ν όψει των προσεχών συλλαλητηρίων της Τετάρτης, 06/06/2018…

Όπως ακριβώς στις πολύπλοκες ηλεκτρονικές συσκευές υπάρχουν μέσα στη συσκευασία δύο εγχειρίδια οδηγιών, το συνοπτικό δισέλιδο καί το λεπτομερές, έτσι κι εδώ είναι δύο ειδών τα …εγχειρίδια οδηγιών γιά το τί πράττουμε στο (ψευτο)”Μακεδονικό” ζήτημα.
Η αμιγώς, ανυστεροβούλως, καί ασυζητητί εθνική γραμμή της Ελλάδας επί του θέματος, λοιπόν, γιά το ορατό προσεχές μέλλον εκφράζεται ως εξής:

α. Το συνοπτικό «εγχειρίδιο»
Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια;
ΝΑΙ!
Ζητάμε δημοψήφισμα γιά το όνομα των γειτόνων;
ΟΧΙ!!!
Κι αν προκηρύξει δημοψήφισμα το γκουβέρνο από δική του πρωτοβουλία;
ΑΠΟΧΗ ΑΠΑΝΤΕΣ.
Κι αν το συλλαλητήριο καταλήξει σε άγρια συμπλοκή με “τας Αρχάς” καί το γκουβέρνο;
ΜΕΣΑ, ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη συγκεντρωσηΑυτές οι οδηγίες είναι σαφέστατες, καί μόνον οι ηλίθιοι δεν τις καταλαβαίνουν. Τις διαβάζουμε, τις μαθαίνουμε απέξω, καί τις τηρούμε ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κατά γράμμα.

Το άρθρο θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει εδώ. Ωστόσο, κρίνω σκόπιμο να εξηγήσω κάποια πράγματα – γιά όσους δεν τα έχουν ήδη καταλάβει.
Οι προηγούμενες απαντήσεις είναι καί ψαγμένες, καί απόλυτες. Τελείως άδειες, δέ, από κάθε ίχνος συναισθηματισμού. Δεν μας ενδιαφέρει εδώ το τί αισθάνεται ο καθένας μας (αν του αρέσουν ή του ξυνίζουν, δηλαδή), μας ενδιαφέρει μονάχα το συμφέρον της Ελλάδας.
Προχωράμε στις επεξηγήσεις – γιά όσους τις επιζητούν.

β. Το λεπτομερές «εγχειρίδιο»
β1. Η συμμετοχή στα συλλαλητήρια.
Αυτή έχει ξανασυζητηθεί εδώ, ο δε γράφων είναι απολύτως θετικός υπέρ αυτής. Αναλυτικώς πως – σε πιθανές απορίες συν-Ελλήνων:

(i) Δεν μας ενδιαφέρει ποιός τα διοργανώνει, σημασία έχει που γίνονται. Έπρεπε να γίνουν, πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται.
Αν μερικοί συν-Έλληνες αρχίσουν (πάλι) να γκρινιάζουν ότι τα διοργανώνουν τέκτονες…
1. Θα θυμίσω πως τέκτονες ήταν -γιά παράδειγμα, κι απ’ όσα γνωρίζω- ο Παύλος Μελάς κι ο Τέλλος Άγρας.
2. Θα θυμίσω πως οι ημέτεροι απόδημοι στις ηπαπάρα στις αρχές του 20ου αιώνα έπαυαν να θεωρούνται άνθρωποι τρίτης διαλογής (από το Αγγλο-Σαξωνικό προτεστάντικο κατεστημένο), μονάχα όταν έμπαιναν στον τεκτονισμό καί στις Ένοπλες Δυνάμεις του κράτους εκείνου. Εξ ού καί ο μεγάλος αριθμός τεκτόνων μέσα στις ομογενειακές οργανώσεις. (Καί ο καταγόμενος από οικογένεια καραβανάδων πρόσφατος αρχηγός του ΝΑΤΟ Τζέημς Σταυρίδης.)
3. Θα επισημάνω πως είναι μέγιστη βλακεία να σνομπάρεις πρόθυμους καί ειλικρινείς συμμάχους – είμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ απαραίτητοι στον κοινόν αγώνα, καί συμμετέχουμε υπό την Ελληνική Σημαία.
(Μονάχα κάτι κολλημένοι ανόητοι τύποι θέλουν μόνον τις ομάδες με τους “δικούς τους” να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια – καί μόνο με τα δικά τους λάβαρα. Μακριά κι αλάργα από δαύτους! Η ζημιά που κάνουν στην εθνική υπόθεση, συναγωνίζεται τη ζημιά που κάνουν οι προδότες.)
4. Θα προκαλέσω: Αν μπορείς, διοργάνωσέ τα εσύ που γκρινιάζεις. (Κι αν όχι, σε παρακαλώ να σιωπήσεις. Δεν βοηθάς με τη γκρίνια.)

(ii) Δεν μας ενδιαφέρει ποιός μιλάει, αρκεί να υπερασπίζεται την Ελλάδα καί τις καθαρές εθνικές μας θέσεις.
Δεν πρόκειται να τον παντρευτούμε, ούτε να του εκδώσουμε αντίγραφο ποινικού μητρώου. (Κι αν παρεκτραπεί σε αντεθνικές κουβέντες, υπάρχουν κι οι ντομάτες. Τρία κιλά στο δίευρο πουλιούνται στη λαϊκή. Υπάρχουν κι οι πέτρες, που είναι τζάμπα.)

(iii) Δεν μας ενδιαφέρει αν οι ομιλητές πάνε να χτίσουν πολιτική καρριέρα, με αφορμή τα συλλαλητήρια.
Μήπως είδατε τίποτε κάλπες εκεί γύρω απ’ τις εξέδρες στα προηγούμενα συλλαλητήρια; Μήπως σας κόλλησε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο, να ψηφίσετε τον Τάδε ή τον Δείνα απ’ τους ομιλητές; Εγώ θ’ απαντούσα δυό απανωτά όχι σ’ αυτές τις ερωτήσεις.
(Βέβαια, άμα εσείς είστε παθολογικώς κορόϊδα καί διαρκώς τρέφεστε με πολιτικάντικες υποσχέσεις κι ελπίδες… καλά να πάθετε!)

(iv) Δεν μας ενδιαφέρει αν δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα, (πράγμα πολύ πιθανόν) εφ’ όσον “το όνομα το έχουν ήδη δώσει κάτω απ’ το τραπέζι”. (Άρα, γιατί να συμμετάσχουμε; )
Θα σας θυμίσω δύο πρόσφατα παραδείγματα: την υπόθεση Οτσαλάν καί τους βομβαρδισμούς της πρώην Γιουγκοσλαυΐας. Καί στις δύο περιπτώσεις, ο Ελληνικός Λαός έδειξε ότι αντιτίθεται στην -φερόμενη ως- κυβέρνησή του, δηλαδή στα εντόπια υπαλληλάκια των παγκοσμίων αφεντικών. Αυτή η αντίθεση όντως δεν παρήγαγε αποτέλεσμα… γιά την ακρίβεια, δεν παρήγαγε πολιτικό αποτέλεσμα τότε (δηλαδή, δεν απέτρεψε το κακό), αλλά είναι σοβαρώτατο θεμέλιο γιά το μέλλον – κι όταν έρθει η στιγμή, θα παράξει. Γι’ αυτό καί πρέπει να συμματάσχουμε στα σημερινά συλλαλητήρια.
Βέβαια, σ’ έναν κόσμο που ξεχνάει γρήγορα, σ’ έναν κόσμο όπου η παραποίηση της Ιστορίας δίνει καί παίρνει (καί δεν νοιάζεται κανείς, μιά που τα καθημερινά προβλήματα του καθενός μας είναι βουνό κι απαιτούν συνεχώς την προσοχή μας), σ’ έναν κόσμο όπου δεν ισχύει το ιστορικό ή το συναισθηματικό Δίκαιο, αλλά μονάχα το Δίκαιο της ισχύος (δηλαδή ο γκανγκστερισμός), η συμμετοχή σ’ ένα προ δεκαετιών ογκώδες συλλαλητήριο γιά το Δίκιο πιθανώτατα δε λέει τίποτε σε κανέναν.
Αλλά να συμμετάσχετε, διότι κάποια μέρα θα πεί!
(Συνοδευόμενη στο μέλλον αυτή η ανάμνηση με τρομακτική Ελληνική Ισχύ, εννοείται! Τότε, θα καταλάβουν άπαντες τί σημαίνει «Ελλάδα»! Θέλουν-δέ θέλουν. Αλλά οι βάσεις πρέπει να τεθούν από σήμερα.
Τώρα, να μιλήσω γιά κάτι μεταφυσικές λεπτομέρειες, όπως πχ το δημιουργούμενο με τα συλλαλητήρια αιθερικό αποτύπωμα… Καλύτερα να τ’ αφήσω. Ας μείνουμε στο φυσικό πεδίο, στην καθημερινότητα. Εσείς μονάχα να θυμάστε τη ρήση του Κολοκοτρώνη, ότι: “…Ο βασιλεύς μας -δηλ. ο Κων. Παλαιολόγος- δεν παραδόθηκε!”)

Όσο γιά τα “κάτω του τραπεζιού”, μικρό μάθημα Ιστορίας.
Το Όνομα ναί, έχει ήδη δοθεί “κάτω απ’ το τραπέζι”. Συμφωνώ.
 • Όμως, όχι τώρα, απ’ το αγράμματο κι ανιστόρητο γελαδογλειμμένο σαδιστάκι.
 • Όχι επί Βρυκόλακα, το 1991.
 • Όχι επί Καραμανλή του φρύδια, κάπου το 1957. (Καί μπράβο σ’ όσους ανακάλυψαν το ΦΕΚ -καί το ξεμπρόστιασαν στο Διαδίκτυο- με τη διατύπωση “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, τότε που αποκαταστήσαμε σχέσεις με τη Γουγκοσλαυΐα του Τϊτο καί υπέγραψε το σχετικό έγγραφο ο φρύδιας αβλεπί.)
 • Όχι επί Τίτο, το 1944-49. (Καί μπράβο στα βίντεο με τον μίστερ V, ο οποίος μας αποκάλυψε την ιστορική λεπτομέρεια ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ ΠΠ, στον Τίτο η αγγλίτσα είχε κολλήσει σαν τσιμπούρι τον ίδιο τον γυιό του Τσώρτσιλ!!! Όχι, που θ’ άφηνε η αγγλίτσα ήσυχη την υπόθεση “Μακεδονία”!)
 • Όχι από τις κυβερνήσεις των ετών 1922-1940, οι οποίες μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή όντως πήραν το μάθημά τους γιά το ποιός πράγματι κάνει κουμάντο στην Ελλάδα. (Καί υπέγραψαν διάφορα, πχ σύμβαση Κούπερ.)
 • Όχι το 1918-25, από το δημιούργημα του σιχάματος Μπεναρόγια. (Περί του πώς ένας αλλοδαπός, χωρίς -ουσιαστικώς- ούτε κάν την Ελληνική υπηκοότητα, γίνεται βουλευτής στην Ελληνική Βουλή καί νταβατζής της Ελληνικής κοινωνίας, λίγα λόγια εδώ.)
 • Όχι κατά τον Α’ ΠΠ, που τον ξεκίνησε η πενταμελής συνωμοτική ομάδα “Μαύρη Χείρ” μερικών οβραίων -κι όχι Σέρβων- (Πρίντσιπ, Τράνκοζιτς, κτλ), σε συνέργεια με το προσωπικό ασφαλείας του Φραγκίσκου Ιωσήφ.
 • Όχι παλιότερα (1903-1908), από τις εναντίον των Ελλήνων εθνοκαθάρσεις των σιωνιστικών (γνωρίζω άριστα τί γράφω!) δήθεν Βουλγαρικών κομιτάτων στη Μακεδονία καί την Ανατολική Ρωμυλία, που άρχισαν με την εξέγερση του Ήλιντεν. (Κυκλοφοράει πολύ αυτή η ονομασία τώρα τελευταία!… Μπράβο, μπράβο, βλέπω αυξάνεται το ενδιαφέρον των μέχρι πρό τινος ασχέτων γιά ιστορικές μελέτες! Καλό αυτό! Λέω ν’ ανοίξω κουλτουριάρικη καφετέρια με δανειστική βιβλιοθήκη Ιστορίας, με ταμπέλα “Το Ήλιντεν”! Lol!!!)
 • Όχι ύστερα από τις «πιέσεις» προς την τουρκίτσα των Γερμανών κατόχων ομολόγων του ψευτο-Ρωμαίϊκου, οι οποίοι έμειναν με το πουλί στο χέρι μετά την πτώχευση της Ελλάδας του 1896, καί προκάλεσαν την επίθεση της τουρκίτσας εναντίον μας καί τον «ατυχή» πόλεμο του 1897.
 • Όχι κατά το τέλος του 19ου αιώνα, όπου μας προέκυψε φλογερός υπερασπιστής της ανεξαρτησίας …των Σέρβων ο τότε νεώτατος Αρθούρος Ήβανς (ναί, ο πασίγνωστος απ’ την Κνωσσό!), που τό ‘παιζε δημοσιογράφος! (Περί αγγλίτσας, κάτι σας είπα παραπάνω· κι ακόμη κάτι παλιότερα, ότι δηλαδή δεν διακρίνεις τα …αξιώματα στην άρχουσα τάξη των αγγλίτσων. Δεν διακρίνεις ποιός είναι ευγενής, ποιός πράκτορας, ποιός ιερωμένος, ποιός καθηγητής πανεπιστημίου, κτλ κτλ. Αυτές οι ιδιότητες εκεί συγκεντρώνονται συνήθως πολλές σ’ ένα πρόσωπο.)
 • Αλλά σίγουρα κάπου το 1862-63, αμέσως μετά την έξωση του Όθωνα.
Ειλικρινά, δεν γνωρίζω ποιές υποσχέσεις έδωσε ο (τότε δεκαοχτάχρονος -καί μάλλον τετρομαγμένος– πιτσιρικάς) Γεώργιος ο Α’ πρίν φορέσει το στέμμα της Ελλάδας, ή ποιά μυστικά πρωτόκολλα υπέγραψε. (Αν καί σπανίως γράφονται κι υπογράφονται τέτοια πράγματα, διότι τα γραπτά μένουν – καί …τζίζ!) Αλλά πάω στοίχημα πως η Μακεδονία ξεπουλήθηκε από τότε!!! Τότε έγινε η αρχή της προδοσίας!
Γιατί;
Διότι, ώ ‘γαθοί, ο Όθων αναγκάστηκε τελικώς σε παραίτηση κι εξορία, επειδή ζήτησε η Ελλάδα να φτάσει …στην Κωνσταντινούπολη!!! (Με αφορμή τον Κριμαϊκό Πόλεμο.) Αυτή ήταν η αιτία που τον έδιωξαν «αι Μεγάλαι Δυνάμεις», κι όλα τα υπόλοιπα είναι σάλτσες. Γι’ αυτό επενέβησαν οι “σύμμαχοι” το 1854-57, προς (οριστικόν) συνετισμόν της Ελλαδίτσας – καί όποιου ηγέτη της ονειροβατούσε …Οθωνικώς πως. Διότι ναί μέν, κουτσός / κουλός / στραβός ο Όθων, μ’ ελαττώματα ο Όθων (κυκλοφορούν καί κάτι φήμες πως γούσταρε τους τσολιάδες), αλλά φανατικώτατος οπαδός της Μεγάλης Ιδέας του Έθνους μας, ο Όθων!
Άρα, επαγωγικώς καταλαβαίνουμε πως ο Γεώργιος ο Α’ έδωσε κάποιες ανθελληνικές υποσχέσεις γιά τον εσαεί μελλοντικό περιορισμό των βορείων συνόρων της Ελλάδας, που μας βασανίζουν μέχρι σήμερα. Οι “σύμμαχοι” δεν έπρεπε να ξαναενοχληθούν από κάτι τέτοιους βασιλίσκους-κουνούπια.

Επανερχόμαστε στο σήμερα.
Επί της ουσίας, δεν υφίσταται κανένα “Μακεδονικό” ζήτημα. Αν οι γείτονές μας του κρατιδίου αυτού πάνε να φτιάξουν προκοπή στη δική μας την καμπούρα, λάθος τους καί να το βουλώσουν. Δεν θα τους κάνουμε το χατήρι.
Εκείνο που υφίσταται, αντιθέτως, είναι η προετοιμασία των ηπαπαραίων για τον ταχέως επερχόμενο Γ’ ΠΠ – στα πλαίσια της οποίας επείγονται να φέρουν κράτη-πιόνια προς το μέρος τους, στο σκάκι που στήσανε με αντιπάλους τους Ρώσσους.
Θα ρωτούσε κανείς… καλά, η βάση ΜπόντΣτηλ δεν δείχνει ότι η Φυρόμπουρδα είναι ήδη στο δικό τους στρατόπεδο; Δείχνει, αλλά οι ηπαπαραίοι θ’ απαντήσουν πως άλλο οι διμερείς σχέσεις, κι άλλο το ΝΑΤΟ. (Γιά την ακρίβεια, καί στην Ελλάδα οι περισσότερες βάσεις των ηπαπαραίων υπάγονται σε διμερή διακρατική συμφωνία – ανανεωθείσα επί Αντρεοπαπαντρέου, του κραυγάζοντος «- Έξω οι βάσεις!». Καθαρά Νατοϊκή βάση νομίζω πως είναι μόνο το Άκτιο.) Δεν ξέρω σε τί θα τους εξυπηρετήσει (πιθανώτατα σε ακώλυτη διέλευση Νατοϊκών στρατευμάτων κάθε εθνικότητας), πάντως φαίνεται πως δεν τους αρκεί η διμερής διακρατική στρατιωτική σχέση με τη Φυρόμπουρδα, καί θέλουν οπωσδήποτε να την εντάξουν στο ΝΑΤΟ…
…Όπου, όμως, η νοτιοανατολική πτέρυγα του συγκεκριμένου κωλο-οργανισμού έγινε (με υπαιτιότητα της τουρκίτσας καί τακτική Ποντίου Πιλάτου των ηπαπάρα) τελείως σκατά, καί με την είσοδο ακόμη μιάς χώρας-βάρους στ’ αρχίδια των Ελλήνων, θα γίνει απόσκατα. Γι’ αυτό ακριβώς επείγονται οι ηπαπαραίοι να υποχωρήσει η Ελλάδα ακόμη μία φορά, ξεπουλώντας ακόμη ένα κομμάτι της. Διότι το δημιούργημα του οβριού Τίτο καί των οβριών πόρδων της αγγλίτσας είναι δασκαλεμένο να μήν υποχωρεί. (Καί οι ηπαπαραίοι δεν θέλουν να τσακωθούν με τα ένθεν του Ατλαντικού ξαδέρφια τους.) Άρα… (Άρα, πρέπει να υποχωρήσει η Ελλάδα.)
(Βέβαια, καί παρά το ότι διαθέτουν ισχύ, το να διορθώσουν οι ίδιοι τα κακώς κείμενα της “Συμμαχίας”, το να υποχρεώσουν κάθε κατεργάρη να κάτσει στον πάγκο του ….δέεεεεεν τους πέρασε απ’ το μυαλό. Αλλά υποψιάζομαι πως μάλλον δεν θέλουν να διορθώσουν τίποτε, αντιθέτως υποδαυλίζουν τον ανθελληνισμό του κάθε κοπρίτη. Καλά τα λέω, ερπετό; Μέσα έπεσα; )
Το γελαδογλειμμένο, τώρα, με την παρέα του απλώς εκτελούν ατόφιες τις εντολές των ηπαπαραίων – καί άνευ καθυστερήσεων. Διότι καί σκατόψυχοι ανθέλληνες τυγχάνουν, καί φοβισμένα σκουληκάκια, καί χαζοβιόληδες. (Νομίζουν πως απλά αρκεί να κάνεις τα χατήρια των ηπαπαραίων, γιά να είσαι επιτυχημένος πωλητικός – καί δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι παραπέρα.) Γι’ αυτό κι ο κάθε Έλληνας πρέπει να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια, διότι δεν επιτρέπεται να καθορίζει το μέλλον της Ελλάδας ο εσμός του νύν γκουβέρνου.

…Εντάξει, το ξέρω πως εξελέγησαν τις δυό τελευταίες φορές απανωτά. Ωραία! Καί λοιπόν; Τί παναπεί; Την πήραν ισόβια εργολαβία τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, καί δεν το ξέρουμε;

β2. Το δημοψήφισμα.
Δημοψήφισμα γιά το αν θα δώσουμε το όνομα “Μακεδονία” (σκέτο, ή με καρυκεύματα) στη Φυρόμπουρδα, ΔΕΝ πρέπει να γίνει επ’ ουδενί. Αδιάφορο κι αν το προτείνει το οποιοδήποτε σοβαρό άτομο.
Γιατί;
Διότι πρώτον, δεν συζητάμε αυτονόητα πράγματα. (Τί να θέσουμε προς συζήτηση; Αν η Ελλάδα -καί οποιοδήποτε κομμάτι της- είναι η Ελλάδα; Γιά τρελλούς ψάχνετε; )
Δεύτερον, υφίστανται λόγοι αρχών: Το γελαδογλειμμένο έδειξε ήδη μία φορά πως τα δημοψηφίσματα τα γράφει εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Άρα, τώρα δεν είναι να το εμπιστεύεται κανείς λογικός άνθρωπος.
Επίσης, έδειξε καί κάτι άλλο, απείρως σοβαρώτερο – που δυστυχώς, δεν το πήρε κανείς χαμπάρι: ότι στην αστική δημοκρατία τύπου σημερινής Ελλάδας, δεν είναι μόνο οι νομικές πράξεις προερχόμενες από διαφόρους πονηρούς των στοών (πχ ο ΕΝΦΙΑ). Είναι καί οι παραλείψεις! Τα συνταγματικά καί νομικά κενά είναι τέτοια, που ΔΕΝ καλύπτονται – καί δεν γίνεται καμμία προσπάθεια ούτε κάν από τους προς τούτο αρμόδιους να καλυφθούν.
Μ’ άλλα λόγια, ο πολίτης είναι παντελώς ανίσχυρος μπροστά στα νομοθετικά σκατά, που μαγειρεύει καί του σερβίρει το διεθνές πλέγμα των συνωμοτών γκάνγκστερς. (Δες καί πρόσφατη περίπτωση Ιταλίας.)
Ως παράδειγμα στα καθ’ ημάς, η ταύτιση υπηκοότητας καί ιθαγένειας υφίσταται από την εποχή των Βαυαρών. Ουδείς, δέ, νομοθέτης ή νομομαθής φρόντισε να τη διορθώσει. (Καί γεμίσαμε με «ιθαγένειες» τα λαθρόσκατα. Αντί γιά υπηκόοτητα – κι αυτή, υπό αυστηρότατες προϋποθέσεις.) Εκείνο, δέ, το περίφημο ακροτελεύτειο άρθρο του Συντάγματος αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της νομοθετικής μασωνομαλακίας!!! Διότι μας λέει ότι πρέπει μέχρι κι ο τελευταίος Έλληνας να γνωρίζει καί να κατανοεί νομικές έννοιες, που δεν τις ξέρουν ούτε οι ειδικοί! Κι αφού πλακωθεί στο διάβασμα νομικών εννοιών πχ ο καφετζής της Άνω Ραχούλας, καί διαπιστώσει ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα, “έχει υποχρέωση”, λέει, να κατεβεί στη Βουλή με τη μαγκούρα, καί να τα σιάξει τα πράγματα – ου μήν να σιάξει καί την καμπούρα των επιόρκων βουλευτών καί υπουργών.
Σοβαρά; Μωρ’ τί μας λές;!!!
Η εν λόγωι σοβαροφανής σαχλαμάρα φάνηκε καθαρά πόσο παπατζηλίκι είναι, πόσο ηχηρή πορδή στον καθαρό αέρα είναι, με το δημοψήφισμα του 2015· ή με διάφορες περιπτώσεις, όπου Σύνταγμα καί νόμοι κατάντησαν πατσαβουρόχαρτα. Στην πράξη, δεν μπορεί να ισχύσει κανένα “ακροτελεύτειο” άρθρο. Αντιθέτως, ισχύει η διαρκής καί απαραβίαστη ατιμωρησία των πολιτικάντηδων γιά όποιο έγκλημα κι αν διαπράξουν – ακόμη καί εθνική προδοσία! Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά, το ίδιο το Σύνταγμα έπρεπε να έχει διατυπωμένη σαφέστατη ποινή γιά όποιον το παραβιάζει, τουλάχιστον στις εξόφθαλμες περιπτώσεις. Κι αν θέλετε να σας την πω εγώ την ποινή, είναι το να μπαίνει στη Βουλή ο φρούραρχος καί να φοράει στους επιόρκους χειροπέδες – γιά να οδηγηθούν είτε σε κάθειρξη, είτε στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Αλλοιώς, μην περιμένετε προκοπή. Ο καφετζής της Άνω Ραχούλας δεν θα επανορθώσει καμμία παραβίαση του Συντάγματος.
Οι περισσότεροι συν-Ελληνες σήμερα δυστυχώς κατάντησαν σχεδόν αποβλακωμένοι ραγιάδες σε πανικό, αλλά μερικοί δεν είμαστε. Επομένως, εμείς οι μερικοί δεν δεχόμαστε να γελάνε οι στοές εις βάρος μας με κάτι τέτοιες νηπιακού επιπέδου νομικίστικες κασκαρίκες, τις οποίες ο πολύς λαός τις παίρνει στα σοβαρά. Έ, όχι δά! Αρκετοί από μας, μιά στοιχειώδη νοημοσύνη κι έναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό τα διαθέτουμε.

Το γελαδογλειμμένο, λοιπόν, μας έδειξε το πόσο λεπτό είναι το σύνορο μεταξύ νομιμότητας καί παρανομίας των μασωνο-νόμων. (Τί «λεπτό»; Ανύπαρκτο είναι! Σαν τα ανύπαρκτα σύνορα στη θάλασσα μεταξύ Λέσβου -μπορεί καί Μυτιλήνης- καί τουρκίτσας! Lol!!!) Άρα, καί το πόσο ανύπαρκτη ισχύ έχουν τα δημοκρατικά δήθεν υπερόπλα της ψήφου καί του δημοψηφίσματος. Άρα, μην ελπίζετε ότι θα τον σταματήσετε από διάπραξη εθνικής προδοσίας, ακόμη καί με 95% “ΟΧΙ” σε τυχόν δημοψήφισμα. Αφού δεν πρόκειται να τιμωρηθεί…
Τρίτον, καί όλως επικουρικώς (που γράφουν κι οι δικηγόροι), τα αποτελέσματα των εκλογών αλλοιώνονται αγρίως. Τα ζήσαμε πρόσφατα: εκλογικά τμήματα χωρίς ψηφοδέλτια κάποιων κομμάτων, άλλα με ψηφοδέλτια κομμάτων που δεν κατέβαζαν υποψήφιο εκεί, άλλα με κόμματα …ανύπαρκτα (σε πρόσφατες Ευρωεκλογές υπήρξαν ψηφοδέλτια του Πασόκ – το οποίο, όμως, δεν κατέβηκε ως Πασόκ, αλλά ως “Ελιά”!), καί ούτω καθ’ εξής. Μάλιστα, όλοι ξέρετε πως οι δημοσκοπήσεις δεν γίνονται γιά να προβλέπουν αποτελέσματα εκλογών, αλλά γιά να …τα επιβάλουν συνειδησιακώς στον λαό.
Λοιπόν; Τί λέτε; Ρισκάρετε χαρτοπαίγνιο μέσα σε καταγώγιο οπλοφορούντων κακοποιών με δική τους σημαδεμένη τράπουλα;
Τέταρτον, η (φιλοσκοπιανή) προπαγάνδα καλά κρατεί… Διότι οι μέν χορτάτοι παίρνουν συγκαταβατικό καί ολίγον ….φιλάνθρωπο ύφος υπέρ αδυνάτου, καί λένε: “- Έλα μωρέ! Αφού έτσι ονομάστηκαν από μόνοι τους, εμείς τί να κάνουμε τώρα;”, ο δέ κοσμάκης λέει: “- Ώχου, ρέ φούστη μου! Μας τα πρήξανε! Δεμπάνα το δώσουνε το Όνομα, να ησυχάσουμε;! Καί τί έγινε, δηλαδή;”
Καί βέβαια είναι μεγάλη ταλαιπωρία να κάτσεις να εξηγήσεις στον μέν ότι μαλακίζεται (αφού αγνοεί πανηγυρικώς την Ιστορία), καί στον δέ ότι: “- Κάτι μεγάλο έγινε, αφού ρωτάς! Διότι πρέπει να κατανιοήσεις ότι τώρα που πήραν φόρα, θα μας πάρουν καί τα σώβρακα!”
Ουδείς σώφρων Έλλην, όμως, θα διακινδύνευε -με τον ρυθμό που πάνε τα πράγματα- ένα επίσημο ποσοστό έστω καί 20% μέγιστο υπέρ της προδοσίας!

Άρα, το δημοψήφισμα στην παρούσα συγκυρία ΔΕΝ το θέλουμε. Δεν είναι έντιμος ο πολιτικός αγώνας με τους υφιστάμενους κανόνες, επομένως δεν θα είναι έντιμο το αποτέλεσμα.

β3. Η αποχή από γκουβερνο-δημοψήφισμα
Ένα τέτοιο είναι όντως πιθανό να γίνει (ως φύλλο συκής), αφού θα κάνουν κι οι Σκοπιανοί. Αλλά, αφού είπαμε ότι μας την έχουνε στημένη, κι αφού αποδείξαμε ότι τελικά θα κάνουν του κεφαλιού τους (που να χτυπιέμαστε εμείς), ποιός ο λόγος να τους προσφέρουμε νομιμοποίηση;
Ό,τι αποτέλεσμα καί να βγάλει ένα τέτοιο σκατένιο δημοψήφισμα, όμως, είναι υποχρεωμένοι να μας πούν καί το ποσοστό αποχής. Όχι πως θα συγκινηθεί το Αλεκσάκι με την υψηλή αποχή (δηλαδή, το κλάσιμο που θα φάει στα μούτρα) καί θ’ αλλάξει μυαλά, αλλά έτσι, γιά το εθνικό γαμώτο. Γιά την Ιστορία!
Αν μή τί άλλο, θα φανεί ξεκάθαρα πόσοι είναι οι προδότες.

β4. Μά, συλλαλητήρια που ίσως καταλήξουν σ’ εμφύλιο;
Ναί! Γιατί όχι;
Ο πολλαχόθεν μουρμουριζόμενος δήθεν επερχόμενος «εμφύλιος”, δηλαδή ουσιαστικώς η ένοπλη επίθεση διαφόρων -προετοιμασμένων προς τούτο- ανθελληνικών στοιχείων (λάθρο, Βρωμά, χαλβανών, πρακτόρων, γενιτσάρων, κτλ) εναντίον των Ελλήνων μέσα στην Ελλάδα, όντως είναι προγραμματισμένος από καιρό… Αν καί μπορεί ν’ αποφευχθεί υπό κάποιες συνθήκες (δεν θα πώ ποιές). Οι οποίες, όμως -γιά να είμαι ειλικρινής-, μέχρι σήμερα δεν φαίνονται στον ορίζοντα.
Εν πάσει περιπτώσει, τί προτιμάτε:
 • Να καθήσετε καί να περιμένετε το μοιραίον (αφού δώσετε χρόνο σ’ όλους αυτούς να προετοιμαστούν όπως λέει το σχέδιό τους – πχ να ολοκληρωθεί η μεταφορά της προβλεπόμενης ποσότητας τυφεκίων καί σφαιρών από το εξωτερικό, γιά εξοπλισμό των μπάχαλων) ;
 • Ή να τους χαλάσετε τα σχέδια όλων αυτωνών, ορίζοντας ΕΣΕΙΣ τους κανόνες πάλης (χρόνο, τόπο, είδος) με απρόβλεπτο τρόπο;
Γι’ αυτό, λοιπόν, αν ξεσπάσει τέτοια καταιγίδα, την προχωράμε – κι όπου μας βγάλει. Δεν διστάζουμε ούτε στιγμή!!!
Αν μή τί άλλο, τώρα δεν είμαστε καθόλου καλύτερα. Μετράμε δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες, μετανάστευση νέων, ανεργία, μειώσεις μισθών καί συντάξεων, ακρίβεια, πληθωρισμό, φαγητό απ’ τα σκουπίδια, φόρους στον πισινό μας, συνεχιζόμενη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, πωλητικά ψέμματα, λαθροπλημμύρα, απροκάλυπτη έχθρα εσωτερικών κι εξωτερικών εχθρών… Επομένως, τί έχουμε να χάσουμε, άμα αρπαχτούμε με το γκουβέρνο; Θα τσαλακώσουν τα ρούχα μας, δηλαδή; Ή δεν θα πάμε διακοπές στις Μαλδίβες;
Τώρα, θα μου πείς ότι -σε τέτοια περίπτωση- θα επέμβουν με άγριες διαθέσεις “συνετισμού” μας οι “σύμμαχοι”… όπως έγινε αμέτρητες φορές στο παρελθόν. Έ! Δεν θα επέμβουν μόνον αυτοί!… Καί (με το «μόνον αυτοί») δεν αναφέρομαι μονάχα στο Ξανφόν Γκιένος, αναφέρομαι καί στο …Γκρίζο Τετράποδο! Lol!!! (Κοιτάχτε ανατολικά, καί θα καταλάβετε.)
Αλλά μετά, Γαία Πυρί μειχθήτω!  Όλα θα γίνουν ώπα! Κι αν κάποιος “σύμμαχος” νομίζει ότι θα τη βγάλει καθαρή απ’ αυτή την ιστορία, είναι απλά πανηλίθιος. (Να τον χαίρεται η μάνα του!)

Τα διαβάσατε μετά προσοχής όλα τα παραπάνω επεξηγηματικά – όσοι φτάσατε την ανάγνωση μέχρις εδώ; Ωραία!
Τώρα ξαναπάτε στην αρχή, καί αποστηθίστε το συνοπτικό «εγχειρίδιο».
Καί διαδώστε το.

Υγ 1: Η φάση με τα συλλαλητήρια μπορεί να έχει μερικές όψεις «μπρός γκρεμός καί πίσω ρέμα», αλλά έχει καί τα καλά της, όμως. Ξεβρακώνει οριστικώς πρόσωπα καί καταστάσεις. Πχ ο Λιάπης είναι τελειωμένη υπόθεση γιά την Ελλάδα. Οριστικώς. Καμμένο χαρτί. (Άρα, όσο καί να χτυπιέται στο μέλλον γιά “πανθρησκείες” καί τα ρέστα, δεν θα τον ακούει κανένας.)
Οι υπόλοιποι του κλήρου, αν δεν θέλετε κι εσείς να τελειώσετε οριστικώς, βάλτε τη μανίκα του ράσου βαθειά στην τσέπη, καί κανονίστε τα έξοδα γιά λεωφορεία με κόσμο.
Υγ 2: Πολλοί καθαροί συν-Έλληνες μπορεί να έχετε αντιρρήσεις. Καλά κάνετε, πλήν όμως στο συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ θα σας ακούσω. Κι αν μπορούσα να σας επιβάλω τη γνώμη μου με το στανιό, ειλικρινά σας λέω ότι θα το έκανα.
Δεν κάνω πίσω. Στα βιβλία της Ιστορίας καί στην έστω στοιχειώδη πολιτική δεν είμαι κανένας χθεσινός.
Έχω, δέ, πλήρη επίγνωση της εθνικής ευθύνης που ανέλαβα.