ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Κεμάλ Ατατούρκ, Νεότουρκοι, Ντονμέ, Ψευτο-Μασώνοι, Ιησουΐτες, Χίτλερ, κι ο Μέγας Μύστης του Ελεύθερου Τεκτονισμού Rudolf von Sebottendorf

Κεμάλ Ατατούρκ, Νεότουρκοι, Ντονμέ, Ψευτο-Μασώνοι, Ιησουΐτες, Χίτλερ, κι ο Μέγας Μύστης του Ελεύθερου Τεκτονισμού Rudolf von Sebottendorf


Rudolf-Freiherr-von-Sebottendorf+Geschichte-der-Astrologie-Praxis-der-alten-türkischen-Freimaurerei.jpg

-----Αναδημοσιεύω εδώ την ανταλλαγή σχολίων με ένα εξαίρετο φίλο. Το θέμα είναι τεράστιο κι όμως η κάθε λεπτομέρειά του παίζει ρόλο σήμερα, κι ας έχουν περάσει 80-110 χρόνια από τότε που συνέβησαν όλα. Το θέμα εδώ θίγεται σε σχετικά λίγες από τις πάμπολλες όψεις του.

Όταν Τουρκία δεν υπήρχε ακόμη κι η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέρρεε, μασώνοι και ψευτομασώνοι, ιησουΐτες και σιωνιστές, διπλωμάτες κι ανατολιστές μετακινούνταν πυρετωδώς στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, στην Γερμανία, στη Ρωσσία, την Κεντρική Ασία, το Θιβέτ, το Ανατολικό Τουρκεστάν (ΒΔ Κίνα, Σικνιάν) και τη Μογγολία ετοιμάζοντας καταστάσεις άγνωστες στον περισσότερο κόσμο. Ανάμεσα σε πολλά άλλα προσπαθούσαν να διαμορφώσουν νέα δεδομένα σύροντας δυνάμεις προς την μια και την άλλη πλευρά, ανάλογα με τα αντίθετα μεταξύ τους συμφέροντα που δεν ήταν οικονομικού ή πολιτικού αλλά πρωτίστως υπερβατικού, ψυχικού χαρακτήρα. Δυνάμεις έξω από το υλικό σύμπαν είχαν δραστηριοποιηθεί και εξουσίες του ψυχικού κόσμου είχαν υποστηρίξει το έργο των κορυφαίων από όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν την τρομερή παρασκηνιακή μάχη.Ένας άνθρωπος βρίσκεται πίσω και πάνω από όλα αυτά. Ο ίδιος ο οποίος μύησε – επιτυχημένα – τον νεαρό Μουσταφά Κεμάλ (μετέπειτα Ατατούρκ) και αργότερα – αποτυχημένα – τον Χίτλερ. Ένας άνθρωπος πέρα από κάθε μέτρο και όριο. Ένας άνθρωπος ασύγκριτα ισχυρότερος από όλους τους τότε και τώρα πολιτικούς, προέδρους, βασιλείς και υπουργούς, δικτάτορες και θρησκευτικούς ηγέτες: ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ.1.jpg

Ο ελεύθερος τέκτων που οι μασώνοι σήμερα μισούν!Γιατί;Γιατί οι περισσότεροι δημόσια γνωστοί μασώνοι σήμερα είναι ψευτο-μασώνοι. Αυτή η απίστευτη πραγματικότητα πρόκειται σε σύντομο μέλλον να έρθει στην επιφάνεια και να απασχολήσει όλο τον κόσμο ως καίριο, πρώτο θέμα.

1939 RvS Remzi Denker Misli Melek Hanım Nuri Killigil.png

Αλλά αυτή η πραγματικότητα εξηγεί ήδη πολλά αναφορικά με την Τουρκία και τον πιστό μαθητή του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ, τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ό,τι ειπώθηκε εναντίον του Ατατούρκ είχε για στόχο τον δάσκαλό του, και μέσω εκείνου τις ελάχιστες πραγματικές, αυθεντικές ελευθερο-τεκτονικές στοές οι οποίες έμειναν καθαρές από δαιμονική κυριαρχία και ανίερη διείσδυση. Το ίδιο ισχύει για τα γαλλικά, αγγλικά κι αμερικανικά σχέδια διείσδυσης στην Τουρκία, καταστροφής της Τουρκίας με την άνοδο των επί τούτω παρασκευασμένων ισλαμιστών, κλπ.

R von S Nuri Killigil Remzi Denker 1939.png

Ταυτόχρονα, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά άλλα πράγματα κάνοντας τις απαραίτητες συγκρίσεις:

rvs.jpg

Αν ο Χίτλερ δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο των Σατανιστών Άγγλων ψευτο-μασώνων πρακτόρων και αν δεν είχε υφαρπασθεί ο έλεγχος της Εταιρείας Θούλη (Thule Gesellschaft) από τον Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ, το σωστό εθνικοσοσιαλιστικό (ναζιστικό) κόμμα θα κυβερνούσε εφαρμόζοντας πρακτικές και πολιτικές παρόμοιες με αυτές που παρατηρήσαμε στην Τουρκία του Κεμάλ Ατατούρκ.Στην ουσία, ο Κεμάλ Ατατούρκ έκανε στην Τουρκία ό,τι θα έπρεπε να κάνει στην Γερμανία και στην Ευρώπη ο Χίτλερ. Η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική σε πολλά επίπεδα και κανένας Β’ ΠΠ δεν θα συνέβαινε τότε.Μπορούν να ειπωθούν πολύ περισσότερα, επειδή συνεργάτες του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ δρούσαν ήδη και αλλού, αλλά επί του παρόντος, σ’ αυτή την πρώτη παρουσίαση, θα αρκεστούμε στα παραπάνω.

thulegesellschaftemblemgn8.jpg

Η αλήθεια είναι ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ δεν ήταν και δεν συνεργάστηκε με τους Ντονμέ (Dönme), κι ο λόγος ήταν πολύ απλός: αν ήταν ο Κεμάλ Ατατούρκ Ντονμέ, δεν θα τον μυούσε στα μυστήρια της στοάς του ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ. Θα τον απέρριπτε. Ο μέγας Γερμανός μύστης είχε όλη την ικανότητα να διακρίνει εξ όψεως ποιος ήταν Χαζάρος Ασκενάζι, Σεφαρντί Ιουδαίος, Ντονμέ, κοκ.Αντίθετα, ο Κεμάλ Ατατούρκ υπήρξε εχθρός και κατασροφεύς των Ντονμέ, των Χαζάρων Ασκενάζι Σιωνιστών, των φιλο-σιωνιστών ψευτο-μασώνων, και των ιησουϊτών. Όταν επιβλήθηκε στην Τουρκία, έλαβε το μόνο μέτρο εθνικής ανεξαρτησίας που υπάρχει στον κόσμο και που ανέτρεψε τα σχέδια των αντιπάλων του: απαγόρευσε την ελεύθερη μετακίνηση κάθε ξένου στην Τουρκία, κι έτσι έκοψε τα σατανικά χέρια των Άγγλων, Γάλλων, Αμερικανών και άλλων διπλωματών που ξέρουν μόνον να διαφθείρουν συνειδήσεις και να μετατρέπουν τους ντόπιους συνομιλητές τους σε προδότες του τόπου τους.

2.jpg

Και ο Κεμάλ Ατατούρκ κυβέρνησε την Τουρκία με το μυστικό έμβλημα της Εταιρείας Θούλη “Ειρήνη στην Χώρα και Ειρήνη στον Κόσμο” (Yurtta sulh, cihanda sulh) το οποίο αντιστρατεύεται τα πολεμικά σχέδια των ψευτο-μασώνων, των σιωνιστών, και  των ιησουϊτών που σήμερα επιδιώκουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

3.jpg

Ο ίδιος ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ σκηνοθέτησε την διά πνιγμού αυτοκτονία του στον Βόσπορο το 1945 κι έκτοτε χάθηκε για πάντα από τα μάτια των Άγγλων, Γάλλων, Αμερικανών και Σιωνιστών πρακτόρων που τον κυνηγούσαν.Αργότερα από τον θάνατό του που επισυνέβηκε στα μισά της δεκαετίας του 1950 στον ευρύτερο κεντρασιατικό χώρο, μαθητές του οργάνωσαν καθ’ υπόδειξίν του μία προσομοίωση θανάτου του το 1965. Κάποιοι από τους εχθρούς του μεγάλου μύστη πείστηκαν, κάποιοι όχι, κάποιοι βρέθηκαν σε απορία και σύγχυση. Κανένας τους όμως δεν υποψιάζεται σήμερα την έκπληξη που ο μέγας μύστης του 20ου αιώνα τους ετοίμασε.

Στο τέλος επισυνάπτονται δύο από τα έργα του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ στα γερμανικά. Η συζήτηση έγινε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=HIuPolgRmvM


Aristeidis Lykas

=Ο Ατατούρκ μου είναι πολύ άγνωστος. Πάντως είχε αντιληφθεί σωστά πως η Αθήνα από δυτικολαγνεία προσπάθησε να καταστρέψει τους λαούς της Ανατολίας το 1919-1922.

Οι Ρωμιοί της Ανατολής – Greeks of the Orient

=Ναι, σαφώς και ισχύει το τι λες αλλά ο καλύτερος τρόπος να αντιληφθείς τον Μουσταφά Κεμάλ Πασά και την κοσμοθεωρία του είναι να ψάξεις τα his formative years. Πρέπει να ασχοληθείς πολύ με τους Νεότουρκους και να καταλάβεις πόσο διαφορετική από τον Ατατούρκ Τουρκία ήθελαν να στήσουν – ναι, δυτικότροπο κράτος, όχι ισλαμιστικό, αλλά πολύ διαφορετικό.Έπειτα, πρέπει να αποφύγεις την μετά τον θάνατο του Ατατούρκ τουρκική βιβλιογραφία που τον αλλοιώνει και τον παραποιεί πάρα πολύ. Θέλοντας να τον ‘θεοποιήσουν’, τον αλλοίωσαν για να τον φέρουν στα μέτρα τους, οι δεξιοί τα δεξιά κι οι αριστεροί τα αριστερά.Ο μυητής και μέγας διδάσκαλος του Ατατούρκ ήταν ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ. Οπότε, μέσα από τον δάσκαλο θα μάθεις τον μαθητή σωστά. (https://ru.wikipedia.org/wiki/Зеботтендорф,_Рудольф_фон / https://de.wikipedia.org/wiki/Rudolf_von_Sebottendorf / https://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_von_Sebottendorf).

((Ένα πράγμα που μ’ έχει μάθει να κάνω ο Μεγαλομμάτης είναι να κυττάζω διαφορές ανάμεσα στις διάφορες wikipedia, γιατί το πόρταλ έχει πολύ αποκεντρωθεί και ως εκ τούτου η κάθε μία από τις μεγάλες wikipedia επηρεάζεται προς διαφορετική κατεύθυνση ανάλογα με το ποια οργάνωση κυβερνάει την χώρα όπου έχει έδρα η κάθε μία wikipedia. Δεν έρχονται σε ολομέτωπη αντιπαράθεση ποτέ, αλλά πότε η μία πότε η άλλη τραβάνε το σκοινί από δω κι από κει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ρωσσική και η γερμανική wikipedia έχουν μεγαλύτερα, σωστότερα και πιο αποκαλυπτικά σημεία. Σημειωτέον ό,τι λέγεται στην αγγλική κυρίως είναι ως επί το πλείστον εξεπίτηδες ψέμματα που χρησιμεύουν στο σάπιο αγγλικό μυαλό.))

5.jpgΟ Rudolf von Sebottendorf ήταν Οθωμανός υπήκοος από το 1911. Όχι μόνον ανεζήτησε την καταγωγή του οθωμανικού ελευθεροτεκτονισμού, την κοινή αιγυπτιακή καταγωγή που είχε με τον τευτονικό ελευθεροτεκτονισμό, και τις υπερβατικές διδασκαλίες του, αλλά και έγραψε πρακτικά εγχειρίδια ψυχικών ασκήσεων όπως Die Praxis der alten türkischen Freimaurerei & Die geheimen Übungen der türkischen Freimaurer. Βέβαια είναι περισσότερο γνωστός για το Bevor Hitler kam και το Der Talisman des Rosenkreuzers, αλλά για όσους έχουν ιδέα από ψυχικές ασκήσεις, τα όσα γράφει στα πρακτικά του εγχειρίδια σημαίνουν ολόκληρες βιβλιοθήκες.

6.jpgΟ Μεγαλομμάτης μας έχει μιλήσει πολύ για την περιπετειώδη ζωή του Φον Ζεμπότεν-ντορφ. Φαίνεται ότι είχε αλλεπάλληλες μυήσεις και σε πολύ νεαρή ηλικία. Βρέθηκε σε ηλικία 22 ετών στην Αίγυπτο όπου μυήθηκε σε μία άκρως μυστική παρα-τεκτονική οργάνωση που είχε διατηρηθεί επί αιώνες εκεί. Βρέθηκε έτσι στην πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1900 σε φυσική ηλικία 25 ετών και σε ψυχική ηλικία άνω του αιώνος. Έκανε έρευνες και συνέγραψε εργασίες που σήμερα βρίσκονται στα χέρια μιας μυστικής γερμανικής η οποία βρίσκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ εξέτασε τους περισσότερους αξιωματικούς της Οθωμανικής Στρατιωτικής Ακαδημίας για να συγκεντρώσει και μυήσει τους πιο ταλαντούχους. Εκεί γνωρίστηκε με τον νεαρό Μουσταφά Κεμάλ που τότε ονομαζόταν ακόμη με το πατρώνυμο Μουσταφά Αλί Ρεζάογλου. Ο νεαρός Μουσταφά ήταν 6 χρόνια μικρότερος από τον δάσκαλό του. Το 1902, σε ηλικία 21 ετών ο Κεμάλ έγινε δεκτός στην Ανώτατο Οθωμανικό Στρατιωτικό Κολλέγιο, Ερκάν-ι Χαρμπιγιέ Μεκτεμπί από το οποίο απολύθηκε το 1905 αρχίζοντας την στρατιωτική θητεία. Κι ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ γύρισε τότε στην Γερμανία για να επιστρέψει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1911 και να πάρει την υπηκοότητα. Αυτό σημαίνει ότι τα καθοριστικά χρόνια για τους δύο ήταν η περίοδος 1900-1905. Ο Μεγαλομμάτης μας έχει πει ότι η μυστική στοά στην οποία ανήκαν αμφότεροι τότε δεν ήταν η περίφημη Order of the Ancient and Primitive Rite of Memphis-Mizraim (το λεγόμενο αιγυπτιακό τυπικό) που έγινε ευρέως γνωστό από τον John Yarker ο οποίος στην περίοδο 1870-1900 ήρθε σε ολομέτωπη με την ψευτομασωνική United Grand Lodge of England (αντίθετα με την Quatuor Coronati Lodge της οποίας την αρχαιότητα ο Μεγαλομμάτης τοποθετεί στον 14ο αιώνα!). Η στοά Memphis-Mizraim (των δύο Αιγύπτων δηλαδή, Άνω και Κάτω) αποτελεί συνέχεια μιας στοάς ιδρυμένης στην Αίγυπτο από τον Ναπολέοντα αλλά δεν ήταν αυτή στην οποία μυήθηκε ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ.

7.jpgΌταν άλλες υποθέσεις καλούσαν τον Γερμανό μύστη στη Γερμανία και σε Κεντρική Ασία, Θιβέτ, και Κίνα, πολλά αρνητικά για τα σχέδιά του περιστατικά στην Οθωμανική Αυτοκρατορία συνέβαιναν. Ο νεαρός αξιωματικός Κεμάλ ήταν στη Δαμασκό και το 1907 οργάνωσε ο ίδιος τη μετάθεσή του στο Μοναστήρι. Πολλές μικρές οργανώσεις συστήνονταν απανωτά τότε η μία μετά την άλλη με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας. Πολλές ξένες δυνάμεις και μυστικές οργανώσεις εμπλέκονταν στο παιχνίδι. Κι ο ίδιος ο Κεμάλ είχε συστήσει τη δική του οργάνωση Βατάν βε Χουριγιέτ. Όταν όμως ο Κεμάλ είδε ότι αντίπαλα στοιχεία από τους αντιπολιτευόμενους τον σουλτάνο (που οι Γάλλοι οργάνωναν σε μεγάλο βαθμό και ονόμαζαν Jeunes Turcs / Νεότουρκους) κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την Επιτροπή (Ιτιχάτ βε Τερακί Τζεμιγιετί / Committee of Union and Progress) προσχώρησε σ’ αυτούς. Το 1908 στην Επανάσταση των Νεότουρκων ο Κεμάλ ήταν από τα επιφανή στελέχη τους. Σύντομα όμως ήρθε σε σύγκρουση μαζί με τους λοιπούς ισχυρούς παράγοντες που κατευθύνονταν από γαλλικά ιησουϊτικά κυκλώματα τα οποία ήθελαν ένα πολιτικοποιημένο και δυτικότροπο οθωμανικό στρατό (κάτι που θα τίναζε στον αέρα όποια χώρα κι αν είχε την κακοτυχία κάτι τέτοιο να συμβεί), κι έτσι προτίμησε να πάει στη Λιβύη να καταπνίξει μια εξέγερση φυλάρχων υποκινημένη από τους Γάλλους.

8.jpg

Ο Ατατούρκ κατέπνιξε μια ισλαμιστική πανοθωμανιστική αντεπανάσταση το 1909, μετατέθηκε στην Αλβανία το 1910, συμμετείχε σαν Οθωμανός αξιωματικός στα περίφημαγαλλικά στρατιωτικά γυμνάσια της Πικαρδίας, και το 2011 διορίστηκε σε μια θέση στο Υπουργείο Πολέμου.Τότε γύρισε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ και πήρε και την οθωμανική υπηκοότητα. Εάν επεκτάθηκα πολύ ήταν για να σου μεταφέρω τον περίγυρο της τότε εποχής επειδή έχει σήμερα τεράστια βαρύτητα στο πολιτικό γίγνεσθαι της Τουρκίας.Είτε κοντά είτε σε απόσταση, Μουσταφά Κεμάλ και Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ καθόρισαν την ιστορία της ευρύτερης περιοχής σε μεγάλο βαθμό κάνοντας συνεχή πόλεμο κατά των αγγλικών και γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, κατά των ψευτο-μασώνων, των σιωνιστών, και των ιησουϊτών. Ο Μεγαλομμάτης έχει χαρακτηριστικά πει ότι το κράτος του Κεμάλ Ατατούρκ είναι ουσιαστικά το κράτος του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ, και ότι αν κατάφερνε αργότερα στη Γερμανία να αποτρέψει την διείσδυση των Άγγλων στην Εταιρεία Θούλη και να διαμορφώσει τον Χίτλερ όπως διεμόρφωσε τον Μουσταφά Κεμάλ, η Γερμανία εκείνη και θα ήταν ένα υποδειγματικό ελευθεροτεκτονικό κράτος όπως κανένα άλλο στα νεώτερα χρόνια και θα κέρδιζε το πόλεμο που δικαιωματικά θα ξεκινούσε. Αλλά να τι έγινε:

99.jpgΟ Rudolf von Sebottendorf ήταν επίσης ο ιδρυτής της θρυλικής εταιρείας Θούλη και μέγας δάσκαλος του Αδόλφου Χίτλερ στα αρχικά του βήματα. Ο Χίτλερ ήταν 14 χρόνια μικρότερος από τον Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ. Όμως, αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο για την ψευτιμασωνία τους, Άγγλοι ψευτο-μασώνοι πράκτορες μπήκαν ως απλά μέλη στην αρχή, προξένησαν διχόνοια στην συνέχεια, και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν την εταιρεία από τα χέρια του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ και μάλιστα να τον τρέψουν σε φυγή. Έτσι, απέσπασαν τον Χίτλερ από τον έλεγχό του και τον εβούλιαξαν σε ιδέες, θεωρίες κι απόψεις που δεν μπορούσαν παρά να οδηγήσουν σε αποτυχία.

Ο Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ έμεινε και μετά τον θάνατο του Ατατούρκ στην Τουρκία και μέχρι το τέλος του Β’ ΠΠ. Σκηνοθέτησε την δήθεν αυτοκτονία-πνιγμό του στο Βόσπορο και με ψεύτικα χαρτιά κι άλλο όνομα ως Τούρκος υπήκοος έφυγε μέσω σοβιετοκρατούμενων περιοχών του Ιράν προς την Κεντρική Ασία, το Θιβέτ, την Μογγολία και την Κίνα. Πέθανε στη δεκαετία του 1950 σε άγνωστο στους πλείστους σημείο.

Ο Μεγαλομμάτης θεωρεί ότι στο προσεχές μέλλον θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η πρόταση του μεγάλου Γερμανού μύστη ότι οι παραδοσιακές οθωμανικές στοές βρίσκονταν πολύ πιο κοντά στην κορυφή της αρχαίας ανατολικής βασιλικής τέχνης από τις νεώτερες δυτικές ψευτοστοές.


=Aristeidis Lykas

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά! Υποθέτω πως για να μάθει για μετοίκιση του Ρούντολφ στο Θιβέτ ο Μεγαλομμάτης έκανε σοβαρή έρευνα. Για τους Ντονμέδες γιατί δεν λέει κάτι; Ισως σήμερα να μην έχουν δύναμη οι επίγονοι του Σαμπατάι Ζβι όμως στην εποχή του Ατατούρκ ίσως είχαν. Και, κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, αν οι Ντονμέδες έχουν ακόμα δύναμη και προσπαθούν να “τιμωρήσουν” τα ραβινικά δόγματα, που δεν αναγνώρισαν τον Σαμπατάι ως Μασσίαχ, προσπαθώντας έτσι να βλάψουν το σύγχρονο Ισραήλ; Θα μπορούσε ο Μεγαλομμάτης να είναι ενσυνείδητο όργανο των Ντονμέδων; Μόλις έμαθα πως ο Εβελυν ντε Ρότσιλντ γνώρισε την τωρινή του σύζυγο μέσω του Χένρυ (Κίσσιντζερ). Η σύζυγος, Lynn λέγεται, έχει ρίξει μαύρο κλάμα με την ήττα της Χίλλαρυ. Ποστάρει στο Twitter. 

==Οι Ρωμιοί της Ανατολής – Greeks of the Orient

Οι γυναίκες (του κόσμου που αναφέρεις) είναι σουπιές που ρίχνουν μελάνι. Σε φχαριστώ για την πληροφορία αλλά δεν λέει τίποτα. Αλλοίμονο αν οι Ρότσιλντ έδειχναν το πραγματικό πρόσωπό τους στο παρανοϊκό πουτανάκι Χίλλαρυ!!!Στο Twitter γυναίκα? Να την παρακολουθήσω – αν είναι η Μπεατρίξ φον Στορχ (εγγονή υπουργού του Χίτλερ), ή η Ζαχάροβα (του ρωσσικού ΥπΕξ/ Μιντ: Μινιστέρ Ιναστράνουϊχ Ντιέλ) ή έστω η Μαρίν Λεπέν, ή – βεβαίως – η Τζίνα Λολλομπρίτζιντα στα 91 της (που να τα χιλιάσει)!Ναι, πιστεύω ότι ο Κίσιντζερ πρέπει να ήταν πάντοτε σε αγαστή συμφωνία και σε συγχρονισμό με τους Ρότσιλντ.

--Οι Ντονμέ είναι ένα μείγμα Χαζάρων Ασκενάζι και Σεφαρντί Ιουδαίων που έγιναν μουσουλμάνοι για μόστρα. Κανένας τους δεν μπορούσε να μυηθεί σε αυθεντική ελευθερο-τεκτονική στοά κι ο Ρούντολφ Φον Ζεμπότεν-ντορφ με το που θα έβλεπε ένα από αυτούς θα τον καταλάβαινε όσα ψέμματα κι αν ο Ντονμέ του αράδιαζε. Οπότε, ούτε ήταν Ντονμέ ο Ατατούρκ ούτε και άφησε κανέναν από αυτούς σε ηγετική θέση. Οπότε, δίνω 0% στην πιθανότητα να είναι ο Μεγαλομμάτης Ντονμέ.Υπάρχουν σήμερα Ντονμέ σε πολλές χώρες και έχουν αποκτήσει μια μικρή επιρροή στην Τουρκία. Μικρή. Ναι, οι Ντονμέ βρίσκονται σε διαμάχη με το κύριο ρεύμα του σιωνισμού – αυτό που υπεραμύνεται του ψευτο-κράτους Ισραήλ. Αλλά δεν είναι οι μόνοι που του ετοιμάζουν τον τάφο.Και άλλα σιωνιστικά ρεύματα είναι εναντίον της ύπαρξης αυτού του τέρατος, και ιησουΐτες είναι εναντίον (όχι όλοι αλλά μία τάση τους), και ελευθερο-τέκτονες είναι εναντίον.Όσο για την υστεροφημία του Ρούντολφ Φον Ζεμπότεν-ντορφ στον ευρύτερο χώρο της Κεντρικής Ασίας, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν κάτι εκατομμύρια Γερμανοί που ζουν στην Ρωσσία, στο Καζακστάν, σε άλλες κεντρασιατικές χώρες, στην Μογγολία και στην Κίνα. Ο πρώην εργοδότης και νυν συνεταίρος μου ο Μάρκος παντρεύτηκε γερμανίδα από το Καζακστάν. Υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτούς τους Γερμανούς μια μυστική οργάνωση που είναι συνέχεια εκείνης που είχε οργανώσει εκεί ο Ρούντολφ Φον Ζεμπότεν-ντορφ όταν έφυγε από την Τουρκία. Είναι άγνωστοι, αταύτιστοι, κι αδιαπέραστοι. Και ελέγχουν τις εισόδους σε τόπους που δεν πάνε όλοι. Γιατί υπάρχουν τόποι και τόποι. Και κάποιους τόπους δεν βλέπουν ούτε δορυφόροι ούτε drones ούτε crones!!!!Τώρα θυμήθηκα κι ότι ο Μεγαλομμάτης μας είχε πει ότι κρύβονται οι Ντονμέδες (από τον πολύ κόσμο) πίσω από περίεργα επίθετα και μου είχε αναφέρει μια γαλλίδα αιγυπτιολόγο που ένας μέσος γάλλος δεν μπορεί να υποπτευθεί ότι έχει τουρκο-ντονμέ καταγωγή. Μόλις την βρήκα στο Ιντερνέτ: Christine Zivie. Ποιος να μυριστεί ότι πίσω από το χαριτωμένο γαλλικό surnom / surname κρύβεται το Ζβι?? !! Χρειάζεται μύτη λεοπάρδαλης!!!Και εννοείται ότι οι Ντονμέ στήριξαν την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο Νταούτογλου (που οι αμόρφωτοι βλάκες στην Ελλάδα ονομάζουν Νταβούτογλου) είναι.Κατεβάστε αυτό το κείμενο σε Word doc

Ζεμπότεν-ντορφ

Κατεβάστε μερικά από τα έργα του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ / Rudolf von Sebottendorf

Rudolf Freiherr von Sebottendorf – Die Praxis der alten turkischen Freimaurerei

Sebottendorf Rudolf Von – Bevor Hitler Kam

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/22/κεμάλ-ατατούρκ-νεότουρκοι-ντονμέ-ψευ/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: