ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΆΡΤΗ ΤΟΥ 1830 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΆΡΤΗ ΤΟΥ 1830 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙ ο Dimitris Adamopoulos.........Προτού σας αναλύσω το τι λέει αστρο*χαρτο*γραφικα ο χάρτης της Ελλάδας θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα για την διαφορά ανάμεσα στον χάρτη ενός κράτους και στον “χάρτη” ενός Λαού η Έθνους (αν υπάρχει). Ο χάρτης του Κράτους εκφράζει τους δημιουργούς του – που μπορεί να είναι και ο Λαός/ Έθνος που “εντάσσεται” στην οντότητα Κράτος αλλά μπορεί και όχι – ενώ ο Χάρτης του Έθνους – που εκφράζει το συλλογικό ενσυνείδητο του – είναι κάτι το τελείως διαφορετικό και μπορεί να πάρει υπόσταση αστρολογικού χάρτη μόνο όταν το Έθνος ως σύνολο αποφασίσει να ορίσει την μοίρα του σε κάποια χρονική στιγμή στην Ιστορία του. Για παράδειγμα, ο χάρτης της Ελλάδας του 1830 μας λέει ότι η Χώρα είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Παρθένο (κατά την ανάλυση μου), ενώ συνισταμένη των απόψεων των μελετητών από την σκοπιά του Έθνους μας λέει ότι η Ελλάς έχει χαρακτηριστικά Αιγόκερου και Παρθένου (χωρίς βέβαια να μας δίνουν και κάποιο χάρτη γι’ αυτό) [Rex E.Bills – The Rulership Book]. Μια άλλη οπτική του ίδιου θέματος είναι αυτή του “επιλεγμένου Χάρτη” (elected chart). Στην περίπτωση αυτή απαιτείται αστρολογική γνώση και ο χάρτης πρέπει να εκφράζει αυτό που επιθυμούν οι δημιουργοί του. Έτσι, χάρτες κρατών όπως για παράδειγμα, των ΗΠΑ, Γαλλίας, Ελλάδας, Τουρκίας, Ισραήλ, Κύπρου, Ουκρανίας και πιθανά και άλλων χωρών, είναι “επιλεγμένοι” και αυτό σημαίνει πως οι χώρες αυτές παίζουν ένα συγκεκριμένο ρόλο στα σχέδια των δημιουργών τους. Εν πάση δε περιπτώσει δεν εκφράζουν τους λαούς των!
Για επιβεβαίωση των προαναφερθέντων, θα σας πω τι λένε οι Sabian συμβολισμοί για τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα του χάρτη της Ελλάδας του 1830.
Για την μοίρα του Ωροσκόπου – που συμπίπτει με τον Βόρειο Δεσμό του χάρτη της Γαλλίας του 1792 - η La Volasfera μας λέει ότι πρόκειται για “ένα μισάνθρωπο λαό με κοντόφθαλμη θεώρηση των πραγμάτων γύρω του, που θα αποξενωθεί από τους συγγενείς του και θα εκδιωχθεί από την Χώρα του” και προτείνει σαν συμβολισμό την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. Ο Kozminsky μας λέει ότι “πρόκειται για μια ματαιόδοξη οντότητα που χρησιμοποιεί την δύναμη που έχει αποκτήσει για σκοπούς που δεν είναι επωφελείς” και προτείνει σαν συμβολισμό την ΒΙΑ. Ο Muir τέλος μας λέει ότι πρόκειται για ένα λαό από την φύση του “μυστικιστή” που χρησιμοποιεί την γνώση του αυτή για να λυγίσει την θέληση των άλλων.
Για την μοίρα του Μεσουρανήματος ο Kozminsky μας λέει ότι η δημόσια εικόνα της Χώρας δείχνει μια οντότητα “προσκολλήσεως” που αποταμιεύει πλούτο στοχεύοντας η δυνατόν στον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου!
Και εγώ σας ρωτάω. Αυτή είναι η περιγραφή του Ελληνικού Λαού η μήπως περιγράφεται κάποιος άλλος “λαός” κατά την προσφιλή τακτική των συγκεκριμένων επικυρίαρχων που ασχολήθηκαν – για τους δικούς τους λόγους – με την ανασύσταση του Ελληνικού Κράτους; Και το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό το ότι οι συγκεκριμένοι επικυρίαρχοι συστηματικά αντιστρέφουν την εικόνα ενός θέματος παρουσιάζοντας το μαύρο σαν άσπρο και αντίστροφα.
Και πάμε να δούμε τώρα τι μας λέει η αστρο*χαρτο*γραφική ανάλυση για τον χάρτη της Ελλάδας, τόσον αφορά στο γιατί ανασυστάθηκε, αλλά και ποιοι ήταν οι βασικοί παίκτες των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούσε η ανασύσταση της.
Η γραμμή του Κρόνου και του Ηλίου περνάει από το Μόναχο – πρωτεύουσα την Βαυαρίας και “έδρα” του βαθέως ευρωπαϊκού οικοδομήματος - και περνάει επίσης από την Κωνσταντινούπολη (στενά Βοσπόρου), ενώ περνάει και από την Νέα Υόρκη και φυσικά από το “κράτος” της Ουάσινγκτον. Αξίζει εδώ να σας πω το τι λέει ο Carelli για τον συμβολισμό της συγκεκριμένης μοίρας στην οποία βρίσκεται ο Ήλιος της Ελλάδας . Συμβολίζει λοιπόν κατά τον Carelli, o Ήλιος της Ελλάδας, το άγαλμα της Ελευθερίας που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Υόρκης –δωρεά των Γάλλων τεκτόνων στους Αμερικανούς Αδελφούς τους - και μας λέει επίσης ότι “η πραγματική ηγεσία της Χώρας ανήκει στην κατηγορία των πολιτών όλου του Κόσμου, με την ικανότητα να δημιουργεί πλούτο, χρήσιμο στους ίδιους, αλλά και τους Λαούς”, ενώ η La Volasfera μας λέει ότι η συγκεκριμένη μοίρα είναι η μοίρα της ΑΦΘΟΝΕΙΑΣ. Τέλος ο Kozminsky μας λέει ότι η συγκεκριμένη μοίρα περιγράφει κάποιον που “θα έχει πολλές δυσκολίες στην ζωή του αλλά που όμως έχει γεννηθεί με ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο που του δίνει μια αταλάντευτη πίστη στην αθανασία της Ψυχής”. Είναι η συγκεκριμένη μοίρα κατά τον Kozminsky η μοίρα της ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ.
Από την άλλη, η μοιρα του Κρόνου μας μιλάει για “μια έξουσία εκχωρούμενη στην επομενες γενιές κληρονομικώ δικαιώματι με ειδικές δεξιοτητες στην διακυβέρνηση η στην πνευματικότητα , με διαθέσιμο χρήμα η ισχυρή δύναμη για να κυβερνάει” (Carelli) και όλοι οι συγγραφείς αποδίδουν στην συγκεκριμένη μοίρα την ιδιότητα της ΥΠΕΡΟΧΗΣ . Είναι προφανές ότι ο Κρόνος εκφράζει στον χάρτη της Ελλάδας το βαθύ ευρωπαϊκό κατεστημένο, που σε κάποιους ιστορικούς χρόνους αποτελούσε την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία η οποία και διαλύθηκε επισήμως με την παραίτηση του τελευταίου αυτοκράτορα Franz II - Erwählter Römischer Kaiser, το 1806, αλλά που παρασκηνιακά εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να έχει ισχυ και να διαχειρίζεται τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα από το παρασκήνιο. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι στην περίοδο της ισχύος της εκπροσωπουσε τα παπικά συμφέροντα και βρίσκονταν σε αντιπαραθεση τόσο με την Βυζαντινή όσο και με την Ρωσική Αυτοκρατορία.
Δηλαδή, η αντίθεση Κρόνου και Ήλιου στον χάρτης της Ελλάδας συμβολίζει την αντιπαλότητα ανάμεσα στο βαθύ ευρωπαϊκό κατεστημένο και τους Πεφωτισμένους για το ποιος θα έχει τον έλεγχο των Στενών του Βοσπόρου - αλλά και τα στενά του Χορμούζ του Περσικού Κόλπου μια και οι μεσημβρινοί Κρόνου/Μεσουράνημα και Ήλιου/Αντιμεσουράνημα περνάνε από εκεί - και έμμεσα θα κρατάει τα “κλειδιά” για το εάν οι Ρώσοι θα κατέβουν στην Μεσόγειο η όχι. Καταλάβατε την σημασία της Χώρας για τους παγκόσμιους επικυρίαρχους;
Η Σελήνη από την άλλη, προς τα Βόρεια περνάει από τα στενά ανάμεσα στην Ισλανδία και την Σκανδιναβία, από την Γροιλανδία, τα παράλια του Καναδά προς τον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό και καταλήγει στην Αλάσκα απέναντι από την γραμμή του Άρη, ενώ προς τα Νότια διασχίζει την Δυτική Αφρική – δημιουργώντας μαζί με την γραμμή του Δία ένα κανάλι που από την μία περιλαμβάνει την κεντρική Αφρική και όλη την Νότια Αφρική αλλά και από την άλλη ελέγχει την θάλασσα ανάμεσα στην Αφρική και την Ανταρκτική. Η Σελήνη του ιδρυτικού χάρτη της Ελλάδας βρίσκεται σε συζυγία με την Σελήνη της Ολλανδίας, τον Ουρανό της Δανίας, τον Ωροσκόπο της Σουηδίας και κάνει αντίθεση με τον Ωροσκόπο της Ρωσίας και της Πορτογαλίας και συζυγία με τον Νότιο Δεσμό της Αυστραλίας. Κάνει επίσης συζυγία με την Σελήνη της Τουρκίας και με τον Πλούτωνα της Νότιας Αφρικής, αν και τα κράτη αυτά συστάθηκαν αργότερα, και η σύσταση τους βέβαια οφείλεται στην ίδια ρίζα. Είναι προφανές ότι η Σελήνη αυτή υποδεικνύει αποικιακά ενδιαφέροντα και υποδηλώνει τον επιδιωκόμενο έλεγχο των δρόμων μεταφορών από τις αποικίες στις μητροπόλεις, αλλά και τις βλέψεις που από τότε υπήρχαν στους φυσικούς πόρους των Πόλων.
Η γραμμή του Eρμή περνάει από το Όφενμπαχ της Γερμανίας – έδρα των Φρανκιστών – και από την Βιέννη. Η Βιέννη ήταν η έδρα του οίκου των Αψβούργων ( House of Habsburgs) – που ήλεγχε μέσα από επιμειξίες, πέρα από την αυτοκρατορία της Αυστροουγγαρίας, το βασίλειο της Γερμανίας, την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, τα βασίλεια της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ουγγαρίας και της Κροατίας, της Σικελίας, της Νάπολης και της Βοημίας, αλλά και την αυτοκρατορία του Μεξικού. Υπήρξε επίσης η Βιέννη η έδρα της Στοάς της Ασιατικής Αδελφότητας (The Order of the Asiatic Brethren η και Die Ritter des Lichts) που καταργήθηκε με αυτοκρατορικό διάταγμα το 1785. Σύμφωνα με τους μελετητές του Ευρωπαϊκού Αποκρυφισμού η Ασιατική Αδελφότητα - που είχε ως Μέγα Διδάσκαλο τον ίδιο τον Πρίγκιπα της Έσσης, Κάρολο, ο οποίος και μεταξύ των άλλων ήταν και αρχιστράτηγος του Δανικού στρατού παρά την Γερμανική καταγωγή του - υπήρξε η κοινή μυστική στέγη και το μεγάλο χωνευτήρι μέσα στο οποίο ένωσαν τις δυνάμεις τους οι Ροδόσταυροι, οι Σαμπαταϊστές (η Φρανκιστές), οι Πεφωτισμένοι (Illuminatenordens στα γερμανικά, γνωστοί και ως Illuminati, μιας μυστικιστικής σέχτας, με κοσμοπολίτικες και αντικληρικές απόψεις) του Γιόχαν Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Γερμανός φιλόσοφος, νομικός και θεολόγος, καθηγητής του Κανονικού Δικαίου στο πανεπιστήμιο του Ίνγκολστατ με Ιησουίτικη παιδεία αλλά Μαράνος στην καταγωγή). Ο Βαισχάουπτ πρέσβευε ότι “ο φωτισμός από τον ήλιο του ορθού λόγου, θα διαλύσει τα σύννεφα της δεισιδαιμονίας και της προκατάληψης. Η ανθρώπινη φύση θα καλυτερεύσει μέσα από την επανεκπαίδευση, μακριά από το κράτος και την οργανωμένη θρησκεία”. Μασόνος ο ίδιος από το 1777, προσπάθησε να εντάξει το κίνημά του στο σύστημα των Ελευθεροτεκτονισμού. Καταλυτικό ρόλο στην συνένωση αυτή φαίνεται να έπαιξε και ο πατριάρχης του οίκου των Ρότσαιλντς, Μαγερ Αμσελ Ροτσιλντ.
Η υπόγεια δράση των Πεφωτισμένων, έθετε σε αμφισβήτηση την εξουσία του Εκλέκτορα της Βαυαρίας, Κάρολου Θεόδωρου. Η αντικληρική τους δράση, τους έφερε αντιμέτωπους και με την πανίσχυρη Καθολική Εκκλησία. Έτσι, το 1784 τέθηκαν εκτός νόμου και απαγορεύτηκε η δράση τους. Ο Βαϊσχάουπτ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του στο Πανεπιστήμιο και να εγκαταλείψει τη Βαυαρία. Βρήκε φιλόξενη στέγη στο Δουκάτο της Σαξωνίας-Γκότα-Άλτενμπουργκ (το σημερινό γερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας). Έζησε το υπόλοιπο της ζωής του στην πόλη Γκότα, γράφοντας απολογητικά βιβλία για τους Πεφωτισμένους και φιλοσοφικά δοκίμια. Πέθανε στις 18 Νοεμβρίου του 1830, σε ηλικία 82 ετών. Το κίνημα των Πεφωτισμένων “εξαφανίστηκε” (;) μετά τη φυγή του Βαϊσχάουπτ από τη Βαυαρία. Στις ημέρες μας έχει αναβιώσει μέσα από τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και τη λογοτεχνία. Όσοι τις ασπάζονται, πιστεύουν ότι οι Πεφωτισμένοι υπονομεύουν τα εθνικά κράτη για να επιβάλουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Η γραμμή του Άρη περνάει από την Μαδρίτη – η Ισπανία ήταν τότε βασίλειο υπό την επιρροή των Αψβούργων - και τα στενά του Γιβραλτάρ αλλά συνεχίζει προς βορρά κ κυκλώνει την Ρωσία περνώντας από τα παράλια της προς τον Αρκτικό Ωκεανό και την χερσόνησο της Καμτσάκα – επιβλέπει το ένα σκέλος του Βερίγγειου Πορθμού (Baring Sea) και προς τα νότιο-δυτικά περνά από τα νησιά Φώκλαντ και ανάμεσα στην Ανταρκτική και την Παταγονία της Αργεντινής, υπό τον έλεγχο της Μεγάλης Βρετανίας, όπως και τα στενά του Γιβραλτάρ . Κατά την γνώμη μου ο Άρης στον χάρτη της Ελλάδας εκφράζει τα συμφέροντα της Μεγάλης Βρετανίας και αυτό κάνοντας τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με την Ηλιο στον ιδρυτικό χάρτη της Ελλάδας λειτουργεί ως “συντονιστής” της αντιπαλότητας των Πεφωτισμένων (Ηλιος) με το βαθύ ευρωπαϊκό κατεστημένου που εκπροσωπούσαν τότε οι Αψβούργοι (Κρόνος).
Η γραμμή του Δία περνάει από το Παρίσι – η Γαλλική Δημοκρατία ήταν το πρώτο επίτευγμα των Φρανκιστών για κατάργηση της βασιλείας και της τάξης των ευγενών και εγκαθίδρυσης κοσμικού κράτους μια και οι Ιακωβίνοι, που προκάλεσαν την Γαλλική επανάσταση, είναι παρακλάδι τους, [πρόκειται για την σατανιστική σέχτα των Ντονμέδων του Σαμπατάϊ Σεβί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκλιπών πλέον Gershom Scholem, καθηγητής του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και Πρόεδρος της Ισραηλινής Ακαδημίας και φανατικός αντισιωνιστής σε μια διάλεξη του, το 1979 στο Παρίσι, την οποία και εξέδωσε σε βιβλίο αργότερα με τίτλο “Από τον Φρανκισμό στον Ιακωβινισμό” ].
Η γραμμή του Ουρανού περνάει επίσης από το Μόναχο – έδρα του βασιλείου της Βαυαρίας - και τα Δαρδανέλια, αλλά και από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ (όπου συντάχθηκε η διακήρυξη Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ).
Η γραμμή του Ποσειδώνα περνάει από το Νταβός της Ελβετίας – είναι γνωστό ότι η Ελβετία αποτέλεσε το πιλοτικό πολύ-πολιτισμικου κράτους και η ίδρυση της αποδίδεται στον Ναϊτες Ιππότες – αλλά και από το Βατικανό! Άλλωστε ο Leinbach μας λέει για τον sabian συμβολισμό της θέσης του Ποσειδώνα του χάρτη της Ελλάδας ότι “ συμβάλλει στην ανάπτυξη προτύπων για την κοινωνία του μέλλοντος …. είναι αφιερωμένος στην Ανθρωπότητα ως σύνολο και παρόλο που ασχολείται με το Χρήμα δεν ενδιαφέρεται για το κέρδος σαν αυτοσκοπό…. ασχολείται με την επιστημονική και φιλοσοφική έρευνα και είναι μύστης και εφευρέτης σε θέματα που έχουν να κάνουν με το μυστικισμό “. Και ο Weber προσθέτει για την μοίρα του Ποσειδώνα της ¨Ελλάδας “ο φιλόσοφος δάσκαλος” . Νομίζω ότι και οι δυο συγγραφείς περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Ναϊτών Ιπποτών.
Προσέξτε επίσης ότι η γραμμή του Πλούτωνα περνάει ακριβώς από την Μόσχα και όχι από την Αγία Πετρούπολη που ήταν τότε η πρωτεύουσα της Ρωσίας και αυτό έχει την “ συνομωσιολογική ” σημασία του, όσον αφορά στο ποιες δυνάμεις κρύβονται πίσω από τον Πλούτωνα του χάρτη της Ελλάδας. Μια και ο Πλούτωνας της ¨Ελλάδας βρίσκεται στον Κριό και στον 7ο οίκο του χάρτη της (σύμφωνα με την ανάλυση μου όσον αφορά στον Ωροσκόπο της Χώρας) ο Πλούτωνας αυτός περιγράφει μια “ μια μυστική εξουσία με θρησκευτικό υπόβαθρο και στρατιωτική δομή και τεράστιο ιδιωτικό πλούτο” πιθανά “εκ του διαστήματος προερχόμενη” (Michael Munkasey – Midpoints Unleashing the power of the Planets) που φαίνεται να τα έχει καλά [εξάγωνο] με τον Ουρανό του χάρτη της Ελλάδας [Βαυαρούς –άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος βασιλεύς της Ελλάδας ήταν Βαυαρός], αλλά δεν τα έχει καθόλου καλά [τετράγωνο] με τον Δία [Γαλλία – δημιούργημα των Ιακωβίνων που ήταν παρακλάδι των Φρανκιστών ].
O Rudhyar μας λέει ότι η συγκεκριμένη μοίρα (του Πλούτωνα) εκφράζει μια οντότητα “με την ικανότητα να εκφράζεται ταυτόχρονα σε δύο (Kοσμικές ) διαστάσεις” , η La Volasfera μας προειδοποιεί ότι πρόκειται για μια “ πανούργα οντότητα με εξαιρετική αμυντική ικανότητα που μπορεί να εξελίξει την άμυνα αυτή σε καθολική επίθεση”.
Με έχει προβληματίσει το τι εκφράζει ο Πλούτωνας της Ελλάδας. Τα δεδομένα είναι ότι (α) στον χάρτη της Ρωσίας του 1721 (22/10 στις 12:00μμ στην Αγία Πετρούπολη – χάρτη που χρησιμοποιούν γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι), το Μεσουράνημα είναι στο 3ο του Σκορπιού, (β) ο Νότιος Δεσμός του πατριάρχη των Ροτσιλντ, Μάγιερ, είναι ακριβώς στο 3ο του Σκορπιού [ημερ. γέννησης 23/2/1744, 7:45μμ, Φρανκφούρτη], το δε παράξενο είναι ότι η ερμηνεία αυτής της σχέσης είναι ότι “η οντότητα στην οποία ανήκει το Μεσουράνημα (Ρωσία) αισθάνεται υποχρεωμένη να συνδράμει την οντότητα στην οποία ανήκει ο Νότιος Δεσμός (οικογένεια Ροτσιλντς) να πετύχει στις επιδιώξεις της και να αποκτήσει αυτοσεβασμό” , ενώ στην πολιτική “καλά θα κάνουν να μην ανταγωνίζονται” (γ) ο αυτοκρατορικός οίκος της Ρωσίας έλκει την καταγωγή του από τον οίκο των Schleswig- Holstein- Gottorp, παρακλάδι του οίκου Oldenburg που τροφοδότησε με βασιλείς και αυτοκράτορες όλη την Ευρώπη και παρόλο που η έδρα του ήταν αρχικά στην Γερμανία, εν τούτοις από το 1448μ.Χ βασιλεύει στην Δανία [10/9/1448 ΝS , 10:00 πμ, Κοπεγχάγη – το δε ενδιαφέρον με τον χάρτη της Δανίας είναι ότι ο Ποσειδώνας του είναι σε συζυγία με τον Ωροσκόπο του χάρτη της Ελλάδας και ο Ωροσκόπος του χάρτη της Δανίας σε συζυγία με το Μεσουράνημα της Ρωσίας]. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το ότι για πολλούς μελετητές, οι βασιλικοί οίκοι της Δανίας αλλά και άλλων χωρών του βορρά δημιουργήθηκαν από μέλη της χαμένης φυλής του Δαν [παράδειγμα wwwbritish-israel.ca/Dan.htm - The Tribe of Dan are the Danes (Denmark) and the Irish]….αλλά θα πρέπει να φιλτράρουμε αυτές τις πληροφορίες και να τις βάζουμε στην σωστή τους διάσταση. (δ) είναι γνωστή η ιστορία του ποιοι ήταν πίσω από την Οκτωβριανή επανάσταση ως εκτελεστικά όργανα και γενικότερα πίσω από την προσπάθεια αποκαθήλωσης του αυτοκρατορικού οίκου των Ρομανώφ (Χαζάροι) και είναι επίσης γνωστό ότι η έδρα τους ήταν η Μόσχα [παράδειγμα wwwtomatobubblecom/rothschild_romanov.html] (ε) H γραμμή του Πλούτωνα περνάει επίσης από την συνομοσιολογική Τακλά Μακάν – κατά κάποιους μελετητές έδρα της Λευκής Αδελφότητας - την περιφέρεια Γιουνάν της σημερινής Κίνας και από την Νότιο-ανατολική Ασία με τις δύο τελευταίες περιοχές να αποτελούν το λίκνο των Ιώνων και των Πελασγών προτού εκδιωχθούν από τους Κινέζους και μετοικίσουν στην Ελλάδα και στην σημερινή Μικρά Ασία.
Τέλος η γραμμή ΒΔ/ΝΔ και η γραμμή της Αφροδίτης περνάν από μια σειρά από πόλεις της Ολλανδίας και της Γερμανίας – όπως το Ρότερνταμ, η Λειψία, η Δρέσδη – που χαρακτηρίζονταν από ισχυρή παρουσία του χαζαρικής προέλευσης εβραϊκού στοιχείου με αποφασιστική συμβολή στο διεθνές εμπόριο και στην τραπεζική δραστηριότητα, αλλά και ταυτόχρονα έπαιζαν κ εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στις διεθνείς γραμμές μεταφορών - από την Νότια Ουκρανία (Κριμαία) και συγκεκριμένα από την Οδησσό και από το Μπακού (κοιτάσματα πετρελαίου γνωστά στην εποχή ) – περιοχές που ανήκαν στην Χαζαρική Αυτοκρατορία πριν αυτή καταλυθεί από τους Ρώσους το 1060 μ. Χ.- για να καταλήξουν μέσα από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν στην καρδιά της Ινδίας που τότε ήταν το “διαμάντι” στο στέμμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
Μέχρις εδώ είδαμε ποιοι “ κρύβονται ” πίσω από τον ιδρυτικό χάρτη της Χώρας και είδαμε επίσης ότι τα κίνητρα τους είναι φιλοσοφικά/θρησκευτικά αλλά και γεοστρατηγικά / γεοοικονομικά. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αστρο*χαρτο*γραφική ανάλυση του χάρτη της λήξασας την 21/12/2012 μ.Χ. Ημερομηνίας των Mayas (Σχήμα Ζ) που περιγράφει την εξουσιαστική Ιστορία της Ανθρωπότητας από τότε μέχρι την ημερομηνία του νέου κύκλου.
Συγκεκριμένα, μας μιλάει αφενός για την διάδοση μιας ιεραρχικής μονοθεϊστικής θρησκείας στην Ανθρωπότητα και αφετέρου για την διασπορά των Χαζάρων και των Ισραηλιτών στον Κόσμο με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία μέσα από τον έλεγχο της θρησκείας, του τραπεζικού συστήματος και του εμπορίου. Ετσι, θα δούμε ότι η περιοχή της (σημερινής) ερήμου Τακλά Μακάν περικλείεται από τους μεσημβρινούς Κρόνου/MC, σε συζυγία με τον μεσημβρινό Σελήνη/IC και από τον μεσημβρινό Δια/ ΙC ενώ τέμνεται από την γραμμή Ποσειδώνα/Asc.
Η ερμηνεία του σχηματισμού αυτού του χάρτη της προηγούμενης Ημερομηνίας των Μάγιας είναι ότι μιλάμε για μια περιοχή του πλανήτη που “κυβερνιότανε από μια διεφθαρμένη κάστα ιερέων η και μια θρησκεία, ιεραρχικής δομής, που επέβαλε συγκεκριμένους κανόνες άσκησης κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής που εξυπηρετούσε τις σκοπιμότητες των κυβερνώντων και που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί μια φυσική καταστροφή τεραστίων διαστάσεων παρά μόνο μέσα στα πλαίσια των κανόνων της θρησκείας (μοιρολατρία)”. Να σας θυμίσω επίσης ότι τόσον ο Διόνυσος στους μυθολογικούς χρόνους, όσον και ο Μέγας Αλέξανδρος περί το 326 π.Χ. εκστράτευσαν κατά της περιοχής αυτής (εναντίον ποίων emoticon wink, ενώ από τις αρχαιολογικές ανασκαφές αποκαλύπτεται η ύπαρξη ταφικού Ελληνικού στοιχείου στην περιοχή [http//olympia.gr/2010/08/30/ Τακλά Μακάν οι αναζητήσεις του Μεγάλου στρατηλάτη Μακεδόνα Αλέξανδρου].
Στην συνέχεια βλέπουμε ότι οι μεσημβρινοί Μεσουράνημα/Ήλιος και Αντιμεσουράνημα/Ουρανός και Αντιμεσουράνημα/Πλούτωνας περνάν από την περιοχή που εποίκησαν οι Χαζάροι και οι Βαβυλώνιοι, ενώ η γραμμή Άρη/ Ωροσκόπου τέμνει τις προαναφερθείσες γραμμές μεσημβρινών στην περιοχή των Χαζάρων. Ο σχηματισμός αυτός διαβάζει “μια εξουσία που επανδρώνεται από ανάξιες ηγεσίες που έχουν χάσει την δημοφιλία τους – επειδή βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από αυτό της Ανθρωπότητας – και που χρησιμοποιούσε την εξαγωγή τρομοκρατίας και πολιτικής θεωρίας ως αυτοσκοπό ύπαρξης ισχυριζόμενη ότι το δικαίωμα εφαρμογής της πολιτικής αυτής έχει δοθεί από οντότητες που προέρχονται από το Διάστημα και η οποία εξουσία, υποχρεώνεται τελικά να μεταναστεύσει τον λαό της έπειτα από μια μεγάλη καταστροφή που προήλθε από μια καλό-οργανωμένη και αποτελεσματική πολεμική μηχανή(;), επειδή έκανε κακή χρήση της δύναμης που είχε στην διάθεση της”. Βλέπουμε επίσης ότι οι μεσημβρινοί Μεσουράνημα/Ερμή και Μεσουράνημα/Αφροδίτη περνάνε από την περιοχή των Φοινίκων και των Ισραηλιτών όπου τέμνονται από τις γραμμές Ωροσκόπος/Ερμής και Ωροσκόπος/Αφροδίτη και αυτό διαβάζει ότι στην περιοχή αυτή “θα αναπτυχθεί η οργανωμένη κοινωνία, το εμπόριο και η τραπεζική και κυρίως η χρήση της διπλωματίας ως μέσου επίλυσης των διακρατικών διαφορών “. O συνδυασμός όλων των παραπάνω μας μιλάει για ένα εγχείρημα εξουσίας πάνω στην Ανθρωπότητα, την περίοδο ισχύος του κύκλου των Μαγιας που ξεκίνησε το 3113 π.Χ υπό την καθοδήγηση των Χαζάρων που βασίζεται στον έλεγχο του χρήματος και της εμπορικής δραστηριότητας με διασπορά των λαών που συμμετέχουν (Χαζάροι, Ισραηλίτες) σε όλο τον Κόσμο και με συνδετικό στοιχείο την Θρησκεία.
Ξαναγυρνώντας στην αστρο*χαρτο*γραφική ανάλυση του χάρτη της Ελλάδας, προσέξτε επίσης ότι (σχημα 1) για την ώρα που έχω καταλήξει για τον ιδρυτικό χάρτη της Ελλάδας, η γραμμή του Ωροσκόπου εφάπτεται της Κριμαίας και γενικά των βόρειο-ανατολικών παραλίων της Μαύρης Θάλασσας, ενώ η ακμή του 12ου οίκου περνάει ακριβώς από την Αθήνα! Δηλαδή οι χώρες που περιλαμβάνονταν στο τόξο που δημιουργεί η γραμμή του Ωροσκόπου και η γραμμή του 12ου οίκου και βρίσκονται ανάμεσα στους μεσημβρινούς Αντι-μεσουράνημα/Δίας και Αντι-μεσουράνημα/Ποσειδώνας (Χερσόνησος του Αίμου), ήταν στο στόχαστρο των τότε παγκοσμιοποιητών ως χώρες υπό κατοχή /φυλακισμένες, όχι μόνο γιατί εμπλέκονταν στους δρόμους μεταφορών της εποχής και αποτελούσαν ανάχωμα στην κάθοδο της Ρωσίας προς Νότο, αλλά και ως εργαστήρι πολιτικού και θρησκευτικού πειραματισμού προκειμένου να λάβουν (οι επικυρίαρχοι) υπόψη τους τα συμπεράσματα στα παγκόσμια σχέδια τους.
Τα σχηματα Ν – αφορά στον αστρο*γραφικό χάρτη της Ελλάδας, και Χ – αφορά στον αστρο*γραφικό χάρτη της τρέχουσας Ημερομηνίας των Μαγιας. Με την αστρο*γραφική μεθοδολογία, οι χάρτες αυτοί περιγράφουν το γεωστρατηγικό σκηνικό στο οποίο εμπλέκονται και που δεν είναι του παρόντος στην λεπτομέρεια. Απλά θα σημειώσω ότι στα σχήματα εμφανίζονται σχεδόν ταυτόσημες, αλλά με διαφορετική αιτιολόγηση σε κάποιες περιπτώσεις, οι περιοχές ενδιαφέροντος και χοντρικά αυτές είναι οι διάδρομοι που οδηγούν στην Αρκτική και στην Ανταρκτική, η περιχαράκωση της μέσης Αφρικής κ ο έλεγχος της ναυσιπλοΐας από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό κ τανάπαλιν καθώς και η πρόσβαση από τον Ατλαντικό στον Ινδικό Ωκεανό.
Το σχημα Γ περιλαμβάνει τον αστρο*γραφικο χάρτη της τρέχουσας Ημερομηνίας των Μάγιας και αυτόν της Κίνας, ενώ δείχνει και την πιθανότητα παγκόσμιας πολεμικής αντιπαράθεσης στις διάφορες περιοχές του Κόσμου. Κατ’ αρχή θα παρατηρήσουμε ότι οι μεσημβρινοί Πλούτωνα/MC – ξαφνική ολική καταστροφή εξ αιτίας της κακιάς χρήσης δύναμης - και Ποσειδώνα/IC - επιχειρήσεις συγκαλυμμένης διείσδυσης - της τρέχουσας Ημερομηνίας των Μάγιας και της Κίνας ταυτίζονται, ενώ στο ίδιο σχήμα Γ περιλαμβάνεται κ ο παγκόσμιος χάρτης πιθανότητας παγκόσμιας εμπόλεμης αναμέτρησης (υπολογισμένος με ειδικό αστρολογικό νευρωνικό πρόγραμμα μοντελοποίησης). Παρατηρείστε επίσης ότι όλη η δυτική Βόρεια Αμερική ανήκει στην κατηγορία της βεβαίας αντιπαράθεσης, όπως και οι θαλάσσιοι δρόμοι που οδηγούν στην Αρκτική και στην Ανταρκτική, ενώ υψηλό ποσοστό επίσης έχει η Αφρική. Και αυτό είναι λογικό γιατί ο διαγκωνισμός γίνεται για το ποιος θα εκμεταλλευτεί τους πόρους.
Αν θελήσουμε να δούμε το πώς θα διαμορφωθεί το παγκόσμιο πολίτικο-οικονομικό και θρησκευτικό-φιλοσοφικό σκηνικό με βάση τον χάρτη της τρέχουσας Ημερομηνίας των Μάγια, τότε θα δούμε ότι ,
a. Ο Κόσμος θα κυβερνάται (σημείο 1 του χάρτη Χ) στον άξονα Κομπεγχάγης /Μονάχου/Ρώμης [ Μεσουράνημα/Ήλιος = διαμόρφωση παγκόσμιας πολιτικής και προγραμμάτων τέμνεται στο ύψος της Κοπεγχάγης από την γραμμή Ωροσκόπου/Ουρανού [= Απρόσμενες αλλαγές εξ αιτίας ξαφνικών γεγονότων καταστρέφουν τα σχέδια] και στο ύψος της Ρώμης από την γραμμή Ωροσκοπου/Σελήνης [= τα λαϊκά στρώματα επηρεάζουν τον καθορισμό προτεραιοτήτων για λόγους άμεσων αναγκών επιβίωσης]. Είναι προφανές ότι το βαθύ ευρωπαϊκό κατεστημένο θα έχει τον πρώτο λόγο στην διαμόρφωση πολιτικών παγκόσμιας εμβέλειας πλην όμως οι λαοί της Ευρώπης θα υποχρεώνουν την παγκόσμια ηγεσία να αναπροσαρμόζει τα σχέδια της (προφανώς για παγκόσμια κυριαρχία)
b. Από την Μόσχα (σημείο 2 του χάρτη Χ) περνάνε ο μεσημβρινός Μεσουράνημα/Άρης και τέμνεται από τις γραμμές Ωροσκόπου/Δια και Αντι-ωροσκόπου/Αφροδίτης. Και αυτό σημαίνει ότι αφενός η Ρωσία θα αναπτύσσει πολεμική δύναμη για να διατηρεί τα κεκτημένα της και μάλιστα θα προχωρήσει στην αξιοποίηση φυσικών πηγών ενέργειας για τις ανάγκες της, αλλά και αφ’ ετέρου σε ένα ανοιχτό Κόσμο σαν και αυτό που θα διαμορφωθεί στην διάρκεια ισχύος της τρέχουσας ημερομηνίας των Μάγιας, θα απαιτηθεί από την πλευρά της Ηγεσίας της να θωρακίσει το πιστωτικό και θρησκευτικό σύστημα της Χώρας από “επιθέσεις” ακόμα και με ειδικές νομοθεσίες, ενώ δεν αποκλείεται η Εκκλησία να παίξει σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα στην Χώρα πολύ πιο σημαντικό από τον σημερινό.
c. Από το Πεκίνο (σημείο 3 του χάρτη Χ) περνάει ο μεσημβρινός Μεσουράνημα/Σελήνη και τέμνεται από την γραμμή Αντι-Ωροσκόπος/Άρης. Και αυτό σημαίνει ότι αφενός η Κίνα θα έχει προβλήματα με τις μειονότητες της τα οποία και θα πρέπει να επιλύει με συγκαταβατικό τρόπο που όμως με την σειρά του θα της δημιουργεί προβλήματα επάρκειας κάλυψης σιτιστηκών αναγκών του πληθυσμού της που σε συνδυασμό με φυσικές καταστροφές αλλά και με πλημμελώς προετοιμασμένη πολεμική μηχανή δεν θα επιτρέπουν στην χώρα να παίξει τον ρόλο στα παγκόσμια πράγματα που προδιαγράφουν τα μεγέθη της.
d. Από το Δελχί (σημείο 5 του χάρτη Χ) περνάει ο μεσημβρινός Μεσουράνημα/Ποσειδώνας κ τέμνεται από την γραμμή Αντί-ωροσκόπος/Ερμής. Και αυτό ερμηνεύεται ότι η ηγεσία της Χώρα θα θελήσει να υλοποιήσει τα οράματα της για το μέλλον σε ένα καθεστώς απομόνωσης από τον υπόλοιπο Κόσμο, χωρίς όμως να έχει πρακτικά αποτελέσματα
e. Από την Ουάσινγκτον (σημείο 4 του χάρτη Χ) περνάει ο μεσημβρινός Αντί-μεσουράνημα/Ουρανός και τέμνεται από την γραμμή Ωροσκόπος/Ερμής. Και αυτό σημαίνει ότι η Χώρα θα είναι απομονωμένη από φίλους κ συμμάχους κ θα προσπαθεί να οργανώσει τα του οίκου της μέσα σε ένα καθεστώς αντιπαλότητας ανάμεσα στην Κυβέρνηση κ τον επιχειρηματικό κόσμο που με την σειρά της και σε κύκλους, η αντιπαλότητα αυτή, θα οδηγεί σε επαναστατικά κινήματα που θα στοχεύουν στην αλλαγή της μεθόδευσης της εφαρμογής των πολιτικών, αλλά και σε ένα φυσικό περιβάλλον που θα πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα
f. Και για να μην αφήσουμε απέξω την Ελλάδα – μια και ο μεσημβρινός Μεσουράνημα/Πλούτωνας είναι μέσα στα όρια ανοχής να αγγίξει την Αθήνα- το σκηνικό λέει ότι οι κάτοικοι της Χώρας ναι μεν θα διαθέτουν ένα καλό επίπεδο ζωής και την διάθεση να προχωρήσει η Χώρα τους και για το καλό τους αλλά και για το γενικότερο καλό, αλλά πάντα θα έχουν την τάση να αντιπαρατίθενται με τους γύρω τους που, σε συνδυασμό με γεγονότα εξαπάτησης και υποσχέσεων από τους ισχυρούς που δεν τηρούνται ,καθώς επίσης και με γεωλογικά φαινόμενα που επηρεάζουν την ζωή και την οικονομία της Χώρας, διαμορφώνουν συνθήκες συνεχούς πάλης για επιβίωση με μια ισχυρή δόση να ζουν σε ένα ουτοπικό Κόσμο [ Αντί-μεσουράνημα συζυγία απλανή Alhena, τρίγωνο Κρόνος , Μεσουράνημα συζυγία Πλούτωνα, απλανή Facies, τετράγωνο Ουρανό, Ωροσκόπος συζυγία Σελήνη και ημι-τετράγωνο Ποσειδώνα]
Επομένως και για την διάρκεια του χάρτη της Ημερομηνίας των Μάγιας, το διπολικό σύστημα Ευρώπης , Ρωσίας θα κυριαρχεί στον Κόσμο, με την Κίνα και την Ινδία να έχουν προβλήματα στρατηγικού προσανατολισμού ανάλογου με τα πληθυσμιακά τους μεγέθη και με τις ΗΠΑ (ή ότι θα έχει απομείνει από αυτές) απορροφημένες στα εσωτερικά τους προβλήματα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η Ελλάδα ανασυστάθηκε ως Κράτος, στα πλαίσια των γεο-στρατηγικών και γεο-οικονομικών σχεδιασμών της Εποχής, με σκοπό να εξασφαλιστούν οι δρόμοι που συνδέουν τις αποικίες με τις μητροπόλεις (Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ολλανδία ), αλλά και να μην επιτραπεί στην Ρωσία να κατέβει στην Μεσόγειο και μέσω αυτής να έχει πρόσβαση στους πόρους της Αφρικής. Για τον σκοπό αυτό η Οθωμανική Αυτοκρατορία έπρεπε να διασπασθεί ώστε το Αιγαίο να μην είναι μια οθωμανική λίμνη, αλλά ούτε και η Ελλάδα να είναι ελεύθερο κράτος (12ος = φυλακή). Στην διαδικασία αυτή αντιπαρατέθηκαν κατά την γνώμη μου έξι ομάδες ενδιαφέροντος. Οι Πεφωτισμένοι, οι Ροτσιλντς, το βαθύ ευρωπαϊκή κατεστημένο, οι Ναϊτες Ιππότες και το Βατικανό και πιθανά η Λευκή Αδελφότητα.
Η θέση αυτή των επικυρίαρχων για τον ρόλο της Ελλάδας – προτεκτοράτο - επιβεβαιώνεται και στο βιβλίο του J.Marriott “The Eastern Question”, όπου αναφέρεται μια χαρακτηριστική συνομιλία που έγινε το 1853 ανάμεσα στον Τσάρο Νικόλαο τον 1ο και τον Άγγλο Πρέσβη Sir Hamilton Seymour και που αφορούσε στον ρόλο της Ελλάδας στην παγκόσμια στρατηγική σκακιέρα, όπως τον έβλεπε ο Άγγλο- σαξονικός Άξονας της Εποχής. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του Άγγλου πρέσβη ήταν ότι “ποτέ δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει μεγάλη δύναμη”. Κάτι ανάλογο είχε πει και ο πρέσβης του Ενωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα sir Edmund Lyons το 1845 “Μια πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα δεν είναι δυνατό να υπάρξει και συνεπώς πρέπει να είναι κάτω από την Ρωσική η την Αγγλική κυριαρχία και επειδή αποκλείεται η Pωσική, πρέπει να είναι η Αγγλική”.
Για να γίνει κατανοητή η σημασία της Ελλάδας και στον σημερινό Κόσμο αρκεί να σας αναφέρω ότι ο γεοστρατηγικός αναλυτής και πανεπιστημιακός δάσκαλος Σπαϊκμαν – στου οποίου την θεωρία έχει χτισθεί το δόγμα της Δύσης περί νέκρωσης της Ρωσικής ισχύος – δίδασκε στους φοιτητές του ότι δόγμα της περικύκλωσης της Ρωσίας (δόγμα Μπρεζίνσκι), έχει δυο αδύνατα σημεία που πρέπει να προστατευτούν. Ο έλεγχος των Δαρδανελίων και του Αιγαίου – ώστε να αποτραπεί η κάθοδος της Ρωσίας στην Μεσόγειο και κατά συνέπεια και στην Αφρική - και ο έλεγχος του Αφγανιστάν και του νοτιοδυτικού Πακιστάν (επαρχίες Chagal, Kalat, Makran) – ώστε να αποτραπεί η κάθοδος των Ρώσων και να ελέγξουν τα στενά του Περσικού Κόλπου.(Σχημα 5)
To δόγμα αυτό, η Ελλάδα το βίωσε διαχρονικά και εξακολουθεί να το βιώνει και σήμερα και δυστυχώς και στο μέλλον, ενώ η φαινομενικά – γιατί η πραγματική είναι πάντα η ίδια - κυρίαρχη δύναμη πιθανά θα διαφοροποιείται από καιρού είς καιρόν. Όχι όμως εις το διηνεκές μια και από την αστρο*χαρτο*γραφική ανάλυση προκύπτει ότι η πραγματική εξουσία του πλανήτη στα επόμενα 5000 χρόνια που διαρκεί ο μεγάκυκλος των Μάγιας, θα είναι οι Ρώσοι και στην ορολογία το Σπαϊκμαν η HEARTLAND.
Eνα άλλο στοιχείο που μας δίνει η αστρο*χαρτο*γραφική ανάλυση – πέρα από το ποια η ποιες μεγάλες δυνάμεις θα επικρατήσουν στις επομενες χιλιετίες και ασφαλως για την παρακμή αυτών που κυριάρχησαν στον Πλανήτη τα προηγουμενα 5,000 χρόνια – έχει να κάνει και με τα χαρακτηριστικά των κατοίκων της γωνιάς αυτου του Κόσμου που λέγεται Ελλάς. Και αυτό ανεξάρτητα από τον σημερινό χάρτη της Χώρας. Και αυτό που μας λέει είναι ότι θα είναι μια περιοχή του Κόσμου ευαίσθητη σε γεωλογικά φαινόμενα μεγάλης κλίμακας, οι κάτοικοι της θα είναι ικανοί κ θα περνάνε καλά, αλλά δεν θα έχουν και της καλύτερες των σχέσεων με τους γύρω τους (Έθνος Ανάδελφο γαρ). Και πάντως αναβίωση ενός ηγετικού ρόλου στην Ανθρωπότητα δεν μου προκύπτει.
Σε ένα υποθετικό σενάριο του “δεν πάει άλλο” με τον συνασπισμό που είναι ενταγμένη σήμερα η Χώρα μας, η επιλογή είναι σαφής. BRICS. Και αυτό ανεξάρτητα της μεσομακροπρόθεσης προσάρτησης (Ρωσία η Κίνα) μια και κάποια στιγμή τα συμφέροντα των δύο αυτών υπερδυνάμεων θα χωρίσουν. Στην κατεύθυνση αυτή θα σημειώσω πώς το Πεκίνο είναι εκτός της εικόνας του από πού περνάνε οι γραμμές των πλανητών του αστρο*χαρτο*γραφήματος του χάρτη της Ελλάδας του 1830. Και αυτό ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει μια βραχυπρόθεσμη ευκαιρία για την Χώρα μας να διαφοροποιήσει το elected του Χάρτη της, με την έννοια ότι η ανάπτυξη στενών σχέσεων με την Κίνα θα μπορούσε να απαλύνει το καρμικό “κεφαλοκλειδωμα” που μας έχουν επιβάλλει αυτοί που αποφάσισαν να επανιδρυθεί η Χώρα για τους δικούς τους λόγους. Και αυτό το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να υλοποιηθεί στα μέσα της δεκαετίας του 2020. Όμως μακροπρόθεσμα ο δυνατός παίκτης θα εξακολουθήσει να είναι η Ρωσία! Ο κατάλληλος χειρισμός θα πρέπει να απασχολήσει την επόμενη γενιά πολιτικών της Χώρας.

 

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: