ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Το παιχνίδι του λυκανθρώπου -[ Η τεράστια, ανεξερεύνητη ιστορία μας Μια έκθεση του αρχαίου, παγκόσμιου κακού]ΜΕΡΟΣ ΣΤ΄

 


ΜΕΡΟΣ ΣΤ΄

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτή η εικόνα[του θέματος πού πραγματευεται σ αυτην την ενότητα] ισοδυναμεί με μια πλήρη «θεωρία των πάντων» σε σχέση με την Cabal. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι αυτή η σειρά έχει αποκαλύψει πολλές αλήθειες για την ιστορία, τον αποκρυφισμό, τη γεωπολιτική και την ψυχολογία που δεν έχουν συγκεντρωθεί ποτέ σε μία σειρά πριν.

Η δύναμη της ακριβούς γλώσσας

Σε πολλά αποκρυφιστικά συστήματα, λέγεται ότι ένα πνεύμα πρέπει να σας απαντήσει αν καλέσετε το όνομά του· αν και δεν νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως αληθές σε όλες τις περιπτώσεις, είναι ωστόσο γεγονός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για πράγματα που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με ακρίβεια. Το να γνωρίζουμε την αληθινή προέλευση και τις πεποιθήσεις της κλίκας σημαίνει να κερδίσουμε μια για πάντα το πάνω χέρι στον πόλεμο της πληροφορίας (ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: «πόλεμος πληροφοριών» είναι ένας όρος που χρησιμοποιώ για να περιγράψω μια μάχη λέξεων και πνεύματος – γιατί αυτό είναι ένας πόλεμος πληροφοριών).

Εάν προσπαθούσατε να επιβιώσετε στο δάσος, δεν αρκεί απλώς να γνωρίζετε για την ύπαρξη αρπακτικών - θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες για τους εν λόγω θηρευτές. Με πολλούς τρόπους, οι σκοτεινοί αποκρυφιστές που διοικούν το βαθύ κράτος είναι μια τάξη αρπακτικών από μόνοι τους. Δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξή τους, πόσο μάλλον μπορούν να περιγράψουν με ακρίβεια τις πεποιθήσεις τους και τους τρόπους λειτουργίας τους – και μέχρι να αλλάξει αυτό, θα διατηρήσουν ένα πλεονέκτημα έναντι της ανθρωπότητας.

Οι Κόρυοι έχουν επηρεάσει την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας με έναν τρόπο που λίγοι εκτιμούν, επειδή τα στοιχεία της ύπαρξής τους έχουν κρατηθεί πολύ καλά κρυμμένα, μέχρι που καλύφθηκαν εκτενώς από έναν ανώνυμο συγγραφέα που ονομάζεται Rogue Hypnotist (ο ίδιος άνθρωπος του οποίου τα βιβλία με έπεισαν για την αξία της μάθησης του υπνωτισμού).

Στοιχεία της λατρείας μπορούν να βρεθούν στην Ουκρανία, τη Ρουμανία, μεταξύ των Αζτέκων, ακόμη και σε μέρη τόσο γεωγραφικά απομακρυσμένα όσο η Αφρική και η Νέα Ζηλανδία. Γνωρίζουμε ότι υπήρχαν στο παρελθόν από το 2.000-3.000 π.Χ., και όμως, η επιρροή τους μπορεί να παρατηρηθεί στη μουσική βιομηχανία και το Χόλιγουντ μέχρι σήμερα.

Πολλά αρχαία παραμύθια είναι πιθανώς συγκαλυμμένες προειδοποιήσεις σχετικά με αυτή τη λατρεία - τα «μαγικά φίλτρα» των αρχαίων μαγισσών μπορεί, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις, να αναφέρονται στα κοκτέιλ ναρκωτικών που θα χρησιμοποιούσαν για να μεθύσουν και να αποπλανήσουν τους ανθρώπους στις τάξεις τους.

Σημαντικές λεπτομέρειες της λατρείας

Οι Κόρυοι ήταν διάσημοι για τη χρήση του δελεάσματος των ναρκωτικών και του σεξ για να αποπλανήσουν κυρίως νέους στις τάξεις τους.

Όλα όσα έκαναν ήταν για να αψηφήσουν τη φύση και να αντιστρέψουν την παραδοσιακή ηθική – κατά συνέπεια, λάτρευαν τον ερμαφροδισμό και κατάργησαν κάθε επίφαση παραδοσιακού σχηματισμού οικογένειας μεταξύ τους. Οι άνδρες ήταν «ρομαντικοί» με τους άνδρες και οι γυναίκες ήταν «ρομαντικές» με τις γυναίκες – έβαλα το «ρομαντικό» σε εισαγωγικά επειδή η αντίληψή τους για τον ρομαντισμό έχει ελάχιστη σχέση με γνήσια αγάπη ή στοργή. Πίστευαν ότι κάποιος θα μπορούσε να αλλάξει φύλο απλώς φανταζόμενος τον εαυτό του ότι είναι το αντίθετο φύλο.

Μήπως κάτι από αυτά αρχίζει να ακούγεται οικείο;

Αν με ρωτάτε, αυτή η λατρεία (και άλλες παρόμοιες) υπάρχουν στον πλανήτη Γη επειδή η ίδια η κόλαση έχει διαχυθεί στο βασίλειό μας. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι αυτή είναι μια ακραία (ή ενδεχομένως ακόμη και βλάσφημη) στάση, ανάλογα με το τι πιστεύει κανείς, αλλά παρόλα αυτά έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα καλή τη πίστει μετά από αρκετή έρευνα σχετικά με τις λατρείες γενικά, και τους Κόρυους ειδικότερα.

Η έρευνα δείχνει ότι ακόμη και οι πιο σκληροί άνδρες βιώνουν διαρκή τραύματα από την πρόκληση βλάβης σε αθώους ανθρώπους. Τι είδους άνθρωπος χαίρεται να πληγώνει/σκοτώνει ανελέητα αθώους ανθρώπους, όπως κάνουν πολλές αιρέσεις όπως οι Κόρυοι;

Η προσωπική μου θεωρία είναι ότι έχουμε να κάνουμε με δαιμονική ενέργεια – κάτι που θεωρώ 100% πραγματικό, παρόλο που «αξιοσέβαστοι ακαδημαϊκοί» θα έλεγαν το αντίθετο.

Πράγματι, οι περισσότεροι ψυχοπαθείς – και η λατρεία του Κόρυου δεν αποτελεί εξαίρεση – πιστεύουν ειλικρινά ότι δεν είναι ο ίδιος τύπος ζώου με τους «κανονικούς ανθρώπους». (Δείτε το πρωτοποριακό βιβλίο Πολιτική Πονηρολογία για περισσότερα σχετικά με αυτή την ψυχολογία).

Οι ψυχοπαθείς συχνά πιστεύουν ότι είναι μια ανώτερη ή πιο εξελιγμένη εκδοχή της «κανονικής» ανθρωπότητας. Αυτό, φυσικά, τους παρέχει όλη τη δικαιολογία που χρειάζονται για να κάνουν ό, τι θέλουν σε όποιον θέλουν. Υποψιάζομαι ότι η ομάδα Q και ο Trump μάχονται επί του παρόντος μια σύγχρονη ενσάρκωση αυτής της λατρείας.

Τέλος πάντων, τώρα που έχετε γνωρίσει επαρκώς τον Κόρυο, ας στρέψουμε την προσοχή μας στην αρχαία ιστορία.

Όλοι μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, πριν από πολύ καιρό

Στα τελευταία δύο άρθρα μας, εξηγήσαμε ότι κάποτε υπήρχε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος μιλούσε την αρχαία γερμανική γλώσσα (την οποία θα συντομεύσω από εδώ και στο εξής ως AG). Γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή η γνώση της AG επιτρέπει σε κάποιον να κάνει σωστά προβλέψεις για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Ο πολυεκατομμυριούχος προπονητής επιτυχίας και ερευνητής γλωσσών Frederik Dodson έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία χρησιμοποιώντας την AG για να κάνει ακριβείς προβλέψεις για τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, τη γεωγραφία και ούτω καθεξής.

Από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του, Η μυστική ιστορία της Πολυνησίας, διαβάζουμε:

«Πριν από μερικά χρόνια [ενώ ταξίδευα στη Νέα Ζηλανδία], έκανα την ποδηλατική περιήγηση από το Kaikohe στο Horeke στα δυτικά. Αυτό σημαίνει περίπου 40 χιλιόμετρα ποδηλασίας. Στη διαδρομή μας εκεί, η γυναίκα μου είπε ότι 40 χιλιόμετρα θα ήταν πάρα πολλά για μια μέρα. . . Αλλά ήξερα ότι θα ήταν ως επί το πλείστον κατηφορικό και ως εκ τούτου εφικτό... Αφού δεν ήμουν ποτέ εκεί ή δεν ερεύνησα [την περιοχή], πώς ήξερα ότι το ταξίδι θα ήταν ως επί το πλείστον κατηφορικό;

Επειδή... η γερμανική λέξη για το "hohe" σημαίνει "ύψη"... Θα μπορούσα να οδηγήσω σε όλη τη χώρα κάνοντας ακριβείς προβλέψεις για οποιοδήποτε μέρος, μόνο με το όνομά του... Ενόχλησα τη γυναίκα μου στο αυτοκίνητο, λέγοντάς της ότι σύντομα θα δούμε ένα ποτάμι, μια λίμνη, μια επίπεδη πεδιάδα, έναν παγετώνα, θάμνους, δάση, μεγάλα δέντρα, μικρά ρυάκια, καταπληκτική θέα – απλά με βάση τα ονόματα των πόλεων...» (η υπογράμμιση δική μου)

Αν θέλετε την πλήρη σέσουλα από αυτόν, τα βιβλία του, Επίπεδα Παραδείσου και ΚόλασηςΕξωγήινη Γλωσσολογία και Η Μυστική Ιστορία της Πολυνησίας περιέχουν συγκρίσεις αξίας εκατοντάδων σελίδων μεταξύ AG και διαφόρων γλωσσών από όλο τον κόσμο.

Ας συνεχίσουμε...

Κοινή προέλευση

Εάν όλες οι γλώσσες μοιράζονται την ίδια προέλευση, τότε αυτό κατεδαφίζει εντελώς την επικρατούσα ιστορία, η οποία αρνείται κατηγορηματικά την πραγματικότητα της υπερωκεάνιας επαφής μεταξύ των αρχαίων ανθρώπων. Ας είναι. Αυτό που μπορεί να καταστραφεί από την αλήθεια, θα έπρεπε να είναι. Ας μελετήσουμε μερικά από τα γλωσσικά στοιχεία που υποστηρίζουν αυτό που λέμε.

Το να «φτιάξεις» κάτι σημαίνει να χρησιμοποιείς τα χέρια σου (ή το μυαλό σου) για να δημιουργήσεις κάτι που δεν υπήρχε πριν – το να «φτιάξεις» κάτι σημαίνει να το φέρεις σε ύπαρξη. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς τους πόρους και τη γνώση που απαιτεί το εν λόγω πράγμα. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να φτιάξετε έναν υπολογιστή αν δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε μια πλακέτα κυκλώματος και δεν μπορείτε να φτιάξετε μια πλακέτα κυκλώματος πριν αποκτήσετε γνώσεις ηλεκτρισμού και κυκλωμάτων.

Λοιπόν, γνωρίζατε ότι η αραβική λέξη maher σημαίνει "επιδέξιος, δεξιότητα" ή "καλή δουλειά";

Οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας έχουν μια παρόμοια λέξη mahi που σημαίνει "προσπάθεια", και η πρώτη συλλαβή ma σημαίνει "φτιαγμένο από/ενεργημένο". Και εδώ έχουμε διδαχθεί ότι οι αραβικοί, αγγλικοί και πολυνησιακοί πολιτισμοί δεν έχουν καμία ιστορική σχέση μεταξύ τους.

Το πρόθεμα ma αν συνδέεται συχνά με τη μητέρα, καθώς η διχοτόμηση "ma-pa/fa" (για τη μητέρα και τον πατέρα) βρίσκεται παντού. Στα μανδαρινικά κινέζικα, για παράδειγμα, η μητέρα είναι mu qin και ο πατέρας είναι fu qin. Τι σχέση έχει αυτό με το maher ή το mahi, τα οποία αναφέρονται και τα δύο στην «κατασκευή» πραγμάτων;

Οι μητέρες κάνουν παιδιά... Με άλλα λόγια, μητέρα = δημιουργός μωρών.

Στον Βουδισμό, έχουμε την έννοια της Ma-ya, η οποία λέει ότι η δημιουργία είναι μια ψευδαίσθηση. Μπορούμε να δούμε εδώ ότι το να δημιουργείς είναι ουσιαστικά η ίδια έννοια με το να κάνειςΟ Βουδισμός Mahayana διακρίθηκε ως ένα μεγάλο μονοπάτι προς την απελευθέρωση, παρά ως ένα «μικρό μονοπάτι» (έτσι αναφέρονταν οι Βουδιστές Mahayana στον Κινεζικό Βουδισμό Ζεν), και πράγματι διαπιστώνουμε ότι οι έννοιες της δημιουργίαςτης ικανότητας και του μεγαλείου συνδέονται μέσω αυτής της λέξης maha σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Τα πολλά ονόματα του Θεού

Τώρα ας δούμε μια άλλη λέξη: Θεός.

Η λέξη για τον Θεό στα λατινικά είναι Dei (σκεφτείτε: θεότητα), η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με το Theos, και οι δύο αυτοί όροι έχουν συγγένεια σε πολλές άλλες γλώσσες εντός και εκτός της λατινικής οικογένειας γλωσσών.

Στα κινέζικα, έχουμε τη λέξη Tian, η οποία παραπέμπει στον Theos. Στη γλώσσα Pashto, η λέξη για τον Θεό είναι Xwdai, η οποία σχετίζεται με το Persion Xuda, όπου το da είναι λίγο πολύ το ίδιο με το dai / dei. Στα ινδικά, έχουμε τον Dev και στα καζακικά έχουμε την ημέρα Qu. Στην Κιργιζία, έχουμε την ημέρα Ku.

Νομίζω ότι καταλαβαίνετε το νόημα;

Με την πάροδο του χρόνου, οι γλώσσες έχουν «απομακρυνθεί» κάπως η μία από την άλλη, στο βαθμό που οι συνδέσεις μεταξύ των λέξεων μπορεί να μην είναι τόσο προφανείς όσο αυτό που μόλις διαβάσατε. Για παράδειγμα, η λέξη δέκα χρησιμοποιείται σε πολλά μέρη για να αναφερθεί στον Θεό/το Υπέρτατο/κλπ – μπορούμε να δούμε πώς αυτό θα μπορούσε εύκολα να συνδεθεί με την κινεζική λέξη tian.

Συνεχίζοντας προς αυτή την κατεύθυνση, ο λόγος για τον Θεό στα ουγγρικά είναι Isδέκα»· επαγγελματίες γλωσσολόγοι έχουν ισχυριστεί ότι τα ουγγρικά είναι μια απομονωμένη γλώσσα, αλλά αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι τεμπέλης υποτροφία, ή θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας σκόπιμης συγκάλυψης κάποιου είδους. Θα επανέλθουμε σε αυτό το σημείο αργότερα.

Η ιθαγενής αμερικανική λέξη για τον Θεό, ή το Μεγάλο Μυστήριο, είναι Wakan Tanka. Στη γλώσσα των Ουιγούρων, μία από τις λέξεις τους για τον Θεό είναι Tengri και στα τουρκικά, ο λόγος τους για τον Θεό είναι Tanre. Αυτό το τελευταίο μέρος, το "re", πιθανότατα συνδέεται με έννοιες όπως η ακτίνα φωτός, ακριβώς όπως η αιγυπτιακή θεότητα Ra. Στον θιβετιανό βουδισμό, κάποιος που έχει επιτύχει τη βουδιστική ιδιότητα είναι γνωστός ως Δέκαζιν (κάνει "zin" = "ζεν";).

Όπως ρώτησε κάποτε ο Q, πόσες συμπτώσεις πριν είναι μαθηματικά αδύνατο;

Έχουμε αναλύσει μόνο δύο λέξεις, και όμως, έχουμε ήδη συνδέσει πολλές γλώσσες μέσω αυτών των δύο λέξεων.

Θα συνεχίσω να κάνω γλωσσικές συνδέσεις όπως αυτές σε όλη τη σειρά Werewolf Game. Προς το παρόν, ας επιστρέψουμε στον Κόρυο.

Πιθανή εξήγηση

Πώς θα μπορούσε μια λατρεία όπως ο Κόρυος να αποκτήσει παγκόσμια επιρροή χωρίς σχεδόν καμία αναγνώριση από την ιστορία. Λοιπόν, πόσα γνωρίζει η επικρατούσα ιστορία για τις μυστικές κοινωνίες;

Όχι πολύ!

Στον σύγχρονο κόσμο, μπορούμε να δούμε καθαρά πώς η χειραγώγηση των πληροφοριών από μια κυρίαρχη τάξη μπορεί να οδηγήσει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε απόλυτη τύφλωση όσον αφορά οποιαδήποτε γεγονότα θεωρούνται «παραπληροφόρηση» από τις κυρίαρχες τάξεις. Ως αναγνώστης του Badlands, ξέρω ότι το καταλαβαίνετε ήδη.

Στο Wicked Teeth, του Rogue Hypnotist, μαθαίνουμε ότι οι Koryos ήταν Σκύθες, μια εθνικότητα που υποτίθεται ότι δεν υπάρχει πλέον. Αν και δεν γνωρίζουμε πόσοι Σκύθες ήταν μέλη της λατρείας, ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι η λατρεία ήταν η αριστοκρατία των Σκυθών. Γνωρίζουμε επίσης ότι η λατρεία διασταυρώθηκε με την αριστοκρατία άλλων λαών – και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές πεποιθήσεις και τελετουργίες τύπου Κόρυου τείνουν να ασκούνται από τις «ελίτ» σε όλο τον κόσμο.

Παράδειγμα: στη ρωμαϊκή μυθολογία, οι ιδρυτές της πόλης της Ρώμης, δίδυμα αδέρφια που ονομάζονταν Ρέμος και Ρωμύλος, θήλαζαν από μια λύκαινα αφού η μητέρα τους τους έκρυψε από τον μεγάλο θείο τους, βασιλιά Αμούλιο, ο οποίος τους είδε ως πιθανή απειλή για το θρόνο. Τα εγκαταλελειμμένα δίδυμα ανατράφηκαν από έναν λύκο!

Πράγματι, οι Κόρυοι φημίζονταν για τον καλλωπισμό παιδιών στις τάξεις τουςΥπό το φως όσων έχουμε μάθει για τη λατρεία των λυκανθρώπων, οι συνέπειες αυτού του μύθου γίνονται αρκετά κραυγαλέες, έτσι δεν είναι;

Προχωρώντας...

Οι Σκύθες υποτίθεται ότι εξαφανίστηκαν πριν από χιλιετίες - κάτι που έχει νόημα αν οι κυβερνήτες τους απέφευγαν τη δημιουργία οικογένειας για να κάνουν την ομοφυλοφιλία τον κανόνα. Ακόμη και οι ίδιοι οι Κόρυοι ισχυρίζονταν ότι είχαν καταληφθεί από δαίμονες που τους πρόσταξαν να αγαπούν μόνο μέλη του δικού τους φύλου.

(Για ό, τι αξίζει, ο πληροφοριοδότης των Illuminati, Jay Parker, λέει ότι μεγάλωσε σε μια «ελίτ» οικογένεια και αναφέρει ότι δεν πίστευαν ότι η αληθινή αγάπη θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ των φύλων).

Η προσωπική μου θεωρία είναι ότι η προέλευση της λατρείας των λυκανθρώπων είναι μη ανθρώπινη, επειδή πολλές από τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές της λατρείας είναι διαμετρικά αντίθετες με τα ένστικτα και τα έθιμα των περισσότερων ανθρώπων. Ακριβώς όπως ο μύκητας Cordyceps μπορεί να μολύνει τα μυρμήγκια, αλλάζοντας εντελώς τη συμπεριφορά τους και κάνοντάς τα να αυτοκαταστραφούν, έτσι φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος παράξενης, «σατανικής» επιρροής στον κόσμο που οδηγεί τους ανθρώπους στην αυτοκαταστροφή. Δεν νομίζω ότι αυτή η επιρροή είναι κυριολεκτικά ένας μύκητας - αλλά, ό, τι κι αν είναι, χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως ξενιστές.

Οι υγιείς άνθρωποι εμπλέκονται σε πρακτικές που αυταπόδεικτα οδηγούν στην εξαφάνιση; Λατρεύουν οι υγιείς άνθρωποι τον θάνατο; Όχι. Τίποτα από αυτά δεν είναι καθόλου «φυσιολογικό» για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.

Ειλικρινά, δεν βλέπω πώς οτιδήποτε άλλο εκτός από δαιμονική επιρροή μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ. Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μια μη-ανθρώπινη, δαιμονική επιρροή που χρησιμοποιεί ορισμένες ομάδες ανθρώπων ως πληρεξούσιο για να διεξάγει πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας – και ότι αυτή είναι η πιθανή προέλευση της σκοτεινής συμμορίας / βαθέως κράτους.

Υποψιάζομαι ότι κάποιο είδος μεγάλης επιδημίας κακού έλαβε χώρα γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα (στο Μέρος 3, συζητήσαμε την πιθανότητα ότι μια κυριολεκτική πύλη προς την κόλαση μπορεί να βρίσκεται εκεί γύρω) και ότι αυτή η «κακή ενέργεια» χρησιμοποίησε τον Σκυθικό Κόρυο (τους Σιθ;) ως φορέα για να διαδώσει το χάος, τη βία, τη λατρεία των δαιμόνων και τις τελετουργίες αίματος σε όλο τον κόσμο.

Αντί να διατηρήσουν το σκυθικό έθνος, οι κυβερνήτες τους έγιναν σαδιστές αιρετικοί που διασταυρώθηκαν με τις αριστοκρατίες άλλων εθνών, γεγονός που δημιούργησε ένα παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης δύο επιπέδων βασισμένο σε σκοτεινές αποκρυφιστικές πρακτικές.

Τώρα, πίσω στους Αζτέκους...

Η σύνδεση των Αζτέκων, επανεξετάστηκε

Ένα χαρακτηριστικό αυτής της λατρείας είναι ότι οι πρόγονοί της ήταν κοκκινομάλλης αλμπίνος (μόνο για την ιστορία, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι αυτής της περιγραφής είναι μέλη). Αυτό το γεγονός, όπως θα δούμε, αποδεικνύεται πολύ σημαντικό.

Μεταξύ άλλων, ο Montezuma των Αζτέκων απεικονίζεται να έχει κόκκινα μαλλιά, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο για τους αυτόχθονες λαούς του Μεξικού εκείνης της εποχής. Ιδού, οι Αζτέκοι ασκούσαν τελετουργικές θυσίες με ύφος που θύμιζε πολύ τον Κόρυο. Η αιματοχυσία ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντική για αυτή τη λατρεία, γιατί θεωρούνταν τροφή για τους «θεούς» (ποιους «θεούς», ακριβώς;). Σε αντάλλαγμα για αίμα, αυτοί οι «θεοί» θα προσέδιδαν υλική αφθονία και κοσμική δύναμη στη λατρεία.

Στην άλλη άκρη του κόσμου, οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας μας λένε ότι, πριν φτάσουν στην ήπειρο, μια φυλή ανθρώπων με κόκκινα μαλλιά, χλωμό δέρμα ήταν ήδη εκεί, και αυτοί οι άνθρωποι ήταν κανίβαλοι. (Η Μυστική Ιστορία της Πολυνησίας το καλύπτει σε βάθος.)

Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει εκτεταμένη επικάλυψη μεταξύ των γλωσσών των Μαορί και των Αζτέκων (και πάλι, ριζωμένη στην AG), εκτιμώ ότι τόσο οι Koryos όσο και άλλοι λαοί ασχολήθηκαν με ταξίδια μεταξύ του Ειρηνικού, πιθανώς χιλιάδες χρόνια πριν η επικρατούσα ιστορία πει ότι το έκαναν.

Ιστορική συγκάλυψη

Το 1866, η Γλωσσολογική Εταιρεία του Παρισιού έκανε επίσημη πολιτική ότι απαγορεύεται η δημοσίευση κάθε έρευνας σχετικά με τη δυνατότητα κοινής προέλευσης σε όλες τις γλώσσες. Προφανώς, αυτός είναι ένας παράλογος κανόνας για έναν ερευνητικό οργανισμό να κάνει... εκτός εάν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο οι πληροφορίες αυτές πρέπει να παραμείνουν κρυφές.

Φυσικά, από τα μέσα του 19ου αιώνα, οι αθεϊστές είχαν ήδη γίνει οι κυρίαρχοι ηγέτες στην τυποποιημένη, βιομηχανικής κλίμακας «εκπαίδευση», ισχυρίζονταν ότι πολεμούσαν την «τυραννία της εκκλησίας», αλλά απλώς θέσπιζαν μια δική τους τυραννία.

Βλέπετε, η ιδέα ότι όλες οι γλώσσες έχουν κοινή προέλευση είναι αναπόσπαστο μέρος των θρησκευτικών διδασκαλιών σε όλο τον κόσμο. Η καταστολή αυτής της ιδέας ισοδυναμεί επομένως με την καταστολή των παραδοσιακών θρησκευτικών απόψεων. Δυστυχώς, η λογοκρισία των θρησκευτικών απόψεων από άθεους που προσποιούνται ότι «απελευθερώνουν» την ανθρωπότητα δεν είναι κάτι καινούργιο – συνεχίζεται εδώ και αιώνες!

Ιδού λοιπόν η ουσία του ζητήματος: τι γίνεται αν η θρησκευτική θέση είναι η πραγματικά σωστήΚαι τότε;

Λοιπόν, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η ανθρωπότητα μιλούσε κάποτε την ίδια γλώσσα και ότι συνέβησαν γεγονότα που προκάλεσαν την απομόνωση των ανθρώπων ο ένας από τον άλλο, οδηγώντας σε μια σταδιακή διαδικασία διαφοροποίησης των εν λόγω γλωσσών.

Η βιβλική ιστορία κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο να κατανοήσει αυτά τα γεγονότα από ό, τι η επικρατούσα ιστορία. Είναι πολύ πιο λογικό να πιστεύουμε ότι αυτά τα κείμενα αναφέρονται σε αντικειμενικά αληθινή ιστορία παρά να πιστεύουμε ότι είναι καθαρά μεταφορικοί-αλληγορικοί «μύθοι».

Συμπέρασμα, προς το παρόν

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο από εκεί που ξεκινήσαμε, ο σκοπός όλων των παραπάνω ερευνών είναι να μας βοηθήσουν να μάθουμε πώς να προσδιορίζουμε με ακρίβεια τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα. Αυτό είναι πραγματικά το θέμα.

Είναι γνωστό από τους ερευνητές συνωμοσίας ότι οι δομές εξουσίας του κόσμου είναι ψυχοπαθητικές και αποκρυφιστικής φύσης, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στην έρευνα αυτών των δύο θεμάτων ειδικότερα. Το γεγονός είναι ότι οι ψυχοπαθητικές, αποκρυφιστικές ιδεολογίες είναι η αιτία για πολλά από αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στον κόσμο, και όσο περισσότερο από εμάς μαθαίνουμε την ιστορία και την ψυχολογία του σκοτεινού αποκρυφισμού, τόσο καλύτερα μπορούμε να αρθρώσουμε την παρούσα κατάστασή μας.

Αιώνες πριν, όταν η λυκανθρωπία (γνωστή και ως λυκάνθρωπος) ανακηρύχθηκε έγκλημα στη Γαλλία – πολλοί χριστιανοί πίστευαν ότι θα μπορούσαν να επαναφέρουν έναν λυκάνθρωπο στα λογικά τους λέγοντας το αληθινό χριστιανικό τους όνομα τρεις φορές. Δεν είναι αξιοσημείωτο;

Είναι αδύνατο να υπερεκτιμήσουμε τη σημασία του να λέμε τα πράγματα με αυτό που πραγματικά είναι.  

Δεν αντιμετωπίζουμε απλώς μια γεωπολιτική μάχη – αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι μια μάχη για την ανθρωπότητα ψυχή ενάντια σε μια δύναμη τόσο κακή που πολλοί καλοί άνθρωποι αγωνίζονται να κατανοήσουν ότι υπάρχει. Και αυτή η μάχη, κατά τα φαινόμενα, συνεχίζεται σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία. Πιστεύω ότι τη στιγμή που ένας επαρκής αριθμός από εμάς θα αναγνωρίσει το πραγματικό εύρος αυτού που συμβαίνει ΚΑΙ θα είναι σε θέση να το διατυπώσει με ακρίβεια, αυτό το κακό θα νικηθεί μια για πάντα.

Όπως έχω επισημάνει προηγουμένως – παρ' όλα τα φαινόμενα, η αναγκαιότητα για ασταμάτητη προπαγάνδα αποδεικνύει ότι, όπως είπε ο Q, αυτό που φοβίζει περισσότερο την κλίκα είναι να προσδιορίζεται με ακρίβεια. (Το ίδιο ισχύει και για τους ψυχοπαθείς γενικά).

Εάν η Cabal αισθάνεται υπαρξιακά απειλούμενη από μια μαζική αφύπνιση, τότε αυτό μας δείχνει πέρα από κάθε σκιά αμφιβολίας ότι έχουμε ό, τι χρειάζεται για να κερδίσουμε.

Έχουμε καλύψει ένα τεράστιο έδαφος και εκτιμώ εσάς που κολλάτε μαζί για τη βόλτα. Μαθαίνεις πράγματα που σχεδόν κανείς στον αγγλόφωνο κόσμο δεν γνωρίζει... ακόμα.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ακόμα πιο εντυπωσιακές αποκαλύψεις για το παρελθόν και το παρόν είναι καθ' οδόν...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

The Astounding Discoveries of an American Hypnotist | Substack


Δεν υπάρχουν σχόλια: