ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΡΩΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ....[ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΖΕΥΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΟ 2012]


 • Η ομάδα των Τρωικών αστεροειδών λέγονται έτσι γιατί παίρνουν ονόματα από τους ήρωες του Τρωικού πολέμου (Αχιλλέας, Έκτωρ, Οδυσσέας κλπ); Χωρίζονται σε δύο ομάδες: τους Έλληνες με και τους Τρώες . Και μάλιστα οι Έλληνες κινούνται όλοι μαζί ανατολικά του Δία, ενώ οι Τρώες δυτικά. Και οι δύο ομάδες κινούνται σε ίσες αποστάσεις από τον Δία και μάλιστα οι ευθείες που συνδέουν τις δύο υποομάδες με τον ήλιο σχηματίζουν 60ο με την ευθεία Ήλιου-Δία. Το χαρακτηριστικό αυτό συμβαίνει γιατί τα σημεία των δύο υποομάδων βρίσκονται σε ένα σημεία ευστάθειας ή τα γνωστά σημεία Λαγκράνζ από το πρόβλημα των τριών σωμάτων. Από τη μελέτη του φάσματος των αστεροειδών αυτών ξέρουμε ότι είναι ερυθροί και ανήκουν στην ομάδα τύπου D (δεν είναι δηλαδή ανθρακούχοι ή σιδηρούχοι). Εχουμε και δύο"κατασκόπους",οπως τούς ονόμασαν οι επιστήμονες,τον Εκτωρα που ανήκει στό στρατόπεδο τών Ελλήνων καί τόν Πάτροκλο που ανήκει σ εκείνο τών Τρώων.


 • Τρωικό αντικείμενο

  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

  Η θέση των τρωικών αστεροειδών του Δία στο Ηλιακό σύστημα (πράσινο χρώμα). Στο σημείο L4 βρίσκεται το «Ελληνικό στρατόπεδο» ("Greeks") και στο L5 το «Τρωικό» ("Trojans")
  Στην αστρονομία, ο όρος Τρωικός αναφέρεται σε ένα μικρό πλανήτη (αστεροειδή) ή φυσικό δορυφόρο , που μοιράζεται μια τροχιά με έναν πλανήτη ή δορυφόρο, αλλά δεν συγκρούεται με αυτό(ν), διότι οι τροχιές του βρίσκονται σε διαφορετικό Λαγκρανζιανικό σημείο, τα οποία βρίσκονται 60° μπροστά και πίσω από το μεγαλύτερο σώμα, δηλαδή στα Λαγκρανζιανά σημεία L4 και L5 αντίστοιχα.
  Ο όρος αναφερόταν αρχικά σε Τρωικούς αστεροειδείς σε τροχιά γύρω από τον Δία, και αστεροειδείς στα Λαγκρανζιανά σημεία των άλλων πλανητών αλλά και σε Λαγκρανζιανούς αστεροειδείς. Στη συνέχεια τέτοια αντικείμενα βρέθηκαν σε τροχιά γύρω από το Λαγκρανζιανό σημείο του Ποσειδώνα και του Άρη. Επιπλέον, τέσσερα τρωϊκά φεγγάρια είναι γνωστά πως έχουν τροχιά στα λαγκρανζιανά σημεία των δύο μεσαίου μεγέθους δορυφόρους του Κρόνου.

   

   Τα σημεία L4 και L5


  Τα 5 Λαγκρανζιανά σημεία σε ένα σύστημα δύο σωμάτων με σημαντική διαφορά στις μάζες τους.
  Το 1772, ο μαθηματικός Ζοζέφ Λουί Λαγκράνζ (Joseph Louis Lagrange) εργαζόταν πάνω στο περίφημο πρόβλημα των τριών σωμάτων, όταν ανακάλυψε μια ενδιαφέρουσα ιδιορρυθμία στα αποτελέσματα. Αρχικά, είχε ανακαλύψει έναν τρόπο για να υπολογίζει τη βαρυτική αλληλεπίδραση μεταξύ αυθαίρετou αριθμού σωμάτων σε ένα σύστημα, γιατί η νευτώνεια μηχανική κατέλειγε στο συμπέρασμα ότι ένα τέτοιο σύστημα οδηγεί τα σώματα σε χαοτική τροχιά, μέχρι να καταλήξουν σε μια σύγκρουση ή σε να εγκαταλήψουν το σύστημα, ώστε να επιτευχθεί η ισορροπία. Ο Λαγκράνζ, θέλοντας να κάνει πιο απλό το πρόβλημα, υπέθεσε πως η πορεία ενός αντικειμένου εξαρτάται από την εύρεση μιας διαδρομής που ελαχιστοποιεί τη δράση (S) κατά την πάροδο του χρόνου. Με αυτή την υπόθεση ο Λαγκράνζ αναδιατύπωσε την Κλασική (Νευτόνια) μηχανική και εισήγαγε την λεγόμενη Λαγκρανζιανή μηχανική.
  Με βάση τους υπολογισμούς του, υπέθεσε πως είναι δυνατόν ένα τρίτο σώμα, αμελητέας μάζας, να κινείται σε τροχιά γύρω από δύο μεγαλύτερα σώματα που βρίσκονταν ήδη σε σχεδόν κυκλική τροχιά. Αργότερα η θεωρία αυτή προσαρμόστηκε και για σώματα σε ελλειπτική τροχιά. Οι περιοχές στις οποίες ένα σώμα μπορεί να βρεθεί ονομάστηκαν, προς τιμήν του, Λαγκρανζιανά σημεία. Τα σημεία αυτά σε ένα συστημα δύο σωμάτων είναι συνολικά 5.
  Δύο από αυτά τα σημεία, τα σημεία L4 και L5 βρίσκονται στις κορυφές δύο ισόπλευρων τριγώνων (τριγωνικά σημεία), με πλευρά την απόσταση των δύο μεγάλων σωμάτων. Η κορυφές αυτές βρίσκονται επί της τροχιάς του μικρότερου περιφερόμενου σώματος. Το σημείο L4 βρίσκεται μπροστά από το σώμα που περιστρέφεται (το σώμα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση), ενώ το L5 πίσω από αυτό. Κατά συνέπεια, οι βαρυτικές δυνάμεις από τα δύο ογκώδη σώματα είναι στην ίδια αναλογία με τις μάζες των δύο σωμάτων, και έτσι η συνισταμένη δύναμη ενεργεί μέσω του βαρύκεντρου του συστήματος. Η σταθερότητα των σημείων αυτών, αν και αποτελούν τοπικά μέγιστα του γενικευμένου δυναμικού, είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεγάλη λόγω της δύναμης Coriolis, ώστε να χαρακτηρίζονται ως σημεία ευσταθούς ισορροπίας, στα οποία γίνεται να παγιδευτούν μόνιμα άλλα σώματα, μικρής μάζας.[1]
  Τα 1906 ανακαλύφθηκαν οι πρώτοι αστεροειδείς στο σύστημα Δίας-Ήλιος σε αυτά τα σημεία. Καθώς δόθηκαν σε αυτούς ονόματα από ήρωες του Τρωικού πολέμου, τα σημεία L4 και L5 απέκτησαν το όνομα "Τρωικά σημεία" Πληθυσμοί

   Αστεροειδείς

  Ο όρος Τρωικός αστεροειδής συνήθως αναφέρεται συγκεκριμένα στους τρωικούς αστεροειδείς του Δία, οι οποία πιστεύεται ότι είναι τόσο πολλοί όσο και οι αστεροειδείς της Κύριας Ζώνης.
  Οι τρωικοί αστεροειδείς του Δια χωρίζονται σε δύο ομάδες. Αυτοί που περιφέρεται σε μία μέση θέση γύρω από το Λαγκρανζιανό σημείο L4 του συστήματος Ηλίου-Δία, ονομάζονται «ηγούμενα μέλη» ή μέλη του «Ελληνικού στρατοπέδου». Στους αστεροειδείς αυτούς δίνονται ονόματα Ελλήνων ηρώων του Τρωικού Πολέμου. Αυτοί που περιφέρεται σε μία μέση θέση γύρω από το Λαγκρανζιανό σημείο L5 του συστήματος Ηλίου-Δία, ονομάζονται «επόμενα μέλη» ή μέλη του «Τρωικού στρατοπέδου». Σε αυτούς δίνονται ονόματα Τρώων ηρώων. Πριν η πρακτική αυτή γίνει συνήθεια είχαν ονομασθεί δύο εξαιρέσεις στον κανόνα αυτόν, οι οποίες και παραμένουν, αποκαλούμενες και «κατάσκοποι»: είναι ο 624 Έκτωρ στο ελληνικό στρατόπεδο και ο 617 Πάτροκλος στο τρωικό.
  Η 5261 Εουρέκα , το 1998 VF 31 , το 1999 UJ 7 , και το 2007 NS 2 είναι οι τρωϊκοί αστεροειδείς του Άρη.
  Έξι τρωικοί αστερειδείς του Ποσειδώνα είναι γνωστοί, αλλά αναμένεται να ξεπερνούν σε αριθμό τους τρωίκούς Δία με τάξη μεγέθους.
  Τόσο το σύστημα Γη-Ήλιος όσο και το σύστημα Γη-Σελήνη είναι δυνατόν να υποστηρίξουν τρωικούς αστεροειδείς.[1] Ο πρώτος τρωικός αστεροειδής της Γης (σύστημα Ήλιος - Γη) ανακαλύφθηκε από την NASA τον Οκτώβριο του 2010.[2] Είναι ένας αστεροειδής Απόλλο στον οποίο έχει δοθεί το προσωρινό όνομα 2010 TK7 και βρίσκεται κοντά στο σημείο L4 του συστήματος Γης-Ήλιου.

   Δορυφόροι

  Στην περίπτωση των δορυφόρων, τρωικοί δορυφόροι ονομάζονται αυτοί που βρίσκονται στα τρωικά σημεία ενός μεγαλύτερου δορυφόρου (στο σύστημα πλανήτη-δορυφόρου). Ο τρωϊκός δορυφόρος μοιράζεται την ίδια τροχιά με τον μεγαλύτερο δορυφόρο.
  Στο ηλιακό σύστημα οι μόνοι γνωστοί τρωικοί δορυφόροι βρίσκονται γύρω από τον Κρόνο. Στην ίδια τροχιά με τον δορυφόρο Τηθύς βρίσκονται οι τρωικοί Τελεστώ (στο L4) και Καλυψώ (στο L5). Στην ίδια τροχιά με τον δορυφόρο Διώνη βρίσκονται οι τρωικοί Ελένη (στο L4) και Πολυδεύκης (στο L5).
  Σε θεωρητικό επίπεδο, είναι δυνατόν να υπάρξουν και τρωικοί πλανήτες, στα τρωικά σημεία πλανητών με το άστρο τους.
  Πρακτικά, δεν έχει ανακαλυφθεί ένας τέτοιος πλανήτης μέχρι σήμερα. Όμως, μια από τις πιο γνωστές υποθέσεις (Υπόθεση της γιγαντιαίας σύγκρουσης) για την δημιουργία της Σελήνης κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός υποθετικού τρωικού πλανήτη στο σύστημα Γης-Ήλιου (είτε στο σημείο L4, είτε στο L5), στον οποίο δίνεται το όνομα Θεία (από το όνομα της μητέρας της Σελήνης στην Ελληνική μυθολογία, της τιτάνιδας Θείας, ή αλλιώς Ευρυφάεσσας). Σύμφωνα με αυτή την υπόθεση, η αύξηση του μεγέθους της Θείας προκάλεσε την σύγκρουσή της με την πρωτο-Γη, δημιουργώντας τελικά την Σελήνη.[3]

   

  Οι Τρωικοί αστεροειδείς γύρω από τον Ποσειδώνα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κομήτες που ίσως κτυπούσαν τη Γη

  Υλικό από τους Τρωικούς αστεροειδείς που βρίσκονται γύρω από την τροχιά του Ποσειδώνα θα μπορούσε να μετατραπεί σε κομήτες, οι οποίοι εν συνεχεία θα μπορούσαν να κτυπήσουν τον πλανήτη μας, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.
  Χιλιάδες Τρωικοί αστεροειδείς κινούνται γύρω από τον Δία ενώ λίγοι από αυτούς ανακαλύφθηκαν κοντά και στον Ποσειδώνα 

  Η προέλευση τους, που είναι γνωστοί ως «κομήτες βραχείας περιόδου», είναι άγνωστη, αλλά η άμεση πηγή τους πιστεύεται ότι είναι οι Κένταυροι, μια συλλογή από ένα περίπου εκατομμύρια παγωμένα αντικείμενα με μήκη πάνω από 1 χιλιόμετρο, με ελλειπτικές τροχιές και που έρχονται πιο κοντά στον ήλιο ανάμεσα στις τροχιές του Δία και του Ποσειδώνα.
  Από αυτούς τους Κενταύρους έχουμε δει με τα τηλεσκόπια περίπου 250 μόνο. Όλα αυτά τα αντικείμενα είναι σε σχετικά ασταθείς τροχιές, και έχουν μια μεγάλη πιθανότητα να δεχθούν μια βαρυτική ώθηση, όταν η τροχιά τους τα φέρει κοντά στον Δία ή σε έναν από τους άλλους γιγάντιους πλανήτες. Μια τέτοια διαταραχή μπορεί να τα ανακατευθύνει στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα – και, ενδεχομένως, προς τη Γη. Και καθώς ένας τέτοιος ακυβέρνητος Κένταυρος προσεγγίζει τον ήλιο, η θερμότητα του αρχίζει να εξατμίζει το παγωμένο υλικό του με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια ουρά σαν τους κομήτες.
  Προηγούμενες προσομοιώσεις των Κενταύρων προτείνουν ότι κάτι πρέπει να τους τροφοδοτεί με πρόσθετο υλικό – γιατί κάθε τέτοιο αντικείμενο θα κινείται στην τροχιά του για περίπου 3 εκατομμύρια χρόνια προτού να χτυπήσει έναν πλανήτη, ή να πέσει πάνω στον ήλιο, ή να βγει από το ηλιακό σύστημα, ή απλά να διασπαστεί.
  "Ο πληθυσμός αυτός διασπάται και φαίνεται ότι αναπληρώνονται από κάπου," αναφέρει ο Jonathan Horner στο Πανεπιστήμιο του Durham.
  Σε μία μελέτη ο Horner μαζί με τον Patryk Sofia Lykawka του πανεπιστημίου Kinki στην Οσάκα, δείχνει ότι η πηγή αυτής της ανασύστασης είναι οι Τρωικοί αστεροειδείς κοντά στον Ποσειδώνα – οι αστεροειδείς αυτοί κινούνται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο περίπου όπως και ο Ποσειδώνας.
  Υπολογίζουν μάλιστα ότι ένας από τους έξι γνωστούς Τρωικούς έχει 50% πιθανότητα να μεταναστεύσει και να γίνει Κένταυρος, για τα επόμενα 600 εκατομμύρια χρόνια.
  Καθώς υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχουν ως και 10 εκατομμύρια άγνωστοι Τρωικοί κοντά στον Ποσειδώνα με πλάτος από 1 χιλιόμετρο και πέρα, το ζευγάρι των αστρονόμων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι Τρωικοί θα μπορούσαν να συμπληρώνουν τους Κενταύρους που χάνονται
  Ο Hal Levison στο Boulder του Κολοράντο, υποστηρίζει ότι για την διατήρηση του αποθέματος των γνωστών κομητών με βραχεία περίοδο, ο αριθμός των Τρωικών θα έπρεπε να φθάνει το ένα δισεκατομμύριο.
  Κατά τη γνώμη του, αυτό είναι απίθανο γιατί πολλά αντικείμενα τέτοιου μεγέθους θα συγκρούονται και θα κατακερματίζονταν σε μικρότερες διαστάσεις.
  «Έχω τις αμφιβολίες μου αν οι Κένταυροι αναπληρώνονται από τους Τρωικούς», λέει.
  Ο Hal Levison υπολογίζει ότι η κύρια πηγή των Κενταύρων είναι ο «διάσπαρτος δίσκος", μέρος της ζώνης Kuiper από συντρίμμια πέρα από τον Ποσειδώνα.
  Πηγή: ANI
  ========
  Παρακάτω μεταφέρω ενα μικρό μερος από αρθρο -ανάλυση,μιάς ξένης αστρολόγου,που αφορα σε μια συζευξη τών τρωικών,το 2012..το αρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο[ειναι αρκετα μεγαλο], στήν διευθυνση που δινω στο τελος
  -------
  [....ΤονΠέντε αστεροειδείς: ο Οδυσσέας, ο Οδυσσέας (λατινική ονομασία του Οδυσσέα »), η Πηνελόπη, την Ιθάκη και ο Τηλέμαχος είναι όλα πρόκειται να έρθει μαζί στο ίδιο τμήμα του ουρανού. Κατά την πρώτη τους συναντιούνται, μερικοί απ 'αυτούς θα εξακολουθεί να είναι στον Καρκίνο, ενώ άλλοι θα είναι ήδη στον Λέοντα, αλλά σύντομα μετά από αυτό, όλοι θα είναι στο Λέοντα. Μόλις μαζί, θα παραμείνουν σε συνδυασμό για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι τον Ιούλιο του 2013.Ο Οδυσσέας και ο Ρωμαϊκός ομόλογός του, ο Οδυσσέας θα είναι το σπίτι, στην Ιθάκη. Πιστή Πηνελόπη θα είναι εκεί, καθώς, μαζί με «Οδυσσέας και ο Τηλέμαχος ο γιος της Πηνελόπης. Παλαμήδης, ο άνθρωπος που τοποθετούνται βρέφος Τηλέμαχος με τον τρόπο του το άροτρο και ανάγκασε τον Οδυσσέα να πάει στον Τρωικό πόλεμο, θα είναι εκεί, επίσης - έχει ταξιδέψει μαζί με τον Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο για πολύ καιρό τώρα και πρόκειται να συνεχιστεί για αρκετές χρόνια. Μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Μαζί με αυτούς θα είναι και η αστεροειδείς Αλκινόου και Ναυσικά - το όνομά του από το βασιλιά του είδους και την πριγκίπισσα των Φαιάκων, ο οποίος βοήθησε τον Οδυσσέα να φτάσω στο σπίτι. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ο Οδυσσέας, ο Οδυσσέας, η Πηνελόπη, Ιθάκη, Τηλέμαχος και Παλαμήδης εξακολουθούν να είναι όλα σε συνδυασμό στον Λέοντα, αλλά σε οπισθοδρομήσεις. Παλίνδρομη σημαίνει, ότι ο πλανήτης / αστεροειδή πηγαίνει πίσω, επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια σημαντικά μαθήματα για να μάθουν, κάποιες εκκρεμότητες για τη φροντίδα του. Αλλάζουν πίσω στην άμεση κίνηση την άνοιξη 2013 και να συνεχίσουν να ταξιδεύουν μαζί με το ζώδιο του Λέοντα. Άλλοι είναι σε αυτό, πάρα πολύ - η Κίρκη αστεροειδής θα τους συναντήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τον Οδυσσέα ατζέντα της, έτσι ξεχνά τι είναι πραγματικά σημαντικό γι 'αυτόν. Ο αστεροειδής Ποσειδώνα (Οδυσσέας εχθρός, ο οργισμένος θεό της θάλασσας) και τη Ρωμαϊκή ομόλογό του, ο Ποσειδώνας θα είναι σε αντίθεση με τους μεγάλο μέρος του χρόνου και μπορεί να οργή και στείλτε σφοδρές καταιγίδες από την άλλη πλευρά του Zodiac, όταν ένας από αυτούς απομακρύνεται , ο άλλος αναλαμβάνει.Τι σημαίνουν όλα αυτά; Υπάρχει η πιθανότητα, ότι, συλλογικά, κάτι ή κάποιος θα επιστρέψει τελικά στο σπίτι μετά από πολύ καιρό μακριά, ότι κάποιες μεγάλο και σημαντικό κομμάτι του παζλ θα τεθεί σε εφαρμογή και ότι τελικά κάποια πράγματα, που δεν καταλαβαίνουμε ακόμα, θα αρχίζουν να κάνουν περισσότερο νόημα επιτέλους. Εμείς μπορεί να εμφανίσουν ένα είδος συλλογικής Homecoming και ένα πολυαναμενόμενο reunion κάποιου είδους και μπορεί να δούμε κάτι σωστό και λαχταρούσε επιτέλους αποκατασταθεί στο «θρόνο». Σχεδόν όλο αυτό θα συμβεί στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία κυβερνάται από τον Ήλιο και είναι πιθανό, ότι ο Ήλιος μας θα παίξει κάποιο τρόπο έναν ρόλο σε αυτό. Ο Λέων είναι το ζώδιο της προσωπικής ταυτότητας και, όταν ο Οδυσσέας επιστρέφει στο σπίτι του, αποκαλύπτεται ποιος είναι πραγματικά. Μπορούμε να μάθουμε κάτι καινούργιο για τη συλλογική και την προσωπική μας ταυτότητα, για το ποιοι πραγματικά είμαστε και τι είναι η θέση μας στο σύμπαν. Ή μπορούμε να μάθουμε κάτι παλιό για αυτό, κάτι, που κάποτε γνωρίζατε, αλλά είχατε ξεχάσει από τότε. Το Memoria αστεροειδής (μνήμη) θα είναι εκεί, σε συνδυασμό με τους άλλους και να θυμόμαστε κάτι που μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στην εμπειρία. Μαζί με αυτό stellium, υπάρχει επίσης η Aeternitas αστεροειδής (αιωνιότητα), η οποία μόνο προσθέτει στην ήδη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από τα πράγματα που συνάγεται από τα άλλα ουράνια σώματα - χρόνος μπορεί να είναι στο επίκεντρο, καθώς και. Υπάρχουν επίσης ορισμένες ενδείξεις, ότι το θηλυκό (τόσο σε συλλογικό όσο και μεμονωμένα) μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, επίσης.Υπάρχουν πολλά ουράνια σώματα και τις πτυχές, πράγμα που συνεπάγεται, ότι τίποτα δεν θα δοθεί δωρεάν σε αυτές τις εκδηλώσεις, που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα (ακόμα και μερικές σημαντικές από αυτές) και ότι τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα μερικές φορές......] Αύγουστο του 2012, μια πολύ ιδιαίτερη και σπάνια επανένωση πρόκειται να λάβει χώρα.
  http://aidas-strange-reality.com/astrology-mythology-symbolism/42-odysseus-penelope-and-ithaca

  Δεν υπάρχουν σχόλια: