ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΒΟΥΛΗ ΑΛ ΤΣΑΝΤΊΡΙ...Thanasis Papadimitriou

---Είναι να απορεί κανείς πόσα μπουμπούκια έχουν μαζευτεί στη Βουλή.
Μετά τις Παμακεδονικές Ενώσεις και το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, έστειλε μια επιστολή προς τους βουλευτές, που τους καλεί ούτε λίγο ούτε πολύ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που αρμόζει σε Έλληνες βουλευτές.
Αποτέλεσμα.
Το κείμενο έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης επισημαίνοντας πως «Από ένα σημείο και μετά το γελοίο γίνεται επικίνδυνο και θα πρέπει να παρέμβουν ...οι εισαγγελικές αρχές και η Δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατό να απειλούνται κατά αυτό τον προκλητικό τρόπο οι Έλληνες βουλευτές με θάνατο και ισόβια»
Τι δεν κατάλαβες πατριώτη;
Αυτό το πολιτικά αμόρφωτο και εθνικά αναίσθητο μπουμπούκι που είναι σήμερα στη Βουλή και αύριο άγνωστο πού, όχι μόνο δεν θεωρεί σοβαρή την ανησυχία του λαού για την παραχώρηση ταυτότητας του Ελληνικού έθνους σε γειτονικό λαό, επιχείρημα για μελλοντικές Τουρκικές Γερμανικές Ρωσικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα τύπου ΑΦΡΙΝ, αλλά ζητάει να παρέμβει και εισαγγελέας...
Ένα πράμα δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί. Στο τέλος αυτού του πολέμου, οι συνεργάτες δεν θα έχουν την ίδια κατάληξη με εκείνους του Δευτέρου πολέμου, όπου αντί να υποστούν τις όποιες συνέπειες του νόμου, τους ανατέθηκε και η διακυβέρνηση της χώρας.
Στο τέλος αυτού του πολέμου η τιμωρία θα είναι τιμωρία, αλλιώς δεν θα υπάρχει ηθική που να επιβάλει νόμους κράτους με μέλλον.

---Όταν η Ελλάδα έπρεπε να ενισχύεται αμυντικά, η μόνη ανησυχία ήταν πως ο μισθός θα έπρεπε να είναι όπως του Λονδρέζου ή του Βερολινέζου..
Η μόνη λογική που κυριαρχούσε ήταν η λογική της κατανάλωσης και της ευημερίας σε μια κοινωνία που η οικονομία της δεν είχε καμιά σχέση με τις υπόλοιπες των νεοαποικιοκρατικών χωρών...
Σήμερα που η Τουρκία βρίσκεται σε νευρική κρίση για τους δυο στρατιωτικούς που κρατάει ομήρους(ποιος ξεχνάει εκείνο τον ανόητο που πληρώνεται αδρά και μας έλε...γε ότι είναι μια τυπική διαδικασία η ελευθέρωση τους),τρέχουν όλοι σαν κλαμένες χήρες..
Άλλος παρακαλάει τη Μέρκελ άλλος τον Εμίρη του Κατάρ και άλλος τον Πούτιν..
Τους τρεις συμμάχους δηλαδή του Ερντογάν...
Κυβέρνηση σε τσαντίρι      https://www.facebook.com/thanasis.papadimitriou

Αποτέλεσμα εικόνας για σκηνη ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: