ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΡΑΒΙΔΕΣ-ΠΕΛΑΣΓΟΙ

..ΠΕΡΙ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ..ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕς[ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥς] ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥς[ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩς ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ;].ΚΑΙ ΠΩς ΑΛΛΩΣ;;ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΟΥς ΠΟΛΛΟΥς ΑΙΩΝΕς ΠΙΣΩ...ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΤΟΥς ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ως ΝΕΓΡΙΤΕς Κ.Λ.Π[ΝΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙς ΙΝΔΙΕς ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥς ΑΙΓΙΑΚΟΥς ΠΛΗΘΥΣΜΟΥς,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟΙ ΒΕΒΑΙΩς..]...ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΑΜΙΛ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥς ΔΡΑΒΙΔΕς,ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝΑ[ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ]..ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΞΕΝΕς ΣΕΛΙΔΕς ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΕς ΑΝΑΦΟΡΕς..ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕς ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..ΑΛΛΑ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΚΟΥΓΚΛ ΗΤΑΝ ΦΡΙΚΤΗ..ΠΕΡΙΟΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ..ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕς ΑΠΟΨΕΙς...ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Ν.ΜΑΡΙΩΡΗ,ΑΠ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ[ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕς ΕΛΑΧΙΣΤΕς ΔΙΑΦΟΡΕς ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑς ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΠΩς ΣΑΝ ΡΑΨΩΔΙΑ ΤΗς ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ]..ΕΙΠΑΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ..
<.....σήμερα η επιστήμη έχει κατατάξει τους δραβίδες επίσημα ως Νεγρίτες και μάλιστα «χαμηλής- Ινδικής-κάστας», λόγω των χαρακτηριστικών τους. Η εγκυκλοπαίδεια του Ελευθερουδάκη αναφέρει για τους Δραβίδες: «Κατά καιρούς έχουν γίνει από διάφορους μελετητές ερευνητές, συγγραφικές απόπειρες να συσχετισθούν οι δραβίδες, γλωσσικά και ανθρωπολογικά, με άλλες φυλές, ιδίως με τις λεγόμενες Μεσογειακές ακόμη και με τους Πελασγούς, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις έρευνες των αρχαιολόγων και των γλωσσολόγων, οι οποίοι τελικά τείνουν να παραδεχθούν ότι η ομοφυλία των δραβίδων και οι γλώσσες τους αποτελούν ξεχωριστό κλάδο, που δεν συγγενεύει με άλλους». Ο Μ . Σακελαρίου λέει, απόσπασμα : « Οι πιο πολλοί από τους νεώτερους ερευνητές, προσπάθησαν να δώσουν στους Προέλληνες και Πελασγούς, κάποια φυσιογνωμία χρησιμοποιώντας, έξω από τις αρχαίες μαρτυρίες, γλωσσικά, αρχαιολογικά και θρησκευτικά δεδομένα. Αλλά κατέληξαν σε ποικίλα αποτελέσματα, τα πιο πολλά απροσδόκητα. Αφήνοντας κατά μέρος τις υποθέσεις, που είτε είναι προϊόντα φαντασίας και αυθαίρετων συνδυασμών, είτε στηρίχτηκαν σε στενές βάσεις, που ξεπεράστηκαν με την πρόοδο της επιστήμης». Σε τελική ανάλυση οι Δραβίδες κατατάσσονται επίσημα από την παγκόσμια ανθρωπολογική επιστήμη σε φυλή Νεγριτών με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέρονται. Οι Νεγρίτες δεν είναι Έλληνες και πρέπει να διαλέξουμε και να τοποθετηθούμε επίσημα. ΟΙ Ινδοί Νεγρίτες έδωσαν τα φώτα και τη βάση του πολιτισμού ή οι Έλληνες;!!! Δεν υπάρχει τίποτα το κρυπτόν ή μυστηριακό για την ανωτέρω τόσο ξεκάθαρη φυλή. Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός με την Πρωτοελληνική φυλή ή οτιδήποτε άλλο. Οι Δραβίδες επίσης δεν σχετίζονται ουδόλως με τον Μινωικό πολιτισμό ή άλλο αρχαίο ελληνικό. Ο Δίσκος της Φαιστού δεν ανήκει σε κανένα Δραβιδικό Πολιτισμό αλλά είναι Αρχαίος Ελληνικός. Πως άλλωστε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;!! Ουσιαστικά τόσο από τους σοβαρούς και έγκριτους επιστήμονες που αναφέρονται παραπάνω, (Υπάρχουν και άλλοι, αλλά δεν τους αναφέρουμε), την εγκυκλοπαιδική έγκριτη και βάσιμη βιβλιογραφία, την Αληθινή Προϊστορία, αλλά και από την επιστημονική ομοφωνία...>
>

=======================


ΠΕΛΑΣΓΟ-ΔΡΑΒΙΔΕΣ


«Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΕΜ Ή Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΟ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ. Ο ΥΨΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΝΑΙ, ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΗΣΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.


ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΟΙ.


ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, 16.000 ‘Η 18.000 Π.Χ. ΠΑΙΧΤΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


ΟΙ ΕΝΔΟΧΩΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΙ, ΔΙΕΡΗΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΧΩΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΧΩΡΗΤΩΝ.


ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΔΥΟ ΩΚΕΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ, ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.


ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΒΡΟΧΗ, ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΞΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ...


ΟΣΟΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΧΩΡΗΤΩΝ.


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ, ΣΩΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΡΑ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΡΙΧΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΛΙΘΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ, ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ΔΕ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΥΡΡΑ, ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ Ή Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΩΝ.


ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ; ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΘΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΗΪΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΞΥΠΝΑ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ 4 Χ 6.500 = 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 4.000 ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.


ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ. Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ, ΠΟΥ Η ΣΦΑΙΡΑ ΜΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ (ΤΩΝ 26.000 - 30.000 ΧΡΟΝΩΝ).


ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.


ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΡΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΜΙΝΩΣ Ή ΜΑΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΟΦΙΑ-ΝΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΩΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.


ΔΕΚΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.


ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥΣ 9 ΜΕΡΕΣ, ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ.


Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΡΑ ΑΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΣΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.


ΤΑ 36.000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ 2 ΟΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ, ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΡΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 18.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ.


ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ (18.000 : 2 = 9.000) ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΔΡΑΒΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΙΝΔΙΕΣ).


Η ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΑΥΤΗ Ή Η ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΓΗ, ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ.


ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΑΝ, ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. Η ΜΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΩΑ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΚΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΙΝΔΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.


ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΫΛΑΝΗ ΚΑΙ Σ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΝΔΙΑ, ΕΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΡΑΒΙΝΙΑΚΟ ΓΕΝΟΣ.


Η ΑΛΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΙΝΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ. ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ Η ΝΟΤΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ. ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΙΞΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ.


ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΤΙΑΣ, Η ΚΕΫΛΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΔΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 16ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΒΙΝΙΑΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΣΤΑΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΞΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΔΡΑΒΙΝΩΝ.


ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΙΝ ΙΝΔΙΕΣ ΟΙ ΔΡΑΜΙΖΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΤΕΚΑΝ, ΤΗ ΜΟΧΕΝΤΖΟ ΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑΠΠΑ. ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΥΨΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ...


Η RIG VEDA, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΙΝΔΟΑΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΣΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΧΑΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΡΙΓΚ-ΒΕΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΜΙΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΙ, ΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΛΑΟ.


ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:


“H EΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ».


ΕΙΧΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΗ Ή Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΡΑΒΙΔΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΑΡΙΟΥΣ.


ΟΜΩΣ... ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΥΨΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΦΟΥΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΩΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΡΕΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ.


ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΔΥΟ ΘΕΟΥΣ.


ΤΟΝ DYAS PITA= ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ. PRITHIVI MATA= ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ.


ΟΙ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΒΑΘΙΕΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΚΡΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ.


ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΗΪΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ; ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΩΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΡΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ; ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΚΕΙ;


ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΩΤΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ;


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;


ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΤΑΪΟ ΠΙΤΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΒΑ, ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΒΙΣΝΟΥ. ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ…


ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΧΜΑ, Η ΜΟΝΗ ΥΠΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…


ΔΥΟ ΕΠΗ ΥΣΤΕΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΛΩΣ ΔΙΟΛΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΛΑΩΝ.


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΟΣ Η ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ (ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ) ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΒΑΘΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΜΟΝΑΧΑ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΖΩΗ.


Η ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ (ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΛΑ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΟΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ, ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΠΛΩΤΙΝΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΓΟΡΓΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ, ΟΠΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΓΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΙΝΔΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΦΤΑΣΜΕΝΟΥΣ.


ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΛΩΤΙΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.


ΑΥΤΗ Η ΠΛΩΤΟΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΩΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΥΜΝΕΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ.


ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΠΛΩΤΙΝΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ – ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ…


ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ. ΤΗ NIGAMA KAI AGAMA.


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΒΙΔΕΣ.


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΒΕΔΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ Η ΑΡΙΑΝΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΡΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΑΓΚΑΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΗ ΓΙΟΓΚΑ.


Ο ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΑΤΑΝΤΖΑΛΙ ΣΤΑ 250 Π.Χ. ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΝΔΙΑ, ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (ΔΡΑΒΙΝΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ), ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΓΙΟΓΚΑ. ΕΙΝΑΙ Η SUTRA-YOGA. ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. Η ΛΕΞΗ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Η ΨΥΧΗ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΓ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΥΧΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΙΣΥΛΛΑΒΗ ΛΕΞΗ ΓΙΟΓΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΟΝ.


Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΑΒΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΖΩΗ Ή ΠΡΩΤΟΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΕΝΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ.


ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΓΙΟΓΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.


Η ΛΕΞΗ ΓΙΟΓΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ, ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ΓΚΟΥΡΟΥ, ΓΚΡΑΝΑΝ Ή ΚΡΑΝΑΝ, ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ.


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΡΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Η ΑΘΗΝΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΑ ΙΕΡΟΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.


ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΡΑΣΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ;


ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ».

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΓΙΩΡΗ - “ΔΡΑΒΙΔΕΣ - ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΑΘΗΝΑ 1979

Δεν υπάρχουν σχόλια: