ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΝΤΑΧΑΟΥ...

Η αλλαγή από τα μανταρίνια και τα φιρίκια,σε αβοκάντο και μάνγκο ήταν σχετικά εύκολη.Το να γίνει ο κλαρινογαμπρός,ένας εστέτ Ευρωπαίος,είναι μια επώδυνη διαδικασία που συνεχίζεται.Τα παραπήγματα και η''συνοικία το όνειρο'',μετατράπηκαν εύκολα σε τσιμεντένια κακόγουστα στην αρχή κλουβιά.Η χώρα 'εμπαινε με τουίντ σακ'ακι και σκαρπίνι,στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.Ο εκσυγχρονισμός ήταν γεγονός,αν και πολιτιστικά,παρά τις προσπάθειες,τα μπουζούκια κυριαρχούσαν στο Ελληνικό modus vivendi....
Ταυτόχρονα όλα άλλαζαν σε πολιτικό επίπεδο.Η δεξιά έπαιρνε αργά αργά την στροφή προς τον νεοφιλελευθερισμό.Και στην αριστερά,συντελείτο η μαγική αλλαγή πορείας προς τον Ευροκομμουνισμό. Σιγά σιγά ,τα κάδρα με τον Λένιν η τον Τσε ξεκρεμιόνταν,και στην θέση τους ανέβαζαν τον Μπερλινγκουέρ και τον Καρίγιο.
Τα πάντα άλλαζαν και όπως και οι υπόλοιποι λαοί,έτσι και ο Ελληνικός γινόταν όμηρος του οράματος μιας ψευδεπίγραφης Ευρωενοποίησης,της Ευρώπης των λαών και των αρχών του διαφωτισμού.
Τα πάντα έγιναν βορά στις βολικές αναθεωρήσεις,παιδεία,πολιτισμός,ήθη έθιμα και κυριότερα η ιδέα του έθνους και της πατρίδας.Τι να την κάνεις την πατρίδα και το έθνος ,μέσα στον Ευρωπαράδεισο?Μόνο που τελικά αποδεικνυόταν Ευρωνταχάου.
Και έτσι αυτή η χώρα του ανήκωμεν εις την Δύσιν ,στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ και οικονομικό προτεκτοράτο της Γερμανίας,έφτασε αναπόφευκτα στην μέγγενη των μνημονίων.Στην επιτροπεία και στα ξεπουλήματα.
Μόνο που αυτός ο περίεργος και απείθαρχος λαός,κάποιες στιγμές έχει επιφοιτήσεις, συλλογάται και καταννοεί τις απειλές.Τότε το μόνο που έχει να κάνει η κάθε φωτισμένη ηγεσία και η κάθε αλλαζονική ιντελιγκένσια,είναι να συνταχθεί μαζί του,να συστρατευτεί.
Πλέον όποιος δεν το κάνει,όποιος εγκαταλείπει και σνομπάρει το αυθόρμητο ξύπνημα του λαού,θα παραμείνει για πάντα δέσμιος της ιδεοληψίας του,καταδικασμένος σε πολιτικό θάνατο κλεισμένος στην αραχνιασμένη πολιτικοιδεολογική του τρώγλη...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: