ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΝΑ[Μέρος Β΄]

Μέρος Β
Αν ανατρέξουμε στα διάφορα σύγχρονα βιβλία φυσικής θα δούμε ότι τα πάντα λειτουργούν ή τέλος πάντων περιγράφονται με όρους συχνοτήτων.
Το ορατό φάσμα από τόσο μέχρι τόσο
Το ακουστικό ηχητικό εύρος επίσης
Το πέραν του ορατού φάσματος ξανά τα ίδια
Το πέραν του ακουστικού ηχητικό πάλι
Το ηλεκτρομαγνητικό τούμπαλιν και πάει λέγοντας και λέγοντας
Κάποιο εύρος από αυτές τις συχνότητες υποπίπτει στις αισθήσεις μας … με το μεγαλύτερο μέρος όμως να βρίσκεται πέραν των αισθητηριακών μας οργάνων … και μόνο ένα μικρό -αν και μεγαλύτερο από αυτό των αισθήσεών μας- ακόμα μέρος μπορούμε να το προσπελάσουμε μέσω ειδικών οργάνων.
Άσχετα όμως από το αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να αντιληφθούμε κάποιες συχνότητες, αυτές δεν παύουν από το να μας επηρεάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, επιφέροντάς μας και τα ανάλογα αποτελέσματα και καταστάσεις.
Το ανθρώπινο, και όχι μόνο, σώμα πέραν των ηλεκτροχημικών λειτουργιών έχει και ακόμα μία … εκείνη της εκπομπής συχνοτήτων.
Όλα τα όργανα του σώματος φαίνεται ότι εκπέμπουν σε κάποιο φάσμα συχνοτήτων … ηλεκτρικών, μαγνητικών, φωτονικών κλπ. κλπ. με διαφορετική ένταση σε καθένα από αυτά.
Αυτό κατ’ επέκταση σημαίνει ότι μπορούμε με τεχνητά μέσα συχνοτήτων να επέμβουμε σε κάποιον οργανισμό και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε κάποια επιθυμητή λειτουργία ή να τον φέρουμε σε συγκεκριμένη κατάσταση.
Πολλά από αυτά έχουν ήδη μελετηθεί ή μελετώνται, άσχετα από το πόσα γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και πόσα παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά, για χρήση ή κατάχρηση κάποιων κύκλων.
Ο εγκέφαλος του ανθρώπου -έεε όχι και όλων βεβαίως- λειτουργεί κάτω από διάφορες συχνότητες.
Αυτές έχουν μελετηθεί και κατηγοριοποιηθεί ως ακολούθως :
Εγκεφαλικές συχνότητες
Κύματα (Ε) 0,05 – 0,9 Hz = η συχνότητα που βρίσκεται σε όσους είναι σε βαθιά κατάσταση ενατένισης ή σε κωματώδη εμπειρία σύνεγγυ του θανάτου
Κύματα (Δ) 1 – 3,9 Hz = κατάσταση βαθιάς ενόρασης ή στάδιο βαθέως καταληπτικού ύπνου χωρίς όνειρα
Κύματα (Θ) 4 – 7,9 Hz = κατάσταση βαθέος ύπνου ή ανωτέρων διαλογιστικών σταδίων
Κύματα (Α) 8 – 11,9 Hz = κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης ή υπναγωγικής τοιαύτης
Κύματα (Β) 12 – 20 Hz = συνειδητή κανονική κατάσταση εγρήγορσης
Κύματα (Γ) 21 – 30 Hz = κατάσταση νοητικής υπερδιέγερσης
Κύματα (υπερ Γ) 31 – 99 Hz = κατάσταση εμβρασμού
Κύματα (Λ) 100 – 200 Hz = κατάσταση πλήρους έκστασης ή καταληψίας
Κύματα (υπερ Λ ή Ω) 201 Hz και πάνω = υπερκαταληπτική κατάσταση
Έ και καλά όλα αυτά … τι θα τα κάνουμε ; θα τα βράσουμε να πιούμε το ζουμί τους ;;
Μπορεί και να το κάνουμε ανυπόμονοι αναγνώστες μου … υπομονή και που θα πάει θα το ξεφουρνίσουμε στο τέλος … δεν πρόκειται να το αφήσουμε να καρβουνιάσει.
Είπαμε πιο πάνω ότι ο εγκέφαλος κάποια στιγμή κατεβάζει ρολά και αρχίζει η Επίφυση να παράγει Μελατονίνη και λοιπά και λοιπά …. άρα μπαίνει και σε μια κατάσταση λειτουργίας χαμηλών Χέρτζ (κύκλων ανά δευτερόλεπτο) …. αντίθετα όταν ανεβάζει ρολά-ξυπνάει ανεβάζει αντίστοιχα και τα Χέρτζ λειτουργίας του.
Αν τώρα με κάποιον τρόπο -μέσω σκευασμάτων διά του αίματος ή συχνοτήτων (φωτός, ήχου, ηλεκτρομαγνητικές κλπ) – επέμβουμε, τότε θα μπορούσαμε να τον οδηγήσουμε στην κατάσταση εκείνη όπου θα είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα-λειτουργίες.
Μέσω σκευασμάτων-ουσιών είπαμε σχετικά παραπάνω … μένει να δούμε αυτό μέσω συχνοτήτων.
Είναι γνωστό ότι ήδη από παλιά γινόταν χρήση του φωτός και του ήχου για να επιφέρουν-επιβάλουν συγκεκριμένες καταστάσεις.
Εδώ και χρόνια … ίσως περισσότερο από εκατό, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, αυτό έγινε εκ των ουκ άνευ … είτε για θεραπευτικούς σκοπούς είτε για λόγους χειραγώγησης … ιδίως μετά το ’40 εκτινάχθηκε κυριολεκτικά.
Στις μέρες μας καθώς πλέον η τεχνολογία μπαίνει σε νανοκλίμακα και γίνεται όλο και περισσότερο ψηφιακή … αυτό κατέληξε πλέον εύκολη υπόθεση.
Δεν θα πλατειάσουμε ιδιαίτερα επ’ αυτού … απλώς θα κάνουμε μερικές σημάνσεις.
α. μέσω των φωτορυθμικών και της εναλλαγής φωτός-σκότους ή φωτεινών και σκούρων εικόνων, ίσως δε και σπειροειδών στροβιλισμών επιφέρεται ενός είδους υπνωτική κατάσταση … καθώς απορυθμίζεται και ξεγελιέται θα λέγαμε η Επίφυση και κατεβάζοντας ρολά ρίχνει την συχνότητα λειτουργίας και αρχίζει την παραγωγή Μελατονίνης … μπαίνει δηλαδή σε κατάσταση συχνότητος Άλφα ή ακόμη και Θήτα … κάποιες φορές δε και Δέλτα … όπου και μπορεί άνετα να υποστεί πλύση, κατεύθυνση ή και χειραγώγηση.
β. μέσω ηχητικής συμβολής … με την εφαρμογή διαφορετικής κατά συγκεκριμένη συχνότητα ήχων … οπότε επέρχεται ένα ανάλογο αλλά ελαφρότερης μορφής αποτέλεσμα – διότι ο ήχος δεν έχει την ίδια επίδραση όπως το φως, αλλά πολύ ασθενέστερη.
γ. μέσω της εφαρμογής μονοπολικών μαγνητών επί σημείων του κρανίου, επιδρώντα σε αντίστοιχα σημεία του εγκεφάλου.
δ. μέσω της εφαρμογής ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων επί σημείων του κρανίου στοχεύοντα συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, κάτι που αναλόγως της συχνότητος και της στόχευσης έχει και συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Όλη αυτή η τεχνολογία υπάρχει και είναι αρκετά προσβάσιμη πλέον στον καθέναν … ίσως όχι σε πλήρη μορφή … αλλά ανεκτή για πολλούς πειραματισμούς και όχι μόνο.
Βέβαια σε διάφορα κέντρα ή εργαστήρια όπου συνεπικουρείται με διάφορα σκευάσματα και ουσίες έχει απίστευτα αποτελέσματα.
Περιττό νομίζω να προσθέσω ότι κάθε συχνότητα … ιδίως ηλεκτρομαγνητική … δημιουργεί πλείστα όσα θεμιτά και αθέμιτα αποτελέσματα.
Αυτός είναι και ο λόγος εγκατάστασης ιδιαιτέρων κεραιών εκπομπής ανάμεσα στις κεραίες κινητής και όχι μόνο τηλεφωνίας … αν και πλέον μπορεί και γίνεται εκπομπή και από τις καθεαυτού κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και των συσκευών τηλεοράσεως, κινητών και υπολογιστών σε γενική κλίμακα άλλα και σε ατομική τοιαύτη … έεε αν είστε κάποιος ιδιαίτερος στόχος τότε πολλά μπορεί να σας έλθουν κατακέφαλα μέσω των ανωτέρω εφ’ όσων κάνετε χρήση τους ή ακόμη και από μια κατευθυντική κεραία εκπομπής ιδιοσυχνότητος …. καλό έεεεεεεε ;;;
Εκπομπή σε ατομική ιδιοσυχνότητα έχει λάβει χώρα σε αρκετές περιπτώσεις … με ακατανόητα για τους απλούς ανθρώπους αποτελέσματα.
Να σημειώσουμε εδώ … αν και δεν έχει σχέση με το παρόν … ότι και οι εγκαταστάσεις υποηχητικών γεννητριών, χημειοψεκασμών εναερίων και επιγείων σκοπόν έχουν την ευκόλυνση της δράσεως των ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών και όχι μόνο … καθώς οι ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές είναι εκείνες που μπορούν να περάσουν συγκεκριμένα μηνύματα και κατευθύνσεις ενώ τα άλλα απλώς να προκαλέσουν σωματικές και συναισθηματικές διαταραχές και στα πολύ πρόβατα ίσως και νοητικές.
Πέραν των παραπάνω υπάρχει και κάτι ακόμη το οποίο χρησιμοποιείται για να επιφέρει αποτελέσματα κάποιες φορές ανάλογα όλων αυτών.
Τούτο έχει σχέση με την χρήση ανθρώπων σε κατάσταση διάφορη εκείνης της κανονικής συνείδησης (καταστάσεις υποΒήτα ή υπερΒήτα) με σκοπό να επηρεάσουν συναισθηματικά, νοητικά αλλά και σωματικά, άτομα ή ομάδες αλλά ακόμη και να επιφέρουν μεταβολές φυσικών φαινομένων.
Και ναι υπάρχουν ακόμη και ομάδες που δουλεύουν συνδυαστικά για τέτοιους σκοπούς … και βέβαια όχι για σκοπούς ερευνητικούς.
Έχουν γίνει και δημοσίως τέτοιοι πειραματισμοί και έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η τοιαύτη δυνατότητα.
Βέβαια τα αποτελέσματα είναι πάντα ανάλογα της ικανότητος των συμμετεχόντων ατόμων, αλλά και της αντίδρασης των στόχων, ατομικών, γενικών ή φυσικών.
Εμείς τώρα για χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας τέτοιας προσπάθειας εδώ στο Ελλάντα … βέβαια με αποτελέσματα ανύπαρκτα ή θα λέγαμε και ανάποδα των διακηρύξεων – καθώς η κατάσταση όχι μόνο είναι σκατά και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο … αλλά ίσως δεν θα μπορούσε να ήταν χειρότερη απ’ ότι είναι …χωρίς όλο αυτό.
Τώρα βέβαια το θέμα είναι και το τι σκατά έκαναν όλοι αυτοί εκεί.
– Δεν έκαναν τίποτε επειδή δεν ήξεραν τον τρόπο … επειδή απλά μαλακίζονταν ;;
– Επειδή κάπου αλλού … πήγαινε η ενέργεια …. κάποιος την ρούφαγε ;;
– Επειδή ταυτόχρονα γινόταν κάτι το οποίο ακύρωνε την όλη προσπάθεια ;;
– Επειδή ….. επειδή …. ;;
Εδώ βέβαια δεν έχουμε σκοπό να ψάξουμε το γιατί …. ας το κάνουν οι υπεύθυνοι της όλης προσπάθειας … αν δεν δούλευαν ακριβώς γι’ αυτό που συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει.
Εμείς απλώς θα πούμε …. όσο και αν αυτό δεν αρέσει και πονέσει πολλούς … καλύτερα να έλειπε όλο αυτό … ίσως να ήταν πολύ καλύτερα χωρίς εδαύτο !!!
Όπως είπαμε για ατομικό σκοπό κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει
α. διάφορα σκευάσματα και ουσίες, φυτικές ή χημικές, με σκοπό να προκαλέσει ιδιαίτερες καταστάσεις και συμβάντα στον οργανισμό, στην συναισθηματική, ψυχική, νοητική και πνευματική του κατάσταση.
β. μπορεί επίσης να το κάνει μέσω τεχνολογικών συσκευών εκπομπής συχνοτήτων ήχου, φωτός ή ηλεκτρομαγνητισμού.
γ. μέσω επίσης των τεχνικών και μηχανημάτων βιοανάδρασης
δ. μέσω αποκλεισμού ερεθισμάτων … δεξαμενές ή δωμάτια στέρησης εξωτερικών ερεθισμάτων
ε. μέσω τεχνικών διαλογισμού
στ. μέσω σωματικής και συναισθηματικής καταπόνησης
ζ. μέσω κάποιου συνδυασμού των ανωτέρω
Ας ευχηθούμε όμως να μην επιλέξει κάτι ακραίας μορφής.
Ότι τέλος πάντων κάνει …. ίσως κάποια στιγμή … ανάλογα την επιμονή, την υπομονή αλλά και την μέθοδο και τον τρόπο … θα έχει κάποια αποτελέσματα, τα οποία θα είναι απολύτως ανάλογα και σχετικά των όσων επέλεξε καθώς και της ιδιοσυστασίας του, σωματικής τε πνευματικής.
Κάποια μπορεί να είναι κατωτέρας στάθμης … ίσως εφάμιλλα κολαστηρίου.
Άλλα εφάμιλλα παραδείσων και υψηλών καταστάσεων.
Ίσως ουδετέρων ή μέσων καταστάσεων ή και μείξη των δύο άκρων.
Όλα θα εξαρτηθούν από τα μέσα, τους τρόπους και την ποιότητα του ιδίου.
Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει διάφορα περί υπνώσεως, οραμάτων, αστρικών προβολών και ταξιδίων καθώς και καναλιών επικοινωνίας με πνεύματα, δασκάλους, διαβόλους, τριβόλους, αγίους, αγγέλους, με της πουτάνας το κάγκελο, κλπ. κλπ.
Ιδιαίτερα εκεί μετά το ’10 έγινε το έλα να δείς … ακόμα και η κουτσή Μαρία είχε να μαρτυρήσει περί αυτών, δικών της και ξένων οραμάτων, εμφανίσεων και επικοινωνιών, κάτι το οποίο μετ’ επιτάσεως ζούμε ξανά στις μέρες μας με τα υποτιθέμενα οράματα κωλογέρων, μουναχών και κάθε καρύδι λοιπής καρυδιάς.
Φτάνουν … ήρθαν… έφτασαν … όπου να ‘ναι … αποβιβάστηκαν αλλά κρατούν χαμηλό προφίλ και δεν τους βλέπετε … οι Ολύμπιοι, οι Ελ, οι Κουνέλ, οι Ανδρομέδιοι, οι Ανουνάκι, οι θεοί, οι μεγάλοι παλαιοί, οι …. οι … οι ….. και όλο το κακό συναπάντημα.
Όλο έρχονται και φτάνουν …. αλλά ακόμα πουθενά !!Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
Το ίδιο καθάρισαν … καθαρίζουν … μπόμπες … παραμπόμπες … ξαναμπόμπες … αλλά τα ρημάδια καθαρισμό και τελειωμό δεν έχουν.
Πιάνουν … συλλαμβάνουν … καθαρίζουν … φυλακίζουν … τους μπάλ … τους καμπάλ … τους μπανάλ … και το κέρατό τους το τράγιο … αλλά ό κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Παρομοίως
Τώρα … σε μέρες … τον άλλο μήνα … τον άλλο χρόνο … την τάδε ημερομηνία … την άλλη … την παράλλη … ο 3ος … ο 4ος … μας επιτίθενται … μπουκάρουν … παίρνουν το άλφα, το βήτα νησί κλπ.κλπ.
Ή τον άλλον … τον παράλλον μήνα … βδομάδα ξεκινάνε τα γεγονότα … οι καταστάσεις, οι εξεγέρσεις, οι εκλογές … κλπ. κλπ.
…. και δώστου και δώστου …. αλλά τελειωμό δεν έχουν όλες αυτές οι βλακείες !!!
Αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα — τον φόβο, την σύγχυση, την ανασφάλεια, την απόγνωση, την παραπληροφόρηση, την εμφύτευση κλπ.κλπ. — που προωθούνται μέσα από το σύστημα, τις διάφορες μασονικές και λοιπές σέχτες, τας απηρεσίας, και τις όποιες ατομικές ηλιθιότητες …. μένει ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων, που θα λέγαμε ότι κινούνται, ή νομίζουν πως κινούνται, με αλτρουϊστικά ελατήρια και έχουν στα μυαλά τους τουλάχιστον, καλό σκοπό και αγαθές προθέσεις.
Παρά τους όποιους καλούς σκοπούς και όσο αγαθές προθέσεις και αν έχουν … βλέπουμε ότι αστοχούν σε αποτέλεσμα και επαλήθευση.
Τι συμβαίνει λοιπόν ;;;
Ίσως χρειάζεται να αναρωτηθούν … μήπως άθελά τους κουβαλούν νερό στον μύλο των εχθρών της ανθρωπότητος ;;
Γιατί συμβαίνει αυτό ;;
Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι … θα μείνουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε και να δείξουμε κάποιους με την βοήθεια των όσων αναφέραμε στις προηγούμενες ενότητες.
α. Είπαμε ότι σχεδόν όλα που σχετίζονται με το πέραν της συνηθισμένης κατάστασης έχουν ανάγκη την παραγωγή ή δράση κάποιων ουσιών εντός του σώματος. Είτε είναι ενδογενούς είτε εξωγενούς παραγωγής, αναλόγως του σημείου που διεγείρουν είναι και τα φαινόμενα που προκαλούν.
Εάν λοιπόν η όποια κατάσταση προήλθε από κέντρο ή περιοχή κατώτερη τότε η καθαρότητα και η αλήθειά τους θα είναι ανάλογη.
Από που λοιπόν προήλθαν τα οράματα και οι πληροφορίες ;; Από ποιάς περιοχής ή κέντρου την διέγερση ;; Πόσο καλά πληροφορημένοι αλλά και εξασκημένοι είναι όλοι αυτοί οι φερέλπιδες μάντεις και προφήτες ώστε να αποφύγουν κάθε λάκκο;;
β. Σημειώσαμε επίσης ότι άνθρωποι, με κάποιες ικανότητες, αλλά και μηχανήματα πάσης φύσεως, παρεμβάλουν ή και εμβάλουν δικές τους ιδέες, θέσεις, εικόνες και μηνύματα … σε ατομικό αλλά και γενικό πλαίσιο.
Τι λοιπόν από τις υποτιθέμενες εμπειρίες και οράματα …. είναι καθαρό και όχι απλά και μόνο … εμφυτεύσεις ;;;
γ. Είπαμε ότι η ΓΗ, ο μεγάλος οργανισμός, εδώ και καιρό Ασθενεί …. εμείς σαν τμήματά της πόσο ανεπηρέαστοι ή απρόσβλητοι είμαστε από αυτήν την κατάσταση ;;
Αφού η ΓΗ είναι σε εμπύρετη κατάσταση … με εμάςς τι γίνεται ;;
Αφού πλέον έχει χαθεί η κατάσταση ηρεμίας, τα 7.8 Hz (κατάσταση Άλφα προς Θήτα) και βαράει στα 15-16 Hz και βάλε … πόσο εύκολα μπορούμε πλέον να συγκεντρωθούμε, να συν-λογιστούμε, να εστιάσουμε και να λάβουμε καθαρές πληροφορίες αφού το περιβάλλον δονείται στα επίπεδα της δικής μας εγρήγορσης ;;;
Αυτό που θέλω να κάνω με όλα τα παραπάνω δεν είναι να αποτρέψω κάποιους από το να ασχολούνται με το πέραν … αλλά να επιστήσω την προσοχή όλων στα λαμβανόμενα μηνύματα, οράματα και εμπειρίες … καθώς πολλά παίζονται και ενυπάρχει ο κίνδυνος λήψεως αλλοιωμένων και παραποιημένων πληροφοριών, εικόνων και μηνυμάτων.
Καλό είναι να έχουμε πάντα υπ’ όψιν μας όλα τα προαναφερθέντα και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.....https://ergdhmerg.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: