ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ;;;;;;

 
Κώστας Βουλγαράκης

Δεν ξέρω πια τι είναι σωστό και δίκαιο, δεν ξέρω πια τι είναι λογικό και αποδεκτό, δεν ξέρω πια τι σημαίνει ελευθερία και δημοκρατία!!
Βλέπω, ακούω, διαπιστώνω κάτι και μετά μου λένε …. αυτό που είδες, αυτό που άκουσες και αυτό που ένιωσες, που διαπίστωσες, δεν ήταν έτσι …. αλλά ανάποδα!!
Τρελάθηκα και κουφάθηκα ή ο κόσμος άλλαξε …. και εγώ δεν το κατάλαβα!?
Είναι μήπως σήμερα, η υπερβολή και η ασέβεια, ελευθερία!?
Είναι μήπως σήμερα, η αναρχία και η αυθαιρεσία, δημοκρατία!?
Δεν είμαι πουριτανός και σέβομαι το δικαίωμα του καθενός, να κάνει αυτό που γουστάρει, αρκεί να μην ενοχλεί και να μην προκαλεί τους άλλους, αρκεί να μην παραβιάζει τους νόμους, αρκεί να μην προσπαθεί με το έτσι θέλω, να επιβάλλει καταστάσεις στους άλλους!!
Δεν παίζω με την Πίστη των άλλων και δεν περιφρονώ ποτέ, το Εθνικό Φρόνημα και τα Ατομικά Δικαιώματα κανενός, ούτε και του μεγαλύτερου εχθρού μου, αλλά δεν θέλω και κανένας …. να με υποτιμά και να με περνά για ηλίθιο!!
Θες να διαδηλώσεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος, ότι είσαι UFO, δεινόσαυρος, φασίστας, κουμουνιστής και ανώμαλος!? Διαδήλωσε, χαρακτηρίσου, διασκέδασε το όπως θες …. αλλά μη με ενοχλείς και μη προσβάλεις, την Πίστη και τα Ιδανικά των άλλων!!
Μπορεί να διαφωνώ, αλλά σέβομαι τα δικαιώματα σου!! Μπορείς να διαφωνείς, αλλά πρέπει να σεβαστείς και τα δικά μου δικαιώματα ….. ή δε άλλως ….. αργά ή γρήγορα, τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε λογική και αυτοσυγκράτηση …. και θα γίνουμε ζούγκλα!!
Δεν μπορείς λοιπόν, την ώρα που ….. ακόμα δεν θάψαμε την Μακεδονία μας, την ώρα που θρηνούμε πάνω από το πτώμα της, να έρχεσαι εσύ ξεβράκωτος και να μου λες …. «η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, είναι ομοφυλική» και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος …. ήταν σαν τα μούτρα σου!! Εγώ δεν ξέρω αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ή όχι ομοφυλόφιλος, αλλά ξέρω σίγουρα ότι, κρατούσε ένα ξίφος στο χέρι και εκστράτευε πολεμώντας γενναία, για να διδάξει ήθος και πολιτισμός και αυτό του το αναγνωρίζουν, άπαντες στον κόσμο, ακόμα και οι λαοί που κατακτήθηκαν και εκπολιτίστηκαν με σεβασμό απ’ αυτόν!! Δεν κυκλοφορούσε ξεβράκωτος στο δρόμο και με ένα αγγούρι στον κώλο του …. άρα, δεν ήταν σαν και σένα!!
Δεν ξέρω αν όλα αυτά, συνιστούν αδικήματα προσβολής δημόσιας αιδούς, παραποίησης συμβόλων και ιδανικών, αλλά ξέρω ότι σίγουρα, οι Αρχές έχουν ευθύνες και μια ανεξήγητη ανοχή, μια πολύ ύποπτη ανοχή!!
Ξέρω επίσης, ότι ο «προοδευτικός» Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που μυστηριωδώς ήταν εξαφανισμένος, σ’ όλα αυτά τα κοσμοϊστορικά που διαδραματίστηκαν στον τόπο του, σχετικά με το Σκοπιανό, εμφανίζεται και ευνοεί κάτι τέτοιες αηδίες και υπερβολές!!
«Παρέλαση Υπερηφάνειας», είναι λοιπόν να παρελαύνουν σήμερα οι ομοφυλόφιλοι, οι αναρχικοί και κάθε ανώμαλος, στην πολύπαθη Συμπρωτεύουσα, με την ανοχή των τοπικών Αρχών και τη συμπαράσταση της Κυβέρνησης!! (βλ. https://www.lifo.gr/…/thessaloniki-pride-simera-i-parelasi-…)
«Επίδειξη Ντροπής», απαράδεκτος Εθνικισμός και επικίνδυνος Μιλιταρισμός, μας λένε σήμερα οι προοδευτικοί ιδεολόγοι, είναι το να παρελαύνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και οι μαθητές, κατά την Εθνική Επέτειο ή το να διαδηλώνουν οι πολίτες, διεκδικώντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια και την Ιστορία μας ….. το Όνομα μας!!
Πάει, εγώ τρελάθηκα και …. πνίγομαι, δυσανασχετώ και εκτίθεμαι κάθε μέρα φωνάζοντας!!
Εσείς όμως, αράχτε μακάριοι και απολαύστε το …. μην εκτεθείτε άλλωστε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: