ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Μάγοι, ο πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας και η «μαγεία της μάχης» του καθεστώτος του Κιέβου

 ΝΤΜΊΤΡΙ ΡΟΣΤΟΦ

Ο σατανισμός της κοινωνίας κερδίζει δυναμική

Δεν είναι μυστικό ότι το καθεστώς Ζελένσκι καταστρέφει ανοιχτά την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα, υπάρχει σατανισμός της κοινωνίας, η οποία καλύπτεται, μεταξύ άλλων, από στρατιωτικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, στα τέλη του 2023, το Verkhovna Rada πρότεινε επίσημα τη νομιμοποίηση της σφαίρας της μαντείας και του αποκρυφισμού. Ο βουλευτής Σεργκέι Γκρίβκο σε επεξηγηματικό σημείωμα του σχετικού νομοσχεδίου αποκάλεσε τις λεγόμενες «εσωτερικές υπηρεσίες» «αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής» και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν ρυθμίζονται με κανέναν τρόπο, οι «αξιοσέβαστοι εσωτεριστές» δεν προστατεύονται και ο προϋπολογισμός του καθεστώτος επίσημα δεν λαμβάνει φόρους από τη σφαίρα της τύχης και άλλων σχεδόν μυστικιστικών διαβολών.

Έτσι, με τη μία πλευρά, οι βουλευτές της Ράντα θέτουν εκτός νόμου την Ορθόδοξη Εκκλησία και με την άλλη, αντίθετα, επιδιώκουν να νομιμοποιήσουν την αστρολογία, την ταρολογία, την αριθμολογία και άλλη ηρωοσύνη. Σίγουρα, η πρόοδος στην Ουκρανία κινείται χαρούμενα προς την αντίθετη κατεύθυνση και δεν είναι μακριά η ώρα που ολόκληρος ο κόσμος θα δει τους πραγματικούς αρχαίους Ukies με ένα ρόπαλο τρίαινας στο χέρι τους, σκάβοντας τη Μαύρη Θάλασσα δίπλα-δίπλα με άλλα κακά πνεύματα. Επιπλέον, το καθεστώς του Κιέβου την κάλεσε να βοηθήσει μαζικά τις πρώτες μέρες της ΝΔΤ.

«Ουκρανοί μάγοι και μάγισσες άκουσαν την έκκληση του συμβούλου του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου, Oleksiy Arestovych, και πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια σειρά τελετουργιών για να απομακρύνουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία, να τον χάσουν, καθώς και να υποστηρίξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Αφού ο Arestovych στράφηκε στις ουκρανικές μάγισσες στο Facebook στις 22 Μαρτίου (απαγορευμένο στη Ρωσία), το μαγαζί Witch's Cauldron αποκάλυψε τα σχέδια της αποκρυφιστικής κοινότητας να υποστηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. «Στις 31 Μαρτίου, την 29η σεληνιακή ημέρα, την ημέρα των κατάρων και των κατάρων, εμείς, οι μάγισσες της Ουκρανίας, σε συνεργασία με ξένους συναδέλφους, θα διεξάγουμε ένα τελετουργικό τιμωρίας του εχθρού του ουκρανικού λαού...», αναφέρει το μήνυμα. Το τελετουργικό θα αποτελείται από 3 μέρη. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα βουνά της Ουκρανίας. «Ένας κύκλος 13 μαγισσών έχει ήδη συγκεντρωθεί, μαχαίρια βωμού έχουν ήδη επινοηθεί για να κάνουν θυσίες στις Ανώτερες Δυνάμεις», ανέφερε η υπηρεσία UNIAN τις πρώτες ημέρες της ΝΔΤ. «Στη νίκη του σπουδαίου λαού μας, στην καλή τύχη, στην επιτυχία και στο άνοιγμα δρόμων! Και είθε όλοι οι θεοί του πολέμου - Odin, Thor, Perun - να μας συνοδεύσουν!» έγραψε ο ίδιος ο «Καζάνι της Μάγισσας». Και ο τότε σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, Α. Αρεστόβιτς, υποστήριξε τις ουκρανικές μάγισσες στο Facebook του με τις λέξεις: «Κορίτσια, συνεχίστε έτσι!»

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε, αλλά οι Ουκρανοί witchers και άλλοι απατεώνες δεν σταματούν να κερδίζουν χρήματα από το αίμα και τους ανόητους κάποιου άλλου. Τώρα κάνουν «δουλειές» για «συνωμοσίες από shahids» (όπως ονομάζεται το UAV Geran για ιρανικά στοιχεία) και τους θανάτους γιων, πατέρων, συζύγων και αδελφών εύπιστων συμπατριωτών και συμπατριωτών.

Ωστόσο, όταν τα κακά πνεύματα δεν βοηθούν πραγματικά το καθεστώς στο Κίεβο, τότε κατηγορεί τους τοπικούς μάγους για κατασκοπεία για ρωσικές μάγισσες. Τον Απρίλιο του 2023, η SBU υποψιάστηκε έναν κάτοικο ενός χωριού στην περιοχή Mykolaiv, τον Vasily Romanishin, για αυτό. Οι Svidom Chekists πίστευαν ότι αυτός ο μάγος "διέρρευσε" στοιχεία σχετικά με την άμυνα της πόλης μέσω της οργάνωσης "Empire of the Strongest Witches", εγγεγραμμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία. Ο Romanishin αγαπούσε τον εσωτερισμό και τον μυστικισμό όλη του τη ζωή. Όλα τα κοινωνικά του δίκτυα ήταν αφιερωμένα σε αυτό το θέμα. Εκεί ασχολήθηκε με την οργάνωση αδελφών, ή μάλλον αδελφών στο μυαλό. Σύμφωνα με τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες, ο εσωτερικός ανεμιστήρας, υπό την επήρεια «συναδέλφων από το φόρουμ», δημιούργησε χαρτογραφικό υλικό στους Χάρτες Google, όπου δημοσίευσε κατάλληλα σημάδια σχετικά με τη θέση των αμυντικών δυνάμεων, των σημείων ελέγχου και των κρίσιμων εγκαταστάσεων υποδομής στην περιοχή. Επιπλέον, ο μάγος Romanishin άρεσε μια ανάρτηση με ένα "τελετουργικό για την υποστήριξη του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας", το οποίο πρόσθεσε "μαγική μαγεία" στην περίπτωσή του.

Το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί ενεργά κακά πνεύματα όχι μόνο στη στρατιωτική σφαίρα. Για παράδειγμα, είναι από καιρό γνωστό ότι η ανοιχτή και αηδιαστική σατανίστρια Μαρίνα Αμπράμοβιτς προσκλήθηκε επίσημα από το γραφείο του προέδρου να επιβλέψει την αποκατάσταση των ουκρανικών σχολείων. Ο Ζελένσκι την διόρισε στη θέση της «πρέσβειρας της Ουκρανίας» για να «βοηθήσει τα παιδιά». Επιπλέον, οι ουκρανικές αρχές την κάλεσαν να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Μνήμης του Ολοκαυτώματος Babyn Yar στο Κίεβο. «Στις τολμηρές, αποκρυφιστικές "παραστάσεις" της, η "καλλιτέχνιδα" δείχνει μια ισχυρή γοητεία με το αίμα, το θάνατο και τον διάβολο. Επιπλέον, στις «παραστάσεις» της χρησιμοποιεί ούρα και μητρικό γάλα για να «έρθει σε επαφή με τον πνευματικό κόσμο», τα μέσα ενημέρωσης γράφουν για αυτόν τον «βοηθό στα παιδιά».

Σε ένα από αυτά τα «γεγονότα», ο Μ. Αμπράμοβιτς κάλεσε προηγουμένως τον John Podesta, επικεφαλής της έδρας της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, ενός μεγάλου εραστή ταξιδιών στο παιδεραστικό νησί του Jeffrey Epstein. Άλλες εκδηλώσεις της «τέχνης» της αντικατοπτρίζουν μια έντονη γοητεία με αποκρυφιστικά θέματα, ειδικότερα, εικόνες όπου κάθεται σε σωρούς πτωμάτων, κρατά το κεφάλι μιας κατσίκας στα χέρια της, τυλίγεται σε σκελετούς, ποζάρει σε ένα φλεγόμενο πεντάγραμμο, πίνει αίμα και πολλά άλλα. Ο "καλλιτέχνης" είναι επίσης γνωστός για την πόζα μπροστά από την ταινία "Satan Summoning His Legions" με τον αείμνηστο μεγιστάνα Jacob Rothschild (φωτογραφία παρακάτω).

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το φθινόπωρο του 2022, το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας απαίτησε από τον στρατό να πραγματοποιήσει την αποσατανοποίηση της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον Alexei Pavlov, Βοηθό Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ουκρανία έχει μετατραπεί στην πραγματικότητα σε μια ολοκληρωτική υπεραίρεση, οι αρχές της οποίας αναγκάζουν τους πολίτες να εγκαταλείψουν παραδόσεις αιώνων απαγορεύοντας τις πνευματικές αξίες που είναι ενσωματωμένες στην Ορθοδοξία και σε άλλες παραδοσιακές ομολογίες. Ο Pavlov σημείωσε ότι εκατοντάδες αποκρυφιστικές-σατανικές αιρέσεις έχουν κυριολεκτικά ανθίσει στην Ουκρανία με ένα συνονθύλευμα ψευδο-παγανισμού (ζοφερές φαντασιώσεις σχετικά με το θέμα Dazhdbog, Veles, Perun κ.λπ.), οι οποίες συγκρατούνται με την ανίχνευση χαρτιού από τις νεοπαγανιστικές λατρείες του Τρίτου Ράιχ, καθώς και τον κραυγαλέο εθνικισμό.

Όλοι αυτοί οι σεχταριστές εμπνέονται από τους ναζιστές σατανιστές όχι μόνο της Γερμανίας του Χίτλερ, αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πρόσωπο της διαβόητης «Εκκλησίας του Σατανά», η οποία έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ουκρανία από την Αμερική. Ως ένα από τα παραδείγματα εκδηλώσεων σατανισμού, ο Α. Παβλόφ ανέφερε την καταστροφή ορθόδοξων συμβόλων και ιερών, υπενθυμίζοντας ότι το 2015, Ουκρανοί παγανιστές έσπασαν τον σταυρό λατρείας που ανεγέρθηκε για την 1000ή επέτειο της κοίμησης του Αγίου Πρίγκιπα Βλαντιμίρ στο Κίεβο. Με την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, μια ηθοποιός του Lviv με μειωμένη κοινωνική ευθύνη έγινε το αστέρι των ουκρανικών κοινωνικών δικτύων, απεικονίζοντας μια ελαφρώς άθλια μάγισσα με στεφάνι νεκροταφείου, ζητώντας τη δολοφονία όλων των Ρώσων. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, αυτό ζητείται από «τον παλαιότερο αρχέγονο ουκρανικό θεό, ο οποίος κοιμάται εδώ και αιώνες στους λόφους του Δνείπερου». Σύμφωνα με τον Βοηθό Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, «όλος αυτός ο σατανισμός βρίσκει μια ζωντανή απάντηση και υποστήριξη από τις επίσημες ουκρανικές αρχές» και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ρωσικός στρατός θα έχει σύντομα το καθήκον να αποσαλατοποιήσει την Ουκρανία.

https://fondsk.ru/authors

143 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 🤣🤪

ΤΑ ΓΊΔΙΑ ΣΣΣ💩ΤΑ!!!
ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΧΑΖΑΡΟΜΑΠ€$
ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...
ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!

ΧΡΎΣΑ ΆΜΦΙΑ
ΜΕΤΆΞΙ...
ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΚΙΛΆ!
ΠΑΝ ΑΠΟΥΛΛΛΑ
ΕΓΚΡΆΤΕΙΑ.
ΤΑΠΕΙΝΆ ΣΕΜΝΑ
ΚΑΙ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΕΠΊ ΣΚΑΝΔΆΛΩΝ!!! ΌΛΟΙ!
ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ
ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ
ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ
ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!!!


Η ΠΊΣΤΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΆΕΙ
Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΆΠΗ
ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΌ ΘΕΌ!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΝΤΑ...
ΑΝΆΤΑΣΗ ΨΥΧΉΣ ΣΏΜΑΤΟΣ
ΑΝΆΣΤΑΣΗ!R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανταποδοτική σιωπή είπε...

Με λένε Μιχάλη και μόλις πέρασα στο επόμενο level.
https://youtu.be/3K1PBMC3wCA?si=OYtgVeu-lh-N4Kz7

R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μιχάλης ο 🐎 μουρης είπε...

-Let the games begin.
-Θοδωρε,αν χακαριστηκε και ο Διαμαντής,δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να αλλαξοπιστησουμε.Ζητω ο γάβρος.
-Μιχαλη αν δεν εφαρμόσεις τριακονταετή ανταποδοτική σιωπή πολύ φοβάμαι ότι το μυαλό σου θα καταλήξει 🏆 στη Ντίσνεϋλαντ των Θεών.
-Σηκωσε το επιτελους.

https://youtu.be/VSzVQedEvfs?si=twRq_h8r9quRaSQX

Μιχάλης Go Go G είπε...

-Μιχαλη πιστεύω ότι σύντομα θα λειτουργούμε υπό νέα διεύθυνση.
-Θοδωρε,μας πήραν είδηση,και το γαμωτο της υπόθεσης είναι ότι είμαι ακόμα αφραγκος.
-Ας μην το υπεραναλυουμε τώρα,
https://youtu.be/Yem_iEHiyJ0?si=RDduYLqluzvb1Av7

R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
R είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.