ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ "ΜΑΓΙΚΗ" ΜΑΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗς ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...

[Μια αλλη οπτική,μιά μαγική ματιά στο θεμα της αδειοδοτησης των τηλεοπτικών καναλιών,απο τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΡΥΣΑΦΗ]

.....Η όλη διαδικασία ,λοιπόν της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, μοιάζει μαγική και θυμίζει τελετουργική πράξη και μάλιστα κατά το Αιγυπτιακό σχήμα των Τεκτονικών Στοών.(Μιλάμε για τις αστικές-δυτικές, πάντα, τεκτονικές στοές.)
Ένας υπουργός που το επώνυμο του οδηγεί στον Ιερέα της τελετής.Ο βοηθός Ιερέα ,ένα Γενικός Γραμματέας που παραπέμπει στον Crestus.Ένα πρόσωπο που κατά τον Ρωμαίο ιστορικό Σουητώνιο,στο έργο του 12 Καίσαρες,θα παρότρυνε τους Εβραίους να ασκούν ταραχές στη Ρώμη ,επι αυτοκράτορα Κλαύδιου(41-54 μ.χ.).Και ο Κλαύδιος ήταν ο αγαπημένος αυτοκράτορας του R.Graves και των Τεκτονικών Στοών.Αφού σχετίζεται άμεσα με την Λευκή Άρια φυλή,τον Άγιο Βασίλη-Θωρ-Άρη που φέρνει τα δώρα σε έλκηθρο με τάρανδους από την Καις-Αρεία(τον πλανήτη Άρη δηλαδή...).
Έχουμε 11 υποψήφιους(Αστούς επιχειρηματίες).Αποκλείονται πριν τον διαγωνισμό οι 3 και μένουν 8 που εισέρχονται στο κτήριο της ΓΓΜΕ που βρίσκεται στην οδό Φραγκούδη 11(ξανά το 11=ΓΗ) και Αλ.Πάντου.
Ο Γ.Φραγκούδης ήταν Κύπριος Δικηγόρος που ίδρυσε την Πάντειο Σχολή Πολιτικών Επιστημών, από τους πρωτεργάτες του εθνικού Κυπριακού κινήματος ενώ στη διαθήκη του αναφέρει τα εξής:
«ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ όλη τη νύκτα μεταξύ ελπίδας και απελπισίας, μα το πρωί πάντα χαιρετίζω τον ήλιο που ανατέλλει γεμάτος ενθουσιασμό. Μου αρκεί λίγη μουσική, η ανάγνωσις ενός καλού βιβλίου ή από τον βίον ενός μεγάλου ανδρός για ν’ αναπτερώσει τις δυνάμεις μου και να μου δώσει θάρρος στον αγώνα της ζωής. Μπορεί η ζωή να είναι μάταιη, ο σκοπός της ζωής βρίσκεται στον αγώνα και στον προορισμό που τάσσει κάθε άνθρωπος στον εαυτό του, ή όπου η φύσις τον τάσσει».(αντιγραφή από το κυπρικαό sigmalive).
Ο άλλος δρόμος είναι η Αλεξάνδρου Πάντου.Το όνομα είναι του κύριου ιδρυτή της Παντείου Σχολής ,ενός μεγαλοαστού εθνικού ευεργέτη.Αλλά θυμίζει ,το όνομα,και τον θεό ΠΑΝ-α που είναι Παντού!
Ας συνεχίσουμε με την τελετή.Το δεύτερο κόμμα που κυβερνά,ΑΝΕΛ,δε συμμετέχει στη διαδικασία,έτσι θα μπορούσε να έχει τον τίτλο του Παρατηρητή,ενώ τα υπόλοιπα κόμματα, εμποδίζουν την πραγμάτωση της,κάτι σαν Βέβηλοι (...εκας οι Βέβηλοι).
Το κτίριο ,λοιπόν,θυμίζει το ναό τελετής,τον Λαβύρινθο των Κρητών και το άδυτο των μυστηρίων της Ίσιδος στην αρχαία Αίγυπτο.(Πολύ καλή περιγραφή δίνει ο Απουλήιος στον Χρυσό Γάϊδαρο του..).
Αποτέλεσμα εικόνας για ελευσινια μυστηρια αιθουσαΟι οκτώ "υποψήφιοι -μύστες" δηλ.οι οκτώ μεγαλοαστοί ,εισέρχονται στο άδυτο,όπου θα παραμείνουν δύο νύχτες και τρείς μέρες ή 72 ώρες,όπως και στα μυστήρια του Όσιρι,όπου ο υποψήφιος κοιμάται σε τάφο και βγαίνει την τρίτη μέρα,σύμφωνα με την Ανάσταση του Όσιρι ή του Χριστού μετά που ανασταίνεται την τρίτη μέρα κατά τας γραφάς.
Τελικά περνούν τη δοκιμασία οι μισοί υποψήφιοι και γίνονται μύστες.Στην προκειμένη περίπτωση,4 επιχειρηματίες παίρνουν την άδεια των τηλεοπτικών καναλιών.Θυμίζει τα τέσσερα πρώτα τσάκρα του ενεργειακού σώματος και τα αντίστοιχα στοιχεία.Γη-Ύδωρ-Πυρ και Αήρ.Ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 8-οκτώ που αντιστοιχεί στο σύνολο των ενεργειακών σφραγίδων-τσάκρα ή επιπέδων συνειδητότητας.Από το πρώτο της Γης(μουλαντάρα) μέχρι το τελευταίο της Μ.Μητέρας ,το Σαχασράρα.
Στα Iερά μυστήρια οι υποψήφιοι κατάφερναν να ενεργοποιήσουν τα κανάλια του αιθερικού τους σώματος και άνοιγαν τα τσάκρα τους μέχρι το τέταρτο της Καρδιάς,ή του στοιχείου του Αέρα .
Στο τσάκρα αυτό κατά του Μύστες,όπως ο Ραμάνα Μαχάρσι,κατοικεί ο Εαυτός,ο αληθινός Εαυτός..και όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητος,αποκλείεται η οπισθοδρόμηση προς κατώτερα επίπεδα.Απο εκεί και πέρα μένει η Βίωση του Αληθινού Εαυτού που γίνεται στα ανώτερα τσάκρα-επίπεδα συνειδητότητας...
Τελικά η τελετή ή μάλλον το αποτέλεσμα της ματαιώνεται από την επέμβαση των Δικαστών.
Του ΣΤΕ=505=ΥΔΡΑ.Θυμάστε τη Λερναία Ύδρα που νικά ο μύστης Ηρακλής.Εδώ βέβαια οι υποψήφιοι και τελικοί νικητές που περνούν τη δοκιμασία δεν καταφέρνουν να λάβουν τον τίτλο του Μύστη αφού ακυρώνεται η όλη Τελετή,από τον Δαίμονα της Ύδρας.
Στην ουσία η Ύδρα είναι ο Νους που με τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εμποδίζει τη Σιωπή και τη βίωση του Εαυτού με τη μορφή της Γαλήνης.Ο Ηρακλής τον νικάει,και τον καίει οριστικά,ώστε να Βιώσει τον Εαυτό...
Έτσι λοιπόν δε θα επιτευχθεί το Chanels On the Air.Ήταν άραγε κάτι που το γνώρισαν οι συμμετέχοντες στην Τελετή?
Αποτέλεσμα εικόνας για όσιρις
Η προσέγγιση στην όλη Θεατρική Παράσταση δίνει την εντύπωση ότι έχει Σκηνοθέτη πλην των Ηθοποιών.Κάποιοι γνώριζαν.Και η μορφή της Παράστασης δείχνει όπως γράψαμε ότι ήταν απομίμηση των Τεκτονικών Μυστηρίων της Αρχαίας Αιγύπτου,όπως διασώθηκαν και συνέχιζαν να εκτελούνται στις Τεκτονικές Στοές της Ευρώπης κατά τον Μεσαίωνα,την Αναγέννηση και την εποχή του Αστικού Διαφωτισμού.
Άραγε η τελετή είχε Καθαρτήριο-Εξαγνιστικό χαρακτήρα?Πιθανά Ναι.Τι ήθελαν να καθαρίσουν και ποιοι ήταν αυτοί?Δε μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.Θα αποκλείσω με την ίδια σιγουριά τη Λευκή Αδελφότητα.Θα βάλω στο μυαλό μου τη Μαύρη Στοά....όμως θα συμπεριλάβω και την ενδιάμεση Γκρίζα(Φαιά) Ομάδα που δρα με "περίεργο" τρόπο αλλά σύμφωνα με τους κανόνες του Κεντρικού Υπολογιστή (Μεγάλης Μητέρας) και σεβόμενη τους Κανόνες Παιγνιδιού της (Μάγια).
Θα τελειώσουμε εδώ και επανερχόμαστε (ελπίζω σύντομα) με την  επόμενη ανάρτηση που θα αφορά τη Θεία Κωμωδία του Μύστη Δάντη Αλιγκέρη.

κωπηλάτης    Ολο το κείμενο εδώ http://kokkinokoupi.blogspot.gr/2016/11/chanells-on-air.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: