ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ[ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...]

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΥΡΑΚΤΑΡΗΣ[greeksoftheorient.]

......Ουσιαστικά, δεν ελέγχει ο Ερντογάν παρά πολύ μικρό τμήμα της εξουσίας – κι αυτό γιατί;

Γιατί πολλοί που του παριστάνουν τον δικό του άνθρωπο, δεν είναι – και το ξέρει. Αλλά δεν ξέρει ποιος είναι εχθρός του και ποιος όχι, παρά μόνον για λίγες περιπτώσεις.
 Πρόσφατα μόνον (μετά το 2012) προσπάθησε ο Ερντογάν με κάποιους δικούς του να αποκτήσει κάποια δικά του ερείσματα – κι αυτά είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που πολεμάνε γι’ αυτόν στην Συρία και στο Ιράκ. Αλλά μέσα τους έχουν παρεισφρύσει κι ισλαμιστές που εργάζονται για τη Μοσάντ και τη ΣΙΑ (μέσω Σαουδικής Αραβίας και Κάταρ), οπότε είναι διάτρητος και τα μυστικά του σχέδια μαθαίνονται σε ελάχιστο διάστημα πολύ μακριά.
 Πιο πρόσφατα (το 2015) ξεκίνησε μια προσπάθεια να φτειάξει δικό του μισθοφορικό στρατό μέσα στην Τουρκία για να την μεταβάλει στο καθαυτό ισλαμιστικό τρομοκρατικό κράτος (γιατί ο ίδιος αυτό πραγματικά θέλει, αλλά δεν μπορεί να το επιτύχει, γιατί αυτοί που τον χρησιμοποιούν έχουν πολύ διαφορετικούς στόχους). Στην Ελλάδα αυτό (το περί προσωπικού-κομματικού μισθοφορικού στρατού) το μυρίστηκαν μετά τα μισά του 2016.
 Κι όσους έχει διώξει από στρατό, διοίκηση, πανεπιστήμια, εταιρείες κλπ μετά το ψευτο-πραξικόπημα είναι δώρον άδωρον.
Πρώτον γιατί δεν έχει με τι να τους αναπληρώσει ή δεν ξέρει πως να απαλλαγεί από την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων θέσεων.
Δεύτερον, γιατί τις περισσότερες φορές οι αναπληρωτές είναι επίσης Φετουλατζήδες. Οπότε, του κάνουν τον Κινέζο!!!

Η ίδια η υπόθεση του Φετουλάχ Γκιουλέν  είναι ενδεικτική ότι, αντίθετα με το τι νομίζουν στην Ελλάδα, ο Ερντογάν δεν είναι το πρόβλημα.

Προσέξτε: κατά τις επικρατέστερες αφηγήσεις, υποτίθεται ότι ήταν φίλοι, κι ο Γκιουλέν δάσκαλος του Ερντογάν. Κουραφέξαλα!

Ο Γκιουλέν έφυγε για να σωθεί στις ΗΠΑ, όταν το κόμμα του Νετσμετίν Ερμπακάν είχε κλειστεί-απαγορευθεί, ο Ερντογάν ήταν περιορισμένος στην φυλακή, κι ο Μεγαλομμάτης είχε πλέον φύγει από την Τουρκία.
 Αλλά αν κυριαρχούσαν οι στρατιωτικοί τότε (και όντως κυριαρχούσαν), με τους οποίους υποτίθεται ότι συνεργαζόταν και συνεργάζεται ο Γκιουλέν (και μαζί ΣΙΑ και Μοσάντ και ΗΠΑ και Ισραήλ), τότε τι είχε να φοβηθεί τότε ο Γκιουλέν, εφόσον δεν είχε ουσιαστικά καλές αλλά μόνον επιφανειακές σχέσεις με τον Ερντογάν (που ήταν μάλιστα ένας βουλευτής φυλακισμένος);
 Και όντως δεν είχε κανένα νόημα να φύγει τότε ο Γκιουλέν……. (αν το τι ξέρουμε από τα ΜΜΕ είναι σωστό!)
 Και επίσης δεν είχε νόημα να μην γυρίσει στην Τουρκία όλα τα χρόνια που κυβέρνησε από το 2002/3 ο Ερντογάν έως το 2012 που φέρεται ότι ήρθαν σε σύγκρουση (ουσιαστικά κάποιοι τους την έσκασαν αυτή την ‘σύγκρουση’)
 Αυτά όλα σημαίνουν ότι υπάρχει αφανής στην Τουρκία ο …. Άγνωστος Χ – μια τοπική δύναμη, άλλη και ισχυρότερη από
– την ανώτατη ηγεσία του στρατού (τους αυθεντικούς Κεμαλιστές),
– την διοίκηση – οικονομία -πανεπιστήμια (ως αυθεντικούς Κεμαλιστές)
– τους ισλαμιστές του Ερντογάν (που στη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας με υποστήριξη από τον Άγνωστο Χ, αλλά και τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές, εξετόπισαν μεγάλο αριθμό Κεμαλιστών από τον στρατό, την διοίκηση και τα πανεπιστήμια),
– τους ξενόφερτους εγκάθετους Χαζάρους σιωνιστές (που ένας μέσος Τούρκος που πέφτει πάνω τους νομίζει ότι είναι Τούρκοι ενώ δεν είναι – κι είναι κάπου 15000 όλοι αυτοί και διάσπαρτοι σε θέσεις εξουσίες)
– τους Αμερικανούς, τους Ισραηλινούς, τους Άγγλους, και τους Γάλλους διπλωμάτες, εκπαιδευτικούς, συμβούλους, κοκ (είτε μασώνους είτε σιωνιστές).
 Δεν θα ήξερα τίποτα από όλα αυτά, αλλά σε μια ομιλία στο Πεκίνο στις αρχές του Γενάρη στα πλαίσια μιας μυστικής λέσχης ακούσαμε απίστευτα πράγματα από ομιλητές και παρόντες ανάμεσα στους οποίους ήταν και εξαιρετικοί φίλοι μας ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας Στέλιος Ζ. (που τώρα ζει και δραστηριοποιείται στο Καζακστάν) κι ο καθ. Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης ο οποίος ήταν εκείνος που πρώτος τους εντόπισε όταν ήταν εκεί με την υποστήριξη των Κεμαλιστών στρατιωτικών και πανεπιστημιακών στην δεκαετία του 90.
 Ο Άγνωστος Χ (που είναι μια πανίσχυρη παρασκηνιακή μυστική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης και ιδιαίτερα στην Τουρκία επί δεκαετίες είχε παρεισφρύσει μέσα στους Κεμαλιστές με το προσωπείο του αντι-ισλαμικού κεμαλικού πατριωτισμού).............
 Είναι λάθος να μιλάει κανείς απλά και μόνον για “Κεμαλιστές” στην Τουρκία. Από το 1940 κι έπειτα υπάρχουν οι Κεμαλιστές που είναι κεντροαριστεροί (κι είναι δημόσια γνωστοί) κι οι ψευτο-Κεμαλιστές που εμφανίζονται υπό ποικίλα προσωπεία αλλά είναι στην ουσία βαθύτατα Αντι-Κεμαλιστές, χωρίς να είναι καθόλου ισλαμιστές ή παραδοσιακοί οθωμανιστές, κοκ. Αυτοί οι ψευτο-Κεμαλιστές είναι ο Άγνωστος Χ. Για να παραμερίσουν τους Κεμαλιστές από την εξουσία και διηθήθηκαν κρυφά ανάμεσά τους, και χρησιμοποίησαν δύναμη που τους προσέφερε η διεθνής συμμαχία Ιησουϊτών-Σιωνιστών που κυριάρχησε στην Αμερική μετά το 1988 (υπό τον πατέρα Μπους, τον Κλίντον, τον γιο Μπους και τον Ομπάμα) και στην Αγγλία υπό τον Μπλαιρ.
 Για να μπορέσει να υποθέσει κάποιος ποιος ακριβώς είναι ο Άγνωστος Χ και τι ακριβώς θέλει (ποια είναι η ατζέντα του) πρέπει να ξέρει πολύ καλά όχι την Ιστορία της Τουρκίας αλλά εκείνην των χρόνων του τέλους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
 Εδώ χρειάζεται προσοχή: και να ξέρει κάποιος όλη την Ιστορία (ό,τι έγινε κι είναι γνωστό ή άγνωστο), μετά βίας ξέρει το 50% της!
 Το άλλο 50% της Ιστορίας (και λίγο πιο πολύ) είναι το τι επιχειρήθηκε να γίνει κι απέτυχε. (εννοείται ότι αυτό ισχύει οπουδήποτε – σε όλες τις χώρες).
 Οπότε, ελάχιστοι στον κόσμο ξέρουν τι επιχειρήθηκε να γίνει και τελικά (λόγω πρόσκρουσης σε άλλα σχέδια και πιο συγκεκριμένα σ΄αυτά του Κεμάλ Ατατούρκ και των δυνάμεων που τον εστήριξαν ενάντια στην μασωνική Αγγλία, ενάντια στη σιωνιστική ΕΣΣΔ, κι ενάντια στην Ιησουϊτική Ιταλία-Γερμανία) δεν έγινε στα τελευταία 10-15 χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
 Ε, λοιπόν, η άνοδος του Ατατούρκ {που οφείλεται στον κορυφαίο φίλο του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ (ανάμεσα σε άλλα συγγραφέα κι ενός εκπληκτικού εγχειριδίου για τον οθωμανικό ελευθεροτεκτονισμό και ιδρυτή της Εταιρείας Θούλη), ο οποίος ήταν μια κορυφαία μορφή ψυχικού ανθρώπου που συγκρούστηκε με τον γαλλικό και τον αγγλικό ψευτομασωνισμό του Μεσοπολέμου κι αφού εγκατέστησε κυρίαρχο στην Άγκυρα τον ελεύθερο τέκτονα μαθητή του, τον Ατατούρκ, του έδωσε την οδηγία να κλείσει όλες τις μασωνικές στοές στην Τουρκία (?!)} εμπόδισε αποτελεσματικά το να γίνει κάτι άλλο στην Τουρκία – κάτι το πολύ αποτρόπαιο. Εκεί είναι όλη η ουσία: να βρει κανείς τι θα ήταν η Τουρκία αν είχαν επιτύχει αυτοί τους οποίους απομάκρυνε ήσυχα, ήρεμα κι ήπια ο Ατατούρκ εκτός Τουρκίας – εννοώ κορυφαία κι επιτελικά άτομα του στρατιωτικού-πολιτικού κατεστημένου των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (άτομα που παρά τις θέσεις τους ήταν εναντίον των τελευταίων σουλτάνων, εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κι εναντίον όλων των ισλαμιστικών ρευμάτων-κινημάτων).
 Αυτός όμως ο κύκλος ανασυστάθηκε εκτός της κεμαλικής Τουρκίας, επέστρεψε μετά τον θάνατο του Ατατούρκ, κι ανήλθε σιγά-σιγά σε μεγάλη ισχύ – γιατί οι παραδοσιακοί Κεμαλιστές δεν ήξεραν ότι ανάμεσά τους σερνόταν το τρομερώτερο φίδι. Ο Άγνωστος Χ για να το καταφέρει αυτό διαχέθηκε σε όλα τα κόμματα, οπότε δεν εντοπίζεται μέσω τυχόν ανάλυσης πολιτικών αντιπαραθέσεων, όπως δυστυχώς πολλοί στην Ελλάδα αποπειρώνται να κάνουν ακόμη και σήμερα. Αυτός ο Άγνωστος Χ δεν εξαρτιέται ούτε από Χαζάρους-Σιωνιστές, ούτε από Μασώνους κάθε μορφής και τυπικού, και δεν έχει να κάνει με το Ισλάμ γιατί χρησιμοποιεί κάθε μορφή Ισλάμ, κι ακόμη πιο εύκολα τους ανίδεους σύγχρονους ισλαμιστές. Έχει λοιπόν καταστήσει υποχείριο τον Ερντογάν ο οποίος δεν είναι τρελός ή παρανοϊκός (ασχέτως αν τον σπιλώνει κανείς έτσι) αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλοιώς.
 Το ότι σύρθηκε ο Ερντογάν να συμμαχήσει με την Ρωσσία δεν είναι κάτι που θα ήθελαν Σαουδική Αραβία και Κάταρ (που είναι οι χώρες που προωθούν τα σημερινά ισλαμιστικά και τρομοκρατικά κινήματα, δηλαδή τους Ουαχαμπιστές / Σαλαιστές και το λεγόμενο Πολιτικό Ισλάμ που βασικά σημαίνει τους Αδελφούς Μουσουλμάνους). Αυτό όμως (δηλαδή το ξέκομμα του Ερντογάν από Σαουδική Αραβία και Κάταρ) ήθελε ο Άγνωστος Χ. Αυτό δείχνει ότι όλη η περί το Ισλάμ φιλολογία στην Τουρκία είναι το απαιτούμενο για τον Άγνωστο Χ smokescreen.
 Το χειρότερο για τον Ερντογάν είναι ότι ο ίδιος ούτε καν έχει ταυτίσει τον Άγνωστιο Χ, ούτε και καταλαβαίνει που οφείλονται τα όσα του φαίνονται θετικά για τα ‘πλάνα’ του και τα όσα του έρχονται σαν αντίθετα/ αντίξοα.
 Ο κίνδυνος για την Ελλάδα δεν είναι να κάνει ο Ερντογάν μια ‘τρελα’ απ’ αυτές που φοβούνται οι στρατιωτικοί που έχουν αφεθεί στην τύχη τους από τους πολιτικούς. Ο Άγνωστος Χ δεν θα τον άφηνε. Αλλά ο Άγνωστος Χ έχει πολλούς λογαριασμούς στην Ασία κι αν θέλει μπορεί να τινάξει σε πόλεμο όλη την περιοχή από Κίνα και Πακιστάν μέχρι Ιταλία και Γερμανία.
 Είναι ένα θέμα πολύ περίπλοκο γιατί οι δυνάμεις που εμπλέκονται είναι ελάχιστα γνωστές, κι αν ακόμη τις εντοπίσεις σωστά, καταφέρνουν πάντα να σε κοροϊδεύουν γιατί εμφανίζονται πολύ αδύναμες – χωρίς να είναι – κι έτσι έχεις την τάση να μην τις υπολογίζεις. Είναι κι οι φορές που όταν ένα μικρό κόμμα συνεργάζεται με ένα μεγάλο, το μικρό κάνει στην ουσία το τι θέλει, κι όχι το μεγάλο! Ουσιαστικά το λεγόμενο εθνικιστικό MHP του Μπαχτσελί (που ελέγχει την οργάνωση των Γκρίζων Λύκων), το οποίο βρισκόταν στην αντιπολίτευση εναντίον του Ερντογάν, πήρε εντολή από τον Άγνωστο Χ να συμμαχήσει μαζί του. Γι’ αυτό κι οι Γκρίζοι Λύκοι, υποστηρίζοντας το ΝΑΙ στο ψευτο-δημοψήφισμα, δεν υποστηρίζουν τον Ερντογάν αλλά τους εαυτούς τους. Γιατί αυτοί θα είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι σε περίπτωση νίκης τους, κι όχι ο Ερντογάν που θα είναι μια θαυμάσια ισλαμιστική βιτρίνα που θα θολώνει τα νερά των άλλων.
 Σύμβουλοι του Ερντογάν ανήκουν στον Άγνωστο Χ, χωρίς να το ξέρει βέβαια εκείνος. Αυτοί τον προτρέπουν εναντίον της Ευρώπης και στο σημείο αυτό, πάψτε να νομίζετε ότι ο Ερντογάν είναι τρελός, τα βάζει με όλους, κλπ. Ο Άγνωστος Χ συνεργάζεται με τους Ιησουΐτες και τον Πάπα Φραγκίσκο, κι Ιησουΐτες και Σιωνιστές θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας το γρηγορώτερο δυνατό. Και θα το καταφέρουν γιατί η Ευρώπη (και κάθε χώρα, Ρωσσία, ΗΠΑ, Κίνα) είναι μια σκόνη μπροστά σε πανίσχυρες μυστικές οργανώσεις. Οπότε, δεν είναι ο Ερντογάν πιο ισχυρός από Γερμανία και Γαλλία αλλά η Γερμανία κι η Γαλλία είναι κουνούπια μπροστά στους Ιησουΐτες και τους Σιωνιστές. Κι η Τουρκία βέβαια θα διαλυθεί αλλά αυτό είναι δώρον άδωρον γιατί οι συμφορές θα είναι τεράστιας κλίμακας και θα συμπεριλάβουν και την Ελλάδα. Οπότε όσοι χαίρονται με την προοπτική αυτή θα μετανοιώσουν οικτρά.
 Οπότε, δεν βρισκόμαστε στο 1914 για να λέμε ότι η Αυστρουγγαρία είναι ισχυρώτερη της Σερβίας, κοκ, αλλά σε τελείως άλλο επίπεδο, όπου πανίσχυρες παρασκηνιακές-μυστικέςοργανώσεις θα παίξουν με τα πιο μεγάλα κράτη του κόσμου σαν νάταν τα τελευταία απλά τραπουλόχαρτα. Αλλά όταν αρχίσουν και πέφτουν τα χαρτιά το ένα μετά το άλλο, είναι κι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξαναμοιραστεί η τράπουλα.........Ολο το αρθρο εδώ.https://greeksoftheorient.wordpress.com/2017/04/04/Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν
 

4 σχόλια:

mnk είπε...

Που το πέτυχες αυτό το μπλογκ;
Είναι χρόνια που δεν έχω διαβάσει κάτι πραγματικά άγνωστο, σαν αυτό εδώ.

mnk είπε...

Μετά από κάποια μελέτη στο εν λόγω μπλογκ, αποδεικνύεται πως ως άγνωστο Χ εννοεί τους Παντουρανιστές. Γλαύκαν ες Αθήνας. Βιάστηκα να χαρώ.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Καλησπέρα καλή μου ΜΝΚ,γνωριζω χρόνια ποιοι αυτούς που βρίσκονται πίσω απ τα μπλογκ..μακριά κι αλάργα ,ετσι;;;εγω κάνω συρραφές[εχω πάρει κι αλλα από εκει],αυτά που πρέπει....εχων γνώσεις και πολλές,αλλα βρίσκονται απέναντί μας....
Όχι καλή μου,εννοει παμπάλαιο αλταικό ιερατειο[μια εκφανση είναι οι Παντουρανιστές κι όχι σπουδαία],απά δεν μας λέει πολλά,μάλλον τιποτα δεν μας λέει.....φιλούθκιαα

mnk είπε...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%82