ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια τωρα
Νίκος Σταθόπουλος
====
[[Kostas Nikolaou
 
Φωτογραφία του Kostas Nikolaou.Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ
Το βόρειο ημισφαίριο ζει ένα καλοκαίρι κανονικού "ψησίματος" από την Αλγερία μέχρι την ...Αρκτική. Στην Βόρεια Αμερική, Αρκτική, Βόρεια Ευρώπη και Αφρική καταγράφονται ρεκόρ θερμοκρασιών και επιπτώσεων σε φυσικές καταστροφές.
Στη διάσημη για το κρύο και το χιόνι Σκανδιναβία, οι θερμοκρασίες έχουν ξεπεράσει τους 32°C και πάνω από 50 πυρκαγιές δασών εξαπλώνονται στη Σουηδία.
Στο Τορόντο του Καναδά θερμοκρασίες πάνω από 30°C κάνουν ρεκόρ επί 18 συνεχείς μέρες (μέχρι στιγμής) με δεκάδες νεκρούς.
Στην Ιαπωνία, όπου οι θερμοκρασίες έφθασαν πάνω από 40°C, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς.
Ένας μετεωρολογικός σταθμός της Αλγερίας στην έρημο της Σαχάρας, σημείωσε θερμοκρασία 51,3°C, την υψηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στην Αφρική.
Στην εικόνα: Μέση ημερήσια θερμοκρασία σήμερα Κυριακή 22.7.2018 στα 2m πάνω από την επιφάνεια (Climate Reanalyzer, Climate Change Institute, University of Maine, USA).
Η αλλαγή ενεργειακού μοντέλου και του συστήματος, που το στηρίζει, δεν είναι πλέον θέμα αποτροπής της κλιματικής αλλαγής, αλλά του να περισωθεί ότι μπορεί ακόμα να περισωθεί.
]]]

Δεν υπάρχουν σχόλια: