ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙς ΝΗΣΙΔΕς
γράφει ο Sotiris Kazakis

Μας δουλεύουν?
Κατέβασαν ή δεν κατέβασαν οι Τούρκοι σημαίες από νησιά μας? Δεν γνωρίζω! Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι τις συγκεκριμένες δραστηριότητές τους, τις έχουν βιντεοσκοπήσει το δε βίντεο το έχουν αποστείλει στην Ελληνική Κυβέρνηση! Δεν γνωρίζω!
Η απλή λογική λέει ότι αν είχαν στα χέρια τους τέτοιο βίντεο – τεφαρίκι, θα είχε παίξει «εν χοροίς και οργάνοις» στις τηλεοράσεις για να πάρουν …δόξα και δεν θα το έστελναν μυστικά στην Ελληνική Κυβέρνηση!
Εάν βέβαια συνέβη κάτι ...τέτοιο πρόκειται για ευθεία προσβολή εδάφους και αποτελεί «αιτία πολέμου».
Οι Τούρκοι μας ταπεινώνουν διαρκώς. Έχοντας απέναντί τους μια αδύνατη και ανίκανη ελληνική κυβέρνηση.
Όμως δεν είναι αυτοί οι Έλληνες και η Ελλάδα. Οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και αξιοπρέπεια. Και νιονιό ενίοτε. Ξέρουν να μάχονται ιδίως όταν υπερασπίζονται την τιμή και την χώρα τους. Η Κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί αυτούς τους Έλληνες.
Το θέμα μας τώρα είναι η Τουρκία. Το τσίρκο που μας κυβερνά έπεται. Πολύ φοβούμαι ότι κυοφορούνται υπογείως μεγάλες ανατροπές και Γουδιά. Για να εκπληρωθεί το ρηθέν υπό του προφήτου: «όταν σκάβεις τον τάφο του αλλουνού πέφτεις εσύ, κατά κανόνα, μέσα»! Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!...

εάν δεν είμαστε άξιοι να υπερασπίζουμε το σπίτι μας - το έδαφός μας από εισβολείς, τότε ας παραδοθούμε να τελειώνουμε! Ή όπως είπε κι ο ατσίδας υπουργός ας κάνουμε ότι ...κοιμόμαστε! Εγώ δεν λέω να επιτεθούμε αλλά να αμυνθούμε αξιοπρεπώς! Πράγμα που μπορούμε! Είμαστε εξοπλισμένοι σαν αστακοί και έχουμε καλές ένοπλες δυνάμεις (διακεκριμένες!). Να χτυπήσουμε αποφασιστικά και επί τόπου αυτούς που μας εμβόλησαν το πλοίο! Να αφήσουμε στον τόπο όσους πατήσουν εδαφός μας για να αφαιρέσουν σημαίες! Να φρουρούμε άγρυπνα και αποτελεσματικά τα "γκρίζα" σημεία όπως και τα σύνορά μας! Και φυσικά να μην τα βάζουμε με τους νεαρούς που έστησαν σημαίες σε νησιά πολύ μακριά μάλιστα από τα σύνορα (Φούρνοι Ικαρίας). Εάν πρόκειται για έδαφός μας γιατί να μην πρέπει να το πλησιάζουμε? Στην Γαύδο νότια της Κρήτης μπορούμε να βάλουμε σημαία? Γιατί κι αυτήν την αμφισβητούν οι Τούρκοι! Κυρία Δόδου το Ισραήλ είναι μία χώρα του μεγέθους μας. Γιατί όλοι το φοβούνται? Γιατί αυτοί έχοντας συνείδηση του μεγέθους και του εχθρικού περιβάλλοντός τους προετοιμάζονται πάντα για τα χειρότερα! Εκπαιδεύονται, εξοπλίζονται, παράγουν πλούτο και ισχύ, δεν λαπαδιάζουν! Δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα καλή μου! Το έχουμε αποδείξει και στα πεδία των μαχών και σχετικά πρόσφατα! Θα το ξανααποδείξουμε εάν χρειασθεί! Προς το παρόν ας υπερασπιζόμαστε δυναμικά το σπίτι μας, τα νησιά μας με την δύναμη αποτροπής που διαθέτουμε χωρίς να επιτιθέμεθα! Είναι δύσκολο? Και όσον αφορά τις κυβερνήσεις δεν θα έκαναν όλες το ίδιο! Ο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον τρόπο του τριπλασίασε την Ελλάδα και την κατέστησε υπολογίσσιμη και σεβαστή σε ελάχιστο χρόνο! Δεν είναι ίδιοι όλοι! Τετοια πεποίθηση εδραιώνει την ηττοπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: