ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ Π.Α.Μ.Ε ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟ[ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ....]

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
Ο Διόδοτος δεν έχει χριστεί κομμουνιστο-διώκτης. Αναζητά αντικειμενικά δεδομένα. Τα σύγχρονα στοιχεία δείχνουν ότι το ΚΚΕ δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην 5η φάλαγγα όταν επιτεθεί η Τουρκία. Το ΠΑΜΕ θα ΠΑΕΙ στον πόλεμο υπέρ της πατρίδος.


Η όλη στάση του ιστολογίου μας έχει αποδειχτεί ότι έχει έναν σαφή, αγνό και ανεπηρέαστο πατριωτικό προσανατολισμό.

Η ανάρτησή μας δολοφόνοι κομμουνιστές... φυσικά και έδωσε εντυπώσεις μίσους κατά των κομμουνιστών, και ειδικά με τις παραπομπές που αναφέρονταν στο γεγονός ότι «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.»http://www.kke.gr/19o_synedrio/to_programma_toy_kke_poy_pshfisthke_sto_19o_synedrio_

Όμως, ο τρόπος που μεταφράστηκε αυτό από κάποια μπλογκς, ότι "κοίτα...τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια", δεν έχει και απόλυτη σαφήνεια. Βιάζεται να εδραιώσει αλόγιστο κομμουνιστικό μίσος. Δεν αποδεικνύει δηλαδή ότι οι αριστεροί (και δεν μιλάμε για γιαλαντζί αριστερούς σαν τον Τσίπρα και τους Ανταρσύες και τους ψευδ-αναρχοάπλυτους που είναι σαφέστατα η 5η φάλαγγα) δεν θα πάρουν το όπλο να πάνε να προστατεύσουν καταρχάς τα ελληνικά εδάφη από τους Τούρκους, ασχέτως των σε σύντομο χρόνο παραλλήλων σχεδίων τους να κατακτήσουν την εξουσία. Εξάλλου αυτά τα λένε μια ζωή. Και αποτελούν μια ουτοπική -το γνωρίζουν και οι ίδιοι- διαχρονική επιδίωξη, εφόσον είναι στη φύση του ίδιου του Ελληνισμού να μην μπορεί να ευδοκιμήσει εδώ, πραγματικά τέτοιο σύστημα. Να έχουμε να λέμε δηλαδή...

Εμφύλιος πόλεμος τέτοιου είδους δεν θα ξανα-υπάρξει. Αυτό που αποκαλούμε -και αναμένουμε φυσικά- θα είναι πόλεμος ανθελλήνων πρακτόρων μετα λαθροεποίκων εναντίον πατριωτών.

Και το ΚΚΕ, όλα δείχνουν πως θα είναι με τους πατριώτες, και εναντίον του εξωτερικού και εναντίον του εσωτερικού εχθρού. Και δεν ξέρω κανέναν ΚΚΕ γνωστό μου που να λέει ότι δεν θα πάρει το όπλο να υπερασπιστεί την Ελλάδα σε μια γενική επιστράτευση. Μόνο κάτι συριζοκαμμένα και ανταρσυοκαμμένα θα συνεχίσουν να μισούν κάθε τί ελληνικό και θα την κοπανήσουν για την Ευρώπη, όσα δηλαδή δεν συμπαραταχθούν με μαχαίρια στα χέρια, μαζί με τους τζιχαντιστές.


Σε άρθρο της Καθημερινής (εδώ), σε ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 27/2/2018 στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, στην πλατεία Συντάγματος, είπε μεταξύ άλλων:

«Οι κομμουνιστές, όπως πάντα στην ηρωική 100χρονη ιστορία μας, θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, για να συντριβεί ο όποιος ξένος εισβολέας εάν τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα».


Επίσης, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM του Γιώργου Τράγκα στις 15/3/2018, είπε ότι "ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ και η Ελλάδα είναι απελπιστικά μόνη της, η νεολαία μας είναι αυτή που θα ματώσει από πόλεμο, ούτε ενισχύσεις από Γάλλους, Γερμανούς ή άλλους Ευρωπαίους θα έχουμε".


Η συνέντευξη αυτή είναι όλη ενδιαφέρουσα. Μαρτυρεί πως ο Τσίπρας είναι ο πραγματικότερος υπηρέτης του Κεφαλαίου που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα και κατάργησε ουσιαστικά, όχι τυπικά, την σύσταση Σωματείων που διενεργούν κινητοποιήσεις και Απεργίες, πράγμα που δεν είχαν διανοηθεί ουδέποτε ούτε οι κυβερνήσεις της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να πράξουν, να πειράξουν δηλαδή το απεργιακό δικαίωμα.

Ο θεός του Τσίπρα είναι η καρέκλα και κανόνισε μνημόνια μέχρι το 2060, τα οποία θα ονομάσει "Επιτήρηση".

Για το Σκοπιανό ανέφερε ότι κανονικά πρέπει να ασκηθεί βέτο από την Ελλάδα τον Ιούλιο, να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Η σύλληψη και η κράτηση των δύο αξιωματικών μας στον Έβρο, πρέπει να ειδωθεί από την πλευρά της ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ της τουρκικής επιθετικότητας και όχι του εφησυχασμού που επιδίωκε αρχικά η Κυβέρνηση.

Και το ωραιότερο 🙂 της συνέντευξης είναι στην στιγμή που είπε ότι "Η Κυβέρνηση κάλεσε τον Ερντογάν για να του δώσει την δυνατότητα να αναβαπτίσει τις τουρκικές διεκδικήσεις, εντός ελληνικού εδάφους!" 

ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΛΑΔΗ. 


Εκτίμηση του Διόδοτου είναι ότι τα κρυφά αφεντικά της χώρας θα αποφασίσουν σύντομα να απομακρύνουν τον Δ.Κουτσούμπα από το πόστο του.
Ευχή μας λοιπόν είναι, να παραμείνει Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, αν πρόκειται με τον λόγο του, κι εφόσον τον τηρήσει, κι εφόσον ακολουθούν πάντα τον λόγο του Γ.Γ. οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ, ..να υπερασπιστούν μαζί μας τα παιδιά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, τα Πάτρια Εδάφη και την Ελευθερία.

Αν μη τί άλλο... θα επαληθευτεί και ο γέρων Άγιος Παΐσιος, όταν είπε ότι "στο πλευρό των πατριωτών θα είναι και το ΚΚΕ"


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 20/3/18

Δεν υπάρχουν σχόλια: