ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ “ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”…

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ “ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”…

Ο Γιαννακόπουλος κυματοθραύστης του Ισλαμο-φασισμού της Euro league…


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Σημείωνα στη στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” της Ελεύθερης Ώρας στις 19 Δεκεμβρίου 2017, τα παρακάτω:
«Λίγο πριν την έλευση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, δόθηκε συνέντευξη στον Σκάι, ιδιοκτησίας του κ. Γιάννη Αλαφούζου και στον Συστημικό δημοσιογράφο, άνθρωπο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κ. Αλέξη Παπαχελά! Αυτό αναρωτήθηκα στο άρθρο μου της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα, πως δηλαδή, ο Σκάι έδωσε βήμα στον Ερντογάν ώστε πριν την έλευσή του στην Αθήνα, να μιλήσει για όλες εκείνες τις παράλογες αξιώσεις του! Αμφισβητώντας τη Συνθήκη της Λωζάννης και εγείροντας αλυτρωτικές διεκδικήσεις! Θέτοντας το ερώτημα: Δόθηκε από την πλευρά της κυβερνήσεως “εμπιστευτική οδηγία” όπως λέγεται στα ΜΜΕ (πάγιος κανόνας σε περιπτώσεις ελεύσεως Προέδρων ή Πρωθυπουργών μιας χώρας σε άλλη χώρα); Γιατί, αν δόθηκε και την παραβίασε ο Σκάι, τότε πρέπει να του επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις! Εάν όχι, τότε η κυβέρνηση υπέπεσε σε πολύ σοβαρό ατόπημα και πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης! Τα οποία θα πρέπει να προκαλέσουν συζήτηση στη Βουλή για τις ευθύνες της κυβερνήσεως, του ξεσαλώματος του Ερντογάν στη Θράκη μας!
Ωστόσο, με καθυστέρηση λίγων ημερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του Σκάι με τη συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου!
Αφού είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, οι συνεντεύξεις που θα έδιναν, να δίνονταν στο Τουρκικό Πρακτορείο Anadolu (όπου και έδωσε τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Τουρκία) και στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ)!
Όμως, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη στο ΑΠΕ ΜΠΕ και την έδωσε στο Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου! Έτσι λέγεται πως, ο Τούρκος Acun Ilicali του Survivor, έβαλε πλάτη για το φίλο του Γιάννη Αλαφούζο!
Την αμέσως επομένη ημέρα ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κραδαίνοντας την Ελεύθερη Ώρα, είπε:
«… ο Ερντογάν ήταν να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ και έδωσε στο Σκάι! Γιατί; Όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του δημοσιογράφους “με μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσής μου”! Ποιος είναι αυτός; Είναι ένας παραγωγός Τούρκος με σήριαλ, που έχει το Survivor! Αυτή είναι η αλήθεια και ξέρω ότι σας πειράζει…»!
Εμείς, απλά να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Κοτζιά, ο οποίος παραδέχεται δημόσια πως, η δική μας πληροφόρηση είναι μπροστά από αυτή του Υπουργείου του»!

Ο παραγωγός του Survivor θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον;

Σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί μετά από συνάντηση των Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν και Acun Ilicali διαφαίνεται πολύ ευκρινώς η οικειότητα των δυο ανδρών! Διαφαίνεται πως, η πίστη και η αφοσίωση του παραγωγού του Survivor προς τον Τούρκο Σουλτάνο είναι μεγάλη! Όπως βέβαια και η εμπιστοσύνη που έχει ο Ερντογάν προς τον Τούρκο παραγωγό!
Έτσι, η πηγή μας που γνωρίζει πολύ καλά το παρασκήνιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων, μας διαμήνυσε πως δεν πρέπει να εκπλαγούμε εάν δούμε στο μέλλον, τον Acun Ilicali σε υψηλότατη κυβερνητική θέση! Ας πούμε – μας είπε με ιδιαίτερο νόημα – στη θέση του διοικητή της ΜΙΤ ή ακόμη και αυτή τη θέση του Πρωθυπουργού της Τουρκίας!
Μια απίστευτη πληροφορία, που θα περιμένουμε να δείξει ο χρόνος τη διάψευση ή την επαλήθευσή της!
Ωστόσο, ο Acun Ilicali μέσω των σήριαλ που ελέγχει, έχει εισχωρήσει, όχι μόνο στα ελληνικά σπίτια, αλλά το νου, τη σκέψη και την καρδιά των “ανυποψίαστων” Ελλήνων τηλεθεατών! Σήριαλ, που απλόχερα τους πρόσφεραν οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Πατρίδος, αφού ως μόνο μέλημά τους είχαν το οικονομικό κέρδος! Σφυρηλάτηση που ξεκίνησε από την προβολή της τούρκικης σειράς: “Τα σύνορα της αγάπης”!
Αυτή η διακόρευση της σκέψεως και της καρδιάς των Ελλήνων, ήταν η μια πλευρά του νομίσματος της τουρκικής διπλωματίας! Η άλλη πλευρά είναι η εξαγορά ελληνικών επιχειρήσεων, καταστημάτων και οικιών από Τούρκους, κυρίως στην Αθήνα και ο επικίνδυνος εποικισμός της Ελλάδος από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αμφιβόλου προελεύσεως “μεταναστών – προσφύγων”!
Και αναρωτιόμαστε, ποια θα είναι αυτή η δύναμη που θα μπορούσε να αναχαιτίσει και να ανατρέψει αυτόν τον σχεδιασμό, τον κίνδυνο για την Αθήνα, την Ελλάδα και τον Παγκόσμιο πολιτισμό;

Αναχαιτίσαμε την πώληση του Παναθηναϊκού στους Τούρκους…  

Σε άρθρα μου κατά το παρελθόν αποκαλύψαμε τις προθέσεις των Τούρκων να αγοράσουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!
Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα, που είχαν απήχηση και στους ένθερμους υποστηριχτές του “τριφυλλιού”, επιτεύχθηκε η αναχαίτιση αυτών των σχεδίων!
Μια αγορά που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την επιζητούσε διακαώς ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, αφού γνωρίζει – όπως θα έλεγε και ο Dr Κωνσταντίνος Γρίβας, ότι: “Όποιος ελέγχει τον Παναθηναϊκό ελέγχει την Αθήνα, όποιος ελέγχει την Αθήνα, ελέγχει την Ελλάδα και όποιος ελέγχει την Ελλάδα ελέγχει τον πλανήτη, διότι η Ελλάς είναι το Ιερό και Άγιο Δισκοπότηρο του πλανήτη”!
Την ΠΑΕ ΠΑΟ, που όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ αθλητικών εφημερίδων τις τελευταίες ημέρες, ενδιαφέρεται ακόμη να αγοράσει η οικογένεια Γιαννακόπουλων!
Κάτι που θα ήταν ευχής έργον!

Ο Γιαννακόπουλος κυματοθραύστης του Ισλαμο-φασισμού της Euro league…

Είχαμε επίσης αναφερθεί σε άρθρα μου, ότι η διπλωματία – προπαγάνδα της Τουρκίας “περνάει” από τον αθλητισμό! Είχαμε αναφερθεί πως, δεν είναι τυχαία η εμπλοκή των τουρκικών αερογραμμών ως του μεγάλου χορηγού της Euro league, επί σειρά ετών! Που είχε ως επιστέγασμα, την “απονομή” του πρώτου Κυπέλλου σε τουρκική ομάδα, πέρσι στην Κωνσταντινούπολη!
Γι΄ αυτό σήμερα θα τονίσουμε πως, δεν είναι διόλου τυχαία η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του εκτελεστικού διευθυντή της Euro league Τζόρντι Μπερτομέου!
Γιατί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι θύλακας αντίστασης στα σχέδια των Τούρκων για την αρπαγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Γιατί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμπνέεται και εμφορείται από πατριωτικά αισθήματα! Όταν, στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ ΠΑΟ σε περίοπτη θέση υπάρχει το ανδρομέδιο ελληνικό έμβλημα, που υπήρχε και στη μπάλα της Euro league πριν χρηστεί μέγας χορηγός της η Turkish Airlines!
Αφού ο Τζόρντι Μπερτομέου “εξυπηρετεί” την ΝΤΠ και την Παγκοσμιοποίηση της ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας και θέλει πάση θυσία να εμβολίσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οδηγώντας τον στην αποχώρησή του από αυτό το στημένο παιχνίδι των Τούρκων!
Ας είναι προσεκτικός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και προετοιμασμένος, γιατί ενδεχομένως το “παιχνίδι” εναντίον του να χοντρύνει επικίνδυνα!

Γιατί, οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για κλιμάκωση του πολέμου εναντίον του, ειδικότερα με βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση, επιχειρηματικά, αθλητικά, κοινωνικά!
Πάντως, μακάρι τον τσαμπουκά και τον ανδρισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να είχαν, οι σημερινοί κυβερνήτες της Ελλάδος, έναντι της επιθετικότητας και του παραλογισμού του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: