ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πρόοδος του έθνους βρίσκεται στην ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ και στη ΓΕΝΕΤΙΚΗ MHXANIKH.
γράφει ο Bougas


Μήπως ο νιτσεϊκός υπεράνθρωπος που θα καθυποτάξει τις εξελιγμένες μηχανές πρέπει να γεννηθεί στην Ελλάδα;;;

Μήπως στην ηλεκτρονική και υπολογιστική εξέλιξη της Νέας Τάξης, ως Έλληνες έχουμε καθήκον να αντιπαραβάλλουμε την βιολογική και ενεργειακή εξέλιξη , εκτός απ την αμιγώς πνευματική;

Μήπως στην Ελλάδα αξίζει να εξαντληθεί το πλήρες εύρος της φυσικής επιλογής, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ως ανθρωπότητα μόνο το 2% του γονιδιώματος έχουμε προσεγγίσει;Από ένα σημείο και μετά ακόμα και ο επίγειος ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ θα είναι άψυχος, αθάνατος και μηχανιστικός…δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από ανθρώπους με τους ήδη γνωστούς βιολογικούς όρους και περιορισμους (από εύρος ζωής μέχρι εγκεφαλικές δυνατότητες).

Δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε τα κοσμολογικά pattern βιολογικής εξέλιξης (βάθους εκατομμυρίων ετών)…θα πρέπει να κινηθούμε και μόνοι μας.
Όπως πολύ σωστά το εντόπισε και ο Μάρκος σε ένα προηγούμενο άρθρο του
«Ας ξεκινήσει στις μέρες μας η ιστορία του ελεύθερου μετα-Ανθρώπου».


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ δεν είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να γράψουν κώδικα σε μηχανές αλλά στον άνθρωπο.

Ευτυχώς που οι νεοταξίτες προς το παρόν έχουν προσανατολιστεί στον προγραμματισμό και στην εξέλιξη των μηχανών και έχουν ακόμα μια ήπια συνθετική προσέγγιση στη βιοτεχνολογία. Παραβλέπουν τις τεράστιες δυνατότητητες προγραμματισμού σε φυσικό μοριακό επίπεδο αφήνοντας έτσι για μας ανοιχτό ένα πεδίο με απεριόριστη δυναμική.

Αν ζούσαν σήμερα οι ναζί σαν γνήσιο new age κίνημα δεν θα προσπαθούσαν να εξελίξουν τις μηχανές αλλά τον άνθρωπο…δεν είμαι υπερ του ναζισμού αλλά κάνω αυτή την αντιπαραβολή ότι το κέντρο βάρους της εξέλιξης μπορεί να αλλάξει κατ’ επιλογή.
Τέτοια προσέγγιση έχει τόσο μεγάλες προοπτικές που ξεπερνούν ακόμα και την επιστημονική φαντασία. Tι θα συμβεί ας πούμε αν στην κωδικοποίηση σε μοριακό επίπεδο εφαρμοστούν και κβαντικά μοντέλα.

Μήπως ο νιτσεϊκός υπεράνθρωπος που θα καθυποτάξει τις εξελιγμένες μηχανές πρέπει να γεννηθεί στην Ελλάδα;;;

Μήπως στην ηλεκτρονική και υπολογιστική εξέλιξη της Νέας Τάξης, ως Έλληνες έχουμε καθήκον να αντιπαραβάλλουμε την βιολογική και ενεργειακή εξέλιξη , εκτός απ την αμιγώς πνευματική;

Μήπως στην Ελλάδα αξίζει να εξαντληθεί το πλήρες εύρος της φυσικής επιλογής, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ως ανθρωπότητα μόνο το 2% του γονιδιώματος έχουμε προσεγγίσει;

Η προηγμένη γενετική αξίζει να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας ως μελλοντικού νέου ελληνικού πολιτισμού και ικανή απαντηση στην πλήρη ρομποτοποίηση του κυρίαρχου δυτικου πολιτισμικού μοντέλου;

«biocoding views biological systems and organisms as technologies which can be engineered at the cellular and DNA levels».

Μήπως οι μεγάλοι χάκερ του μάτριξ είναι αυτοί που θα χακάρουν το ανθρώπινο dna αφού στην βιολογία βρίσκονται τα πρώτιστα και κυρίαρχα δεσμά του υπαρξιακού μάτριξ;https://en.wikipedia.org/wiki/Bioinformatics
https://en.wikipedia.org/wiki/Do-it-yourself_biology


                                                 Biohackers Are Editing Genes in Garages and KitchensΤο dna είναι ένας κώδικας ουράνιος...δεν έχει τόση σημασία ποιοι και πως τον έγραψαν...αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι ότι μπορούμε να τον πάρουμε και να τον "δουλέψουμε", να τον αναπτύξουμε, να τον εξελίξουμε. Όλες οι επιστημονικές ενδείξεις δείχνουν ότι το 90% του dna είναι αναξιοποίητο.
Λέω δηλαδή να προχωρήσουμε εξελίσσοντας το ήδη υπάρχουν υλικό.
Ενώ αυτό που κάνουν οι Monsanto και οι σιωνιστές είναι ότι αλλοιώνουν το πρωτογενές υλικό με συνθετικά κομμάτια και προσθέτουν και μηχανικα μετά στον σχεδιαζόμενο άνθρωπο.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
Αυτό που λέω.. μπορεί να δημιουργήσει θεούς (πχ θεωρίες 12πλου dna) , είναι δουλειά πάνω στον κώδικα της φύσης και το μάτριξ, ενώ αυτό που κάνουν Monsanto και λοιποί είναι καταστροφή του κώδικα της φύσης.


Το πραγμα πάει πιο βαθιά από την απλή προσέγγιση ρομπότ vs άνθρωπος.
Οι σιωνιστές έχοντας κατασκευάσει από το 2008 συνθετικό dna,αυτά που έλεγε ο Φουράκης, συνθετική σιλικόνη που αλληλεπιδρά με ενώσεις του άνθρακα, είναι αποφασισμένοι να εισάγουν το συνθετικό dna όχι μόνο στον ανθρωπο αλλά και στο περιβαλλον.
Σε ένα posthuman μέλλον που οραματίζονται σχεδιάζουν να έχουν γίνει οι ίδιοι θεοί δίνοντας στους άλλους και στο περιβάλλον τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (αυτά που ετοιμάζει η Monsanto στη γεωργία) .
Ψάχνοντας τρόπους να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση μετά από πολύ σκέψη έφτασα στο συμπέρασμα ότι αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να την απαντήσουμε ως Έλληνες εξελίσσοντας με μοριακό προγραμματισμό και γενετική μηχανική τον ΦΥΣΙΚΟ κώδικα.


Eννοείται ότι η πρώτη που θα πάρει το βιολογικό χακάρισμα θα είναι η εθνοελίτ.

(Σε αντιπαραβολή με την ελίτ της Νέας Τάξης που θα γίνουν transhumans, δηλαδή θα ενωθούν με τις μηχανες.
Εφόσον δηλαδή οι σιωνιστες αποφάσισαν ήδη να γίνουν ρομποτοειδή του τεχνοφασισμού, εμείς αναγκαστικά θα πάμε για υπεράνθρωποι του ουμανισμού. ΤΑ ΜΕΤΑΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ)   https://diodotos-k-t.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: