ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΑΚΟΥ ΑΛΕΞΗ.....

Thanasis Papadimitriou
Άκου Αλέξη μου
Δεν γνωρίζω τι υποσχέθηκες στους Γερμανούς υπογράφοντας τα μνημόνια και από που πιθανόν να σε κρατούν.
Το σίγουρο είναι ότι πέρα από πολιτικός αριβίστας είσαι και αφελής.
Είπες μια σειρά ανοησίες για να δικαιολογήσεις ότι θα πρέπει να παραχωρήσεις τη Μακεδονική ταυτότητα στους Σκοπιανούς.
Το ότι υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία είναι αποτέλεσμα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας η οποία έληγε μετά από 7 χρόνια από τη υπογραφή της, δηλαδή στις 12 Οκτωβρίου του 200...2. Μετά το τέλος αν δεν είχαν καταλήξει οι δυο χώρες οποιαδήποτε από τις δύο είχε και έχει και σήμερα το δικαίωμα μονομερώς να τη καταγγείλει.
Επειδή όμως απ ότι φαίνεται από λόγια δεν παίρνεις και έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια το ενάμισι εκατομμύριο πολίτες που διαφωνούσαν, σε περίπτωση που καταφέρεις να βαφτίσεις προσωρινά τα Σκόπια Μακεδονία, γιατί προσωρινό θα είναι το όνομα, καλού κακού χρέωσε τώρα που μπορείς στα έξοδα του πρωθυπουργικού γραφείου και μερικούς τόνους καραμπογιά, να έχεις να βάφεις τα μαλλιά σου που θα ασπρίζουν στη φυλακή.
Και νασαι σίγουρος στις δίκες που θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή, όταν θα λένε ισόβια θα εννοούνε ισόβια.
Η εθνική ταυτότητα δεν παραχωρείται, όπως παραχώρησες την εθνική κυριαρχία.


Στα Τουρκικά τωρα
Λογικό είναι το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η Τουρκία στην Αφρίν με τους Κούρδους, να προσπαθήσει να το ξεπεράσει επικοινωνιακά με ψευτοτσαμπουκάδες σε Κύπρο και Αιγαίο.
Γνωρίζει βέβαια ότι δεν είναι σε θέση να ανοίξει μέτωπο με Ελλάδα πόσο δε μάλλον τη στιγμή που έχει βουλιάξει στη Συρία.
Αυτό όμως που της επιτρέπει να κινείται τυχοδιωκτικά είναι οι καλυμμένες πλάτες από το Μαξίμου.
Έχοντας τις διαβεβαιώσεις από το Βερολίνο, ότι στην Αθήνα τα ανδρείκελά τους, αντί να συσπειρώ...σουν τον λαό, να είναι έτοιμος για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη, όπως θα όφειλε μια Ελληνική κυβέρνηση, προσπαθούν να τον διχάσουν με το ξεπούλημα της Μακεδονικής ταυτότητας, προβαίνουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού στο Αιγαίο.
Γνωρίζουν επίσης ότι στην αντιπολίτευση απουσιάζει ο ηγέτης που θα πει "βυθίσατε την τουρκική ακταιωρό".
Διατηρούν έτσι την αποδοχή του Ερντογάν από πλευράς Τούρκων, προωθώντας παράλληλα τα σχέδια Γερμανίας - Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: