ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....

Το ξέρετε ότι οι πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες ( Inter-Services Intelligence ή αλλιώς ISI) είναι από τις καλύτερες στον κόσμο;
Το ξέρετε ότι Τουρκία Πακιστάν συνεργάζονται στενά και σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών;
Καλό θα είναι λοιπόν η ΕΥΠ να ψάχνει για πράκτορες της ISI στην Ελλάδα, οι οποίοι δρουν όχι μόνο προς όφελος τους, αλλά και προς όφελος της ΜΙΤ. (Μυστικές Υπηρεσίες Τουρκίας)
...
Απλά για την ιστορία να θυμίσω ότι πολλοί πράκτορες της MIT τα προηγούμενα χρόνια είχαν εισχωρήσει σε αναρχοαυτόνομες ομάδες και συλλογικότητες (ήταν γνωστό αυτό στη δική μας ΕΥΠ).
 (Στην εικόνα το logo των Μυστικών Υπηρεσιών του Πακισταν)
σε όλους τους φίλους που εξέφρασαν απορία για το λογότυπο το α...κόλουθο:
Στο λογότυπο των Μυστικών Υπηρεσιών του Πακιστάν βλέπετε τον αιγαγρό μαρκόρ. Πρόκειται για ένα είδος άγριας κατσίκας που απαντάται στα όρη της Κ. Ασίας. Διακριτικό του είναι τα στριφτά κέρατα που φέρει στην κορυφή του κεφαλιού του. Είναι το εθνικό ζώο του Πακιστάν και επειδή απειλείται με εξαφάνιση το Πακιστάν φροντίζει να το προβάλλει με κάθε τρόπο. Μάλιστα το 2018, ο εθνικός αερομεταφορέας του Πακιστάν, Pakistan International Airlines, προσέθεσε το μαρκόρ στα αεροπλάνα του.
Τώρα από πού προέκυψε το φίδι. Στα πέρσικα Markhor σημαίνει αυτός που τρώει το φίδι. Επίσης ας μη λησμονούμε ότι οι Ινδουιστές στην Ινδία (μια χώρα που βρίσκεται σε χρόνια αντιπαράθεση με το Πακιστάν) έχουν άμεση σχέση με τα φίδια και κατά τη διάρκεια του ινδουιστικού μήνα «Shravan» ή αλλιώς του μήνα των μουσώνων, γιορτάζουν το φεστιβάλ «Ναγκ Παντσάμι» ή «Φεστιβάλ του Φιδιού» όπου τα ερπετά θεοί ξορκίζουν το κακό. Όπως είναι κατανοητό λοιπόν το λογότυπο των Μυστικών Υπηρεσιών του Πακιστάν περνάει και ένα μήνυμα προς την Ινδία, καθώς ο συμβολισμός της εικόνας του μαρκόρ που έχει αρπάξει το φίδι των Ινδών είναι μάλλον ενδεικτικός των σχέσεων των δυο χωρών.
#geopolitics_and_daily_news
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: