ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ο Απόκρυφος Τέσλα Μέρος 4

 


ΜΕΡΟΣ Δ΄

Στον απόηχο του διάσημου Πολέμου των Κόσμων του H.G. Wells που δημοσιεύθηκε το 1898, ένα κύμα «αρειανής μανίας» εξαπλώθηκε σε όλο τον δυτικό κόσμο με καναλάρχες, μέντιουμ και μέντιουμ να ισχυρίζονται ότι έχουν λάβει επικοινωνίες από ανώτερες οντότητες από το διάστημα.

Ο Τέσλα μπορεί να πίστευε ή να μην πίστευε ότι λάμβανε ψυχική επικοινωνία με εξωγήινους (ο βοηθός του Arthur Matthews καταθέτει ότι το έκανε), αλλά σίγουρα πίστευε ότι λάμβανε μηνύματα από Αρειανούς μέσω ασύρματων δεκτών που είχε αναπτύξει στο Λονγκ Άιλαντ και το Κολοράντο ήδη από το 1898 χρηματοδοτούμενο από την JP Morgan.

Σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο του 1921 στο Albany Telegram, ο Τέσλα είπε:

«Έχω βαθιά πεποίθηση... ότι υπάρχουν εξαιρετικά ευφυή όντα στον Άρη. Πιστεύω ότι έχουν φτάσει σε ένα μηχανικό στάδιο πολιτισμού πολύ πιο προηγμένο από το δικό μας. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι όλες οι φυλετικές διακρίσεις και τα ιδανικά έχουν σβήσει εκεί και η ζωή έχει γίνει απλά ένας απελπισμένος αγώνας για επιβίωση. Ο πληθυσμός μπορεί να έχει μειωθεί σε λίγα πολύ εξειδικευμένα άτομα.

Πριν από είκοσι δύο χρόνια, ενώ πειραματιζόμουν στο Κολοράντο με ένα ασύρματο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, απέκτησα εξαιρετικές πειραματικές αποδείξεις για την ύπαρξη ζωής στον Άρη. Είχα τελειοποιήσει έναν ασύρματο δέκτη εξαιρετικής ευαισθησίας, πολύ πέρα από οτιδήποτε γνωστό, και έπιασα σήματα τα οποία ερμήνευσα ως 1 – 2 – 3 – 4. Πιστεύω ότι οι Αρειανοί χρησιμοποιούσαν αριθμούς για επικοινωνία, επειδή οι αριθμοί είναι παγκόσμιοι».

Ο Τέσλα είχε μια πολύ συγκεκριμένη αντίληψη για το είδος των εξωγήινων που είχαν εξελιχθεί στον Άρη και ακολούθησεακριβώς την ίδια συλλογιστική που διαδόθηκε από τον H.G. Wells, ο οποίος είχε περιγράψει λεπτομερώς την εξωγήινη ζωή ως μια πιο προηγμένη έκφραση της ανθρωπότητας.

Στον του 1898Πόλεμο των Κόσμων, ο Γουέλς γράφει:

«Για μένα είναι αρκετά αξιόπιστο ότι οι Αρειανοί μπορεί να κατάγονται από όντα που δεν μοιάζουν με εμάς... Εμείς οι άνθρωποι είμαστε μόνο στην αρχή της εξέλιξης που έχουν επεξεργαστεί οι Αρειανοί. Έχουν γίνει πρακτικά απλοί εγκέφαλοι που φορούν διαφορετικά σώματα ανάλογα με τις ανάγκες τους, ακριβώς όπως οι άνδρες φορούν κοστούμια ρούχων.

Το 1901 στο βιβλίο του «Περιμένω να μιλήσω στον Άρη» ο Τέσλα έγραψε:

«Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η βιολογική εξέλιξη των Αρειανών λίγο πολύ είναι παράλληλη με εκείνη του ανθρώπινου είδους, αν και μπορεί να έχουν φτάσει σε ένα στάδιο πολύ πιο μπροστά από το δικό μας. Βλέπουν, μυρίζουν, αισθάνονται, ακούν τη ζωή με την ίδια αίσθηση όπως εμείς. Δεν είναι πίεση στη φαντασία να υποθέσουμε κάποιο σούπερ-Τέσλα στον Άρη, τελειοποιώντας αυτή τη στιγμή, κάποιο νέο σύστημα επικοινωνίας μαζί μας».

Αυτός ο χαρακτηρισμός των εξωγήινων ως αποτέλεσμα των δαρβινιστικών δυνάμεων της φυσικής επιλογής πέρα από τους σημερινούς ανθρώπους είναι η κινητήρια δύναμη του μετανθρωπισμού - ένας όρος που διαδόθηκε από τον εγγονό του Thomas Huxley, Sir Julian Huxley το 1957.

Γράφοντας το 1957 στο βιβλίο του New Bottles for New Wine, ο Julian Huxley είπε:

«Πιστεύω στον μετανθρωπισμό: μόλις υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που μπορούν πραγματικά να το πουν αυτό, το ανθρώπινο είδος θα βρίσκεται στο κατώφλι ενός νέου είδους ύπαρξης, τόσο διαφορετικού από το δικό μας όσο και το δικό μας από εκείνο του ανθρώπου του Πεκίνου. Επιτέλους θα εκπληρώσει συνειδητά το πραγματικό της πεπρωμένο».

Όπως θα δούμε σύντομα στο μέρος 9 αυτής της σειράς, τόσο ο Nikola Tesla όσο και ο H.G. Wells επηρεάστηκαν εξίσου από... Thomas Huxley, και ιδιαίτερα ηγετικές προσωπικότητες του Huxley's X Club.

Σχετικά με τα μη ανθρώπινα αίτια του πολέμου

Πέρα από τους ισχυρισμούς της επικοινωνίας με τους Αρειανούς, την ανάγκη για ευγονική και την αδυναμία των εμπορικών αεροπλάνων, υπήρχαν πολύ λίγα για τα οποία ο Τέσλα δεν υποστήριξε δυνατές προφητείες καθ 'όλη τη διάρκεια της μακράς ζωής του, που κυμαίνονται πολύ έξω από το πεδίο εμπειρογνωμοσύνης του.

Επεκτείνοντας την υπεράνθρωπη διορατικότητά του στις αιτίες των πολέμων, η λαμπρότητα του Τέσλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ελαφρώς υπερεκτιμημένη όταν ισχυρίστηκε ότι τα ανθρώπινα όντα ή οι προθέσεις (βλέπε: «συνωμοσίες») δεν μπορούν ποτέ να είναι η αιτία των πολέμων. Ο πραγματικά σοφός άνθρωπος, αναφωνεί ο Τέσλα, γνωρίζει ότι η αιτία όλων των πολέμων βρίσκεται στην άμυαλη μηχανική του ηλιακού συστήματος:

«Ένας πόλεμος δεν μπορεί ποτέ να προκληθεί από αυθαίρετες πράξεις του ανθρώπου. Είναι πάντα το περισσότερο ή λιγότερο άμεσο αποτέλεσμα της κοσμικής διαταραχής στην οποία αναφέρεται κυρίως ο ήλιος. Σε πολλές διεθνείς ιστορικές συγκρούσεις που προκλήθηκαν από λιμό, λοιμό ή χερσαίες καταστροφές, η άμεση εξάρτηση από τον ήλιο είναι αδιαμφισβήτητη.

Όποιος διαβάσει τις επιστολές του Κάιζερ Γουλιέλμου προς τον ξάδερφό του τσάρο Νικόλαο Β ́ πριν από τον Α ́ Παγκόσμιο Πόλεμο θα ανακαλύψει εύκολα ότι ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ενορχηστρώθηκε προσεκτικά από κορυφαίους στρατηγούς της Βρετανικής Αυτοκρατορίας[1] (όπως και ο Βαλκανικός Πόλεμος, ο Σινορωσικός Πόλεμος του 1904, οι Πόλεμοι του Οπίου, ο Κριμαϊκός Πόλεμος και ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος). Τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά τα γεγονότα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της λογικής του, και όμως με κάποιο τρόπο η μεγάλη διεισδυτική ιδιοφυΐα του Τέσλα ήταν ανίκανη να κατανοήσει πώς οι ανθρώπινες ατζέντες θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολέμους;

Ίσως, η αδυναμία του Τέσλα να αναγνωρίσει τον ανθρώπινο παράγοντα που προκαλεί πολέμους μπορεί να έχει να κάνει με τη στενή φιλία του με πολλά μέλη των κορυφαίων αποκρυφιστικών υπηρεσιών που ενορχήστρωναν παγκόσμιους πολέμους;

Απλά μια σκέψη.


[1] Ο Κάιζερ Γουλιέλμος έγραψε απελπισμένα τον Αύγουστο του 1914: «Η Αγγλία, η Ρωσία και η Γαλλία συμφώνησαν μεταξύ τους... να πάρουμε την αυστροσερβική σύγκρουση ως δικαιολογία για τη διεξαγωγή ενός πολέμου εξόντωσης εναντίον μας... Αυτή είναι η πραγματική γυμνή κατάσταση που αργά και έξυπνα ξεκίνησε από τον Εδουάρδο VII και... τελικά κατέληξε σε ένα συμπέρασμα από τον Γεώργιο Ε... Έτσι, η περίφημη περικύκλωση της Γερμανίας έγινε επιτέλους γεγονός, παρά τις προσπάθειες των πολιτικών και διπλωματών μας να την αποτρέψουν. Το δίχτυ πετάχτηκε ξαφνικά πάνω από το κεφάλι μας, και η Αγγλία δρέπει χλευαστικά την πιο λαμπρή επιτυχία της επίμονα διωκόμενης καθαρά αντιγερμανικής παγκόσμιας πολιτικής της, ενάντια στην οποία αποδειχθήκαμε αβοήθητοι, ενώ στρέφει τη θηλιά της πολιτικής και οικονομικής καταστροφής μας από την πίστη μας στην Αυστρία, όπως εμείς απομονωνόμαστε στα δίχτυα. Ένα μεγάλο επίτευγμα, το οποίο προκαλεί τον θαυμασμό ακόμη και εκείνου που πρόκειται να καταστραφεί ως αποτέλεσμα! Ο Εδουάρδος Ζ ́ είναι ισχυρότερος μετά το θάνατό του από εμένα που είμαι ακόμα ζωντανός!»

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: