ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Η ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ[Μέρος Α΄]

Η ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. http://ermionh.blogspot.gr/2014/10/blog-post_22.htmlΗ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


 

 Αυτό το μικρό αριστούργημα είναι η καλλίτερη αποκάλυψη της θεωρίας της συνωμοσίας που γράφτηκε ποτέ. Είναι ο Μακιαβελικός πρίγκιπας του 20ου αιώνος. Γραμμένο με τη μορφή του «Η Μύηση του Γιου ενός Τραπεζίτη Καπιταλιστή οια Απόκρυφα Μυστικά της Οικονομικής και Πολιτικής Εξουσίας», δίνει λεπτομε­ρείς συμβουλές για την απόκτηση και διατήρηση της εξουσίας στο σύνολο της κοινωνίας. Συμπεριλαμβάνει διαλέξεις με θέματα: Ο Ρόλος της Απάτης στη Φύση, II Απόκρυφη Γνώση ως το Κλειδί της Εξουσίας, Τα Οικονομικά του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος, Ο Ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας σ' ένα Ώριμο Τραπεζι­κό Καπιταλιστικό Σύστημα, Κοινωνική και Επιχειρηματική Νομοθεσία και Πολιτική, Ο Ρόλος της Δημόσιας Εκπαίδευσης, Οι Διάσημες Ενώσεις και Μυστικές Εταιρείες, Καλυμμένες Επιχειρήσεις και Μυστικές Επιχειρήσεις.
Περιέχει επίσης μια εξαιρετική βιβλιογραφία.
Η λέξη «απόκρυφος» που χρησιμοποιείται στον τίτλο έχει το νόημα του μυ­στικού ή του κρυμμένου και δεν έχει καμμία έννοια του μαγικού ή του υπερφυσι­κού.
Από τη στιγμή που θα διαβάσετε την «Απόκρυφο Τεχνολογία της Εξουσίας» δεν θα δείτε ποτέ ξανά τις ειδήσεις και τα σύγχρονα γεγονότα με τα ίδια μάτια.

 Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

«Ο άνθρωπος είναι ένα τεντωμένο σκοινί ανάμεσα στο ζώο και τον Υπεράνθρωπο - ένα σκοινί πάνω από μία άβυσσο. Σου διδάσκω τον Υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί»
Φρειδερίκος Νίτσε

«Χρωστάμε πολλά στον Μακιαβέλι και τους άλλους που γράφουν τι κάνουν σι άνθρωποι και όχι αυτό που θα έπρεπε να κάνουν»
Φράνσις Μπέηκον

 «.... Ο κόσμος κυβερνάται από πολύ διαφορετικά πρόσωπα από εκείνα που φαντάζονται αυτοί που δεν βρίσκονται πίσω από τη σκηνή».
Βενιαμίν Ντισραέλι (Κόμης του Μπίκονσφιλ)

Εις τον υιόν μου.
Σ' αυτό το μικρό βιβλίο θα βρεις τα αντίγραφα της μύησής σου στα μυστικά της αυτοκρατορίας μου. Διάβασε τα ξανά, όχι για τη μυστική γνώση που σου είναι τώρα δεύτερη φύση, αλλά για να ξαναγευθείς την έκπληξη και τον φόβο που αισθάνθηκες πριν από 20 χρόνια, όταν στην ηλικία των 30, σού αποκαλύφθηκε το διάσημο πεδίο της εξουσίας μου από τους έμπιστούς μου και κατά μεγάλο μέρος αποθανόντες σήμερα, συμβούλους μου. Θυμήσου την έκπληξη, σε σημείο δυσπιστίας, με την οποία είδες τις λεπτοφυείς αόρατες αλυσίδες της εξαπάτησης, της σύγχυσης, του εξαναγκασμού με τις οποίες εμείς οι καπιταλιστές των χρη­ματοδοτήσεων, σκλαβώνουμε αυτόν τον χαοτικό κόσμο. Θυμήσου τα κατορθώ­ματα της θέλησης και της στρατηγικής που απαιτήθηκαν για να αποκτήσουμε τη θέση μας. Μετά μελέτησε την ακολουθία προσεκτικά. Ο κληρονόμος σου πρέπει να είναι ισάξιος και πρόθυμος για το έργο, όπως ήσουν κι εσύ. Επέλεξέ τον προ­σεκτικά. Καθώς βρίσκομαι εδώ περιμένοντας το τέλος, μπορώ να απολαύσω τη σκέψη πως η αυτοκρατορία μας θα διαρκέσει για πάντα, μια σκέψη που δεν τόλ­μησα να έχω όταν κρατούσα τα ηνία. Οι λογικοί υπολογισμοί της εξουσίας που τόσο εύκολα καταστρέφονται από την συγκίνηση της εξουσίας, βρίσκονται τώρα ολοκληρωτικά στα χέρια σου.
 
Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΗΣΗ ΣΟΥ

«Γνώρισε - θέλησε - τόλμησε και έσο σιωπηλός».
Αλιστερ Κρόουλι

 «Η γνώση του εαυτού μας, ο σεβασμός του εαυτού μας και ο έλεγχος του εαυτού μας, αυτά μόνο τα τρία οδηγούν στην εξουσία».
Αλφρεντ Λόρδος Τέννισον

 «Τίποτε, ούτε ο Θεός, δεν είναι σπουδαιότερος για κάποιον, όσο είναι ο εαυτός του».
Γουώλτ Γουΐτμαν

Γιε μου. Έφθασε η ώρα να επισημοποιήσουμε αυτό που ήταν εμπιστευτικό και το περίμενες τόσα χρόνια. Από όλους τους αδελφούς, τις αδελφές και τα ξα- δέλφια σου, όπως και από τα παιδιά των στενών μου συμμάχων διάλεξα εσένα • ως κληρονόμο της αυτοκρατορίας μου. Όλα τα χρήματα των μεγάλων τραστ, τα ιδρύματα και οι λογαριασμοί μέσω των οποίων ελέγχεται η αυτοκρατορία μου θα περάσουν στα χέρια σου, μετά την απόσυρσή μου. Όλες οι συμμαχίες, οι έχθρες και η κατανόηση με μια χούφτα συνεργατών σ' ολόκληρη την υδρόγειο, θα γί­νουν δικές σου. Τα επόμενα είκοσι χρόνια θα συνεργαζόμαστε όλο και πιο στε­νά εσύ κι εγώ, μέχρι που τελικά να δρούμε σα να ήμασταν ένας.

Για δέκα χρόνια έκανες περιηγήσεις στην αυτοκρατορία μου, σε μια διαδοχή επιχειρηματικών αποστολών και είσαι τώρα εξοικειωμένος με τις λειτουργίες των κρίσιμων τραπεζών, των ιδρυμάτων, των κυβερνητικών και των ομάδων σύσκε­ψης. Μέχρι τώρα οι σύμβουλοί μου κι εγώ κατευθύναμε τα ερωτήματά σου για να κατανοήσεις πως και εάν οι διάφορες επιχειρήσεις και οι ιδιοκτησίες που φαίνο­νταν ως αυτόματα, ακόμη και ως αντετιθέμενα στοιχεία, έχουν συναρμοσθεί σ' ένα οργανικό σύνολο που υπηρετεί τα συμφέροντα της δυναστείας μας. Το γε­γονός πως εσύ έθεσες τα ερωτήματα αυτά απορρίπτοντας την προσεκτικά κατα­σκευασμένη δημόσια εικόνα μου σαν ένα είδωλο, σαν έναν φιλάνθρωπο, αποτέλεσε τον μεγάλο παράγοντα στην ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφω για σένα. Οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές σου βρήκαν τους ηγέτες - μαριονέτες σε κάθε μια από τις οργανώσεις μου τόσο εμπνευσμένους, τόσο χαρισματικούς, που αμέσως αφαίρεσαν τον εαυτό τους από τον ανταγωνισμό για την υψηλή θέση που κέρδισες. Οι άνθρωποι αυτοί με την περιορισμένη όραση είναι απαραίτητοι για την επιτυχία μου. Γέρνουν ασυνείδητα στην ασυναίσθητη πίεση στην οποία τους εκθέτω. Μπορούν να οδηγηθούν προς κάθε κατεύθυνση που επιλέγω με απλά επιχειρήματα που στοχεύουν στην ματαιοδοξία τους, χωρίς να μαθαίνουν τα μυστικά μου κίνητρα τα οποία είναι βραχύβια μέσα στον ανεκπαίδευτο και γεμάτο φθόνο νου τους.
Η πιο σημαντική για την επιλογή σου ως διάδοχός μου ήταν η ψυχολογική σου φύση, την οποία τόσο πιστά μου ανέφεραν κατά την πάροδο των ετών οι συνεργάτες μου που πολλοί από αυτούς πέρασαν προχωρημένη ψυχολογική εκπαίδευση. Ένας άνδρας στη θέση μου πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του. Όλες οι πράξεις ηου επιδρούν στη δύναμη της δυναστείας πρέπει να αποφασίζονται επί τη Βάση ψυχρών και λογικών υπολογισμών εάν θέλουμε η δυναστεία να επιβιώσει και να ευημερήσει εις βάρος των υπηκόων της και των αντιπάλων της. Την εξουσία είναι αδύνατον να την χειριστούν εκείνοι που κυΒερνώνται από τα συναισθήματα, την αγάπη, τον φθόνο, το πάθος για την ε­ξουσία, την εκδίκηση, την προκατάληψη, το μίσος, την δικαιοσύνη, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά ή την σεξουαλική επιθυμία. Την ισχυρή εξουσία δεν μπορούν να την έχουν εκείνοι που καταπιέζουν τις παράλογες επιθυμίες τους στο υποσυνείδητό τους μόνο για να επιστρέψουν αυτές ως ανεξέλεγκτη, συμπεριφορά, που τους οδηγεί στην καταστροφή τους. Μολονότι συχνά ενδύεται την λογικοποίηση των υπολογισμών της εξουσίας, η εξαναγκαστική συμπεριφορά είναι στη βάση της ο συναισθηματισμός ενός τρομοκρατημένου παιδιού που απεγνωσμένα προβάλλει την εσωτερική του αγωνία και την μετατρέπει σε πραγματικότητα. Αυτός ο τύπος του ανθρώπου φοβάται να κατανοήσει, πόσο μάλλον να χειριστεί.
Αν και τώρα πρέπει να ξεκινάς να την ακολουθείς συνειδητά, έχεις ήδη δεί­ξει την αποξένωσή σου από την συναισθηματική σου φύση, κάτι που είναι τόσο ουσιαστικό στην απόκτηση πραγματικής παγκόσμιας εξουσίας. Πρέπει να αναγνωρίσεις πως η συναισθηματική σου φύση είναι ένας πρωτόγονος μηχανισμός επιβίωσης που ήταν καλός για τη ζούγκλα και ίσως χρήσιμος για έναν κοινό άνθρωπο, άχρηστος όμως για το έργο που έχουμε αναλάβει εμείς οι τραπεζικοί καπιταλιστές. Η προσήλωση σ' αυτά που κάνουν επειδή απλά τα κάνουν, είναι το πρωταρχικό ψυχολογικό χαρακτηριστικό των κοινών θνητών. Μια τέτοια γνωστι­κή παραφωνία φέρνει καταστροφή σ' εμάς. Ο συναισθηματικός μηχανισμός μας κάνει τη ζωή μας να αξίζει να τη ζήσουμε, δεν είναι όμως οδηγός στις μυστικές τέχνες της συνωμοσίας. Συνέχισε λοιπόν να υποβαθμίζεις τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σου μόνο στις διασκεδάσεις σου. Όσο η αυτοκρατορία ευημερεί θα έχεις τις πηγές για να απολαμβάνεις και να ικανοποιείσαι συστηματικά, κάτι που θα οδηγήσει τις παράλογες τάσεις σου σε κορεσμό και έτσι θα τις κάνει ανίσχυρες. Δεν θα βρεθείς ποτέ σ' αυτήν τη θέση που δεν ποθεί κανείς, της με­σαίας δηλαδή τάξης που πρέπει να εργάζεται από έλλειψη εισόδων και καταπιέζει τη συναισθηματική της φύση εάν θέλει να αποκτήσει κάποια εξουσία στη ζωή της. Τυπικά οι άνθρωποι της τάξης αυτής οδηγούνται στο σημείο να αφαιρέσουν την ικανοποίηση από τις νίκες τους και την απανθρωπιά του αγώνα τους. Έτσι στο τέλος παύουν να έχουν εξουσία και τελικά ηττώνται από την απρόσεκτη συμπερι­φορά τους καθώς επιδιώκουν κυρίαρχους πόθους.
Σε απομόνωσα με τους πιο έμπιστους συμβούλους μου ώστε να εγκαινιάσω μια νέα φάση στην εκπαίδευσή σου. Η τυπική εκπαίδευσή σου στον «επίσημο» πολιτικοοικονομικό κόσμο έχει τώρα ολοκληρωθεί. Το Σαββατοκύριακο αυτό σημειώνει την αρχή της εκπαίδευσής σου στην απόκρυφη τεχνολογία της εξουσίας που βρίσκεται πίσω από τα γεγονότα. Όπως θα εξηγήσουν οι δάσκαλοί σου, η «απόκρυφη» ή μυστική γνώση είναι η βάση κάθε εξουσίας στην ανθρώπινη κοινω­νία γι' αυτό και χρησιμοποιώ τη λέξη «απόκρυφη» στην αρχέγονη μορφή της. Είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις τώρα πως η παραγωγικότητα από μόνη της δεν εξασφα­λίζει την εξουσία και κατά συνέπειαν δεν εξασφαλίζει τις ικανοποιήσεις στη ζωή. Εκτός αυτού οι σκλάβοι μπορεί να είναι παραγωγικοί. Καμμία από τις οργανώσεις μου, στις οποίες υπηρέτησες τόσο καλά δεν ασχολούνται με την προώθηση των τεχνικών που αφορούν την ικανοποίηση των ανθρώπινων αναγκών και επιθυ­μιών. Είναι μάλλον αφιερωμένες στην συγκεντροποίηση των παραγωγικών, κυ­ρίως όμως συνεκτικών προσπαθειών στα χέρια μου ή στην δημιουργία ενός δια­νοητικού κλίματος στο οποίο ένας τέτοιος καλυμμένος έλεγχος θα ήταν ανεκτός στο μέλλον. Καταστρέφω ή παραλύω παραγωγικές προσπάθειες που δεν ενσω­ματώνονται στο δίχτυ μου.
Μετά από ένα διάλειμμα ο καθηγητής Α θα πάρει τον λόγο ώστε να τοπο­θετήσει τον τραπεζικό καπιταλισμό σε πλήρη βιολογική προοπτική. Τη σύντομη ομιλία του θα ακολουθήσουν παρόμοιες συντομευμένες περιλήψεις από τους έξι συνεργάτες του, τους οποίους γνωρίζει καλά. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα αφιερωθεί στην απάντηση των ερωτημάτων σου.

 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

«Δεν είμαστε ληστρικά ζώα από ένστικτο; Εάν οι άνθρωποι σταματούσαν να ορμούν σαν αρπαχτικά θηρία ο ένας εναντίον του άλλου, θα συνέχιζαν να υπάρχουν;».
Αντον Σάντορ ΛαΒέϊ (Λεβί)


 «Για να διοικήσουμε τη Φύση πρέπει να την υπακούσουμε».
Φράνσις Μπέηκον


Οι οργανισμοί βασίζουν πρωταρχικά την επιτυχία τους στην εξαπάτηση και στηρίζονται στη Βία ή στο κοινά προσοδοφόρο εμπόριο (συμβίωση) όσο λιγότερο είναι δυνατόν. Αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές, γενικά όμως παραβλέπεται εξ αιτίας των ηθικών κωδίκων που εμείς η Ελίτ εισάγουμε στους υπηκόους μας. Ά­φησε με να σου δώσω λίγα παραδείγματα που αφορούν τις περιπτώσεις που η ηθική εκπαίδευσή μας έχει σε κάποιο Βαθμό ελαττώσει τη δύναμη της αντικειμενι­κής παρατήρησης. Η απόκρυψη, το καμουφλάρισμα, είναι παγκόσμια, τόσο στους ληστές όσο και στα θύματα. Τα λουλούδια μιμούνται αρώματα και χρώματα που είναι σεξουαλικά ελκυστικά σε κάποια έντομα, ώστε να πραγματοποιηθεί η γονι­μοποίηση. Οι σκύλοι γαβγίζουν άγρια και προσποιούνται πως επιτίθενται στους εχθρούς τους οποίους στην πραγματικότητα φοβούνται και αισθάνονται τρομοκρατημένοι. Το φυτό «Μυγοπαγίδα της Αφροδίτης» εξαπατά τις μύγες και τις θα­νατώνει. Οι άνδρες δηλώνουν τον αλτρουισμό τους στους άλλους, ακόμη και στον εαυτό τους ενώ αγωνίζονται εγωιστικά για τη προσωπική τους πρόοδο. Αν αμφιβάλλεις πως η απάτη είναι κάτι λογικό στη Φύση, θα έπρεπε να διαβάσεις το τρίτο τμήμα του πρώτου κεφαλαίου του βιβλίου του Ρόμπερτ Αρντρέϊ «Το Κοινωνι­κό Συμβόλαιο», για πολλά και εντυπωσιακά παραδείγματα (φυσικά ο Αρντρέϊ αποτυγχάνει να κατανοήσει την πλήρη εφαρμογή της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνίας στην λαμπρή του εργασία που αφορά την φύση του ζώου στον άνθρω­πο).
 Η ανθρώπινη πνευματική ανδρεία και η επικοινωνιακή δύναμη έχουν απλά παράσχει μια σημαντική βελτίωση στο παλιό θέμα της απάτης στην Φύση και πρό- σθεσαν το δικό τους ξεχωριστό χαρακτηριστικό: την αυτοεξαπάτηση. Οι πρωτόγο­νες ιεραρχίες των ζώων βασίζονται στη βία και στις φωνές και κάθε μέλος είναι καλά πληροφορημένο και αποδέχεται, τουλάχιστον παροδικά, τη θέση του στην ιεραρχία. Ο ίδιος άγριος ενθουσιασμός και η επιθυμία για κυριαρχία και υποταγή Βρίσκεται μέσα στις ανθρώπινες καρδιές. Η απάτη όμως κάνει ένα βήμα επιπλέ­ον. Όχι μόνο η απατηλή βία και οι απατηλές φωνές χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί η κυριαρχία, αλλά ο απατηλός αλτρουισμός και τα συλλογικά ιδρύματα χρησιμοποιούνται για να κρύψουν την κυριαρχία μόλις επιτευχθεί. Οι ανθρώπινες ιεραρχίες, σε αντίθεση με εκείνες των ζώων, υποστηρίζονται καλλίτερα όταν τα μέλη τους αποπλανώνται όσον αφορά την καταπιεστική φύση ή καλλίτερα ακόμη και την ίδια την ύπαρξη της ιεραρχίας.
Οι ορατοί κυρίαρχοι είναι έντονα τρωτοί. Έτσι βλέπουμε ορατούς κυρίαρχους να ισχυρίζονται πως είναι αντιπρόσωποι του Θεού, του κοινού καλού, των υλικών δυνάμεων της ιστορίας, της κοινής θέλησης (είτε μέσω της ψήφου, είτε μέσω της προαίσθησης), της παράδοσης ή άλλων διανοητικών «φαντασμάτων» που βοηθούν να μειωθεί ο φθόνος των κυριαρχούμενων προς τους κυρίαρχους. Η ενθάρρυνση τέτοιων αυτοεξαπατήσεων ανάμεσα στις μάζες των κυβερνωμένων είναι παγκόσμια για τις ορατές κυβερνήσεις. Αυτά όμως τα φαντάσματα προσφέρουν μικρή προστασία στους ηγέτες τέτοιων συστημάτων ενάντια σε μια ευφυή Ελίτ αντιπάλων και καμμία προστασία ενάντια σε ανθρώπους όπως ο πατέ­ρας σου. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν ετέθη σε αμφισβήτηση από τις μάζες των υπηκόων της για αιώνες, οι αυτοκράτορες όμως ζούσαν με τον μόνιμο φόβο τού πραξικοπήματος και τής δολοφονίας.
Ενστερνιζόμενος την εξαπάτηση με όλη την δύναμή του σε κάθε επίπεδο, ο τραπεζικός καπιταλισμός ή η διακυβέρνηση μέσω του χρήματος, έχει δημιουργή­σει ένα απόλυτο σύστημα που εφευρέθηκε για την ασφαλή άσκηση της εξουσίας. Άνθρωποι σαν τον πατέρα σου, οι κρυμμένοι ηγέτες του τραπεζικού καπιταλισμού, διοικούν αυτούς που κυβερνούν, που παράγουν και σκέφτονται, μέσω αόρατων οικονομικών νημάτων, οι λειτουργίες των οποίων θα αποσαφηνιστούν από τους συναδέλφους τους. Η κυριαρχία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας πραγματο­ποιείται λαθραία ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των κυβερνωμένων και ακόμη και των περισσοτέρων ορατών ηγετών, πιστεύουν πως είναι αρκετά αυτόνομοι, μέλη μιας πλουραλιστικής κοινωνίας. Σχεδόν ο καθένας πιστεύει πως οι μεγάλες α­ποφάσεις είναι η ευθυγράμμιση αυτόνομων πιέσεων που ασκούνται από τις επι­χειρήσεις, την εργασία, την κυβέρνηση, τους καταναλωτές, τις κοινωνικές τάξεις και τα άλλα ειδικά συμφέροντα. Στην πραγματικότητα το σύνολο της κοινωνικής εξουσίας εξισορροπείται από εμάς έτσι ώστε κάθε δικτυακή κίνηση να βρίσκεται σε μια κατεύθυνση που επιλέξαμε εμείς. Η μόνη «μύγα στο βούτυρο» είναι το τυχαίο που είναι εξαιρετικά αντιμετωηίσιμο και είναι η σύγκρουση με ανταγωνι­στικές οικονομικές δυναστείες. Αυτό το πρόβλημα που μας συγχύζει δεν θα α- ποτελέσει σημαντικό θέμα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τώρα αφήνω τη θέση μου στον καθηγητή Κ. που θα διασαφηνίσει τα κυρίαρ­χα μυστικά της απέραντης οικονομικής εξουσίας του πατέρα σου......
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: