ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Σατανιστές Ψευτομασώνοι & Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο ετοίμασαν Κράτος Ισλαμικής Τρομοκρατίας ‘Αλ Γιουνάν’ στην Ελλάδα

Σατανιστές Ψευτομασώνοι & Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο ετοίμασαν Κράτος Ισλαμικής Τρομοκρατίας ‘Αλ Γιουνάν’ στην Ελλάδα


z7.jpg

Επερχόμενη Καταστροφή της Ευρώπης και της Ελλάδας

Παράλληλα, η σιωνιστική κι ανθελληνική αυτή ψευτο-στοά προώθησε την ατζέντα της, η οποία είναι απολύτως εναρμονισμένη με το σιωνιστικό-ισραηλινό σχέδιο να καταστρέψει την Ευρώπη προετοιμάζοντας ισλαμιστικές εξεγέρσεις από φανατισμένα στίφη βαρβάρων και κτηνών στα οποία οι καλά προετοιμασμένοι σεΐχηδες και ιμάμηδές τους έχουν από καιρό υποσχεθεί τον επίγειο παράδεισο λαφύρων στην Ευρώπη και τον επουράνιο παράδεισο – άμα λάχει και τους βρει καμμιά σφαίρα από σπόντα, όταν θα προσπαθούν να κάψουν 2.5-3 χιλιετίες ευρωπαϊκής ιστορίας.Η καταστροφή της Ευρώπης ξεκινάει με την καταστροφή της Ελλάδας, αλλά αυτό δεν έχει προγραμματιστεί με ένα μετωπικό πόλεμο Τουρκίας – Ελλάδας ή με διμέτωπα σχήματα και πολέμους στα ανατολικά και τα βορειοδυτικά. Η σιωνιστική ατζέντα άλλωστε δεν θέλει απλά και μόνον την εθνική κολόβωση της χώρας με την Τουρκία, την Μακεδονία και την Αλβανία να μοιράζονται τη μισή επικράτεια. Αν οι χώρες αυτές που έχουν λίγο-πολύ μυριστεί το σχέδιο καταφέρουν κι αρπάξουν κανένα ξεροκόμματο, αυτό θα είναι δικό τους κατόρθωμα, αλλά η ουσία είναι αλλού.Η ψευτοστοά του Λιακόπουλου και των βρωμερών επιγόνων και πιονιών του υπηρετεί ένα σχέδιο που πάει πολύ πέρα από το τι έχει από χρόνια καταγγείλει ο διακεκριμένος ιστορικός και τουρκολόγος καθ. Δημήτρης Κιτσίκης ως ‘εθνική συρρίκνωση’.Το σχέδιο τελικού κι αμετάκλητου αφανισμού του ελληνικού έθνους περιλαμβάνει την συσσώρευση αριθμού κατάλληλα προετοιμασμένων ισλαμιστών, τρομοκρατών, κι εξτρεμιστών που υπό το προσωπείο του μετανάστη ή του λαθρομετανάστη θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα, θα προετοιμάσουν το έδαφος, θα συνεργαστούν επί τόπου μεταξύ τους αναφορικά με την υλοποίηση του προγράμματος ισλαμιστικών εξεγέρσεων, θα μοντάρουν τον επερχόμενο ανταρτοπόλεμο πόλεων, κι επιπλέον θα παραλάβουν, θ’ αποθηκεύσουν και την δεδομένη στιγμή θα χρησιμοποιήσουν όπλα και πυρομαχικά. Ο ζητούμενος αριθμός έχει ήδη ξεπεραστεί: 1 εκ. Πρόκειται για το τυπικό 10% του πληθυσμού μιας χώρας, το οποίο οι κακούργοι σιωνιστές θεωρούν ως τον μαγικό αριθμό-κλειδί που δίνει την ικανότητα επιτυχίας σε μια καλά συντονισμένη εξέγερση (βλέπε μπολσεβικική ‘επανάσταση’ του Οκτώβρη στη Ρωσσία του 1917).

Μέγα Σκάνδαλο Ελλήνων Διπλωματών: Ψευτο-βίζες για Εκπαιδευμένους Ισλαμιστές Τρομοκράτες

Για να επιτευχθεί το μαγικό νούμερο, επί τρεις δεκαετίες, στελέχη της στοάς εργαζόμενοι ως διπλωμάτες σε χώρες κλειδιά από το Μαρόκο και την Αλγερία μέχρι το Πακιστάν και το Μπάνγκλα Ντες πέρασαν στην Ελλάδα τυπικά νόμιμα αλλά κατ’ ουσίαν παράνομα και με ψεύτικα χαρτιά εκαντοντάδες χιλιάδες αφιονισμένους του πολιτικού Ισλάμ ή των Ουαχαμπιστών τους οποίους είχαν ήδη στρατολογήσει άλλα κατά τόπους στελέχη του διεθνούς σιωνισμού.Από τα κεντρικά στην Αμερική δίνονταν οι συστάσεις ποιον ντόπιο να δεχθεί στο γραφείο του ο κάθε ψευτο-μασώνος σιωνιστής ανθέλλην διπλωμάτης που θησαύριζε ως μέλος ενός παράνομου κυκλώματος διανομής ψευτο-βιζών για τους εχθρούς της Ελλάδας, της Χριστιανωσύνης, της Ευρώπης και του δυτικού πολιτισμού.Πολλές φορές αυτές οι παράνομες βίζες κοστολογούνταν 10000 δολλάρια η μία, αλλά ποτέ ή τιμή δεν ήταν κάτω από τις 3000-4000 δολλάρια. Αν ο ανθέλλην διπλωμάτης – στέλεχος της ως άνω σατανο-στοάς έβγαζε 1500 ή 2000 δολλάρια κατά άτομο σε μέσο όρο (και τα υπόλοιπα πήγαιναν στα άλλα μέλη του κυκλώματος), τότε μέσα σε ένα χρόνο, αν περνούσε 300 ή 500 ισλαμιστές επίδοξους τρομοκράτες, μπορείτε να υποθέσετε πόσα εκατομμύρια έβγαζε επιπλέον του μισθού του μέσα σε λίγα χρόνια.Τα ίδια συνέβαιναν στα προξενεία της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, του Βελγίου και όλων των άλλων δυτικών χωρών της ΕΕ. Σήμερα, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο και σ’ άλλες δυτικο-ευρωπαϊκές πόλεις υπάρχουν γειτονιές όπου δεν τολμάει να περάσει αστυνομικός και όπου εφαρμόζεται 100% η Σαρία (Sharia), δηλαδή ο ψευτονόμος των ισλαμιστών.Μην παραξενεύεστε που εκατομμύρια πάμπτωχων Πακιστανών, Αφγανών, Τυνήσιων και άλλων πλήρωσαν τόσα πολλά λεφτά για να πάνε σε μια χώρα της οποίας τη γλώσσα και την γραφή αγνοούσαν και όπου δύσκολα θα εύρισκαν δουλειά. Αυτά τους τα πλήρωσε ο σεΐχης κι ο ιμάμης πίσω στο τζαμί του χωριού ή της γειτονιάς τους, γιατί αυτός ήταν ο παραλήπτης των σαουδικών (και σε μικρότερο βαθμό κουβεϊτιανών, καταρικών, εμιρατικών και μπαχρεϊνικών) κεφαλαίων που διοχετεύονταν προς τον σκοπό αυτό αφείδωλα και επί δεκαετίες.

Επί Δεκαετίες Προετοιμασία των Ισλαμιστικών Εξεγέρσεων στην Ευρώπη

Οι πετρελαιοπαραγωγικές χώρες της αραβικής χερσονήσου κι η Αίγυπτος, όντας διορισμένα σιωνιστικά καθεστώτα, είχαν υποστηριχθεί από δεκαετίες από τις ΗΠΑ, την Αγγλία και το Ισραήλ για να διαδώσουν την ουαχαμπική πανούκλα και τη χολέρα του πολιτικού ισλάμ σε όλες τις μοσυουλμανικές χώρες.Επί δεκαετίες, φιλειρηνικοί, άκακοι, μετριοπαθείς και παραδοσιακοί μουσουλμάνοι από τη Σιέρα Λεόνε, το Καμερούν, το Μαρόκο, τη Νιγηρία, την Τανζανία, την Μοζαμβίκη, το Πακιστάν, την Ινδία και την Ινδονησία στέλνονταν με ‘υποτροφίες’ – και υπό την επικρότηση των δυτικών διπλωματών και πολιτικών – στο Κάϊρο, στη Μέκκα και στη Μεδίνα να ‘σπουδάοσυν’.Στην πραγματικότητα, εκεί, όχι μόνο φανατίζονταν, ριζοσπαστικοποιούνταν, τυφλώνονταν, ξεχνούσαν το παραδοσιακό Ισλάμ του τόπου τους, γέμιζαν μίσος εναντίον της Χριστιανωσύνης, των άλλων θρησκειών, της Δύσης και γενικώτερα κάθε μη μουσουλμάνου, αλλά και ενεργώς στρατολογούνταν στο ‘μαχντικό’, ‘ισλαμο-μεσσιανικό’ πρόγραμμα καταστροφής της Δύσης και παγκόσμιας επιβολής του ‘ισλάμ’. Έτσι, μετά την ‘εκπαίδευσή’ τους, επέστρεφαν στις χώρες τους για να διαδώσουν το πρόγραμμα και να στρατολογήσουν ανάμεσα στους ανυποψίαστους ντόπιους τα στελέχη που θα πήγαιναν στην Ευρώπη.Δεν υπάρχει κανένας ‘κοινωνικός’ ή ‘οικονομικός’ ή άλλος λόγος που μετά τον Β’ ΠΠ άρχισαν να συρρέουν μουσουλμάνοι στην Ευρώπη. Πετάξτε στα σκουπίδια τις πουτάνες της ψευτο-επιστήμης της κοινωνιολογίας και τα ξερατά του κάθε πληρωμένου σιωνιστή πράκτορα Μαξ Βέμπερ. Οι καθοδηγημένες από τους σιωνιστές (και μάλιστα χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται) οργανώσεις των ισλαμιστών ξεσήκωσαν όλο τον μουσουλμανικό κόσμο με την πολιτικοποίηση (και συνεπώς γελοιοποίηση) της ισλαμικής εσχατολογίας. Γι’ αυτό, μαζεύτηκαν αυτά τα εκατομμύρια αποβράσματα αποπάτου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Φθονερά ρεμάλια ανάξια να ζουν.

Η πολύ απλή πραγαμτικότητα είναι ότι όσοι μουσουλμάνοι σπούδασαν στο σκοτάδι και στην αρρώστεια των εκεί ψευτο-πανεπιστημίων επέστρεψαν στις χώρες τους κι έγιναν εγκάθετοι ξένων καθεστώτων που σκοπό είχαν την υποδαύλιση και την έκρηξη της ισλαμικής τρομοκρατίας και την καταστροφή της Δυτικής Ευρώπης από τους κατάλληλα προετοιμασμένους ισλαμιστές μετανάστες. Αυτό είναι όλο. Οι λαθρομετανάστες των τελευταίων χρόνων είναι το μικρό κερασάκι πάνω στην τούρτα.

Πετροδολλάρια σημαίνουν σιωνιστικής υποκίνησης ισλαμική τρομοκρατία.

Πολύπλευρη προετοιμασία διάλυσης της Ελλάδας από τη Σατανοστοά Λιακόπουλου

Αλλά τα παραπάνω θα ήταν ανεπαρκή για την επιτυχή έκβαση μιας ισλαμιστικής έκρηξης κι επανάστασης στην Ελλάδα. Εκτός από το κύκλωμα που προετοίμασε μέσα σε τρεις δεκαετίες και διεκπεραίωσε τον εκτελωνισμό εκατοντάδων χιλιάδων ‘νομίμων’ μεταναστών, εκτός από το ευκαιριακό λουκουμάκι των λαθρομεταναστών και της υποκριτικής ψευδολογίας περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφορικά με τους – πρόστυχα περιγραφόμενους ως πρόσφυγες – εκπαιδευμένους τρομοκράτες, συντελέστηκε μία, ακόμη μεγαλύτερη, ανομία στην Ελλάδα (και βέβαια αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλες τις άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες).Προετοιμάστηκαν, με τεράστια προσοχή και με συνενοχή πολλών στην εσχάτη προδοσία, τα ιδεολογικά-πολιτικά πλαίσια μέσα στα οποία θα γινόταν επιτρεπτή μια τόσο σημαντική αλλοίωση της σύστασης του πληθυσμού της χώρας που ήταν στο 97.5% ορθόδοξος χριστιανικός. Άνοδος της αθεΐας, ένταση της αδιαφορίας για την θρησκεία, αγνωστικισμός, στροφή στον υλισμό και στην καλοπέραση, διάβρωση των ηθών με ομοφυλοφιλία και ναρκωτικά, και η διαδεδομένη πολλαπλή πολιτική ηλιθιότητα της ανοχής, του αρχαιολατρικού εθνικισμού, του πολιτικώς ορθού, του διεθνισμού, του φιλελευθερισμού, και της παγκοσμιοποίησης μείωσαν δραστικά τον αριθμό των πραγματικών χριστιανών ορθοδόξων.Αν αυτή τη στιγμή, οι ‘νόμιμοι’ μετανάστες κι οι λαθρομετανάστες φτάνουν το 1.2 εκ., η αναλογία δεν είναι 88% χριστιανοί και 12% μουσουλμάνοι, αλλά το ποσοστό των χριστιανών είναι πολύ χαμηλότερο. Αυτό αποτελεί σημαντική παράμετρο στα σιωνιστικά σχέδια γιατί την στιγμή της έκρηξης κι εξέγερσης, οι ισλαμιστές τρομοκράτες – τα φίδια που φιλοξενεί η άμοιρη Ελλάδα των χρήσιμων ηλίθιων – δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν το 88% του πληθυσμού αλλά το 60%, ή και ακόμη λιγώτερο. Τα χιλιάδες μέλη της σιωνιστικής σατανο-στοάς του Λιακόπουλου εργάστηκαν επιμελώς και σε όλα τα πολιτικά μήκη και πλάτη για να διαδοθούν τα ως άνω αυτοκαταστροφικά ιδεολογικά-πολιτικά πλαίσια.Προετοιμάστηκε, πάντοτε με τεράστια προσοχή και με συνενοχή πολλών στην εσχάτη προδοσία, το νομικό-διοικητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα γινόταν μη αναστρέψιμη η εφαρμογή των παρακάτω σταδίων του σχεδίου. Έτσι, πολλοί από τους πρώτους αφιγμένους παντρεύτηκαν αφελείς κι ηλίθιες ελληνίδες που ήταν ανυποψίαστες για την εθνική προδοσία που επιτελούσαν φέρνοντας στον κόσμο βρέφη που θα γίνονταν ισλαμιστές τρομοκράτες και προδότες της πατρίδας της ίδιας της μητέρας τους.

Φυτώριο Ισλαμιστών Τρομοκρατών το Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο

Επιπλέον, προετοιμάστηκε το θεωρητικό-επιστημονικό περίγραμμα που απαιτείται για να επικρατήσουν στην Ελλάδα οι προετοιμασμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες, όταν εξεγερθούν. Αυτό είναι μια πολύ κρίσιμη διάσταση. Διαβρώθηκαν τα πανεπιστήμια, τα ερευνητικά κέντρα, και γενικώτερα ο επιστημονικός κόσμος της χώρας από ψευτο-επιστήμονες, πληρωμένους πράκτορες αυτής της σιωνιστικής ψευτοστοάς, οι οποίοι διέδωσαν άπειρα ψέμματα σχετικά με το Ισλάμ.Τα διαδεδομένα μέσω των εγκαθέτων της στοάς αυτής στο Πάντειο ψευτο-πανεπιστήμιο ψέμματα δεν είναι απλώς ανακρίβειες που οφείλονται σε άγνοια ή σε μια συλλήβδην δυσφήμηση που ούτως ή άλλως δεν θα είχε κανένα σημαντικό αποτέλεσμα.Είναι λειτουργικά ψέμματα που χρησιμεύουν στο να πιστέψουν οι αφελείς κι ανυποψίαστοι φοιτητές ως Ισλαμική Ιστορία …..– την ψευτοϊστορία των ισλαμιστών τρομοκρατών

– τα ψέμματα των λυσσασμένων βρωμόσκυλων των ψευτο-πανεπιστημίων Αλ Άζχαρ του Καΐρου, της Μέκκας και της Μεδίνας που είναι όλα τους αισχρές βιομηχανίες παραγωγής βαρβάρων, αμόρφωτων, αντιχριστιανών, αντι-δυτικών κι αντι-ευρωπαϊκών φανατικών ιμάμηδων και σεΐχηδων

– τις διαστρεβλώσεις των ουαχαμπιστών, και

– τις παραποιήσεις των παιδοβιαστών και των καννιβάλων του πολιτικού Ισλάμ.

Πράγματι, λίγο χρόνο μετά τη σύσταση της σατανικής ψευτοστοάς του Λιακόπουλου εμφανίστηκε ένα γελοίο και πρόστυχο υποκείμενο, ένας ψευτο-θεολόγος που είχε μυηθεί σε σατανο-εκκλησίες ιησουϊτών, και μάλιστα διορίστηκε στο Πάντειο ψευτο-πανεπιστήμιο σαν καθηγητής της “Πολιτικής Ιστορίας του Ισλαμικού Χώρου”.Αυτός είναι ο Αντίχριστος κι Ανθέλληνας Κωνσταντίνος Πάτελος που πρέπει όποιος τον βρει στον δρόμο να............

Το βρωμερό αυτό κάθαρμα δίδαξε για δεκαετίες στις χιλιάδες θύματά του σαν τάχα ισλαμική ιστορία την ψευτο-ιστορία που πιστεύουν οι ισλαμιστές, οι φανατικοί, οι αμόρφωτοι, κι οι λυσσασμένοι από αντιδυτικό μίσος οπαδοί βρωμοσεΐχηδων που παντρεύονται τέσσερις γυναίκες, κι άμα θέλουν να γαμήσουν μια άλλη χετζαμπωμένη πουτάνα του σημερινού ξεφτυλισμένου ισλάμ, δολοφονούν εν ψυχρώ μια από τις γυναίκες τους, φωνάζουν ψευτομάρτυρες που τους καλύπτουν και παντρεύονται το επόμενο θύμα που τους το πουλάει ο πατέρας του (χωρίς καταβολή προίκας δεν γίνεται γάμος στην ψευτοθρησκεία των σατανογούρουνων αυτών).Τα ψέμματα και τις αλλοιώσεις λοιπόν που αυτοί οι αμόρφωτοι ουαχαμπιστές και οπαδοί του πολιτικού ισλάμ πιστεύουν σαν τάχα ισλαμική ιστορία, τα δίδαξε ο εθνοπροδότης Κωνσταντίνος Πάτελος στους κρετίνους που τον άκουσαν κι έτσι πίστεψαν ότι όλα αυτά τα ψέμματα “είναι” η “πολιτική ιστορία του ισλαμικού χώρου”.Λίγη σημασία έχουν τα καίρια πραγματικά λάθη του βρωμόγυφτου Πάτελου που τόσο βλακόμετρο είναι που γράφει στην εισαγωγή του ψευτο-εγχειριδίου του ότι η Σαουδική Αραβία έχει …. τροπικό κλίμα (!!!) κι ότι ο Ισημερινός διέρχεται από το μέσο της χερσονήσου (!!!).Αυτά μόνο πιστοποιούν το κακούργημα που έγινε με την πρόσληψη αυτού του ανθέλληνα εγκάθετου της ψευτο-στοάς του Λιακόπουλου – ένα κακούργημα στο οποίο συμμετείχαν όλες οι διοικήσεις του κοπρο-Παντείου που τον διατήρησαν στη θέση του μέχρις ότου το καθήκι αυτό συνταξιοδοτήθηκε.

Η Εκμηδενιστική Βιβλιοκρισία του Ψευτο-εγχειριδίου του Ανθέλληνα Πάτελου εκ μέρους του κ. Μεγαλομμάτη

Πως ήξεραν τα γελοία υποκείμενα που εργάζονταν στο κοπρο-Πάντειο ότι ο Πάτελος ήταν αμόρφωτος κι έγραφε βλακείες στο κωλόχαρτο-εγχειρίδιό του;

Αυτό είναι απλό.Το είχε έγκαιρα καταγγείλει ο ανατολιστής ιστορικός Κοσμάς Μεγαλομμάτης ήδη με μακροσκελέστατο άρθρο – βιβλιοκρισία του στο περιοδικό Διαβάζω τον Απρίλιο του 1988! Μόλις το 1986 είχε συσταθεί η σαταναστοά των σιωνιστών ανθελλήνων και μόλις είχε αρχίσει να δουλεύει στο κορπώνυμο ψευτο-πανεπιστήμιο το αμόρφωτο σκουλήκι Πάτελος.Κι όμως ο κ. Μεγαλομμάτης, πολύ πριν γίνει μουσουλμάνος, αν και ζούσε στο εξωτερικό, ήταν εκεί για να κατεξευτελίσει το ψευτο-εγχειρίδιο, με το οποίο στραβώθηκαν γενιές και γενιές Ελλήνων φοιτητών, και να προειδοποιήσει – δυστυχώς όταν κανένας δεν νοιαζόταν για ν’ ακούσει.Οι φοιτητές της Παντείου, αν δεν ήταν χαϊβάνια του χειρότερου φυράματος, θάπρεπε να είχαν κάψει το εγχειρίδιο και να είχαν λυντσάρει τον αμόρφωτο Πάτελο που ποτέ του δεν παρακολούθησε ούτε μία ώρα ενός έστω μαθήματος πρώτου πανεπιστημιακού έτους σε ισλαμολογία σε ένα σημαντικό πανεπιστήμιο της Ευρώπης ή της Αμερικής, και που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία προβάλλοντας τις ισλαμιστικές διαστροφές ως … αληθινή ιστορία.Πολύ χειρότερη από την παραπληροφόρηση, την ημιμάθεια, την άγνοια και την σύγχυση που έχει όποιος έτυχε να διαβάσει το κωλόχαρτο – ‘εγχειρίδιο’ του Πάτελου, είναι η πνευματική διάβρωση που υφίσταται με το περιεχόμενα του εγχειριδίου. Η διάβρωση αυτή καθιστά κάθε άτομο που διάβασε το εν λόγω ανθελληνικό φυλλάδιο ανίκανο να αντιδράσει στην μεθοδευμένη, διεθνή προπαγάνδα της ισλαμικής τρομοκρατίας. Κι αυτή η αδρανοποίηση είναι ό,τι χρειάζονταν οι σιωνιστές για να προωθήσουν τα σχέδιά τους μέχρι σήμερα κι από δω και μπρος.

Παρουσιάζω εδώ ολόκληρη την εισαγωγή που προτάσσει πρόσφατα στο μπλογκ του, αναδημοσιεύοντας το μακροσκελέστατο άρθρο – βιβλιοκρισία, ο ανατολιστής ιστορικός καθηγητής Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης, ο οποίος, αν και έγινε μουσουλμάνος το 1992, προβαίνει συχνά – πυκνά σε καταλυτική κριτική του σημερινού ψευτο-ισλάμ και των βαρβάρων, αφιονισμένων από τον ουαχαμπισμό και το πολιτικό ισλάμ, μουσουλμάνων. Παραδείγματα αρθρογραφίας και ημοσιεύσεων του κ. Μεγαλομμάτη:

https://www.academia.edu/25906093/Abolish_your_fake_Ramadhan_stupid_-_by_Prof._Muhammad_Shamsaddin_Megalommatis

Ακολουθεί η εισαγωγή την οποία πρόταξε ο κ. Μεγαλομμάτης στο μπλογκ του αναδημοσιεύοντας το παλαιό άρθρο – βιβλιοκρισία του εγχειριδίου που προωθεί την ισλαμιστική τρομοκρατία στην Ελλάδα, αδρανοποιώντας τους αφελείς κι ανίκανους να ασκήσουν κριτική αναγνώστες-φοιτητές. Σατανιστές Ψευτομασώνοι & Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο   https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: