ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ[Ο ΠΙΘΑΝΟς ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟς ΧΑΡΤΗς ΤΟΥ]

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕς ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΡΙΓΚΕΛ[http://perfectrec.blogspot.com/]
[....ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 357 π.Χ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΠΕΡΙ ΤΗΝ 10η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ, Ο ΕΡΜΗΣ -ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ- ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (ΠΕΡΙ ΤΗΝ 28η ΜΟΙΡΑ), Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΣΤΗΝ 28η ΜΟΙΡΑ) ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ (29η ΜΟΙΡΑ) ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ, Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ.
Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΗ, ΟΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ (ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ) ΚΑΙ ΑΠΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1.5 ΜΟΙΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ : Ο ΔΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ 1 ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ 15' ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ).
ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΜΩΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΕΠΙΣΗΣ, 2 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ:


ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ (ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 357 π.Χ.) ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.


ΣΤΙΣ "7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ" ΤΟΥ 357 π.Χ. (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ 7η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΜΕ 3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗ), ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΟΙΡΕΣ 51' ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ (ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ) ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ), ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ (ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΕΙΟΝ 8 ΜΟΙΡΕΣ 18', ΤΟΣΟ ΝΟΤΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ (ΕΝΩ Ο ΔΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΥΝ 1 ΜΟΙΡΑ 20'). Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 23η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ-ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΟΙΡΕΣ 38' ΠΑΡΘΕΝΟΥ).
ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 4 ΜΟΙΡΩΝ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ (ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΖΩΔΙΑΚΟΥ) ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ -ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΛΕΟΝ- ΩΣΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ - ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ 19ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, 2 ΜΟΙΡΕΣ -ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ- ΝΟΤΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑ-ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΥΝΟΔΟ ΔΙΑ - ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ - ΣΤΑΧΥ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΞΟΥΣΑ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ -ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΑΤΟΝ- ΔΙΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ, ΩΣ ΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ - ΟΡΘΟΔΡΟΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ (ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΖΩΔΙΑΚΟΥ, LONGITUDE, ΣΤΗΝ 21η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, 20 ΜΟΙΡΕΣ 52' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ αVIR, ΣΤΑΧΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 21 ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ), Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ 15' ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ, ΕΙΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.5 ΜΟΙΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΟΣ (LATITUDE) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΟΙΡΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ/ΠΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ/ΜΗΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, LONGITUDE-LATITUDE), ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΣΕ ΙΣΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ (1 ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ 15' ΒΟΡΕΙΑ) ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ (LONGITUDE) ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΕ ΤΙΣ 5 ΜΟΙΡΕΣ 30' (Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΙΣ 28 ΜΟΙΡΕΣ 50' ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΟΙΡΕΣ 20' ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ). ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ? ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ.


ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ/ΑΡΧΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 357 π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 357 π.Χ. ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΑ-ΙΣΑ 4 ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.
ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ -ΑΣΦΑΛΩΣ- ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΕΤΗ). ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.


ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ, ΚΑΙ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΑΝΗ ΣΤΑΧΥ (SPICA, αVIR, Ο ΑΛΦΑ-ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 21 ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΤΟΤΕ, ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 1 ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ 45' ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ).
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ -ΚΑΙ- ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ("ΑΝΑΠΛΑΣΗ" ΤΟ ΛΕΝΕ, RE-CREATION) ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ... ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΣΚΑΝΤΑΡ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ...


ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΖΕΝ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ???
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΒΑΓΓΕΛΗΣ. ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: