ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Brainwaves: Πώς τα εγκεφαλικά μας κύματα και οι υπέροχες ιδέες μας δημιουργούν τη Nοόσφαιρα!!!!

 

«Τα αόρατα νήματα είναι οι πιο δυνατοί δεσμοί». – Φρίντριχ Νίτσε

Πολλοί μεγάλοι φιλόσοφοι και θεολόγοι έχουν πει ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και με τον κόσμο γύρω μας. Ένα είδος μεταφυσικού δικτύου που συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους, τη γη, ακόμη και τον χρόνο.

Όπως ο Γερμανός φιλόσοφος και μύστης, ο Novalis έγραψε. «Είμαστε πιο στενά συνδεδεμένοι με το αόρατο παρά με το ορατό».

Και ο αποκρυφιστής και μάγος, Τζον Ντι είπε κάποτε· «Το μήνυμα είναι ότι όλα τα πράγματα συνδέονται. Έχουμε όψεις ζώων, ανθρωπολογικές πτυχές, πτυχές φυτών-ζώων».

Στην αναζήτηση αυτών των αόρατων συνδέσεων, ρώτησα.

«Ποιες είναι αυτές οι αόρατες συνδέσεις που μας κάνουν συνδεδεμένους ο ένας με τον άλλον και τη γη;» Και «Είναι η συνδεσιμότητα μας μέρος του να είμαστε απλώς άνθρωποι ή υπάρχει κάποιο είδος φυσικής ή βιολογικής αιτίας έξω από εμάς που μπορούμε να αναγνωρίσουμε ως πηγή;»

Σήμερα, πιστεύω ότι αυτές οι αόρατες συνδέσεις του Neitzche μπορούν να μετρηθούν και να ποσοτικοποιηθούν όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία.

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να παράγουν διάφορες αόρατες συχνότητες (δονήσεις/κύματα) που δημιουργούν έναν τύπο ηλεκτρικής δύναμης ή ενεργειακής υπογραφής που η επιστήμη κατάφερε να αναγνωρίσει. Στην επιστήμη, ονομάζονται εγκεφαλικά κύματα με πέντε συχνότητες που ανήκουν σε κύματα βήτα, άλφα, θήτα, δέλτα και γάμμα .

Σύμφωνα με το Scientific American ;

«Υπάρχουν τέσσερις καταστάσεις εγκεφαλικών κυμάτων που κυμαίνονται από το δέλτα υψηλού πλάτους, χαμηλής συχνότητας έως το βήτα χαμηλού πλάτους, υψηλής συχνότητας. Αυτές οι καταστάσεις εγκεφαλικών κυμάτων κυμαίνονται από βαθύ ύπνο χωρίς όνειρα έως υψηλή διέγερση.

Οι ίδιες τέσσερις καταστάσεις εγκεφαλικών κυμάτων είναι κοινές στο ανθρώπινο είδος. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών βιώνουν τα ίδια χαρακτηριστικά εγκεφαλικά κύματα.

Είναι συνεπείς μεταξύ των πολιτισμών και των συνόρων της χώρας .»

Όταν κατανοήσετε την επιστήμη του τρόπου λειτουργίας του εγκεφάλου και της σκέψης και το συνδυάσετε με τη βιολογία της γης, τότε καταλαβαίνετε πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος και ο πολιτισμός μας. Δημιουργούνται από ανθρώπους σε καταστάσεις βήτα εγκεφάλου που όλοι εμπλέκονται σε εποικοδομητική παρέμβαση με την ενέργεια και τις ιδέες τους.

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι φιλόσοφοι, θεολόγοι και επιστήμονες που γεμίζουν τις σελίδες της ιστορίας και των σχολικών μας βιβλίων και έχουν γίνει αθάνατοι εξ ορισμού ως αποτέλεσμα της ποιότητας της σκέψης και των ιδεών τους.

Ο εγκέφαλός τους εκτοξεύει ηλεκτρόνια και δημιουργεί μοτίβα κυμάτων ενέργειας βήτα που διαπερνούν τον χώρο γύρω τους, τα οποία μπορούν τώρα να φανούν χρησιμοποιώντας ειδικά όργανα όπως μηχανές EEG (Ηλεκτροεγκεφαλογραφία) που καταγράφουν τα εγκεφαλικά κύματα και καταγράφουν το ηλεκτρογράμμα της ηλεκτρικής δραστηριότητας στο τριχωτό της κεφαλής. Μετρώνται επίσης με μια μέθοδο που ονομάζεται Ηλεκτροκορτικογραφία (Ενδοκρανιακό ΗΕΓ).

Αυτά τα μηχανήματα καταγράφουν την αυθόρμητη ηλεκτρική δραστηριότητα και τις νευρικές ταλαντώσεις ή τα εγκεφαλικά κύματα τοποθετώντας πολλά ηλεκτρόδια στο τριχωτό της κεφαλής ενός ατόμου.

Οι νευρικές ταλαντώσεις ή το μοτίβο των εγκεφαλικών κυμάτων αλλάζουν με βάση το αν το άτομο σκέφτεται ή όχι και το συναίσθημα που βιώνει ένα άτομο σε αυτό το σημείο.

Οι άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν ότι βρίσκονται σε εγκεφαλικές καταστάσεις βήτα και γάμμα υψηλής συχνότητας.

Αυτό φαίνεται σε ένα ΗΚΓ σαν να έχει πάρει φωτιά ο εγκέφαλός τους.

Αυτό το φαινόμενο στο εσωτερικό είναι γνωστό ως ένα άτομο που είναι πραγματικά φωτισμένο ή φωτισμένο και το φως που εκπέμπεται από την ύπαρξή του ονομάζεται «αύρα».

Στη χριστιανική θρησκεία, αυτά τα εγκεφαλικά κύματα βήτα είναι γνωστά με το σύμβολο του «φωτοστέφανου».

Σύμφωνα με το Scientific American ;

«Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες αυτών των εγκεφαλικών κυμάτων, που κυμαίνονται από τη μεγαλύτερη δραστηριότητα έως τη μικρότερη δραστηριότητα. Όταν ο εγκέφαλος διεγείρεται και συμμετέχει ενεργά σε νοητικές δραστηριότητες, παράγει κύματα βήτα.

Αυτά τα κύματα βήτα έχουν σχετικά χαμηλό πλάτος και είναι τα ταχύτερα από τα τέσσερα διαφορετικά εγκεφαλικά κύματα. Η συχνότητα των κυμάτων βήτα κυμαίνεται από 15 έως 40 κύκλους το δευτερόλεπτο. Τα κύματα βήτα είναι χαρακτηριστικά ενός έντονα δεσμευμένου μυαλού.

Ένα άτομο σε ενεργή συνομιλία θα βρίσκεται σε beta. Ένας συζητητής θα ήταν σε υψηλή beta. Ένα άτομο που κάνει μια ομιλία ή ένας δάσκαλος ή ένας παρουσιαστής εκπομπής θα ήταν όλα σε beta όταν ασχολούνται με τη δουλειά τους».

Οι ιδέες που θεωρώ ότι γίνονται μεγαλύτερες (κύματα) και πραγματοποιούνται στον πολιτισμό (δηλαδή η Παγκόσμια Ψυχή/Νοόσφαιρα) καθώς περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν με τις δικές τους ιδέες.

Πιστεύω ότι μέσα στη Νοσφαίρα, υπάρχουν μικρότερες σφαίρες, π.χ. Μετασύμπλεξα γνώσης και ιδεών που συσχετίζονται με τις κατηγορίες σκέψης τους είτε είναι για παράδειγμα – φιλοσοφία, επιστήμη, θεολογία ή ακόμα και αθλητισμός.

Η θεωρία μου υποστηρίζεται από την επιστήμη. Όπως ανέφερα στο προηγούμενο δοκίμιό μου, η Επιστήμη αποδεικνύει ότι είμαστε ανθρώπινες μπαταρίες που τροφοδοτούν το Matrix , σύμφωνα με το Science Daily , ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Radboud της Ολλανδίας ανέφεραν ότι τα κυκλώματα του εγκεφάλου μπορούν να συντονιστούν στη συχνότητα άλλων τμημάτων του εγκεφάλου που σχετίζονται εκείνη τη στιγμή, όπως ένα ραδιόφωνο με διαφορετικούς σταθμούς. Ανέφεραν ότι τα ζώα (όσο και οι άνθρωποι) έχουν έναν νοητικό χάρτη του περιβάλλοντος περιβάλλοντος, που αποτελείται από κύτταρα τοποθεσιών.

Αυτά τα κύτταρα αντιστοιχούν με θέσεις στο φυσικό χώρο και πυροδοτούν όταν το ζώο φτάσει στο μέρος ή το θυμάται. Η περιοχή του εγκεφάλου που αντιπροσωπεύει τον νοητικό χάρτη συγχρονίζεται με αυτές τις συχνότητες όπως ένας ραδιοφωνικός δέκτης: συντονίζεται μόνο στις πληροφορίες που είναι σημαντικές σε μια δεδομένη στιγμή.»

Μπορούμε να πούμε ότι οι κορυφαίοι στοχαστές και ιδέες οδηγούν το παροιμιώδες κύμα εποικοδομητικών ιδεών που καλύπτουν τη δοκιμασία του χρόνου.

Όπως θα έπρεπε αφού αυτή η ενέργεια είναι αθάνατη.

Σύμφωνα με το Scientific American;

«Η ηλεκτρική δραστηριότητα που προέρχεται από τον εγκέφαλο εμφανίζεται με τη μορφή εγκεφαλικών κυμάτων. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες αυτών των εγκεφαλικών κυμάτων, που κυμαίνονται από τη μεγαλύτερη δραστηριότητα έως τη μικρότερη δραστηριότητα. Όταν ο εγκέφαλος διεγείρεται και συμμετέχει ενεργά σε νοητικές δραστηριότητες, παράγει κύματα βήτα.

Αυτά τα κύματα βήτα έχουν σχετικά χαμηλό πλάτος και είναι τα ταχύτερα από τα τέσσερα διαφορετικά εγκεφαλικά κύματα.

Η συχνότητα των κυμάτων βήτα κυμαίνεται από 15 έως 40 κύκλους το δευτερόλεπτο. Τα κύματα βήτα είναι χαρακτηριστικά ενός έντονα δεσμευμένου μυαλού. Ένα άτομο σε ενεργή συνομιλία θα βρίσκεται σε beta. Ένας συζητητής θα ήταν σε υψηλή beta. Ένα άτομο που κάνει μια ομιλία ή ένας δάσκαλος ή ένας παρουσιαστής εκπομπής θα ήταν όλα σε beta όταν ασχολούνται με τη δουλειά τους».

Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί όταν μελετάτε την ανθρώπινη ιστορία και το πιο σημαντικό, την ιστορία των καλών ιδεών και φιλοσοφιών, αρχίζετε να βλέπετε ένα μοτίβο με το πώς οι καλές φιλοσοφίες, ιδέες και επιστήμη αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου για να γίνουν αθάνατες.

Εν τω μεταξύ, οι κακές φιλοσοφίες, οι κακές ιδέες και η άχρηστη επιστήμη, που ξεπερνούν εύκολα τους καλούς, τελικά απορρίπτονται σαν να είναι θνητοί και συχνά DOA (νεκροί κατά την άφιξη).

Αυτές οι κακές ιδέες, υποστηρίζω, γίνονται καταστροφικές παρεμβολές όταν δεν ευθυγραμμίζονται με τις καλές ιδέες της εποικοδομητικής παρέμβασης. Ως αποτέλεσμα, όσο οι καλές ιδέες, τα ενεργειακά μας κύματα εποικοδομητικής παρεμβολής γίνονται μεγαλύτερα και ακυρώνουν τις κακές ιδέες χρησιμοποιώντας καταστροφικές παρεμβολές.

Αυτή η ιδέα λειτουργεί πολύ παρόμοια με την τεχνολογία που συναντάμε στα ακουστικά ακύρωσης θορύβου. Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου χρησιμοποιούν καταστροφικές παρεμβολές για την ελαχιστοποίηση του θορύβου. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν μικρόφωνο και ανιχνεύουν εξωτερικούς ήχους και παράγουν ηχητικά κύματα που είναι εκτός φάσης με τον εισερχόμενο ήχο για να μειώσουν την έντασή του.

Υποστηρίζω ότι όπως τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου, οι άνθρωποι μπορούν να απορρίψουν, να ακυρώσουν ή να απορρίψουν κακές ιδέες για να μειώσουν την ένταση και την επιρροή τους. Αυτές οι κακές ιδέες τελικά ξεχνιούνται γιατί τα κύματα που τις δημιούργησαν γίνονται όλο και μικρότερα.

Όλοι οι άνθρωποι παράγουν αόρατα κύματα και δυνάμεις διαφορετικών συχνοτήτων ανάλογα με την υγεία, τη νοοτροπία και τη σκέψη μας ή την έλλειψή τους. Η επιστήμη μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει διάφορα όργανα και τεχνολογίες για να τα μετρήσει ως κύματα του νου ή του εγκεφάλου, όπως τα κύματα του στεφανιαίου μυός μας που συστέλλονται σε ένα ΗΚΓ.

Στη φυσική, διάφορες συχνότητες μπορούν να προκαλέσουν ένα φαινόμενο που ονομάζεται « εποικοδομητική και καταστροφική παρεμβολή ».

Ο ορισμός της παρεμβολής είναι όταν δύο κύματα  υπερτίθενται  για να σχηματίσουν ένα προκύπτον κύμα μεγαλύτερου, χαμηλότερου ή ίδιου  πλάτους . Τα φαινόμενα παρεμβολής μπορούν να παρατηρηθούν με όλους τους τύπους κυμάτων, όπως φως, ραδιόφωνο, ακουστικά, κύματα επιφανειακών υδάτων, κύματα βαρύτητας ή κύματα ύλης.

Έτσι, όταν δύο κύματα συνδυάζονται και σχηματίζουν ένα κύμα μεγαλύτερο από ότι ήταν πριν, το ονομάζουμε εποικοδομητική παρεμβολή.

Όταν δύο κύματα με την ίδια συχνότητα ταξιδεύουν προς την ίδια κατεύθυνση: βρίσκονται στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή, τα πλάτη των κυμάτων απλώς αθροίζονται. Η προκύπτουσα αλληλεπίδραση των κυμάτων γίνεται συσχετισμένη ή συνεκτική μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εποικοδομητικά.

Όταν τα κύματα έχουν διαφορετικά μήκη κύματος, καθώς το ένα είναι πάνω και το άλλο κάτω ταυτόχρονα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα καταστροφικές παρεμβολές. Αυτό συμβαίνει όταν συναντώνται πανομοιότυπα κύματα που είναι εντελώς εκτός συγχρονισμού επειδή ακυρώνει τη συχνότητα του σήματος και το πλάτος στο μηδέν.

Εδώ είναι δύο διαγράμματα που δείχνουν αυτή την επιστήμη.

Σχεδόν όλοι έχουν βιώσει εποικοδομητικές παρεμβάσεις μέσω των εμπειριών μας σε δημόσιες καταστάσεις και στις σχέσεις μας όπου έχουμε νιώσει μια σύνδεση.

Στα μαθηματικά, η εξίσωση της εποικοδομητικής παρεμβολής παρατηρείται σε δύο θετικά που ισούται με θετικό, ενώ η προσθήκη θετικού πρόσημου σε αρνητικό ισοδυναμεί πάντα με αρνητική ή καταστροφική παρέμβαση.

Αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε εντελώς συνδεδεμένοι με ένα συγκεκριμένο μέρος ή με συγκεκριμένα άτομα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή. Αυτό συνήθως οδηγεί σε ένα εσωτερικό αίσθημα ότι δεν ανήκουμε, ότι είμαστε ξένοι και δεν μπορούμε να τα πάμε καλά με κάποιους ανθρώπους των οποίων τα μήκη κύματος είναι αντίθετα από τα δικά μας.

Αυτό μπορεί επίσης να συγκριθεί με όταν διασκεδάζετε ή έχετε καλή διάθεση όπου «η ενέργειά σας είναι σωστή», που σημαίνει ότι ενεργείτε με εποικοδομητικό τρόπο. Μετά, ξαφνικά, γίνεται ένας καυγάς μεταξύ των ανθρώπων.

Είναι σαν να νιώθετε σχεδόν αμέσως την καταστροφική παρέμβαση της αρνητικής ενέργειας (κύματα) και το στομάχι σας νιώθει αυτό το κακό συναίσθημα όπου σηματοδοτεί ότι κάτι δεν πάει καλά και η καρδιά σας θα αρχίσει να τρέχει βάζοντας σας σε λειτουργία μάχης ή πτήσης.

Βλέπετε, η θετική σας ενέργεια, δηλαδή η εποικοδομητική ενέργεια είχε έρθει σε επαφή με την αρνητική τους ενέργεια, η οποία σας τοποθέτησε αυτόματα μέσα στο καταστροφικό τους πεδίο παρεμβολής. Η εξίσωση που προκύπτει είναι τώρα που είστε πλέον μέρος των καταστροφικών ενεργειακών κυμάτων παρεμβολής από προεπιλογή.

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο με ανθρώπους να τσακώνονται, επειδή οι τρόποι και οι λέξεις μεταφέρουν την καταστροφική παρέμβαση μέσω του διαδικτύου ή της τηλεόρασης. Γι' αυτό είναι καλύτερο να αλλάξετε κανάλι ή να δείτε άλλα βίντεο που εμφανίζουν εποικοδομητικές παρεμβολές.

Είναι παρόμοιο με το να είσαι κολλημένος σε ένα ρεύμα σχισμής στον ωκεανό. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε την αναρρόφηση στο ρεύμα σχισμής, απλά πρέπει να ξέρετε πώς να τα αναγνωρίσετε, πώς να τα αποφύγετε και να μάθετε πώς να κολυμπήσετε μακριά από το ρεύμα σχισμής για να φτάσετε σε πιο ήρεμα νερά.

Επομένως, κατανοήστε τι είναι η κακή ενέργεια, οι κακές δονήσεις και οι άνθρωποι και κάντε ό,τι μπορείτε για να τα αποφύγετε και αν κολλήσετε στα καταστροφικά ενεργειακά τους πεδία, απομακρυνθείτε από την παρέα τους το συντομότερο δυνατό και μην τους αφήσετε να σας επηρεάσουν ή να σας επηρεάσουν.

Αυτό που κάνετε είναι να επιστρέφετε στην εποικοδομητική παρέμβαση απομακρύνοντας τον εαυτό σας από αυτήν την κατάσταση. Στη συνέχεια, σκεφτείτε συνειδητά θετικά για την εμπειρία και συνεχίστε όπως ήσασταν χωρίς να αφήσετε το περιστατικό να αλλάξει μόνιμα τη θετικότητά σας.

Πιστεύω ότι αυτά μπορεί να είναι τα αόρατα νήματα με τη μορφή ενεργειακών κυμάτων για τα οποία μιλούσαν ο Neitzsche και άλλοι φιλόσοφοι. Αυτά τα κύματα δημιουργούν συνδέσεις με άλλους ανθρώπους ανάλογα με το αν είναι θετικοί ή αρνητικοί, κάτι που στη συνέχεια δημιουργεί κοινότητες και μετατροπές σε κάθε σφαίρα.

Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους (εποικοδομητικούς/θετικούς/δημιουργούς) ή από την έλλειψή τους (καταστροφικούς/αρνητικούς/μη δημιουργικούς).

Η εποικοδομητική παρέμβαση είναι αυτό που δημιουργεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου γύρω μας και επίσης αυτό που πιστεύω ότι βοηθά στη δημιουργία αυτού που ονομάστηκε World Soul από τον Πλάτωνα και πιο πρόσφατα, η Noosphere του Vladimir Vernadsky και του Pierre Teilhard de Chardin. Θεωρώ ότι η ανθρώπινη εποικοδομητική παρεμβολή δημιουργεί κύματα (ανθρώπινη ενέργεια που είναι ηλεκτρική) που δονούνται οριζόντια δημιουργώντας αόρατα κρυσταλλωμένα φωσφορικά δωδεκάεδρα, τα οποία περιέχουν ιδέες και πληροφορίες.

Όταν χρησιμοποιούμε το μυαλό μας με θετικό και αληθινά δημιουργικό τρόπο, χρησιμοποιούμε εποικοδομητική παρέμβαση που δημιουργεί τη Νόσφαιρα.

Ενεργειακά μοτίβα που υπάρχουν στο χρόνο και στο χώρο έξω από τον άνθρωπο, την ιστορία και πάνω από το γήινο επίπεδο. Αν και δημιουργούνται από τους ανθρώπους μέσω των σκέψεων, των λόγων και των πράξεών μας λόγω εποικοδομητικής παρέμβασης, γίνονται αιώνιες.

Γι' αυτό πιστεύω ότι ο Πλάτωνας είπε ότι όλη η μάθηση είναι να θυμόμαστε και υποστηρίζω ότι όλες οι ανθρώπινες πηγές ενέργειας, δηλαδή οι καλές ιδέες και δημιουργίες είναι ανανεώσιμες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δοκιμαστούν, να χρησιμοποιηθούν και να ξαναζωντανέψουν ανεξάρτητα από τον χρόνο στην ιστορία και μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε φυλή και πολιτισμό στη γη.

 

Η γη τροφοδοτείται από δύο πηγές ενέργειας: μια εσωτερική πηγή (η διάσπαση των ραδιενεργών στοιχείων στη γεωσφαίρα, η οποία παράγει γεωθερμική θερμότητα) και μια εξωτερική πηγή (η ηλιακή ακτινοβολία που λαμβάνεται από τον Ήλιο).

Πιστεύω ότι οι καταστροφικές παρεμβολές συνδέονται με τη βιόσφαιρα της γης και είναι μαγνητικές. Κυβερνά την «καταστροφική ενέργεια» η οποία είναι προσωρινή από προεπιλογή μέσω του γαστρεντερικού μας συστήματος, δηλαδή του δεύτερου εγκεφάλου μας. Αυτό σχετίζεται με τα βασικά μας ένστικτα του ανθρώπινου εντέρου και τις συμπεριφορές που μοιάζουν με ζώα.

Αυτή είναι η άβυσσος. Ο τόπος της φθοράς και της σήψης.

Μια φυσική διαδικασία της γης για να ξεριζώσει τους ακατάλληλους είτε είναι η ίδια τους η ύπαρξη είτε οι κακές τους ιδέες.

Ο κάδος απορριμμάτων της φύσης.

Από πού προέρχονται αυτά τα κύματα, η ενέργεια και οι συχνότητες;

Είτε πρόκειται για ανθρώπινη ενέργεια, ηλιακό φως, ραδιοπομπούς, ακτίνες Χ ή το διαδίκτυο, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία παράγεται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Όλα προέρχονται από ηλεκτρόνια που κερδίζουν και χάνουν ενέργεια τα οποία δημιουργούν διάφορα κυματικά μοτίβα ανάλογα με την πηγή και τα γεγονότα είναι ότι κάθε κομμάτι ύλης στο σύμπαν εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένου και εσάς.

Για παράδειγμα, η θερμότητα μέσα στο σώμα μας παράγεται κυρίως από διάφορες χημικές ουσίες όπως ο φώσφορος, ο οποίος είναι μια μορφή φωτός και πηγή θερμότητας που δημιουργεί ενέργεια που ονομάζεται υπέρυθρη ακτινοβολία. Όταν είστε πιο δραστήριοι, διανοητικά και σωματικά, δημιουργείτε περισσότερα κύματα και ενέργεια που εκπέμπουν συνεχώς ως θερμότητα περιβάλλοντος, γνωστή και ως θερμότητα σώματος.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό που ονομάζεται θερμικός αναγνώστης ή κάμερα για να παρατηρήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ακόμη και όταν ένα άτομο πατάει σε μια κρύα επιφάνεια όπως πλακάκι ή χαλί, αφήνει πίσω του ένα αποτύπωμα ενέργειας που παραμένει για αρκετά λεπτά.

Οπότε στην πραγματικότητα εκπέμπετε ακτινοβολία μεγαλύτερης ενέργειας αυτήν τη στιγμή από το τηλεχειριστήριο ή τον φούρνο μικροκυμάτων σας.

Το 2018, το Scientific American δημοσίευσε ένα άρθρο, "Οι Χίπις είχαν δίκιο: Όλα είναι για τις δονήσεις, φίλε!" , όπου μίλησαν για τις συχνότητες που αποτελούν τη βάση της ύλης που φαίνεται να προκαλούν αυθόρμητη αυτοοργάνωση της ζωής.

«Όλα τα πράγματα στο σύμπαν μας είναι συνεχώς σε κίνηση, δονούνται», γράφει ο Χαντ. «Ακόμη και αντικείμενα που φαίνονται ακίνητα στην πραγματικότητα δονούνται, ταλαντεύονται, συντονίζονται, σε διάφορες συχνότητες. Ο συντονισμός είναι ένα είδος κίνησης, που χαρακτηρίζεται από ταλάντωση μεταξύ δύο καταστάσεων. Και τελικά όλη η ύλη είναι απλώς δονήσεις διαφόρων  υποκείμενων πεδίων .»

Όταν διαφορετικά ταλαντευόμενα πράγματα βρίσκονται κοντά μεταξύ τους για κάποιο χρονικό διάστημα, αρχίζουν να δονούνται συγχρονισμένα. Αυτό ισχύει για τους νευρώνες στον εγκέφαλο, τη συγκέντρωση πυγολαμπίδων, τη Σελήνη και τη Γη και πολλά άλλα. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται «αυθόρμητη αυτοοργάνωση».

Σε μια εργασία του 2011 στο  Journal of Consciousness Studies  (pdf), ο Hunt εξηγεί:

«Κυριολεκτικά κάθε μορφή ζωής και κάθε κόκκος σκόνης μέχρι το μικρότερο υποατομικό σωματίδιο επηρεάζεται από τον κόσμο μέσω των διαφόρων δυνάμεων που δρουν πάνω του. Ένα ηλεκτρόνιο επηρεάζεται από φορτισμένα σωματίδια αρκετά κοντά ώστε να έχει κρούση και από αντικείμενα που ασκούν βαρυτική έλξη—και το ηλεκτρόνιο συμπεριφέρεται ανάλογα.

Το να υπάρχεις, να είσαι στο σύμπαν, σημαίνει ότι κάθε σωματίδιο στο σύμπαν αισθάνεται κάποια έλξη και ώθηση από τις διάφορες δυνάμεις γύρω του - διαφορετικά απλά δεν υπάρχει. Έτσι, το ηλεκτρόνιο αντιλαμβάνεται, όπως έχω ορίσει αυτόν τον όρο, και το ηλεκτρόνιο είναι ένα υποκείμενο.

Αυτό που έχουν οι άνθρωποι είναι μια «μακρο-συνείδηση». Αλλά αυτή η πιο περίπλοκη επίγνωση που μας δίνει την πλούσια αίσθηση του εαυτού μας, την εμπειρία της ύπαρξης, υποστηρίζει ο Hunt, βασίζεται σε «ένα κοινό συντονισμό μεταξύ πολλών μικρο-συνειδητών συστατικών». Βασικά, όλες οι σχετικά απλές δονήσεις και ταλαντώσεις που συμβαίνουν μεμονωμένα σε διάφορες φυσικές πτυχές του εγκεφάλου, δουλεύοντας μαζί, γίνονται εξαιρετικά περίπλοκες και παρέχουν την αυτογνωσία μας.

«Η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων που υπάρχουν είναι ο περιοριστικός παράγοντας που καθορίζει το μέγεθος κάθε συνειδητής οντότητας», γράφει ο Hunt. «Καθώς ένας κοινός συντονισμός επεκτείνεται σε όλο και περισσότερα συστατικά, η συγκεκριμένη συνειδητή οντότητα μεγαλώνει και γίνεται πιο περίπλοκη».

Αυτή η θεωρία συντονισμού της συνείδησης προσπαθεί να παρέχει ένα ενιαίο πλαίσιο για την κατανόηση του νου και της ύλης που περιλαμβάνει τη νευροεπιστήμη, τη μελέτη της ανθρώπινης συνείδησης ή την υποκειμενική εμπειρία, τη νευροβιολογία και τη βιοφυσική. Προσφέρει μια εξήγηση για τους διαφορετικούς βαθμούς συνείδησης σε διάφορα φυσικά συστήματα.

«Είναι όλα σχετικά με τους κραδασμούς, αλλά είναι επίσης σχετικά με τον τύπο των δονήσεων και, το πιο σημαντικό, με τις κοινές δονήσεις», υποστηρίζει ο Hunt.

Συμπέρασμα Γνωστικού Πολεμιστή

Ο συγχρονισμός είναι ένα είδος φυσικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που οδηγεί σε αυθόρμητη αυτοοργάνωση.

Αυτό εξηγεί πόσο μορφωμένοι άνθρωποι είτε είναι φιλόσοφοι, θεολόγοι ή επιστήμονες τείνουν να συγκεντρώνονται με ομοϊδεάτες ανθρώπους στις αντίστοιχες τέχνες τους. Ενώ, εκείνα τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας που δεν συμμετέχουν σε αυτόν τον εξαιρετικά εξελιγμένο κόσμο ιδεών είναι οι δικαιούχοι που εκτελούν τις διοικητικές λειτουργίες για τη δημιουργία και την οικοδόμηση πολιτισμού.

Σαν να έχουν ένα συλλογικό μυαλό, αλλά κάθε εγκέφαλος φέρνει στο τραπέζι διαφορετικές ή νέες ιδέες που γίνονται αποδεκτές. γίνονται αθάνατες, ενώ οι απορριφθείσες ιδέες μοιάζουν να πεθαίνουν και να φθείρονται.

Αυτές οι αποδεκτές ιδέες και γνώσεις δημιουργούν αυτό που πιστεύω ότι είναι Μετασύμπλεξα μέσα στη Νόσφαιρα.

Μικροί κόσμοι χωριστών συνειδήσεων μέσα στο «συλλογικό παγκόσμιο μυαλό».

Αυτός είναι ο λόγος που ο καθένας μας βιώνει τον κόσμο διαφορετικά ο ένας από τον άλλον και ξεχωριστά από άλλους ανθρώπους, ζώα και έντομα. Σαν ο δημιουργός μας να είχε σκοπό για κάθε ον να είναι κάπως διαφορετικό χρησιμοποιώντας το μυαλό και το σώμα του με τους δικούς του μοναδικούς τρόπους, έτσι ώστε η εξέλιξη κάποιου να μην σταματήσει από τους άλλους τρόπους αποκέντρωσης.

Αυτές οι ιδέες που πεθαίνουν και φθείρονται θα ήταν ένας τύπος καταστροφικής παρέμβασης του νου και του ανθρώπινου πολιτισμού μέσω κακών ιδεών που απορρίπτονται από τους συνομηλίκους μας – παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Αυτές οι ιδέες δεν μπαίνουν στο φως των άλλων μυαλών και των κειμένων και των ιστορικών βιβλίων μας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποτελούν μέρος της Νοσφαίρας.

Μπορεί στην αρχή να ξεκινούν ως μεγάλα κύματα, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνονται όλο και μικρότερα.

Ο δρόμος των απορριπτόμενων ιδεών που βρίσκονται στα κύματα των καταστροφικών παρεμβολών.

Αντί να είναι εποικοδομητικοί σέρφερ στον ωκεανό της αθάνατης ζωής βρίσκοντας και οδηγώντας τα Παραδοσιακά κύματα Βήτα και Γάμμα εκείνων των φωτισμένων όντων που έχουν κάνει σερφ στο φως στο παρελθόν, επιλέγουν το λάθος σημείο σερφ με δολοφονικά κύματα και καρχαρίες.

Λανθασμένος υπολογισμός της σημασίας της Παράδοσης και της αλήθειας που έχει ήδη διαπιστωθεί. Ένα κρίσιμο και θανάσιμο λάθος στη σκέψη.

Αυτό οδηγεί στη Μετάσφαιρα της σκοτεινής αβύσσου όπου οι κακές ιδέες συγχρονίζονται για την αιωνιότητα και αποσυντίθενται σε μια ωκεάνια κόλαση.

Όσο για μένα, επιλέγω το αθάνατο κύμα τιμώντας τις Παραδόσεις και τις ιδέες εκείνων των μεγάλων φιλοσόφων και εσωτεριστών που έχουν προηγηθεί.

Κατά μία έννοια, εντάσσομαι στους μεγαλύτερους φιλοσόφους του σερφ όλων των εποχών που οδηγούν τα εγκεφαλικά κύματα του Gnosis που δεν τελειώνουν ποτέ.

Μόνο ένας αληθινός φιλόσοφος ξέρει το συναίσθημα…

Φίλε, τι βόλτα!

  • gnosticwarrior-com

Δεν υπάρχουν σχόλια: