χι, πέστε μου, καλοί μου άνθρωποι! Υπάρχει στον πλανήτη μας άλλη χώρα, που να βγάζει τέτοιες φυσιογνωμίες; Καί μάλιστα στο γκουβέρνο;  Έ; 
Το άτομο ανεδείχθη πανηγυρικώς θεουτζίκος!!!

Του απονέμω τον τίτλο, διότι απέδειξε ότι ποτέ, ακόμη καί στα δύσκολα, ως λαός δεν χάνουμε το χιούμορ μας!
Βέβαια, γαύροι καί σκώληκες εθίγησαν – καί δικαίως. Αλλά οι «επίσημες» ανακοινώσεις των συλλόγων τους βρωμάνε πεθαμενίλα. Σωστά… εφ’όσον ΠΑΕ καί ΚΑΕ διακινούν ποσά ιλιγγιώδη για τον άνεργο ή τον εργαζόμενο με μισθό της πλάκας, κάτι έπρεπε να πουν κι αυτοί στο σοβαρό, γιά να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Όμως, η υπόθεση έχει πολύ ψωμί γιά γέλιο!
Εγώ, αν μπορούσα, θα διοργάνωνα τηλεοπτική εκπομπή! Κόψε φάση τώρα. αδερφέ:

Μέσα στο γήπεδο του Χαριλάου, στη σέντρα, θα έστηνα ένα σκηνικό στούντιο. Καλεσμένοι Ζουράρις καί Τσουκαλάς. (Ναί! Ο γνωστός «Τάκαρος» με το: «- Άντε γειά!»!) Συντονιστής της εκπομπής παύλα οικοδεσπότης, κάποιος Αρειανός – μάλλον ο Σκόρδας, που είναι καί λιγάκι απότομος.
Οπότε, ξεκινάει η εκπομπή με τίτλο «Φιλολογικόν τέϊον» (ναί, σου λέω!    ), ακούγεται κυριλάτη μουσική (ξέρω ‘γώ Βιβάλντι), κι εμφανίζεται καθισμένος σε μιά κυριλέ τραπεζάρα ο παρουσιαστής με κασκόλ Άρη. Επάνω στην τραπεζάρα, ένα καφάσι με σκουληκιασμένα μήλα.
Ο παρουσιαστής σοβαρός-σοβαρός λέει: «-Καλησπέρα σας! Απόψε έχουμε δυό εκλεκτούς καλεσμένους!», κτλ κτλ, κι εμφανίζονται Ζουράρις καί Τσουκαλάς με αντίστοιχα οπαδικά κασκόλ, καπελλάκια, κτλ. Πάνε να κάτσουν, κι αρχίζουν …οι ευγένειες! «- Μετά από σας!», «- Παρακαλώ! Εσείς πρώτος!», κτλ. Οπότε κάθονται, κι ο παρουσιαστής δίνει τον λόγο – σε στύλ: «- Μίλα σύ, ρέ!»
Μετά, ν’ ακούς τον Ζουράρι να μιλάει δημοτική καί να βρίζει, ενώ ο Τσουκαλάς (μετά από σχετικό φροντιστήριο) να μιλάει καθαρεύουσα, να πετάει …τσιτάτα του Θουκυδίδη, καί να είναι άψογος, φερόμενος …κοσμίως! Πχ να λέει: «- Κύριε, είσθε απαράδεκτος!», καί διάφορα άλλα τέτοια.
Στο τέλος, κι ενώ θα έχουν ανάψει τα αίματα, ο καθένας θα γίνει ο εαυτός του καί το τζέρτζελο θα χτυπήσει ταβάνι! Θα λέει πχ ο Τσουκαλάς: «- Θα σου σπάσω τα γυαλιά, ρέ!», καί θ’ απαντάει ο Ζουράρις: «- Περδήσει επί τα εμά μέζεα!» (Ήγουν: θα μου κλάσεις τ’ @@.) Μιλάμε, Ο χαμός!!! Εγγυημένη τηλεθέαση 1000%!!!!!

Δεν ξέρω αν θα βρεθεί κανείς να στήσει τέτοια εκπομπάρα, αλλά εγώ το καλό το έκανα! Την ιδέα την έριξα, δικαιώματα δε ζητάω, όλα οκ!
Είπαμε: ως Έλληνες, δεν χάνουμε το χιούμορ μας ούτε στα δύσκολα!