ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Severna Makedonija ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

George Adalis B  Tι σημαίνει Severna Makedonija στην Ελληνική ... πραγματικότητα
---
- Severna Makedonija σημαίνει: Ένας ξεφτιλισμένος Πρωθυπουργός, μια κυβέρνηση Γερμανική μαριονέτα, μια τρισξεφτιλισμένη Αξιωματική Αντιπολίτευση, μια αξιοθρήνητη Αντιπολίτευση κι ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας ευνουχισμένος!
- Severna Makedonija σημαίνει: Ένα αριστερό κόμμα που απαρτίζεται ΜΟΝΟ από πολιτικά καθήκια και σκουπίδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με την νομοτέλεια της Ιστορίας και της Αξιοπρέπειας αυτού του... λαού!
- Severna Makedonija σημαίνει: Oτι η σημαία με τα αστεράκια δεξιά του Τσίπρα δεν πρέπει να υπάρχει εκεί. Η παρουσία του μπαχαλάκια άθεου Πρωθυπουργού αμαυρίζει την σημαία στ αριστερά του και το αίμα που χύθηκε γι αυτήν. Σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άχρηστο Πρωθυπουργό που σε μια άλλη χώρα θα είχε κάνει χαρακίρι!
- Severna Makedonija σημαίνει: Με το πέρασμα του χρόνου απαλοιφή του Severna κι επικράτηση του σκέτο Madedonija. Οτιδήποτε άλλο ακούτε είναι παραμύθια και μάλιστα χωρίς δράκο!
- Severna Makedonija σημαίνει: Την επικράτηση της λαμογιάς έναντι των χιλιάδων χρόνων ελληνιστικής ιστορίας και του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος, γιατί κάποιοι που ομιλούν Ελληνικά τα τσέπωσαν χοντρά!
- Severna Makedonija σημαίνει: Την επικράτηση των Κοτσαμπάσηδων και την προετοιμασία για διάλυση ή ακρωτηριασμό εκ νέου της πατρίδας μας.
- Severna Makedonija σημαίνει: Ότι όποιος κάθεται πλέον και τους κοιτά με απάθεια, είναι απλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
Φωτογραφία του Kiriakos Kiriakopoulos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: