ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΝΑ[Μέρος Α΄]....

Παλαιός  είναι γνωστός σχολιαστής του ιστολογίου του ΕργΔημΕργ    ]
Λοιπόν που λέτε παίδες … όταν και εγώ ήμουν παιδί … και ζούσα σε κάποιο κατσικοχώρι της Ελλαδικής υπαίθρου … τα καλοκαίρια που καρπίζουν και ωριμάζουν σε πληθώρα, φρούτα και ζαρζαβατικά … καθώς μετά το σχολειό είχαμε να κάνουμε αγροτικές δουλειές … και περνοδιαβαίναμε βουνά, λόγγους και λαγκάδια … μπορούσαμε να μυρίσουμε τα φρούτα και τα ζαρζαβατικά που είχαν ωριμάσει από απόσταση μέχρι 500 μέτρα σε νηνεμία και πάνω από χιλιόμετρο όταν υπήρχε ελαφρό αεράκι προς την κατεύθυνσή μας.
Σήμερα πλέον … όχι μόνον δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτε στον μανάβη … υβρίδια, μεταλλαγμένα κλπ…. αλλά και όσα δένδρα έχουν μείνει από εκείνα τα παλιά και δεν έχουν ξεραθεί … δυστυχώς και ‘κείνων το άρωμα τον καρπών τους είναι από ελάχιστο έως ανύπαρκτο.
Πάμε τώρα σε κάτι άλλο.
Όσοι από εσάς είχατε πιάσει στα χέρια σας πυξίδες … σε εποχή πριν από το ’90 … και πιάσετε πάλι κάποια σήμερα … θα παρατηρήσετε -εάν βέβαια δεν έχετε κλουβιάνει- ότι ο βαθμός αντίδρασης, η στρέψη της πυξίδας συμβαίνει αργά και με τον αραμπά σε πολλά μέρη … εκεί που παλαιότερα έκανε μία σβιν και σταθεροποιείτο στην βορεινή κατεύθυνση.
Αυτό μας δείχνει ότι το μαγνητικό πεδίο της ΓΗΣ είναι ασθενικό … άρα και η ΓΗ κλινήρης … τώρα το πόσο δραματική είναι η κατάσταση ας το αφήσουμε στην άκρη … δεν είναι θέμα να καταπιαστούμε εμείς εδώ.
Τα δύο αυτά παραπάνω όμως μας δείχνουν ότι η ΓΗ σαν οργανισμός είναι σε κάμψη … ίσως και να ασθενεί βαρέως.
Τώρα το γιατί διάλεξα αυτά τα δύο και όχι άλλα είναι ηλίου φαεινότερον καθώς αυτά σχετίζονται αποκλειστικά με την υγεία και την ζωτικότητα της ΓΗΣ και δεν έχουν να κάνουν τίποτε με τις όποιες επεμβάσεις του ανθρώπου … κάψιμο δασών * , καυσαέρια, χημειοψεκασμούς κλπ. κλπ. … και οπωσδήποτε δεν μιλάω για τις μπαρούφες του ελ-νιόνιου και της ελ-νιόνιας ούτε εκείνο το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής.
Βέβαια ακούμε …. και μερικούς … απιστήμονιους … να μας λένε ότι το μαγνητικό πιδίο της γης φτίνει και μπουρεί να αλλαξοκωλιάσουν οι κώλοι … συγγνώμη οι Πόλοι.
Επίσης λέει … τα χτυποκάρδια της βαράνε κόκκινο … η συχνότητα Σούμαν ντε … από 7.8 χέσε μέσα κύκλους το δευτερολέφτο … πήρε την ανηφόρα και έπιασε τους 15-16 και ντουγρού για που δεν ξέρουνε.
Βέβαια δεν είχαμε ανάγκη αυτούς τους μπούφους για να καταλάβουμε ότι πολλά δεν πάνε καλά και ότι η ΓΗ ασθενεί.
Η ζωτικότητα … η βιο-μαγνητική ροή σε έναν οργανισμό πέφτει όταν είναι καταπονημένος ή άρρωστος.
Η μυρωδιά-το άρωμα του πέφτει επίσης και ίσως γίνεται δύσοσμο για τον ίδιο λόγο.
Το ανέβασμα των χτύπων … το αγκομαχητό συμβαίνει όταν ο οργανισμός φορτσάρει ή έχει πυρετό και προσπαθεί να ανακάμψει.
Ίσως έχετε παρατηρήσει επίσης ότι όταν έχετε υψηλό πυρετό 40+ που λένε τότε είναι σαν να βρίσκεστε σε μια κατάσταση ντελήριου με θολά ίσως και εφιαλτικά όνειρα και καταστάσεις … όπου και οι αισθήσεις σας είναι ξεχαρβαλωμένες και δεν έχετε καλή και σαφή αντίληψη της πραγματικότητας.
Καλά μέχρι εδώ ;;
Και θα πείτε … καλά και τι θα τα κάνουμε όλα δαύτα ;;
Θα τα κάνουμε … θα τα κάνουμε … ένα-ένα και διασυνδέοντάς τα θα φτάσουμε στο ζουμί.
* σημείωση στο κάψιμο δασών :
τελευταία εδώ και καμμιά 15αρια χρόνια … πολλά «καλά» πιντιά σουλατσάρουν σε βουνά και σε λαγκάδια με το πρόσχημα της ουρειβασίας και της μελέτης χλωριδοπανίδας … μας λένε.

Αποτέλεσμα εικόνας για υποφυση εγκεφαλου
Τώρα βέβαια πως και ποιός ελέγχει όλον αυτόν τον συρφετό που σουλατσάρει ας το αφήσουμε … καθώς η δική μας ΕΥΠια εκτός από γκαζάκια έχει να κάνει και άλλες δουλειές … μίζες … γλείψιμο κώλων … να οργανώσει καμμιά διαδήλωση … να πάρει μέρος κουκουλοφορώντας σε μπουρλότιασμα καταστημάτων και λοιπών και λοιπών …. με την παρακολούθηση τέτοιων θα ασχοληθεί ;; … ούτε λόγος, καθόσον αν δεν τα κάνει η ίδια … ούλα κείνα τα πιντιά είναι βοηθοί της … που να τα προλάβει ούλα μουνάχη της η καψερή ;;; θέλει και ένα χέρι από άλλους … πως να το κάνουμε δηλαδής ;;
Στο σώμα μας πέραν των οργάνων έχουμε και κάποιους αδένες που σκοπό έχουν την παραγωγή ορμονών και πεπτιδίων αναγκαίων για την ρύθμιση και λειτουργία του οργανισμού.
Στο κρανίο πέραν του εγκεφάλου, της παρεγκεφαλίδος, ματιών και λοιπών έχουμε και δυο-τρείς αδένες … τους κυριότερους, την Επίφυση, την Υπόφυση, τα Αμύγδαλα κλπ.
Η Επίφυση είναι ένας μικρός αδένας σε σχήμα κουκουναριού στο μέσον αλλά προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, που παράγει εκτός των άλλων και δύο από τις πιο κύριες ουσίες την Μελατονίνη και την Σεροτονίνη και κάποια άλλα πεπτίδια, και αυτό ρυθμίζεται κυρίως μέσω της πρόσληψης του φωτός από τον αμφιβληστροειδή των ματιών.
Η Σεροτονίνη αυξάνεται με την έκθεση στον ήλιο και επηρεάζει-αυξάνει την χαρά και την διάθεση.
Η Μελατονίνη αυξάνεται στο σκοτάδι και κατά τις ώρες του ύπνου … και κρατά την Επίφυση δυνατή και παραγωγική … ταυτόχρονα όμως και όλο τον οργανισμό νέο και υγιή.
Η Επίφυση μετά τα 5-7 έτη και κυρίως μετά την ενηλικίωση αρχίζει να συρρικνώνεται, να γερνάει και να ασβεστοποιείται … επίσης το φθόριο, χλώριο, υδράργυρος, βρώμιο, φυτοφάρμακα, αλκοόλ και πολύ ασβέστιο επιταχύνουν και συμβάλλουν τα μέγιστα στην ασβεστοποίηση και νέκρωσή της, κάτι που σημαίνει λιγότερη παραγωγή Μελατονίνης και Σεροτονίνης.
Ενώ η Επίφυση θα λέγαμε ότι είναι ο υψηλά ιστάμενος διοικητικός κυβερνήτης, η Υπόφυση είναι ο Εκτελεστικός κυβερνήτης του οργανισμού, παράγοντας 8-οκτώ κύριες ορμόνες και διαβιβάζοντας εντολές προς ολόκληρο των οργανισμό, τα όργανα και τους αδένες.
Θα λέγαμε λοιπόν ότι η Επίφυση δίνει τις διαταγές και η Υπόφυση φροντίζει την εφαρμογή και εκτέλεσή τους. Η Υπόφυση βρίσκεται στον Υποθάλαμο εκεί στο μέσον του εγκεφάλου … στο Μεσολόβιο … στην σύνδεση των δύο Ημισφαιρίων του Εγκεφάλου.
Ο Υποθάλαμος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ενδοκρινικό νευρικό τμήμα, η δε διέγερση του εσωτερικού μέρους του οδηγεί κυρίως σε ηρεμία και ισορροπία ενώ του εξωτερικού σε υπερένταση και εμβρασμό.
Βεβαίως έχουμε και τα Αμύγδαλα στις κροταφικές περιοχές … άλλη ιστορία και τούτα … και το πως η επίδραση διαφόρων συχνοτήτων επ’ αυτών δημιουργούν διάφορα … όχι όμως του παρόντος.
Συνοπτικά :
Η Επίφυση φροντίζει την διάθεση και το πέραν
Η Υπόφυση φροντίζει το σώμα
Ο Υποθάλαμος ορίζει-ρυθμίζει τις ανάγκες και την λειτουργία
Και τα τρία, κυρίως η Επίφυση, έχουν την ανάγκη έκθεσης στον Ήλιο για την σωστή λειτουργία τους … καθώς διαθέτουν φωτοϋποδοχείς που συλλαμβάνουν τις συχνότητες του φάσματος.
Μιά συνοπτική υποσημείωση εδώ :
– οι Ορμόνες είναι ένωση Πεπτιδίων
– τα Πεπτίδια είναι ένωση Πρωτεϊνών
– οι Πρωτεΐνες ένωση Αμινοξέων
– τα Αμινοξέα ένωση Χημικών Στοιχείων
τρίτο μέρος ….
Πάμε τώρα σε ένα άλλο σκέλος.
Ας πούμε δυό περιληπτικά λόγια σχετικά με την παραγωγή κάποιων ουσιών στον οργανισμό.
‘Όταν παράγεται το ένζυμο Μεθυλοτρανσφεράση στον οργανισμό και αφού συνδυαστεί με Τρυπταμίνη, εκχυόμενο στον εγκέφαλο δίνεται εντολή σε επίφυση, πνεύμονες, μάτια, θυροειδή κλπ να παράγουν Μετατονίνη, που με την κυκλοφορία του αίματος γεμίζει τον οργανισμό, οπότε οι υποδοχείς 5-ΗΤ2Α των νεύρων και SIGMA-1 του εγκεφάλου δεσμεύουν τα μόρια της και φτιάχνουν νέους εγκεφαλικούς νευρώνες και διασυνδέσεις και έχουμε την ανάπτυξη υπεραισθήσεων κλπ.
Βέβαια επειδή η διαδικασία αυτή επιφέρει εξάντληση υπάρχει και ο αναστολέας (Μοαμινική Οξειδάση) ο οποίος διακόπτει την παραγωγή της … εάν αυτό μπορούσαμε να το πετύχουμε σε ισόρροπη επιθυμητή κατάσταση τότε θα είχαμε υπερανθρώπους με πολλές και ιδιαίτερες ικανότητες.
Βέβαια υπάρχουν και ένα σωρό άλλα … αλλά είπαμε συνοπτικά και περιληπτικά.
Η όλη αυτή διαδικασία παράγεται :
– τελείως φυσικά … την κάνει ο οργανισμός με διαφορετική συχνότητα και ποσότητα στον κάθε άνθρωπο.
– με την χρήση τεχνικών διαλογισμού, προσευχών, νηστείας
– με τον ερεθισμό των υποδοχέων sigma-1 … με διαφόρους τρόπους
– με την χρήση σωματικής καταπόνησης, αϋπνίας κλπ.
– με την χρήση συναισθηματικής και ψυχικής υπερφόρτωσης-πόνου κλπ. (βιασμός, ειδεχθή εγκλήματα, κανιβαλισμός, ανθρωποθυσίες και αιμοποσίες κλπ. κλπ.)
– με την χρήση παραισθησιογόνων ουσιών-σκευασμάτων (φυτικών ή χημικών – ayahuaska, amanita muscaris, πεγιότ, ελλέβορος, μηκώνη … DMT κλπ κλπ.)
– με την χρήση ψυχεδελικών φαρμάκων (lsd, psilocybine, κεταμίνη, pcp κλπ)
– με την χρήση συχνοτήτων … διαφόρων ειδών
– κλπ κλπ.
Κάποια από αυτά είναι τελείως ακίνδυνα και συνιστώμενα … ενώ κάποια άλλα ενέχουν μεγάλο κίνδυνο εάν δεν ξέρεις τι κάνεις … και τέλος κάποια είναι το όνειδος της ανθρωπότητος καθώς χρησιμοποιούνται από νοσηρούς εγκεφάλους με σκοπό τον έλεγχο και την χειραγώγηση προς δημιουργία υπάκουων σκλάβων (απηρεσίες, μυητικομασονικές σέχτες, ανεπίτρεπτος στρατιωτικός και βιοφαρμακευτικός πειραματισμός κλπ.)
Όπως είπαμε το ενδογενές αυτό DMT παράγεται στην επίφυση, τα μάτια, τους πνεύμονες, την σπονδυλική στήλη και το κατώτερο εντερικό τμήμα-τον πρωκτό κλπ. κλπ.
Κάθε όργανο και κυρίως αδένας του οργανισμού είναι σε θέση να παράξει DMT.
Κάθε όργανο ή αδένας από τα παραπάνω παράγει και διαφορετικής ποιότητας DMT, έτσι χοντρικά ας πούμε έχουμε τρεις διαφορετικές ποιότητες DMT, που κάθε μια στοχεύει-ενεργοποιεί και διαφορετικά κέντρα, αυτά που βρίσκονται γύρω ή κοντά στο σημείο παραγωγής της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιορίζεται η δράση του μόνο εκεί … αλλά μέσω του αίματος περνάει σε όλον τον οργανισμό.
Έτσι η διέγερση του εντερικού και πρωκτικού τμήματος θα διεγείρει κυρίως τα κατώτερα κέντρα, κέντρα που πρωτίστως εστιάζονται στην διατήρηση και ασφάλεια της ζωής, στον φόβο, την υποταγή, την απόκτηση, την πλεονεξία κλπ κλπ.
Ελπίζω τώρα να κατανοείτε γιατί ο βιασμός και μάλιστα ο παραφύση, οι ειδεχθείς πράξεις κανιβαλισμού και αιμοποσίας, χρησιμοποιούνται για δημιουργία σεξουαλικών σκλάβων, εξηρτημένων και υπάκουων ατόμων κλπ κλπ.
Η παραγωγή οραμάτων και συνειδησιακών-ψυχικών καταστάσεων είναι και αυτή αναλόγου ποιότητος και κινείται στους ανάλογους χώρους.
Έτσι λοιπόν η επιθυμητή παραγωγή ενδογενούς DMT θα έπρεπε να είναι κυρίως αυτή των ανωτέρων περιοχών του σώματος … όσο ανώτερα τόσο καλλίτερα, κάτι που όμως παντού και πάντα θα εξαρτάται από τα κίνητρα και τους στόχους του καθενός
Η Μελατονίνη επιφέρει ή προκαλεί ελάττωση συνείδησης και ύπνο, ταυτόχρονα βοηθάει στην παραγωγή και δημιουργία ονείρων.
Η Μετατονίνη αντίθετα κρατά την συνείδηση ξύπνια και μάλιστα την σπρώχνει-ανεβάζει σε ανώτερο επίπεδο, σε μια νέα διάσταση.
Η Μετατονίνη = Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη = DMT … είναι χημικά μιά εξαδέλφη της Μελατονίνης.
Αν κατά την διάρκεια του ύπνου με κάποιον τρόπο παραχθεί Μετατονίνη τότε έχουμε την δημιουργία συνειδητών-φωτεινών ονείρων …. και λοιπά και λοιπά … χωρίς βέβαια αυτός να είναι ο μόνος τρόπος παραγωγής συνειδητών ονείρων.
Η ενδογενής παραγωγή DMT είναι πάντα ανώτερης και διαφορετικής ποιότητας από την φυτική (παραισθησιογόνα φυτά) και πολύ περισσότερο από την χημικώς παρασκευαζόμενη έστω και αν ο χημικός τύπος είναι ο ίδιος.
Το εξωγενές DMT δεν μπορεί να συγκριθεί με το ενδοπαραγόμενο, απλά μπορεί να το πλησιάσει έντινι μέτρο, με το χημικό να είναι πάντα κατωτέρας ποιότητος απ’ όλα.
Όμως όλα έχουν διαβαθμίσεις καθώς και στόχευση και έτσι επηρεάζουν την ανάλογη περιοχή και διαδικασία. Το ανώτερο απ’ όλα τα εξωγενή που πλησιάζει περισσότερο το ενδογενές είναι το
ayahuaska, όμως κανένα τουλάχιστον σήμερα γνωστό δεν μπορεί να στοχεύσει το ενδογενώς παραγόμενο DMT απ’ τα ανώτερα όργανα και κέντρα … καθώς είναι συμπληρούμενο και από άλλες ενώσεις ιδιαίτερες στην φυσιολογία του κάθε ατόμου.
Όπως είπαμε η παραγωγή ή η είσοδος στον οργανισμό DMT ξεκινά μια διαδικασία ενεργοποίησης περιοχών, κέντρων αλλά και καταστάσεων συνείδησης.
Ανάλογα με το είδος και την ποιότητα του DMT θα επηρεαστεί και ο συγκεκριμένος χώρος.
DMT παραγόμενο από τα κατώτερα όργανα, καθώς και όλα εκείνα από παραισθησιογόνα φυτά (όπιο, χασίσι, κόκα κλπ) και τα χημικά (lsd κλπ.) κυρίως θα ενεργοποιήσουν τα κατώτερα κέντρα και θα επιφέρουν ψυχεδελικά οράματα και καταστάσεις θολές.
Αντίθετα θα λειτουργήσει το πιο εξευγενισμένο DMT, όπως αυτό εκ του ayahuaska και της επιφύσεως που θα παράξουν πιο λεπτές καταστάσεις και οράματα...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: