ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΙΘΜΟΙ-ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΗΣ?

Γράφει ο    Αριθμοί-Σύμβολα της Γης ή μιας Άλλης Γης?
Αριθμός κατά τον Αριστοτέλη,είναι το μέτρον κινήσεως.Γιατί ζώντας σε ένα κόσμο που υπάρχει ακατάπαυστη ροή,και με την ανάπτυξη του πολιτισμού,θα υπάρχει και έρευνα αυτής της ροής και μέτρο της.Σταθμά,όπως π.χ. για το βάρος και άλλες Έννοιες.
Και εδώ έχουμε τον πρώτο άριθμό.
 Το ΕΝ.Από Νέω-Ρέω, από εκεί και η  ΕΝ-ΝΟΙΑ.
Πριν τους αριθμούς δεν υπάρχει κάτι μετρήσιμο.Δεν υπάρχει Ροή.Υπάρχει το τίποτε .Το ΟΥΔΕΝ ή ΜΗΔΕΝ.Και ΜΗΔΕΝ=107=Η ΠΗΓΗ.Μετά εμφανίζεται ο ΝΟΥΣ=720=ΛΥΚΟΣ=ΜΕΔΟΥΣΑ που γεννά όλους τους αριθμούς.Αλλά ποιος Νους να είναι αυτός άραγε.Ανθρώπου γήινου ή εξωγήινου?!
Από το τίποτε λοιπόν νέει-ρέει ο πρώτος αριθμός.Και ΑΡΙΘΜΟΣ=430=ΝΟΜΟΣ=ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ..
Σωστά λοιπόν ο Πυθαγόρας είχε διαπιστώσει ότι οι Αριθμοί είναι οι Θεοί.Δηλαδή οι Νόμοι λειτουργίας της Φύσης και ο μαθητής του Πλάτων όταν ίδρυσε την Ακαδημία του,επέβαλλε στους μαθητές να γνωρίζουν καλά Μαθηματικά,αλλιώς να μην εισέλθουν εντός της σχολής.
Ο πρώτος αριθμός έγινε και ο θεός-δαίμων Πρωτεύς στους Ορφικούς,αφού μπορεί να μεταμορφωθεί στα πάντα.Και σωστά το ΕΝΑ είναι ο βασικός αριθμός όλων των μορφών,και δεν μπορεί να υπάρχει Αριθμός,χωρίς το Ένα μέσα του.Και κάπου εδώ ξεκινά το παιγνίδι του Θεού.Η μάγια που λένε οι ινδουϊστές.ΜΑΓΙΑ=55=ΕΝ=ΗΘΙΚΗ.Και μπαίνουν όπως βλέπουμε και οι κανόνες συμπεριφοράς της ανθρώπινης κοινωνίας.Η Ηθική.Και αν θέλαμε να αφιερώσουμε το Ένα σε κάποιον θεό,θα τον αφιερώναμε στο Κρόνο.Που είναι η αρχή του Νού.Από εκέι θα βγούν οι υπόλοιποι Αριθμοί-Θεοί.
Θα ρεύσουν ,γιαυτό και η Έννοια της Ροής αποδίδεται στην Τιτανίδα Ρέα.
Και έχουμε τον αριθμό Δύο που είναι Ζεύγος δύο μονάδων.Και θυμίζει τον ύψιστο θεό Δία ή Ζεύ.
Κάτι σαν ζεύξη-γέφυρα μεταξύ δύο μονάδων,Ενώνει τα πάντα ο Δίας,σαν γέφυρα μεταξύ μονάδων,όλων των μονάδων που αποτελούν τη Δημιουργία.Και αν ψάξουμε λίγο ακόμη,και θυμηθούμε τον Αριστοτέλη,μας οδηγεί στον Αιθέρα,εκείνη την απόκρυφη ενέργεια που κρατά τα πάντα και τα ενώνει και τα τρέφει.
Από το δύο θα προκύψει η ΤΡΙΑΣ.Το ιερό τρίγωνο του Πλάτωνα που θεωρούσε βάση της Δημιουργίας.Σωστά .Η πρόταση,κάθε πρόταση,αποτελείται από 3 μέρη.Υποκείμενο-Αντικείμενο-Ρήμα.Τα υπόλοιπα προστίθενται στην τριάδα.Έχουμε την πρώτη σταθερή έδρα στη δημιουργία.
Το άθροισμα των γωνιών κάθε τριγώνου αντιστοιχεί σε μισό κύκλο (360 μοίρες).Ένα τρίγωνο=Μισός κύκλος.Άν ο κύκλος συμβολίζει το Όλον τότε το Τρίγωνο είναι η μισή πλευρά του όλου.Είτε μαύρη ,είτε λευκή.Είτε θετική είτε αρνητική.
Σχετική εικόναΚαι ακολουθεί το Τέσσερα ή Τέτταρα.Το τετράγωνο που είναι τρίγωνο συν ένα πόδι.Ο Θρόνος της Θεάς Ήρας.Τα τρία πόδια το παιδί της ο Άρης και το άλλο ο κουτσός Ήφαιστος που πέφτει κάτω στη Γη.Στα Ταρταρα είναι φυλακισμένοι οι Τιτάνες.Έχει παγωνιά-ψύχος εκεί,δηλωτικό της σταθερότητας του αριθμού τέσσερα.
Το πέντε είναι Πεμπάς.Ακολουθία.Τα πέντε στοιχεία της Φύσης με τον Αιθέρα ως Πεμπτουσία κατά τον Αριστοτέλη.Και την πεντάλφα,πανάρχαιο σύμβολο της Μεγάλης Μητέρας.Της Μεγάλης Μάγισσας και αρχηγού όλων των μαγισσών του κόσμου.Παλιά εδώ σταματούσε το αριθμητικό σύστημα,όπως τα δάκτυλα του ενός χεριού.Μια πεντάλφα με την κορυφή πάνω για το δεξί χέρι και μια ανάποδη πεντάλφα για το αριστερό!!Το γράμμα Ε αντιστοιχεί στο πέντε και είναι το φυλακτό....Θεά Δήμητρα η Θεά του Πέντε.
Στο δεύτερο το χέρι του ανθρώπου,ξεκινάμε με την επόμενη πεντάδα.Το έξι -εξ και ΕΚΤΟΣ=595=ΚΕΝΤΡΟΝ=ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ=ΣΕΙΡΙΟΣ (Ο πλανήτης με τα Δελφίνια-Παιδιά).
Αλλά και το περίφημο 666=ΙΑΠΕΤΟΣ=ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΙΝΑΙ=ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ.Ιερός αριθμός αφού δηλώνει τον αληθινό εαυτό που ξεπερνά τα πέντε στοιχεία και επικοινωνεί με το όλον.Συκοφαντήθηκε πολύ και αντικαταστάθηκε με τον επόμενο αριθμό.
Αποτέλεσμα εικόνας για 7 αδελφεςΤο Επτά με δασεία που γίνεται (σ)επτά και δηλώνει ΣΗΨΗ.Ο ιερός αριθμός των κατακτητών.Όλα επτά.Τα τσάκρας,τα χρώματα του ουράνιου τόξου,οι μουσικές νότες,τα μυστήρια της Εκκλησίας,τα ανθρώπινα σώματα .....και οι Επτά αστέρες της Πλειάδας στον Ταύρο....Έτυχε.'Οπως και το ΣΕΠΤΑ-ΕΡΠΕΤΑ....Κατέβηκαν να σώσουν τους Γήινους από τα κακά στοιχειά και τέρατα της Φύσης,δίνοντας τους την Τεχνολογία..Ο Αισχύλος που το αποκάλυψε στον Προμηθέα,βρήκε τραγικό θάνατο.Αλλά και άλλοι είχαν την ίδια τύχη με αυτόν.Δεν σεβάστηκαν τον "Ιερό" αριθμό Επτά.
Άλλωστε 777=ΣΤΑΥΡΟΣ.=ΤΟ ΑΣΤΥ.Και οι Αστοί Ταύροι έχουν μητέρα την αγελαδόμορφη ΙΩ.
Την προμήτορα και βασίλισσα των Ιώνων που παλιότερα λεγόταν Φοίνικες και στη θέση της Ιούς είχαν την ΑΣΤΑΡΤΗ,στην ουσία τον Αστέρα του Ταύρου.
Κατέβηκαν λοιπόν και άφησαν Έγκυες της Γήινες κοπελιές.Και πάμε στο ΟΚΤΩ-ΟΧΤΏ -ΟΧΕΤΟΣ που θυμίζει Ωκυτοκία ,κατάσταση προ της Γέννας.Τι θα βγάλει άραγε?Το 8 είναι σύμβολο της Αφροδίτης και ΄το έχουν στην πλάτη τους οι Πατριάρχες αλλά και όλα τα ισλαμικά τεμένη.Ιερός αριθμός του Αλλαχ-Αλλουάτ ,μια άλλη μορφή της Αφροδίτης που συμβολίζεται και με τον μαύρο κύβο που έχει οκτώ πλευρές.Ο κύβος κατέβηκε ως μετεωρίτης από το διάστημα.Για να μην ξεχνάμε την καταγωγή της Λευκής φυλής και τη μίξη της με τη γήινη.Ο Ταύρος παντρεύτηκε τη Γη και έκανε υβρίδια....
Το νέο ένα.ΕΝ-ΝΕΑ...Το 9 δείχνει το άγκιστρο του να κατεβαίνει από την κοιλιά της παρθένου που έμεινε έγγυος χωρίς να έχει υποστεί διακόρευση.Και βγήκε νέο ΕΝ καλύτερο από το 1-ένα του δεξιού χεριού!!!Έχει και τα γονίδια του Ταύρου από το διάστημα.Πολύ καλύτερο!!!Και θα κυριαρχήσει σε όλη τη Γη και θα συνεχίσει να αποικίσει και άλλους πλανήτες ,όπως στον α-Κενταύρου.Και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς όχι καλύτερα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ινδικοι αριθμοιΔέκα.Δ-ΕΚΑΣ.Ο Δίας μακρυά.Φτάσαμε στο τέλος.ΔΕΚΑΤΗ-ΕΚΑΤΗ.Η σκοτεινή θεά.Έφυγαν τα Εν-νέα και άφησαν τη Γη έρημη και σκοτεινή..Το τέλος του πλανήτη με την ερημοποίηση του.Από εδώ και πέρα ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι Θεοί-Αριθμοί παιδιά των Δέκα πρώτων.
Και ας μην έχουν αμφιβολίες οι γήινοι-Γραικοί.Είναι οι Αριθμοί οι Θεοί των Φοινίκων-Αρίων που τους έδωσαν στους Ιερείς-Βραχμάνους της Ινδίας και αυτοί στους Μήδους και στους Άραβες.
Το μέτρο του εμπορίου τους και της τεχνολογίας τους.Ας ψάξουμε οι Γραικοί να βρούμε τους δικούς μας Θεούς στις Ιδέες-Σύμβολα της Ιερογλυφικής γραφής του δίσκου της Φαιστού και στις Γραμμικές Α και Β που συγγενεύουν με εκείνες τις γραφές του Ειρηνικού Ωκεανού...

κωπηλάτης  kokkinokoupi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: