηλής τεχνολογίας.
  • Έχετε άλλες ιδέες για το πώς να διαταράξετε και να απενεργοποιήσετε την όρεξη του Τέρας για συλλογή δεδομένων; Παρακαλώ μοιραστείτε στα σχόλια παρακάτω.

ΚΑΤΩ: Αυτός είναι ένας πνευματικός πόλεμος που διεξάγεται με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας στα χέρια πολύ εύπορων ελίτ του Εωσφόρου.

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο από τον θρόνο του Χριστού. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα σας προσκαλούσα να πιστέψετε σε Αυτόν και μόνο σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: