ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕΕΕ....[Η ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ...]

Φωτογραφία του Hierocles Peladan.
Γράφει ο Hierocles Peladan
Τι να τους κάνουμε τους Τούρκους ρε παιδιά ;; Οι βάρβαροι έκφυλοι και διεστραμμένοι Ελλαδίτες προκαλούν τέτοια καταστροφή και φέρνουν τέτοιο πνευματικό σκότος που ακόμη και οι Τούρκοι θα το ζήλευαν . Δεν χρειαζόμαστε τους Τούρκους για να μας εκβαρβαρίσουν . Το πετυχαίνουμε και από μόνοι μας .
Στην φωτογραφία δεν είναι η Καμπούλ , η Αθήνα είναι , η πρωτεύουσα του Ελλαδιστάν . Αλλαγή φύλου θέλετε έ ;;; Ανθρώπινα δικαιώματα θέλετε για να διαφημίζετε και να εξαπλώνετε την ψυχική σας σαπίλα και τη πνευματική σας πανούκλα με την κάθε διαστροφή και ανωμαλία σας . Θέλετε να διαφθείρετε και νεα παιδιά στη σαπίλα σας και στη διαστροφή σας . Θα σας δώσουν πολλά ανθρώπινα δικαιώματα οι νεοι σας γείτονες που σε λίγα χρόνια θα μένουν απέναντι σας . Τα σκατά που έχετε στο κεφάλι σας πολύ σύντομα θα διακοσμούν τα πεζοδρόμια σας από τους νεους σας γείτονες που τους αγαπάτε κι όλας και τους υποστηρίζετε . Μην ανησυχείτε και θα λάβετε τη πληρωμή σας για την ανωμαλία και την καφρίλα σας . Οχι από τους κάφρους ευνουχισμένους μπαμπουίνους ελλαδίτες . Από τους φίλους σας τους μουσουλμάνους .
Τι ν'α πούμε περί των όσων συμβαίνουν στην ελλαδίτικη κοινωνία με τις υιοθεσίες και τους γάμους των ομοφυλοφύλων αλλά και όλα τα υπόλοιπα βδελυγματικά , ανόσια και εμετικά νομοσχέδια που ψηφίζονται από το καταγώγιο των ελλαδίτικων πολιτικών αποβλήτων . Εμαθα ότι θα μπορούν να παίρνουν και επίδόματα τώρα για να κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλου την ώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία αφήνουν τους ηλικιωμένους να πεθαίνουν χωρίς φάρμακα .
Η ελλαδίτικη κοινωνία είναι βαθιά και... ουσιαστικά άρρωστη αγαπητοί φίλοι και φίλες Η ελλαδίτικη κοινωνία πεθαίνει πνευματικά και ψυχικά Η πνευματική αρρώστια ξεκίνησε ως ένα απλό κρυολόγημα μερικά χρόνια πριν και από την απραξία , την ανευθυνότητα και την αδιαφορία των πνευματικών ανθρώπων ( αν υπάρχουν ακόμη στην παρηκμασμένη και εκμαυλισμένη ελλάδα ) έχει μετεξελιχθεί σε πνευματική πανούκλα .Αυτή άλλωστε η αποχαλίνωση των ηθών και ο πνευματικός μεσαίωνας που ζούμε πλέον με την έξαρση και την αποδοχή είτε σιωπηρή είτε θορυβώδη των πιο ακραίων και παρακμιακών διαστροφικών ανωμαλιών είναι και η αιτία όλων των προβλημάτων που έχει σήμερα η χώρα είτε εθνικά είτε οικονομικά είτε πολιτισμικά . Η πλειοψηφία των κατοίκων έχει υποστεί μετάλλαξη από ένα καλά σχεδιασμένο και οργανωμένο σχέδιο των σκοτεινών παρακμιακών και εξουσιαστικών κύκλων που εξαγόρασαν την χώρα σε τιμή ευκαιρίας από τα εκμαυλισμένα ξεπουλημένα και χυδαία πολιτικά παράσιτα των ελλαδίτικων κομματικών συμμοριών , που περιελάμβανε επιστημονική ψυχοπνευματική και διανοητική αποδιοργάνωση και χάος και μετατροπή του ανθρώπου σε χυδαίο και αποτρόπαιο κτήνος . Η αρρώστια δυστυχώς έχει μετατραπεί σε πανδημία και έχει κατορθώσει να μεταλλάξει την πλειοψηφία της χώρας .
Η θεραπεία πλέον μπορεί να γίνει μόνο με πολύ αίμα και με πολύ βια για να επανέλθουν τα επί χρόνια μεταλλασόμενα ανθρώπινα πειραματόζωα στην ανθρώπινη κατάσταση . Η μετάλλαξη έχει προχωρήσει μέχρι το κόκκαλο και η θεραπεία είναι πλέον τόσο οδυνηρή και επώδυνη όσο και ο ίδιος ο πνευματικός θάνατος Δε ξέρω πλέον πιο από τα δυο είναι προτιμότερο . Να επαναφέρουμε την κοινωνία στην ανθρώπινη κατάσταση με τίμημα πολύ βαρύ και ασήκωτο ή να την αφήσουμε να πεθάνει εν ειρήνη και να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να σώσουμε τους εαυτούς μας .

Αυτό που ψήφισε χθέςτο άθλιο ΒΡΩΜΕΡΌ καταγώγιο των βρωμερών παρασιτικών μικροβίων της πολιτικής καταβόθρας δεν έχει προηγούμενο . Σήμερα ψηφίσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τον βιασμό της ψυχής και του πνεύματος των παιδιών μας . Σήμερα καταδικάσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ αθώες ψυχές να υποστούν πνευματική και ψυχική καταστροφή και διάλυση δίπλα σε διεστραμμένα και σοδομιστικά κτήνη
Μη νομίζετε ότι η Νέμεσις θα πέσει μόνο στα κεφάλια αυτών των κτηνών που το ψήφισαν ή των άλλων κτηνών που το υποστήριζαν και το διαφήμιζαν τόσες μέρες . Η Νέμεσις θα πέσει βαριά στα κεφάλια όλων μας . Γιατί άλλο είναι να ψηφίζουμε να μπορούν να γαμάνε ελεύθερα τον εαυτό τους και να τον εξευτελίζουν ανεμπόδιστα οι ανώμαλοι και άλλο να καταδικάζουμε αθώες ψυχές στη κόλαση . ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ . ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ......
Α στο μεταξύ
Εδιωξαν τον αρχιλοχία από το στράτευμα επειδή αρνήθηκε να γίνει Φιλιππινέζα των λαθρομεταναστών όπως διατάχθηκε από τους ανώτερους του . Ενας ατελείωτος βόθρος το Ελλαδιστάν . Ενας βόθρος που δεν έχει πάτο . Στρατός και αστυνομία τα ίδια σκατά με τα πολιτικά απόβλητα των κομματικών συμμοριών . Παντού παρακμή , παντού σκοτάδι παντού βρώμα και δυσωδία Φωτογραφία του Hierocles Peladan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: