ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Γεράσιμος Γερολυμάτος
Η παραπάνω αφίσα με το καλάσνικοφ στους τοίχους των Εξαρχείων, ήταν για την αστυνομία, ένα άκρως ανησυχητικό μήνυμα, για πιθανή εμπλοκή αλλοδαπών αντιεξουσιαστών ακόμη και με την εγχώρια τρομοκρατία.
Όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος, αυτό το μήνυμα για ένοπλο αγώνα γραμμένο στα Αγγλικά και τα Αραβικά, σύμφωνα με πληροφορίες χρεώνεται, σε έναν Ιρανό, που τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε ηγετική φυσιογνωμία των αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια.
Υ.Γ: Για να μην έχετε καμία αμφιβολία με ποιους θα στελεχωθεί το αντάρτικο στον εμφύλιο που μας ετοιμάζουν. Και επειδή ήταν πάντοτε μειοψηφία, σταθερά και μεθοδευμένα και προκειμένου να αναπληρώσουν την έλλειψη Ελλήνων, θα προσεταιριστούν ισλαμιστές τζιχαντιστές και μισθοφόρους. Ο Σόρος πληρώνει και έχει και τα τάγματα της Αντίφα + διάφορους παρακρατικούς της ακροαριστεράς.
Το έχουν ξανακάνει άλλωστε, όταν με τη βοήθεια Γιουγκοσλάβων και Σκοπιανών κτυπούσαν τους Έλληνες στη Μακεδονία.
Δεν σας λέω ξυπνήστε!
Σας λέω να αλλάξετε πλευρό για να μη πιαστείτε!
Εσείς κοιμάστε και η ατυχία σας δουλεύει....
======
*Κι ας δούμε και τά χθεσινά για να εμπεδώσουμε την ξεφτίλα...…..
        Μέρος της ανακοίνωσης που δημοσίευσε ομάδα λαθρομεταναστών, που έκαναν κατάληψη σε κτίριο του Πολυτεχνείου.: (Τα εκτός εισαγωγικών είναι σχόλια)
Εδώ Λαθρομεταναστείο! Εδώ Λαθρομεταναστείο!

["...Θέλουμε να αγωνιστούμε για τις ζωές μας. Δε θέλουμε λυπηση. Δε θέλουμε να μας συμπεριφέρονται σαν ζώα. Δε θέλουμε να μας ταισουν το σκατοφαγητο τους, δε το χρειαζόμαστε. Ο μόνος τρόπος να αποφασίσουμε για τις ζωές μας είναι να είμαστε εδώ στην Αθήνα.
...
Χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια
Ζούσαμε σε καταλήψεις επειδή τα λεφτά που μας δίνει το κράτος δεν είναι αρκετά για νοικι και φαγητό και στα μέρη που προσφέρει το κράτος χειρότερες συνθήκες μας περιμένουν. Παρ όλα αυτα, πριν μας αφήσουν να φύγουμε, οι μπάτσοι μας υποσχέθηκαν ότι αν μας βρουν ξανά σε κατάληψη, θα μας πάνε φυλακή.
Τώρα είμαστε πίσω στην Αθήνα, δεν έχουμε στέγη και έχουμε έρθει στο Πολυτεχνείο γιατί ξέρουμε ότι θα βρούμε κόσμο εδώ που θα μας υποστηριξει.
Χρειαζόμαστε αυτήν την υποστήριξη τώρα, καθώς δε ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί – ειδικά αν οι μπάτσοι έρθουν να μας πιάσουν, δε ξέρουμε τι θα μας κάνουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ
ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ
ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ».]
              Σημείωση: Τα σουβλάκια να μην είναι χοιρινά και μη φέρετε μπύρες γιατί δεν πίνουν αλκοόλ.
Ορισμένες παρατηρήσεις:
1. Αν και έχουν ελάχιστο χρόνο στην Ελλάδα και δε γνωρίζουν ελληνικά, έμαθαν ωστόσο να αποκαλούν τους αστυνομικούς "μπάτσους". Έχουν φαίνεται καλούς δασκάλους!
2 Αναφέρθηκαν σε "σκατοφαγητό" και μου δημιουργήθηκε μια αίσθηση αχαριστίας. Να ρωτήσουμε μήπως, τι ακριβώς τρώνε οι Έλληνες άστεγοι και οι άποροι και τι αυτοί;
3. Παραπονέθηκαν για μικρό επίδομα-χαρτζιλίκι, που δε φτάνει για νοίκι και φαγητό! Θα μας πουν τι ακριβώς τους παρείχαν στη Σομαλία και στο Αφγανιστάν, ώστε να έχουν τέτοιες απαιτήσεις εδώ;; Να ρωτήσουμε επίσης, τι ύψους επίδομα παίρνουν οι αναξιοπαθούντες Έλληνες για να καλύψουν τις ανάγκες τους;
Εδώ Λαθρομεταναστείο! Εδώ Λαθρομεταναστείο!
Η απόλυτη γελοιοποίηση μιας  επετείου, που μοιάζει πλέον με κακόγουστη φάρσα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: