ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

ΜΑΥΡΟ......

Γράφει ο Sotiris Kazakis
Μάλλον φαίνεται σίγουρο ότι θα υπάρξει εθνική τραγωδία. Θα ταπεινωθούμε και αμέσως μετά (όχι για πολύ!) θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μας συμβεί: 1897, Μικρασιατική Περιπέτεια, Κύπρος κλπ.
Ό,τι μας συμβαίνει κι ό,τι μας συμβεί είναι μαθηματικό αποτέλεσμα της εθνικής μας σχιζοφρένειας. Δεν σκεπτόμαστε σοβαρά, δεν σχεδιάζουμε, δεν έχουμε εγκράτεια, δεν εισφέρουμε σε καμία κοινή προσπάθεια, δεν ανεχόμαστε καμία διεύθυνση, δεν πειθαρχούμε, το ...ατομικό μας συμφέρον προέχει του συλλογικού, η ηθική μας είναι λάστιχο.
Τους κυβερνήτες μας τους διαλέγουμε μέσα από τον καθρέφτη μας. Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή μας. Ας τους φάμε στην μάπα!

Πνιγόμαστε. Οικονομικά και εθνικά. Εισπράττουμε το αποτέλεσμα των έργων της …ελεύθερης ζωής μας. Της φονικής επιπολαιότητας και αμεριμνησίας μας. Του πολύμορφου μεγαλοϊδεατισμού μας. Του σουσούδικου μικρομεγαλισμού μας. Βρυχόμαστε αλλά είμαστε ποντίκια.
Δεν πιστεύω τίποτε. Δεν ελπίζω τίποτε. Είμαι σκλάβος ανάμεσα σε σκλάβους.https://www.facebook.com/sotiris.kazakis?Φωτογραφία του χρήστη ARKAS -The Original Page.

Δεν υπάρχουν σχόλια: