ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ!![κανείς να μην το ανοίξει.!!! Όποιος το ανοίξει θα υποστεί τις συνέπειες....σημασία δεν έχει ποιος ξεκινάει κάτι, αλλά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΗ.!!!]ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ..


ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :

Από την στιγμή που θα δοθεί παράγωγο, η το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, σε λιγότερο από 1μιση έτος, θα έχουμε την Β΄πολεμική αναμέτρηση στην Χερσόνησο του Αίμου, που θα επιφέρει τον Γ΄Βαλκανικό πόλεμο. Στις αρχές του καλοκαιριού του 1994, ο τότε Πρωθυπουργός Α. Παπανδρέου επισκέφτηκε τις Η.Π.Α. καλεσμένος του τότε Πρόεδρου Μπιλ Κλίντον. Το Σκοπιανό ζήτημα ήταν αιχμή της πολιτικής ατζέντας... για αυτό και ο Α. Παπανδρέου είχε μαζί του ένα συμβολικό δώρο με μυθολογικές προεκτάσεις για τον Μ. Κλίντον, το δώρο ήταν ένας μεγάλο κουτί, στολισμένο με πολύτιμους λίθους, είχε το όνομα "Κουτί της Πανδώρας". Αυτό το δώρο δόθηκε στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. με την προϋπόθεση... κανείς να μην το ανοίξει.!!! Όποιος το ανοίξει θα υποστεί τις συνέπειες....σημασία δεν έχει ποιος ξεκινάει κάτι, αλλά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΗ.!!!


 
Τα έχω γράψει αυτά πριν από αρκετούς μήνες σε κάποιο άλλο ιστολόγιο… συγκεκριμένα στης 9/11/2016 …»Η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. θα αλλάξει μέσα στο 2017… τουλάχιστον όσο αφορά το Ν.Α.Τ.Ο. και την Ρωσία στην Ευρώπη. Θα δοθεί ρόλος στην Ρωσία… προς δυσμάς (το είδαμε να γίνεται όταν η Τουρκία πέρασε στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας) . Απεναντίας το βάρος της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής, αλλά και στρατιωτικής μηχανής θα προσανατολιστεί προς Κίνα… μιας και γεωγραφικά, μπορεί κάποιος να πάει στον Καύκασο, εκτός μέσω Ρωσίας και Συρίας, και από την Κίνα!»
Βέβαια τζάμπα καίει η λάμπα στην χώρα των Ελλήνων, και λίγοι κατάλαβαν τι τους έγραφα, οι περισσότεροι χλεύαζαν, ειρωνεύονταν, και λοιδορούσαν.! Από την στιγμή όπου οι Χάζαροι τραπεζίτες έστησαν το 4ο Ράιχ, τότε οι Αγγλοσάξονες θα στήσουν την Τσαρική Ρωσία… και αν συνεχίσουν οι Χάζαροι να θέλουν να στήσουν ένα νέο μουσουλμανικό κράτος μεταξύ Χερσόνησο του Αίμου και Μέσης ανατολής… τότε από κοινού Αγγλοσάξονες και Ρώσοι θα στήσουν ένα Β΄Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος… τόσο απλά. Βεβαίως όλα αυτά γίνονται μέσα από το αίμα. Και κάτι άλλο όταν μιλάμε για «Αμερικανούς», θα πρέπει να διαχωρίζουμε τους Χάζαρους τραπεζίτες των Η.Π.Α. όπου για πατρίδα τους έχουν το μεταφερόμενο κεφάλαιο, από τους Αγγλοσάξονες αποικιοκράτες που μπορεί να έκλεψαν την βόρειο Αμερική κατασφάζοντας τους γηγενείς Ινδιάνους, αλλά αγαπάνε την πατρίδα τους! Οι Χάζαροι δεν έχουν πατρίδα… και αυτό οφείλεται στους Ρώσους.
Ο άξονας Η.Π.Α. – Ελλάδος – Ισραήλ υπάρχει, για να είμαι ποιο συγκεκριμένος η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη, και απλά θα πρέπει να θεωρείται ως ένα ενδιάμεσο δοχείο ανάμεσα στον άξονα Η.Π.Α. – Ισραήλ, και τίποτα άλλο, εξ΄άλλου οι πρόσφατες πτήσεις από τις πολεμικές αεροπορίες τόσο των Η.Π.Α. όσο και του Ισραήλ πάνω από την Αττική, προσδίδουν αυτήν ακριβώς την ανυπαρξίας μας… έστω και αν ο Καμμένος το παίζει Αρχιστράτηγος. Οι διεθνείς σχέσης των κρατών είναι πολυπλοκότατες και αλλάζουν από μήνα σε μήνα! Στον τομέα της Στρατηγικής αυτή χωρίζεται σε άμεση και έμμεση, η Τουρκία δεν πρόκειται να κινηθεί εναντίων των Η.Π.Α. με άμεσο τρόπο. Το γεγονός είναι ότι Η.Π.Α. και Ρωσία έχουν ήδη μοιράσει γεωγραφικά τις 2 ακτές του Αιγαίου, αυτό που μένει είναι ο ορυκτός πλούτος.
Είναι καιρός να ενεργοποιηθεί το «Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο.» και να αναλάβει πρωτοβουλίες… έχω γράψει και στο παρελθόν το τι θα επακολουθήσει, το πως και που θα ηττηθούν. Οπωσδήποτε απόρροια αυτού του γεγονότος θα είναι η διάλυση της Σ. Αραβίας όπως έχει… σε ένα από τα νέα κρατίδια που θα δημιουργηθούν, θα μεταφερθούν οι σουνίτικες μάζες από Χερσόνησο του Αίμου και Μικρά Ασία… αυτό το νέο κρατίδιο που θα φιλοξενήσει αυτόν τον πληθυσμό κατονομάζεται με θεολογικό γεωγραφικό όρο και όχι με εθνολογικό γεωγραφικό όρο, από τον Κοσμά Αιτωλό, ως «κόκκινη μηλιά»… η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση που πάλλεται μεταξύ του Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ! Μιας και άλλοτε φέρεται εκ μέρους συμφερόντων των Χάζαρων τραπεζιτών, και ενίοτε εκ μέρους των συμφερόντων των Αγγλοσαξόνων, ενώ αυτά τα 2 αλληλοσυγκρούονται σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο, αυτή η ιδιάζουσα και καταστρεπτική σχέση, θα διώξει και θα διαλύσει σχεδόν όλα τα συμμαχικά κράτη ως προς τις Η.Π.Α.
ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Είμαστε μια ευλογημένη χώρα, με ανισόρροπους κατοίκους που εκλέγουν εφιάλτες για ηγεμόνες τους, μόνο και μόνο για να διατηρούν την εφήμερη πάρτι τους, χωρίς κανένα όραμα για το μέλλον για το αύριο. Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος ήταν ο λόγος που η Γερμανία δέχθηκε την είσοδο μας στην άλλοτε Ε.Ο.Κ. (δηλαδή στην Σοβιετική Ένωση των Γερμανών) κάτι που δεν είχε δεχθεί ο Ι. Στάλιν για την Σ. Ένωση της Ρωσίας (βλ. Ελλάδα – Ρουμανία), μιας και η Σ. Ένωση της Ρωσίας είχε ορυκτό πλούτο, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα θα αποτελούσε Δούρειο Ίππο μέσα στην άλλοτε Σοβιετία, με αποτέλεσμα να είχε καταρρεύσει ήδη από την δεκαετία του 1960.
 Εάν και εφόσον ο πολιτικός, θρησκευτικός, στρατιωτικός και δικαστικός κόσμος της Ελλάδος, συνεχίσει να κάνει ακατάσχετη πεολειχία στο κατασκευασμένο από τους Χάζαρους υπερτραπεζίτες εναντίων της Ρωσίας, 4ο Ράιχ… αυτό εκλαμβάνεται από κάποιους κύκλους ως εμμονή ενεργειακής ανεξαρτησίας προς τους Τεύτονες ιππότες… τότε οι σύμμαχοι μας Αγγλοσάξονες ιππότες, θα βρουν τρόπο να ενώσουν την Τουρκία – Βουλγαρία και Αλβανία (με τις παθητικές ευλογίες της Μόσχας), ώστε να μας πάρουν εδάφη και να με αυτό τον τρόπο να μειώσουν μια μελλοντική ενεργειακή ανεξαρτησία και ισχύ της Γερμανίας.
Η έναρξη αυτή της άτυπης τυχών συμμαχίας θα εγκαινιασθεί από την διάλυση των Σκοπίων μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας. Βασικά ζούμε σε πολλαπλές πραγματικότητες, που κάθε στιγμή όταν αλλάζουν φορά μας αλλάζουν και την πραγματικότητα… το ότι προκύπτουν διάφοροι διαμελισμοί κρατών στην περιοχή, Χερσόνησο του Αίμου – Μέση ανατολή, προκύπτει από το γεγονός ότι πολλά αρχαία ιερατεία που εκφράζονται μέσα από σύγχρονες πολιτικές… έχουν σχέδια για την σημαντικότερη περιοχή του πλανήτη, αυτά τα σχέδια εφάπτονται μεταξύ τους σε κάποια σημεία των καιρών, με αποτέλεσμα να αλλάζει απότομα η φορά – ροή των αρνητικών γεγονότων είτε σε στασιμότητα, είτε σε περαιτέρω αύξηση της αρνητικότητας.
Είναι λίγο δύσκολο μια χώρα γεωστρατηγικά να εφάπτεται με τρεις ηπείρους, να διαθέτει πολλά τρις σε ορυκτό πλούτο… και στην τελική να μην πάθει τίποτα! Αυτοί οι 2 βασικοί λόγοι είναι για πάθουμε πολλά, μα πάρα πολλά, έστω και αν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, εξ΄άλλου είναι γνωστό ότι όταν παλεύουν οι ελέφαντες την πληρώνουν τα βατράχια! Αν τα βατράχια νομίζουν ότι έχουν την ευλογία του Θεού και δεν θα πάθουν τίποτα… είναι γελασμένα, γιατί αυτό τους το λένε οι ελέφαντες μέσω των δικών τους πρέσβεων
 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
Διαβάζω στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις δηλώσεις που έκανε με θράσος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν μετά το επεισόδιο που προκάλεσε η τουρκική Ακτοφυλακή στα Ίμια....«Προειδοποιούμε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν το λάθος βήμα».
Και αν κάποιοι αναρωτιούνται το γιατί  οι Τούρκοι είναι προκλητικοί στο Αιγαίο, και μιλάνε με τέτοιο θράσος, και κάνουν ότι κάνουν… μα γιατί οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι η πολιτική, αλλά και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδος δεν είναι Έλληνες! Απλά ομιλούν την Ελληνική.

 Και μια σημείωση... ο εχθρός ΔΕΝ είναι γύρω από εμάς, ο εχθρός εδώ και δεκαετίες κεκαλυμμένα μας κυβερνά... και δίνει πατήματα στους γύρω από εμάς, να μας επιβουλεύονται.
http://zeys-elaynon.blogspot.gr/
Αποτέλεσμα εικόνας για το κουτι της πανδωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: