Γράφει ο Εργοδότης
Και πήδηξ’ ο μικρός θεός μια νύχτα, των Ινκάς,
στου Αιγαίου τα γαλανά νερά, δυό μίλια έξ’ απ’ τη Σκύρο
Στον νεκρό πιλότο μας – καί να μήν υπάρξουν άλλοι!

Υεμένη: Χούτι έριξαν πυραύλους εναντίον του Ριάντ (της πρωτεύουσας της Σ. Αραβίας). Τρείς έσκασαν στην πόλη, κι ένας αναχαιτίστηκε. (Η είδηση εδώ, γεγονός στις 4 τρέχοντος μηνός το βράδυ.)
Συρία: Δύο Ισραηλινά F15 βομβάρδισαν τη βάση Τ4 με ρίψη οκτώ πυραύλων, από τους οποίους αναχαιτίστηκαν οι πέντε. (Η είδηση εδώ, γεγονός στις 9 τρέχοντος μηνός πολύ πρωΐ.)
Τί είναι χειρότερο;
  • Να σου κάνουν πόλεμο σε καιρό ειρήνης (μέχρι καί σκοτώνοντας στρατευμένους σου – χώρια οι υλικές ζημιές) ορατοί εχθροί γιά ορατές αιτίες;
  • Ή να σου κάνουν πόλεμο σε καιρό ειρήνης (σκοτώνοντας στρατευμένους σου – χώρια οι υλικές ζημιές) αόρατοι εχθροί γιά αόρατες αιτίες;
Καί πώς συνδυάζονται όλα τα παραπάνω;
Θα σας πώ τη γνώμη μου, καί αποκαλέστε με όπως θέλετε.
Όταν διάβασα γιά τους πυραύλους των Χούτι, δεν έμεινα πολύ στη συγκεκριμένη είδηση. Σκέφτηκα πως οι αντάρτες χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση στους πυραύλους, ή ενδεχομένως νέο υλικό – καί προσπέρασα την είδηση. (Εντάξει, ένα: “- Καλά να πάθουν! Καί στα χειρότερα!” γιά τους Σουδάραβες, το είπα! Ας μήν γέμιζαν Τουρκίες / Βοσνίες / Αλβανίες με χρήμα προς αγορά όπλων, με τζαμιά καί φανατικούς ουαχαμπιστές προς …εξαγωγή στην Ελλάδα, καί δεν θα τό ‘λεγα. Τώρα, να φάνε σκατά.)
Όταν, όμως, διάβασα γιά τα πυραυλάκια του Οξαποδουήλ, τότε…
…Ήταν φανερό πως η είδηση έλεγε ψέμματα. Δεν είμαι ειδικός στα πολεμικά αεροπλάνα, αλλά κάπου διάβασα ότι το κάθε F15 σηκώνει δύο τέτοιους πυραύλους. Όχι τέσσερεις, ή περισσότερους. Άρα, η επιδρομή εναντίον της βάσης Τ4 έγινε από ολόκληρο σμήνος, όχι μονάχα δύο αεροπλάνα.
Άρα, “απογυμνώνοντας” την είδηση, τί λάμπει στο φώς;
Μά… οι αριθμοί!!!
Βλέπετε, το 1, το 3 (πρώτη είδηση), το 2, το 5, το 8 (δεύτερη είδηση) είναι όλοι ανεξαιρέτως αριθμοί της ακολουθίας Φιμπονάτσι!
Μάλιστα, αν αναλύσουμε λιγάκι ακόμη τους αριθμούς ειδικά της δεύτερης είδησης, βλέπουμε πως 5+8 κάνει 13. Όπως επίσης καί 15 (ο τύπος των αεροσκαφών) μείον 2 (αεροσκάφη) πάλι κάνει 13.
Καί λοιπόν;
Λοιπόν… Το 13 κάτι μας θυμίζει! Πολλά μας θυμίζει, γιά την ακρίβεια. Από μυστικοσυμβούλια, το πρώτο (5 μέλη) καί το δεύτερο (+8 μέλη) διοικητικό επίπεδο των Ιωαννιτών Ιπποτών. (Που, σημειωτέον, ήταν οι τελευταίοι που εκδιώχθηκαν από τους μωαμεθανούς το 1297, από την Άκρα – κάπου εκεί στα παράλια της Μ. Ανατολής.) Το Ηλιακό μας Σύστημα. Τους θεούς καί τις θεές της αρχαίας Ελλάδας. (13 είναι – καί με στοίχημα! Όχι δώδεκα!) Τον Χριστό με τους 12 μαθητές. Τις 13 οικογένειες που κυβερνάνε τον πλανήτη μας εδώ καί κάτι αιώνες. Κτλ κτλ κτλ.
Τί θέλει, όμως, να πεί ο ποιητής;
Κατά τη γνώμη μου, το μήνυμα των Ρώσσων (που μετέδωσαν την είδηση όπως τη μετέδωσαν – δηλ. δίνοντας έμφαση στους αριθμούς) ήταν κάτι σάν: “- Κοιτάξτε, μή μας προκαλείτε, διότι δεν θα περιοριστούμε σε συμβατικό πόλεμο, αλλά θ’ ανοίξουμε πύλη! Όπως καταλαβαίνετε, όταν μιλάμε γιά Μαθηματικά της Φύσης, καί δή του Ηλιακού μας Συστήματος, τότε μιλάμε γιά …μεγάλα πράγματα! Άρα, οι Ρώσσοι είπαν -εμμέσως πλήν σαφώς- ότι θα εξαπολύσουν δυνάμεις συμπαντικού βεληνεκούς. Μην ξεχνάτε, σ’ αυτή την ιστορική φάση οι πάντες δεν πάνε απλά να ρυθμίσουν ευνοϊκώς τις υποθέσεις τους γιά τον υπόλοιπο 21ο αιώνα, αλλά παίζουν τα ρέστα τους. Όθεν, ο αντίπαλος δεν πρέπει απλά να ηττηθεί· πρέπει να εξαφανιστεί οριστικώς!
Καί σε ποιούς απευθύνθηκε η τρομερή Ρωσσική απειλή; Χμμμμ… Πιστεύω ότι έστειλαν μήνυμα σε κάποιο αντίπαλο μυστικό συμβούλιο 13 μελών. Δεν επιμένω να βρώ ποιό είν’ αυτό συγκεκριμένα, αλλά με λίγο ψάξιμο (ή λίγη μνημονική προσπάθεια οι εξ υμών …συνομωσιολόγοι) θα το εντοπίσετε. Ίσως καί σε περισσότερα του ενός τέτοια συμβούλια.
Πριν συνεχίσουμε, θυμηθήτε την παλιότερη είδηση γιά “κάτι” (υπερόπλο) που πήραν οι Ρώσσοι από τη Σ. Αραβία καί το μετέφεραν γιά ασφάλεια στην Ανταρκτική. Θυμηθήτε, ομοίως, την κουβέντα γιά την “πύλη” του Άντεν (στην Υεμένη, πατρίδα των Χούτι).
Αυτά, μέχρι πρίν λίγες μέρες. Καί φτάνουμε στην αποφράδα 12η Απριλίου 2018, με την κατάρριψη του δικού μας Μιράζ.
Εντάξει, μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν, δεν έχει βγεί επίσημο πόρισμα γιά το γεγονός· αλλά καί να βγεί, τί να πιστέψεις από δαύτο; Γιά κατάρριψη πρόκειται. Όχι γιά μηχανική βλάβη, ή κάτι άλλο. Πάντως, πιστέψτε με: θεωρώ ότι οι Τούρκοι, που έσπευσαν να βγάλουν την ουρά τους απέξω, αυτή τη φορά ήσαν ειλικρινείς. Συμφωνώ μαζί τους πως δεν το έριξαν αυτοί!
Γιατί;
Διότι στην περιοχή έπλεε κι ένα υποβρύχιο. Αυτό έριξε το Μιράζ, καί μάλιστα με ηλεκτρονικό όπλο. Η ειδησεογραφία λέει πως το υποβρύχιο ήταν Τουρκικό (χωρίς να δίνει όνομα), αλλά επιτρέψτε μου ν’ αμφιβάλλω. Κατά τη γνώμη μου, ήταν αγγλίτσικο. (Αυτές τις μέρες, τη Γηραιά Αλβιώνα την τρώει η καμπούρα της γιά συμμετοχή σε πολεμικές περιπέτειες – καί στέλνει υποβρύχια στην Κύπρο. Δεν αποκλείεται, επομένως, καναδυό να βολτάρουν στα δικά μας νερά.)
Γνώμη μου όλ’ αυτά, κι όχι απαραίτητα η πραγματικότητα· ναί, το δέχομαι. Κοιτάξτε, όμως, πώς πάει το πράγμα:
Όταν ο αντίπαλος σε απειλεί με άνοιγμα πύλης, τότε κι εσύ θ’ απαντήσεις με άνοιγμα πύλης – αν γνωρίζεις πού να τη βρείς, καί πώς να την ανοίξεις. Έλα, όμως, που τις περισσότερες πύλες απ’ όλον τον πλανήτη τις έχει η Ελλάδα!!!
Θυμηθήτε, λοιπόν, όλες τις σχετικές ιστορίες με πύλες, καί ειδικά στην περιοχή του Αιγαίου!
  • Το δελφίνι, που από τον Ατλαντικό βρέθηκε αστραπιαία στο Αιγαίο.
  • Τις έρευνες ( ; ) του αντιτορπιλλικού “Λέων / Eldridge” (πείραμα Φιλαδέλφειας).
  • Τις φημολογούμενες περιοχές του Αιγαίου, όπου χάνεται το σήμα των ασυρμάτων επικοινωνιών.
  • Αυτά που λέγαμε εμείς γιά τη Σκύρο.
  • Κι αυτά που πάλι εμείς λέγαμε, ότι “αυτοί” πάνε ν’ ανοίξουν πύλη. (Σωστά με ειδοποιούσε το ένστικτό μου, αν καί δεν μπόρεσα τότε να βρώ πού θα δράσουν καί πότε.)
  • Την πορεία καί τη βύθιση έξω απ’ την Κέα του πλωτού νοσοκομείου “Βρεττανικός” (αδελφού πλοίου του “Τιτανικού”, που αρχικά ονομαζόταν “Γιγαντικός”!). Αυτό κάτι έψαχνε στο Αιγαίο… κάτι, γιά το οποίο δεν μιλάει κανείς “επισήμως” εδώ καί πάνω από εκατό χρόνια! (Ο επίσημος φάκελλος της ιστορίας του πλοίου παραμένει κλειστός καί διαβαθμισμένος.)
  • Τις (όχι πολύ γνωστές) φήμες, ότι η πρωτεύουσα της πάλαι ποτέ Αιγηΐδας (100,000 χρόνια πΧ) βρισκόταν κάπου στο (βόρειο) Αιγαίο… γι’ αυτό τώρα τελευταία λύσσαξαν όλοι με τις δήθεν έρευνες γιά “πετρέλαια” στην περιοχή, ενώ στην πραγματικότητα ψάχνουν γιά ίχνη της πόλης εκείνης. (Ίσως καί υλικά ευρήματα: υπεράγαν προηγμένα οπλικά συστήματα μιάς πανάρχαιης εποχής.)
(Συγνώμη που γιά τα περισσότερα από τα παραπάνω δεν δίνω συνδέσμους. Δεν έψαξα, κοπώσεως ένεκα. Το άρθρο γράφεται σε πολύ προχωρημένη ώρα της νύχτας, κι αύριο δεν με περιμένει διασκέδαση.)
Κι αφού τα συνδυάσετε όλ’ αυτά, θα καταλάβετε το τί παίζεται… με κόστος ανθρώπινες ζωές Ελλήνων. (Παρεμπιπτόντως, εδώ θα βρήτε τον κατάλογο με τις πτώσεις των Μιράζ – νομίζω λείπει αυτή, που ο κινητήρας του αεροσκάφους έκανε “κράτει” κι αυτό έπεσε καί μετά …έπλεε στη θάλασσα-, καί προσέξτε τις σχετικές με τη Σκύρο: όλες προς τα βόρεια του νησιού!)
Να σας το πώ, όμως εγώ:
Αυτοί”, θορυβημένοι από την απειλή της Ρωσσίας, σπεύδουν να εντοπίσουν / ανοίξουν τις όποιες πύλες του Αιγαίου Πελάγους. Έχουν δύο άριστες αφορμές ν’ αλωνίζουν ανενόχλητοι στην περιοχή: τις έρευνες γιά πετρέλαιο καί τον πόλεμο στη Συρία. Θα μου πείς, δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να βρούν τις πύλες, θα μπορέσουν τώρα – καί δή, σε λίγες μέρες; Η απάντηση είναι πως ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται· κι αυτόν τον καιρό, “αυτοί” κάνουν κινήσεις πανικού.
Εντάξει αυτά, αλλά η κατάρριψη του πιλότου μας πρός τί;
Επειδή κατά τη γνώμη τους (παιδιά μαύρων ιερατείων, γάρ) οι πύλες ανοίγουν με ανθρωποθυσία.
Υποψάζομαι ότι το σχήμα είναι το εξής: οι πιλότοι μας στέλνονται επίτηδες επάνω σε συγκεκριμένους αεροδιαδρόμους, ώστε να “γαργαλάνε” τις όποιες πύλες… καί μετά, με μία βολή ηλεκτρονικού όπλου από υποβρύχιο “αυτών”, έχουμε νεκρό, γιά να δούν αν θ’ ανοίξει η πύλη καί πώς. Υποψιάζομαι, ακόμη, ότι αυτοί οι αεροδιάδρομοι ήταν αχρησιμοποίητοι μέχρι τώρα, αλλά μπήκαν σ’ ενέργεια τήι συστάσει του κωλο-Χάζαρου… ο οποίος πρόσφατα μιλούσε με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, λέει, λες καί είχε κάποιο δικαίωμα να το κάνει!!! (Αυτή η συμπεριφορά διεθνώς είναι πρωτοφανής καί τελείως απαράδεκτη. Σηκώνει απέλαση με τις κλωτσιές του εν λόγωι διπλωμάτη, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά κι ο δικός μας ο παπάρας… τον δέχτηκε, καί δεν τον έδιωξε με τις σφαλιάρες.)
Όθεν, αν ισχύει κάτι τέτοιο, συμβουλεύω τους πιλότους μας να παρακούν το 100% τέτοιων διαταγών. Ας πετάνε μερικά μίλια παραπέρα, καί να πάει να γαμηθεί το ακριβές σχέδιο πτήσης. Μιά απόκλιση μερικών πρώτων λεπτών της μοίρας δεν κοστίζει όσο μιά ανθρώπινη ζωή.
Αυτά είχα να πω. Δεν είμαι ειδικός σε στρατιωτικά θέματα, καί ίσως γράφω χοντροκοπιές. Αλλά κανείς δεν θα μ’ εμποδίσει να σκέφτομαι με τον τρόπο μου.
Καλή ανάπαυση στην ψυχή του πιλότου μας!
Υγ: Ποιός κόπανος ονόμασε τη Σχολή “Ικάρων” κι όχι “Δαιδάλων”;
Χρειάζεται κατεπείγον προεδρικό διάταγμα μετονομασίας. Ώστε οι νέοι ανθυποσμηναγοί του Ιουνίου 2018 να πάρουν πτυχίο “Δαιδάλου”, καί όχι “Ικάρου”. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, ενώπιον της θύελλας που έρχεται!Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπλανο σκυροσ