ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ..


ΓΡΑΦΕΙ Ο Basil Lykiardopoulos
Οι δέκα μεγαλύτερες αποκαλύψεις του Ομήρου, για τις οποίες η επιστημονική κοινότητα του πλανήτη δεν έχει την παραμικρή ιδέα .
1].- Το παρόν σύστημα ειναι έλλογος οργανισμός . Η δημιουργία ανθρώπινης, θνητής ζωής ,αποτελεί έναν απο τους δομικούς του όρους .
2].- Δημιουργος του παρόντος συστήματος νοείται κάποια οντότητα με το όνομα ΥΠΕΡ – ΘΥΜΟΣ .
3].-Θεός στο παρόν σύστημα λογίζεται το αρχέγονο κύτταρο και η αρχέγονη έλικα στο εσωτερικό του . Η δημιουργία του αποτελεί αποτέλεσμα των διεργασιών της κοσμικής σκόνης και του βίο- ηλεκτρομαγνητισμού των πρώτων “στιγμών” της μεγάλης έκρηξης . Έκτοτε αποθηκεύει στις μνήμες του τα πάντα όλα που συμβαίνουν στο περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να μεγαλουργήσει .
4].-Η ανθρώπινη γνώση δεν ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό του πλανήτη αλλά στο ανθρώπινο γονιδίωμα ,την ψυχή του ανθρωπου . Όλες οι γνώσεις του ανθρώπινου γένους διαχρονικά ειναι αποτέλεσμα της καλής θέλησης του θεού, προς το δημιούργημα του, για να βρει τον δρόμο της πνευματικής του ανάτασης στο επίπεδο των αθάνατων οντοτήτων.
5].- Το παρόν σύστημα ειναι μοναδικό στο είδος του . Στα υπόλοιπα υπαρκτά σύμπαντα δεν υπάρχουν θνητές ανθρώπινες οντότητες .
6].- Το παρόν σύμπαν ειναι ηλεκτρομαγνητικής υφής ,σφαιρικό και κατά περίπτωση κυρτωμένο .Οι δομικής φύσης κυρτώσεις του καθιστούν δυνατή την επικοινωνία των υπό δημιουργία ανθρώπινων οντοτήτων σε λογικά χρονικά διαστήματα, μέσω των ηλεκτρομαγνητικών στρεβλώσεων που δημιουργούνται [ουράνιοι ποταμοί – σκουληκοτρυπες ] . Οι αποστάσεις των ουράνιων σωμάτων ειναι τόσο μεγάλες που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν αδύνατη η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπινων κοινοτήτων
7].- Τα [3] τρία σπουδαιότερα αγαθά του παρόντος συστήματος ειναι κατά σειρά προτεραιότητας ,η Ελληνική διπλη βίο – νάνο – έλικα , οι στρεβλώσεις του ηλεκτρομαγνητικού χιτώνα [σκουληκοτρυπες] που επιτρέπουν τα ταξίδια μεταξύ ουράνιων σωμάτων και τρίτο τα αστρικά σκάφη που επιτρέπουν ένα τέτοιο ταξίδι.
8].- Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα . Τα πάντα όλα ειναι αποτέλεσμα των ηλεκτρομαγνητικών διεργασιών των ανθρώπινων εγκεφάλων σε σχέση με το ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον τους .
9.- Η επιστημονική γνώση αποκαλύπτεται στον άνθρωπο με βάση προκαθορισμένο σχέδιο που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στο ανθρώπινο γονιδίωμα .
10.-Ως χρόνος και χώρος νοείται, στο παρόν σύστημα ,η διαφορά των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που μας περιβάλλουν .
Η χαμηλή βίο – συχνότητα της ψυχής μας δεν επηρεάζεται απο αυτή την διαδικασία με αποτέλεσμα να παραμένει αναλλοίωτη – αθάνατη .
Το σώμα μας που βρίσκεται σε τελείως διαφορετική συχνότητα επηρεάζεται τείνει προς τον “δημιουργό” του [εντροπία ] και τελικά “πεθαίνει” για να ξαναγεννηθεί σε άλλο επίπεδο συχνοτήτων .
Τα πάντα όλα στο παρόν σύμπαν τείνουν στην επόμενη χαμηλότερη συχνότητα αυτή που θα τα επιτρέψει να ξαναγεννηθούν .
Δημιουργία – καταστροφή – Δημιουργία ειναι το μοτίβο του παρόντος σύμπαντος .
Όποιος ελέγχει την δύναμη του ηλεκτρομαγνητισμού, σε όλες τις συχνότητες του, ελέγχει το παρόν σύστημα .
Βασίλης Ι. Λυκιαρδόπουλος
16/03/2018  https://www.facebook.com/basil.lykiardopoulos


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: