ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Η Αποκάλυψη των Ζόμπι εναντίον της Μεγάλης Αφύπνισης!!!

 

Η σκοτεινή συμμορία και οι μικρότεροι «θεοί»

Ένας μεγάλος αριθμός αρχαίων θεών της ανθρωπότητας φημίζονται για την απαίτηση θυσίας από τους οπαδούς τους. Πολλές από αυτές τις θεότητες φαίνεται εμφανώς να βλέπουν τη δημιουργία με τον ίδιο τρόπο που ένας επενδυτής μπορεί να κοιτάξει έναν ισολογισμό. Και, για οποιονδήποτε λόγο, πολλοί απαιτούν πληρωμή για μια μεγάλη ποικιλία «συναλλαγών» αίματος.

Ο Βάαλ/Μολώχ είναι ένα πολύ γνωστό παράδειγμα θεού που απαιτεί συνεχείς θυσίες στο διηνεκές. ορισμένοι θεοί των Αζτέκων είχαν τις ίδιες απαιτήσεις. Το φαινόμενο είναι γνωστό παγκοσμίως με πολλά ονόματα.

Το ερώτημα είναι: ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;

Είναι ακριβώς ο τρόπος που το βάζουν στο Matrix – έχει να κάνει με τον έλεγχο. Ο στόχος του κακού μπορεί να συνοψιστεί με τη λέξη έλεγχος. Όχι τον έλεγχο για έναν συμφωνημένο, ευεργετικό σκοπό, αλλά για χάρη του. Ελλείψει πραγματικής εξουσίας, ο έλεγχος για χάρη του είναι εντελώς συνώνυμος με την έννοια της δουλείας.

Είναι λογικό ή λογικό για ένα πραγματικά παντοδύναμο και πανταχού παρόν ον να εμπλακεί στην πρακτική της δουλείας; Ποιος θα ήταν ο σκοπός αυτού;

Η κοινή λογική μας λέει ότι κάθε θεότητα που υποστηρίζει τη δουλεία δεν μπορεί να είναι η ίδια θεότητα που μας έδωσε ελεύθερη βούληση και κυριαρχία πάνω στη Γη. Είναι μια θεμελιώδης αντίφαση στους όρους. Επομένως, μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι οποιαδήποτε ομάδα ή κοινωνία που ασκεί δουλεία δεν μπορεί ταυτόχρονα να υπηρετεί τον Θεό ή να ακολουθεί οτιδήποτε μοιάζει με πραγματικό Νόμο.

Η δουλεία είναι το αντίθετο του θελήματος του Θεού

Ένας από τους στόχους της κοινωνίας κοινωνικής μηχανικής σε μια κοσμική κοσμοθεωρία είναι να εξαλείψει την «τελεολογία», η οποία είναι η μελέτη των σιωπηρών σκοπών στα πράγματα. Όπως θα δούμε, αυτό ήταν απαραίτητο για τον πνευματικό αφοπλισμό των μαζών.

Η επικρατούσα ακαδημαϊκή κοινότητα είναι, ως επί το πλείστον, αντίθετη με την ίδια την έννοια της τελεολογίας – οι «επιστήμονες» εκπαιδεύονται να χλευάζουν την ιδέα ότι οτιδήποτε έχει εγγενή σκοπό (κάτι που είναι αστείο, δεδομένου ότι η ίδια η επιδίωξη της ίδιας της επιστήμης δεν έχει νόημα όταν κάποιος ξεκινά από την προϋπόθεση ότι το Σύμπαν δεν είναι εγγενώς νόμιμο και διατεταγμένο... Δυστυχώς, αυτή η αντίφαση χάνεται στους περισσότερους).

Μας λένε ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αληθινό σκοπό ούτε την αληθινή φύση κάποιου συγκεκριμένου πράγματος· αλλά, κατά ειρωνικό τρόπο, το να δηλώσουμε ότι κάτι είναι «άγνωστο» προϋποθέτει ένα βαθμό άμεσης γνώσης αυτού που υποτίθεται ότι δεν μπορεί να γίνει γνωστό.

Πέρα από τους φιλοσοφικούς μαιάνδρους, αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι, τι επίδραση έχει στην ανθρωπότητα η κοινωνία να υιοθετεί τέτοιες αυτοκαταστροφικές και παράλογες απόψεις;

Στο βιβλίο μας «Ο Θεός και η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» εξηγήσαμε πώς η ίδια η έννοια του κράτους δικαίου στην πραγματικότητα δεν μπορεί να διατηρηθεί ερήμην του Θεού. Εν ολίγοις, χωρίς τον Θεό, αυτό που η ανθρωπότητα αποκαλεί «νόμο» περιέρχεται απλώς σε ζήτημα προτιμήσεων της ανθρωπότητας.

Μπορεί όλοι να συμφωνήσουμε ότι η κλοπή, η δουλεία και ο φόνος είναι κακά, αλλά αν τίποτα στη δημιουργία δεν έχει κάποιο εγγενές νόημα, τότε τι γίνεται με αυτό; Πέρα από τη σημασία τους για τους ανθρώπους που επηρεάζονται, τέτοιες φρικαλεότητες δεν σημαίνουν τίποτα στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων χωρίς καμία συσχέτιση με ένα έγκυρο τέλος (γνωστό και ως σκοπό) που τους προσδίδει υπερβατική/τελεολογική σημασία.

Αν πράγματι είναι θέλημα του Θεού να είναι ελεύθερη η ανθρωπότητα, τότε το να ματαιώνεις την ελευθερία της ανθρωπότητας σημαίνει να εργάζεσαι ενάντια στο αυτο-επιλεγμένο τέλος του Θεού – το οποίο είναι συνώνυμο με την έννοια του θεόδοτου νοήματος και σκοπού της ζωής. Από αυτό το πλαίσιο, μπορούμε εύκολα να δούμε τα νήματα που συνδέουν τη θεολογία, τη θρησκεία και το δίκαιο. Μπορούμε επίσης να δούμε το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνδέεται με τον αναίτιο σφετερισμό των θεόδοτων δικαιωμάτων των ανθρώπων· η αδικία δεν αφορά μόνο εκείνους που επηρεάζονται άμεσα, αλλά και τον Θεό και τη δημιουργία γενικότερα.

Από ό,τι φαίνεται, φαίνεται πράγματι να κατοικούμε σε μια «μήτρα δουλείας» που λειτουργεί σε άμεση σύγκρουση με οποιαδήποτε λογική αντίληψη της έννοιας του Θελήματος του Θεού.


Ιερό Θυσιαστικό Μυστήριο

Όπως και η δουλεία, έτσι και οι τελετουργίες αίματος θυσίας δεν έχουν καμία σχέση με το Θέλημα του Θεού. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, η ίδια η λέξη κακό είναι μια αντιστροφή της λέξης ζωντανός, υπονοώντας έτσι ότι το να ζεις και να κάνεις κακό είναι, με κάποια θεμελιώδη έννοια, αντίθετες ενέργειες που λειτουργούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το Θέλημα του Θεού είναι να ζήσει η ζωή – να αναπτυχθεί, να γίνει αυτό που είναι γραφτό να γίνει, να εκπληρώσει τις δυνατότητές της κ.λπ. Ένας μεγάλος αριθμός ερευνητών μας έχουν πει ότι τουλάχιστον ένας από τους σκοπούς των τελετουργικών θυσιών αίματος είναι να «δώσουν το μεσαίο δάχτυλο» στον Θεό.

Η ρίζα της λέξης «θυσία» είναι «ιερή», η οποία συνδέεται, σε ένα επίπεδο ερμηνείας, με τις ιδέες της προσπάθειας και της επένδυσηςΜήπως η ίδια η γλώσσα έχει σκόπιμα κατασκευαστεί για να αναμειγνύει ιερές και βλάσφημες έννοιες μαζί εφαρμόζοντάς τες στις ίδιες λέξεις; Ίσως έχει. Δεδομένου ότι δεν ανήκουμε σε καμία ελίτ μυστική κοινωνία, πρέπει να ενώσουμε μόνοι μας τα κομμάτια του παζλ.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι, με έναν πολύ πραγματικό τρόπο, ότι κάθε απόφαση ή ενέργεια που παίρνουμε είναι επίσης μια «θυσία» – το να επιλέξουμε ένα πράγμα είναι να μην επιλέξουμε ένα άλλο, και υπάρχει κόστος ευκαιρίας με κάθε επένδυση ή επιλογή που κάνουμε. Η έννοια της «θυσίας» συνδέεται επίσης θεματικά με τη νομική έννοια της αντιπαροχής – όπως σε κάτι ουσιαστικό που «προσφέρεται» για την ικανοποίηση μιας σύμβασης/συμφωνίας/κ.λπ.

(Όταν κάνουμε μια συμφωνία, συχνά ρωτάμε τι διακυβεύεται; Και πάλι, αυτό ισοδυναμεί με περισσότερη γλώσσα / συμβολισμό «θυσίας».)

Η ανάμειξη σκοτεινών-αποκρυφιστικών, θρησκευτικών, νομικών και οικονομικών εννοιών που βλέπουμε στην εργασία στη λέξη «θυσία» μας λέει πολλά για το πώς λειτουργεί πραγματικά ο κόσμος.

Για να το θέσουμε ήπια, ορισμένες «θεότητες» που απαιτούν ορισμένους τύπους θυσίας ως μορφή φόρου υποτέλειας ή πληρωμής διευθύνουν έναν ορισμένο τύπο οικονομίας – δηλαδή, έναν τύπο οικονομίας που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες/επιθυμίες ΤΟΥΣ/κλπ.

Οι «θεοί» είναι τρελοί

Δεν έχει σημασία τι έχει να πει γι' αυτό η «ευγενική κοινωνία» – δεν υπάρχει τίποτα παράλογο ή παράλογο, δεδομένων των διαθέσιμων στοιχείων, στην υπόθεση ότι έχουμε να κάνουμε με τρελούς, θανατολάτρες ψευδο-«θεούς» και τους επίλεκτους πληρεξούσιούς τους.

Τα νομικά συστήματα και οι οικονομίες του κόσμου φαίνεται σε μεγάλο βαθμό σήμερα να έχουν σχεδιαστεί για να σφετερίζονται αναίτια δικαιώματα / να βλάπτουν τους ανθρώπους καθαρά για χάρη αυτού – θυμάστε τι είπαμε στην αρχή εδώ για τον έλεγχο για χάρη του; Μεταξύ ιατρικών συγκαλύψεων, ατελείωτων πολέμων, ατελείωτης λανθασμένης κατεύθυνσης των μέσων ενημέρωσης, χρήσης μαζικής ύπνωσης για την πρόκληση μαζικής ψύχωσης κ.λπ., φαίνεται ότι η παραφροσύνη και ο σαδισμός είναι ενσωματωμένα στο «σύστημα» όπως λειτουργεί σήμερα.

Είναι όλα αυτά απλώς μια σύμπτωση;

Αλλά μην ανησυχείτε, φίλοι, γιατί όπως λέει και η παροιμία: «Αν δεν υπήρχε ελπίδα, τότε η προπαγάνδα τους δεν θα ήταν απαραίτητη». Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της μήτρας της δουλείας είναι τα μήκη που φτάνει για να συσκοτίσει την πραγματική φύση και ύπαρξή της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά για την ανθρωπότητα να την αναγνωρίσει για αυτό που είναι.

Τώρα, γιατί να συμβαίνει αυτό;

Μήπως επειδή η ανθρωπότητα είναι πιο ισχυρή από οποιαδήποτε δύναμη μπορεί να υπάρχει εκεί έξω προσπαθώντας να υποδουλώσει τις μάζες ενάντια στη θέλησή τους; (Spoiler alert: αυτό ακριβώς πιστεύει ο σημερινός συγγραφέας).

Αν το σκεφτείτε, η προσπάθεια που χρειάζεται για να κρατηθούν όλοι σκλαβωμένοι και στο σκοτάδι πρέπει να είναι πολύ δαπανηρή. Γιατί να σηκώσουμε το βάρος της, εκτός αν αναγκαστούμε να το κάνουμε από ανάγκη;

Ο πίνακας δουλείας έχει εγκατασταθεί μέσω διείσδυσης και όχι εισβολής, επειδή η επιλογή εισβολής απλά δεν είναι εφικτή. Δεν αρκεί, ωστόσο, να αναγνωρίσουμε την εν λόγω διείσδυση σε θεσμικό επίπεδο – γιατί η εν λόγω διείσδυση φτάνει μέχρι τον πολιτισμό και τη γλώσσα μας.

Η αποκάλυψη των ζόμπι ως μεταφορά για τη «διείσδυση»

Ο στόχος των σκοτεινών λατρειών της «ελίτ» είναι να αδειάσουν τα μυαλά και τα σώματα όλων των λαών, μετατρέποντάς τα σε ζόμπι. Η «αποκάλυψη των ζόμπι» είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό σύμβολο που οι ελίτ έχουν επικαλεστεί για τουλάχιστον δύο αιώνες για να περιγράψουν το σημείο στο οποίο τα μυαλά των μαζών έχουν συλληφθεί πλήρως. Δυστυχώς, αυτές οι λατρείες είχαν πολύ καιρό να ροκανίσουν τις γλώσσες και τον πολιτισμό μας, και έτσι η νοοτροπία / ιδεολογία τους είναι ενσωματωμένη στην κοινωνία σε ένα επίπεδο που λίγοι υποψιάζονται.

Ο ανώνυμος συγγραφέας Rogue Hypnotist έχει γράψει μια πρωτοποριακή τριλογία για λατρείες με θέμα βαμπίρ, λυκανθρώπους και ζόμπι που υπάρχουν από την αρχαιότητα και παραμένουν μαζί μας μέχρι σήμερα. στην τριλογία του, αποκαλύπτει ότι ένα «ζόμπι» αναφέρεται ουσιαστικά σε ένα ανθρώπινο ον που δεν διαθέτει δική του βούληση. Τα ζόμπι δεν είναι πραγματικά νεκρά ή ζωντανά - έχουν στοιχειώδη κινητική λειτουργία και περιπλανιούνται στη Γη συνεχώς πεινασμένα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι τρελές λατρείες θανάτου του κόσμου βλέπουν την ανθρωπότητα.

Όταν μας αποκαλούν «καταναλωτές» ή «άχρηστους τρώγοντες», αυτό είναι απλώς μια παραλλαγή του θέματος των ζόμπι – ο υπαινιγμός είναι ότι δεν εξυπηρετούμε καμία άλλη λειτουργία εκτός από αυτή της κατανάλωσης.

Και πάλι, αυτή η ιδέα παραπέμπει στην κοσμική-υλιστική άποψη που αρνείται κάθε είδους υπερβατική σημασία για το ανθρώπινο πνεύμα ή την ανθρώπινη εμπειρία. Όπως ένας ασήμαντος απατεώνας, οι λατρείες θανάτου του κόσμου θέλουν να νομίζετε ότι η ψυχή σας δεν υπάρχει / ύλη επειδή είναι πιο πιθανό να την «εγκαταλείψετε» αν μπορείτε να οδηγηθείτε να το πιστέψετε.

Παρ 'όλα αυτά, είναι όλα καπνός, καθρέφτες και γλωσσικά / υπνωτικά κόλπα.

Θέλουν να υποδαυλίσουν την «αποκάλυψη των ζόμπι» επειδή θέλουν να ελέγξουν αυτό το βασίλειο - βασικά, αυτό είναι το θέμα.

Ξεκινήσαμε αυτό το άρθρο ρωτώντας ποιος είναι ο αληθινός σκοπός της θυσίας αίματος; Τελικά, όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις και τα γούστα εκείνων που θέλουν να σφετεριστούν τη δημιουργία των Θεών και να ζόμπι τις μάζες για τους δικούς τους σκοπούς. Αυτοί οι ψεύτικοι κυβερνήτες θα ήθελαν πολύ να νομίζετε ότι λειτουργούν κάτω από κάποιο είδος «θεϊκής» εντολής, αλλά αυτό είναι ένα απόλυτο ψέμα.

Είναι απολύτως πιθανό ότι βοηθούνται από κάτι παρόμοιο με μια εκτός κόσμου νοημοσύνη, ή κάτι δαιμονικό – δεν θα μπούμε πολύ βαθιά σε εικασίες σχετικά με αυτό σε αυτό το άρθρο – αλλά ό, τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, το γεγονός παραμένει ότι αυτές οι «ελίτ» φαίνεται να έχουν επενδύσει πολύ στο να παραμείνουν (περισσότερο ή λιγότερο) ανεξερεύνητες.

Αν ήταν τόσο ισχυροί όσο θα ήθελαν να πιστεύουμε, τότε γιατί να φτάσουμε σε τέτοια έκταση;

Η Αλήθεια Θα Σας Ελευθερώσει

Στη σχέση μεταξύ παρασίτου και ξενιστή, ποιο είναι το πιο ισχυρό μέρος;

Αυτές οι λατρείες χρειάζονται ανθρωπιά, αλλιώς δεν θα ήταν τίποτα· η ανθρωπότητα, από την άλλη πλευρά, δεν τις χρειάζεται. Το κακό είναι πραγματικό, χωρίς αμφιβολία. Αλλά δεν χρειάζεται να το φοβόμαστε – χρειάζεται μόνο να το αναγνωρίσουμε και να πούμε όχι σε αυτό. Η αλήθεια μας ελευθερώνει ακριβώς επειδή κάποιος που γνωρίζει την αλήθεια δεν μπορεί να παραπλανηθεί από ψέματα.

Δύο από τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν ειπωθεί ποτέ στην ανθρωπότητα είναι:

1) ότι είμαστε απλά φυσικά όντα που φτάσαμε εδώ καθαρά από ένα ατύχημα της χημείας και της εξέλιξης. και

2) ότι οι σπάταλες, σαδιστικές «δυνάμεις που υπάρχουν» έχουν έγκυρη αξίωση για εξουσία.

Η πραγματική αλήθεια είναι ότι δημιουργηθήκαμε από τον Θεό και μας δημιούργησε σκόπιμα – και ως κυβερνήτης όλης της ύπαρξης, ο Θεός είναι η αληθινή πηγή όλης της εξουσίας (την οποία ποτέ δεν έδωσε σε ένα μάτσο παρασιτικές ελίτ που φετιχοποιούν πράγματα όπως ο κανιβαλισμός και η θυσία αίματος).

Τη στιγμή που ένας επαρκής αριθμός από εμάς ξυπνάμε σε αυτές τις αλήθειες, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη «αποκάλυψη ζόμπι» και να έχουμε τον εαυτό μας μια Μεγάλη Αφύπνιση.

Πράγματι, μερικοί άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένου του σημερινού συγγραφέα – πιστεύουν ότι ο πόλεμος έχει ήδη κερδηθεί.

Badlands Media 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΑΝ!!!
Η ΝΕΣΑΡΟΓΚΕΣΑΡΑ
(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ
ΝΟΜΊΖΕΤΕ...)
ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΊ ΤΟ
ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ!
ΖΟΎΝ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ!!!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΈΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ
ΌΛΟΥΣ!!!
ΚΑΝΟΝΙΚΆ
ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ!!!

ΌΤΑΝ!
ΑΠΑΡΝΗΘΟΎΝ
ΤΗΝ ΎΛΗ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΉΘΕΝ
ΑΛΉΘΕΙΑ (ΑΠΟ ΑΦΉΓΗΣΗ ΣΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΌΝΤΡΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΑΜΑΣΙΤΑ ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΑ)

ΤΌΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ
ΚΛΑΊΓΟΝΤΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΏΝΤΑΣ
ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ... ΑΥΤΆ!
ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ
ΦΩΝΆΞΕΤΕ
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!!
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ ΑΓΆΠΗ!!!

ΣΑΣ ΈΠΕΙΣΑΝ
ΌΤΙ
ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ
ΣΕ ΛΑΓΟΎΜΙΑ...
ΜΕ ΕΊΔΩΛΑ ΤΩΝ ΧΑΖΆΡΩΝ
ΗΛΊΘΙΩΝ!!!
ΕΊΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΎΔΟΥΣ!
ΌΤΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΦΟΒΊΑ ΚΛΠ
ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ
ΚΛΠ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌ

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΦΦΦΧΟΥΧΑΧΑΧΙΙΙΧΙΧΑΑΑΧΑ 🤣 🤪

ΆΝΤΕ! ΡΕ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΕΣ
ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ...
ΛΈΓΕΤΑΙ!!!

ΦΆΓΑΤΕ ΑΜΑΣΙΤΑ
ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΑ!

ΑΠΌ ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ
ΑΦΥΠΝΟΡΟΧΑΛΙΣΤ€$...
ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301
ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!


ΓΡΆΨΤΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!

ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΑ
ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ.
ΕΣΕΊΣ ΉΣΑΣΤΑΝ
ΠΟΥ ΧΑΙΡΌΣΑΣΤΑΝ
ΜΕ 3ΜΕΡΕΣ 10ΜΕΡΕΣ?
ΒΛΑΚ ΑΟΥΤΣ!
😃

ΆΝΤΕ!ΝΤΕ!

ΕΊΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑ
ΝΤΠ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ
ΦΟΥ ΜΠΟΥΚΙΑ
ΚΛΠ
ΓΕΛΟΊΟ!?

zen είπε...

Ενα μεγαλο σκακι για α ληθη νους παιχτες ειναι εδω τωρα.
Ας το απολαυσουμε.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αισιόδοξο το τέλος του άρθρου. Και συμφωνώ.