ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Γράφει ο Κ.ΜΠΟΥΓΑΣ
....ζητούμενο των ημέρων θα έπρεπε να είναι η σύνθεση της πολιτικής θεωρίας και της επαναστατικής πράξης σε μια ενιαία οντότητα υπό συνθήκες μη ύπαρξης λαϊκού κινήματος…μιλώντας με όρους αναρχοπατριωτισμού και επαναστατικής αριστεράς.

Τα λόγια και η πράξη


πάντως όσους θεωρητικούς επαναστατικούς δρόμους και να πάρει κάποιος είναι πολύ δύσκολα να ξεφύγει από ελληνοκεντρισμό, new age, σοσιαλισμό και τεχνοκρατίες…άμα βάλουμε στο επαναστατικό μίξερ σύνθεσης νέων πολιτικοοικονομικών δομών για την Ελλάδα τα πλέον ελπιδοφόρα υλικά, έχουμε και το κατάλληλο επαναστατικό σχήμα ισχύον για τα επόμενα 0-500 χρόνια.
Aκόμα κι αν οι new age θεωρίες είναι τελείως λάθος, μπορούν να παράγουν σωστά αποτελέσματα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ποιοι θα μπορούσαν να διαχειριστούν αυτή τη νέα εθνικοεκκεντρικότητα…και η Χρυσή Αυγή είχε σκοπό να βγάλει τη Θούλη προς τα έξω αλλά τελικά έμεινε στην δεξιά ρητορική του 50 «οι προδότες κομμουνιστές».. Και οι δωδεκαθεϊστές θέλησαν να ενσωματώσουν στα ιδεολογήματά τους new age δοξασίες αλλά τελικά έμειναν σε ες έδαφος, σφαγή Υπατίας, σφαγή στον ιππόδρομο και τα γνωστά.
Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Aυτό που δεν κατάλαβαν όλοι είναι πως όταν κάνουμε αναγεννητικούς ή αναμορφωτικούς ή επαναστατικούς σχεδιασμούς δεν χρησιμοποιούμε δεδομένα του 1950 ή του 4ου πΧ αιώνα αλλά δεδομένα τουλάχιστον των επόμενων δύο αιώνων. Oι εψιλονιστές ας πούμε διαφήμιζαν το Μπέβατρο που ουσιαστικά ήταν ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο τεχνολογίας της δεκαετίας του 60.
Ποιος ξέρει ότι για να κάνεις επανάσταση και να πετύχει πρέπει να έχεις τεχνολογία τουλάχιστον 20 χρόνια μπροστά και όχι 20 χρόνια πίσω ή ακόμα χειρότερα 40 χρόνια πίσω ή ακόμα χειρότερα καθόλου;;; Εκτός κι άμα όπως οι μποσελβίκοι σου δίνουν έτοιμες τις τεχνολογίες από Αμερική και σου χτίζουν και εργοστάσια ….
Θεωρητικά μιλώντας πάντα.
Τhe Starchild must be bornΠου θα πηγαίνατε με το Άρτεμις ρε καφενεία στοατζήδες… εδώ οι άλλοι σχεδιάζουν τους ιππότες (κατάφρακτους) του μέλλοντος, θα τους κάνουν και ενέσεις …. Λεφτά δεν είχατε, τεχνολογίες δεν είχατε, στελέχη δεν είχατε,πολιτικό πρόγραμμα δεν είχατε, και θέλατε με τα ψέματα και τα παπατζιλίκια και την αρχαιοπληξία να κάνετε επανάσταση!
Aυτός που θέλει την πολεμική υπεροπλία του μέλλοντος δεν φτιάχνει αντιαεροπορικά πυροβόλα, έστω και αυτόματα, αλλά αρχίζει να πειραματίζεται με ενεργειακές ασπίδες ….


Το θέμα υπερόπλα και προπαγάνδα με φημολογούμενα υπερόπλα είναι τεράστιο και δεν είναι για να το ανοίξουμε…τέτοια κόλπα πάνε πίσω στην εποχή της εθνικής εταιρείας (1897). Και τότε υπερόπλα έλεγαν ότι είχαν για να ανασυστήσουν την βυζαντινή αυτοκρατορία….και οι Σέρβοι έλεγαν ότι είχαν κοσμοσφαίρες Τέσλα το 1999, και το Ιράν κάπου το 2008 έλεγε «έχουμε τεχνολογία Κέσε, μη κάνετε καμιά μαλακία, όλα θα πέσουν στο έδαφος από μόνα τους». Είναι ειδικός τομέας ψυχολογικού πολέμου οι ιστορίες με τα υπερόπλα, διδάσκεται….
Σχετικα με συγκεκριμένες εφευρέσεις …το Άρτεμις έχει πιστωθεί σε κάποιο μηχανικό του στρατού , το ηχητικό κανόνι το έβγαλαν στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και το έδωσαν στους Γάλλους. Το Μπέβατρο δεν αναφέρεται πουθενά ως υπαρκτό. Η αλήθεια είναι ο εν λόγω εφευρέτης έκανε πειράματα και συμμετείχε και σε κάποια του στρατού, και σε ομάδα που την έψαχνε με την πυρηνική σύντηξη (Ομάδα Κατράκη καθηγητού Πολυτεχνείου) αλλά αν είχε αποτελέσματα δεν υπάρχει καμία ένδειξη….ο συγκεκριμένος επίσης συμμετείχε και σε ομάδα προπαγάνδας ελληνοκεντρικών θέσεων και έκανε γνωστό κόλπο να παίρνει σφραγίδες σε πατέντες. Οτιδήποτε καταθέσει κάποιος κάπου παίρνει μια σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εφεύρεση.
Μικρό δείγμα….
http://postimg.org/gallery/2ipxkyviq/
Αυτά τα κόλπα με τις σφραγίδες τα κάνουν κι άλλοι σήμερα…πάνε στον ΟΗΕ, κάνουν αιτήσεις, μετά τις παίρνουν και λένε να διεκδικούμε 115 τρις. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει η να στείλει στον ΟΗΕ να καταθέσει κάτι και να του βάλουν σφραγίδα. Αλλά ο κόσμος που τα βλέπει νομίζει ότι το λέει ο ΟΗΕ.
Μέχρι να δούμε εφεύρεση να δουλεύει δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα. Κατά τα άλλα σίγουρα υπάρχουν στα υπόγεια του γενικού επιτελείου ή του υπουργείου εμπορίου αξιόλογες πατέντες από πολλούς που ποτέ δεν δοκιμάστηκαν είτε λόγω έλλειψης κονδυλίων, είτε λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης.
Σχετικά με την προϊστορία…σίγουρα ότι μπορέσει να βρει κανείς απ την προϊστορία θα είναι ανεκτίμητης αξίας αφού μιλάμε και για άγνωστη τεχνολογία, αιθερική ή κάτι τέτοιο.
Περί ρήγματος Αγίου Ανδρέα το είχαν ήδη στοχοποιήσει πριν 20 χρόνια Φουράκης, Κεραμυδάς και άλλοι γνωστοί ακατανόμαστοι με σεισμικά υπερόπλα …
Αν οι προπατορές μας, αυτοί που μας έσπειραν, είναι στην μητροπολιτική Ανδρομέδα και μεις είμαστε η διαστημική τους σπορά, σίγουρα θα έχουν κακές συνήθειες ….

Κάτι ήξερε ο μασώνος Γκάτσος ή απλά προπαγάνδιζε τις κοσμικές δοξασίες της παραθρησκείας του;

ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.
Βοugas
Το παραπάνω είναι από σχόλιο του κ.Μπουγά εδωhttps://ergdhmerg.wordpress.com/2016/05/10/%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια: