ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ!!

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει αναμένοντας την “ετυμηγορία” για την επόμενη μέρα της

Η Πολεμική Αεροπορία εορτάζει σήμερα τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ,αναμένοντας την “ετυμηγορία” για την επόμενη μέρα της!

Η φετεινή εορτή βρίσκει την ΠΑ σε κατάσταση αναβρασμού, με το “καυτό θέμα” του εκσυγχρονσιμού να απασχολεί σοβαρά την ηγεσία της.

 Η “ετυμηγορία” θα προκύψει από ένα πολιτικό-κομματικό σύστημα που δεν εμπνέει  καμία εμπιστοσύνη και δεν επιτρέπει αισιόδοξες προβλέψεις.

Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο κρίσιμη, θα μπορούσαμε να γελάσουμε με το παράδοξο: όλα σχεδόν τα κόμματα του κοινοβουλίου δηλώνουν ότι ο εκσυγχρονισμός της ΠΑ είναι αναγκαίος και επιβεβλημένος, αλλά κάνουν τα πάντα για να μην γίνει!

Ένας εκσυγχρονισμός που θα ΄πρεπε να ΄χει ξεκινήσει να γίνεται σταδιακά εδώ και 20 χρόνια…

Καμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε καν.

Κι όταν η τωρινή κυβέρνηση κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο κι έβαλε μπροστά τις διαδικασίες ,άρχισε η γκρίνια για μια συμφωνία που ακόμη δεν υπάρχει!

Είναι πολύ πιθανόν ο εκσυγχρονισμός των αεροσκαφών να μην προχωρήσει.

Το γιατί θα το αναλύσουμε σύντομα…

Η Εορτή της ΠΑ,κάθε χρόνο έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού είναι λογικό να γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στους πολλούς νεκρούς της.

Αν και πρόκειται για Εορτή είναι και μνημόσυνο για όσους “δεν προσγειώθηκαν ποτέ”.

Έχουμε την άποψη ότι τους νεκρούς δεν τους τιμούμε μόνο με το να τους θυμόμαστε.

Οι ψυχές όσων έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος δεν “γαληνεύουν” μόνο από τα μεγάλα λόγια και τα λυπητερά τραγούδια που κάθε χρόνο τους αφιερώνουμε.

Η αναγνώριση της θυσίας που θα ΄θελαν, είναι μια ΠΑ πραγματικά σύγχρονη .

Μια ΠΑ που θα πετάει στο μέλλον και δεν θα βολεύεται με “μπαλώματα” και “πατέντες”.

Μια ΠΑ που θα κυριαρχεί.

Αυτή είναι η πραγματική τιμή για τους ήρωές της…

πηγή    https://national-pride.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: