ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΡΙ "Έλληνας μαλάκας- Βλακάνιο σίχαμα";;;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗς ΠΟΤΙΖΕΙ ΣΚΥΛΟ

Κατερίνα Γκαράνη
Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα τα συριζόσκυλα που είναι χωμένα σε κάθε μέσο δημόσιου λόγου είναι ότι τα σπίτια ήταν εξοχικά (άρα προύχοντες οι ιδιοκτήτες τους και σίγουρα αυθαίρετα αφού δίπλα έχουν δάσος).
Τα αυτοκίνητα που κάηκαν ήταν καινούργια και μεσαίου έως μεγάλου κυβισμού και ότι οι Έλληνες που έζησαν την φρίκη έκαναν τα μπανάκια τους, αλλά κλαίγονταν ότι δεν τους φτάνουν μισθοί και συντάξεις.
Δεν θα εκπλαγώ να διαβάσω ή να ακούσω ότι οι μανάδες που κάηκαν αγκαλιά με τα παιδιά τους σίγουρα είχαν οικονομική άνεση για να κάνουν παιδιά.
Ψάξτε μήπως ανάμεσα στους καμμένους είναι και ψηφοφόροι της Χ.Α ή "Μακεδονομάχοι" να στήσετε ένα γλέντι για τον "ψόφο τους" πάνω από τα απανθρακωμένα κουφάρια....

--Και τα χωριά στα ορεινά, οικισμοί μέσα σε δάση είναι. Πολλά από αυτά έχουν σοκάκια που δεν χωράει ούτε μισό πυροσβεστικό όχημα. Να τα χαρακτηρίσουμε ως αντί-οικολογική παρέμβαση του ανθρώπου;
Προσέχετε πού την στρέφουν την κουβέντα για τα αίτια της πυρκαγιάς αλλά και για την ανύπαρκτη ειδοποίηση εκκένωσης των οικισμών γιατί βλέπω να πατάμε σε χορτάρι και να περπατάμε σε δάσος μετά από ειδική άδεια που θα μας παρέχεται από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης της... Φύσης
--Στο τέλος θα φταίνε οι νεκροί. Πέταξαν στην αρένα τις "πολεοδομικές παραβάσεις" που έκαψαν τους...πολεοδομικούς παραβάτες.
Τώρα, νομιμολάτρεις μου φυσιολάτρες, ετοιμαστείτε να φάτε τις δεύτερες Σκουριές στη μάπα που θα είναι νομιμότατες όπως και οι πρώτες. Σιγά μην ξαναπλήρωναν χιλιάδες εργατικά σε υλοτόμους.
Τσιμπήσατε εν μέσω ΕΝΦΙΑ και κατασχέσεων το τυράκι "αυθαίρετα και πυρκαγιές"; Με τις υγείες σας.
Πάω να ρωτήσω αν το σπίτι του μπάρμπα Κίμωνα έχει πολεοδομική άδεια γιατί τρυπάνε κάτι βουνά εδώ για πετρέλαια...…
--Χαλιέστε κάποιοι και κάποιες εδώ μέσα που δεκάδες χιλιάδες άφησαν τον καναπέ, τις δουλειές τους, την αγωνία της ανεργίας, τις ξάπλες τους στις ακρογιαλιές και έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
Χαλιέστε που άνοιξαν τα σπίτια τους για πυροπαθείς και για ζώα που αντάμωσαν την φρίκη.
Χαλιέστε που γιατροί παλεύουν για την ζωή τραυματιών πολέμου και όχι ειρήνης σε συνθήκες εργασίας που ούτε τις φαντάζεστε.
Χαλιέστε που χρεωμένοι δίνουν από τα ελάχιστά τους και που δυστυχώς για... σας δεν ησυχάζουν όταν πέφτουν για ύπνο.
Χαλιέστε που έδωσαν το αίμα τους.
Χαλιέστε που πυροσβέστες (αν και ένστολοι) έδιναν νερό μέσα στην εξάντλησή τους σε εξασθενημένους σκύλους, που ένας μπάτσος πήρε το κλουβί με την καρδερίνα να την μεταφέρει σε ασφαλές μέρος και πόσοι ακόμα έκαναν το παραπάνω αλλά δεν υπήρξε φωτογραφικό κλικ.
Χαλιέστε που σας χαλάνε το στόρι "Έλληνας μαλάκας- Βλακάνιο σίχαμα".
Χαλιέστε που Αιγύπτιοι, Σύροι, Πακιστανοί, Παλαιστίνιοι και της γης κατατρεγμένοι συμμετείχαν στο αυτονόητο που εσείς νομίζετε κάτι ξεχωριστό: Να είναι άνθρωποι.
Χαλιέστε που δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα του Λαγού αλλά και σαν τα δικά σας.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των γεννοβολημάτων Σουηδικών αιδοίων που έπαιρναν σουηδικό κρατικό επίδομα για να επιστρέφουν στην χώρα τους από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα γκαστρωμένες από ένα τηγανοβαρεμένο greek kamaki για να αλλάξει η αιμομικτική τους ράτσα......

Δεν υπάρχουν σχόλια: